10/11/19

Άνω κάτω στην Τουρκία και στη Φενέρμπαχτσε με Σλούκα - Δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ - Τι απάντησε ο ίδιος σε δήλωσή του


Τί συνέβη στον αγώνα με τη Μπεσίκτας.


Σήμερα τιμάται η μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τον θάνατό του. Πριν από το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε εισήλθαν στο παρκέ της Ulker Sports Arena, κρατώντας πανό που ήταν αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο μοναδικός που δεν το άγγιξε.

Στο VIDEO που "ανέβασε" η τουρκική ομάδα από το τελετουργικό πριν από την έναρξη της προθέρμανσης, φαίνεται ότι ο διεθνής γκαρντ δεν αγγίζει το πανό στο οποίο αναφέρεται πως "θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό".

Κάτω από το social post της Φενέρμπαχτσε στο Twitter, οι φίλοι της σχολίασαν αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση από τον διεθνή γκαρντ.


Όπως ήταν φυσικό, στη συνέχεια προκλήθηκε θόρυβος και ο Σλούκας αναγκάστηκε να πάρει θέση για το ζήτημα, υποστηρίζοντας, ότι δεν το έκανε από ασέβεια, αλλά επειδή ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.

«Παρακαλώ, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί αυτήν την άποψη για μένα. Σέβομαι αυτή τη χώρα και αυτήν την ομάδα. Εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πως αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Αγωνίζομαι για την ομάδα και τη χώρα. Γνωρίζω, ότι υπάρχει σημαντική ιστορία πίσω από αυτή τη χώρα. Πάντα δείχνω σεβασμό. Ναι, είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά εδώ και πέντε χρόνια είμαι εδώ και κάθε μέρα πολεμώ για τη Φενέρμπαχτσε που είναι ένας από τους εκπροσώπους της Τουρκίας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

3 σχόλια:

  1. Eγινε χαλί το πιδί γιά την τουρκιά...
    Είτε ο Σλούκας είναι πράκτορας που σε αυτήν την περίπτωση δεν θα έκανε αυτήν την κίνηση.
    Είτε,κάπου υπάρχει λάθος στο μυαλό αυτού του λαού...
    Είναι τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τιμήσει τον Κεμάλ ο Έλληνας γιατί; εκεί στην Τουρκία φανεται είναι πιο πυροβολημενοι από εμάς. Τα έχουνε χάσει εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επρεπε να περιμένει αυτην την εξέλιξη Στην Τουρκία του Ερντογάν ολα εχουν πολιτικοποιηθεί εστω και με τον φοβο του διωγμού ,τα πάντα. Αυριο θα πρέπει να χαιρετήσει στρατιωτικά , Τι θα πει πάλι Οτι ηταν αφηρημένος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.