20/11/19

Πρόοδος! Τώρα δίνουμε άδεια οπλοφορίας σε ξένους κατασκόπους που μας κατασκοπεύουν!!! Πώς πήρε την άδεια οπλοφορίας ο Ισραηλινός κατάσκοπος

Με τη σύμφωνο γνώμη του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου παραχωρήθηκε άδεια οπλοφορία στο στέλεχος της εταιρείας, η οποία κατέχει το «επίμαχο» κατασκοπευτικό βαν που κατέσχεσε η Αστυνομία. 
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Χαραυγή», καταλυτικό ρόλο στην έγκριση για άδεια φέρεται να διαδραμάτισε ο Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να παρακάμψει αρχική αρνητική θέση της Αστυνομίας.
Κι αυτό γιατί αρχικά η αίτηση απορρίφθηκε δυο φορές από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ασφάλειας της Αστυνομίας, στη βάση πληροφοριών για δραστηριότητές του. 
Ο Ισραηλινός πρώην μυστικός πράκτορας επικαλέστηκε, για την αίτηση άδειας οπλοφορίας, τις ανάγκες φρούρησης του κτηρίου όπου στεγάζεται η Συναγωγή στη Λάρνακα, ωστόσο η Συμβουλευτική Επιτροπή άναψε κόκκινο, καθώς δεν πληρούσε ισχύοντα κριτήρια όπως η μόνιμη διαμονή, αλλά και στη βάση πληροφοριών, όπως αναφέραμε, για την ευρύτερη δράση του. 
Σύμφωνα πάντα με τη «Χαραυγή», στις 6 Αυγούστου 2015, η Επιτροπή ενημέρωσε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης για την άρνησή της και στις 31 Αυγούστου έδωσε γραπτή αρνητική απάντηση. Ο Ισραηλινός επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2016 και κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Ιωνά Νικολάου, εγκρίθηκε η άδεια οπλοφορίας από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Πηγή: Philenews/Χαραυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.