7/11/19

Γενοκτονία των Ελλήνων: Αναπόφευκτη η μεγάλη σύγκρουση

Μάθαμε σήμερα ότι για μία ακόμα φορά ο ελληνικός λαός καλείται να νοικιάσει το σπίτι ή το ξενοδοχείο του σε παράνομους μετανάστες, που δεν διαθέτουν διαβατήρια και κανείς δεν γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι, και μάλιστα σε ασυνόδευτους ανηλίκους.
Επειδή οι ανήλικοι δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα, τον ρόλο της επιτροπείας τους προκειμένου να μπουν σε διαμερίσματα, αναλαμβάνουν διάφορες ΜΚΟ που συχνά έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος από εγκληματικές και τρομοκρατικές δραστηριότητες.
https://www.cnn.gr/…/apokleistiko-xeplyma-xrimatos-meso-mko…
Μ’ άλλα λόγια η κυβέρνηση και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μας καλούν να παραχωρήσουμε τα σπίτια μας σε άτομα των οποίων οι κηδεμόνες έχουν οριστεί με, επί της ουσίας σκοτεινό τρόπο, και πολλοί απ’ αυτούς έχουν κατηγορηθεί για σωματεμπορία, παιδική πορνογραφία και παιδεραστία!

Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ πού κρύβουν οι κυβερνήσεις - δήμιοι του ελληνικού λαού όλες αυτές τις παράνομες διατάξεις για το λαθρομεταναστευτικό;
Ξυπνείστε. Πάγια τακτική της εξαπάτησης των λαών είναι οι ανομίες της εξολόθρευσης τους να παρεισφρύουν μέσα σε εντελώς άσχετους νόμους.
Σ' αυτήν την περίπτωση εμπίπτει και η "Επιτροπεία ασυνόδευτων ανηλίκων" που κρύβεται πού λέτε;! μέσα στις “Ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας”, Νόμος 4554/ ΦΕΚ 130 - άρθρα 16-32.
Διαβάστε και αηδιάστε για το πάρτι της ανομίας, για το οποίο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί μας, παρέα με το δικαστικό και το νομικό σώμα, αλλά και τις Ένοπλες Δυνάμεις που τα ανέχονται όλα αυτά επί τόσο καιρό.
http://www.opengov.gr/…/downl…/2018/07/nomos-4554_2018-1.pdf
Πώς υλοποιείται η διαδικασία της κηδεμονίας ασυνόδευτων ανηλίκων; Σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο, ο εισαγγελέας αναθέτει τη νομική εκπροσώπηση των ανηλίκων σε ένα «κατάλληλο φυσικό πρόσωπο».
Αν δεν ανευρίσκεται, τότε το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), μια δημόσια υπηρεσία που δεν ξέρει κανείς, την αναθέτει σε έναν «επαγγελματία» επίτροπο. Ε, λοιπόν ναι. Υπάρχει τέτοιο Κέντρο και τέτοιο επάγγελμα.
Ποιες είναι οι δραστηριότητες αυτού του Κέντρου που σχεδόν καμμία δεν φαίνεται στον επίσημο ιστότοπό του; Πόσα λεφτά λέτε ότι θα πάρει για την εκπαίδευση και την κατάρτιση των επαγγελματιών «επιτρόπων» ανηλίκων μόνο για δύο χρόνια, 2019-2020;
4.809.140,48 €, εκ των οποίων το 75% , ήτοι τα 3.606.855,36 €, αποτελούν συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το υπόλοιπο 1.202.285 € από τη τσέπη μας.
http://www.ekka.org.gr/…/autho…/amif-isf/2019-09-12-09-18-38
Πλήρωνε Έλληνα φορολογούμενε για να εκπαιδεύονται οι «αλληλέγγυοι» επίτροποι που σύντομα θα μεσολαβούν και για υιοθεσίες αλλοδαπών ανηλίκων μετά την αλλαγή της ελληνικής νομοθεσίας. Τρελές μπίζνες εν όψει.
Στον ιστότοπο του ΕΚΚΑ όμως συμβαίνουν περίεργα πράγματα: σχεδόν τίποτε δεν λειτουργεί. Για παράδειγμα, η ενότητα «Στατιστικά στοιχεία για τους ασυνόδευτους ανήλικους» δεν είναι ενεργή παρά μόνο μέχρι την 15.2.2019 όπου παραθέτει τα παρακάτω στοιχεία:
http://www.ekka.org.gr/…/PD…/GR_EKKA_Dashboard_15-2-2019.pdf
Ούτε όμως οι δύο σύνδεσμοι για έργα του ΕΚΚΑ, το e-pronoia.gr και το https://ekkadashboard.wordpress.com/ λειτουργούν. Γιατί άραγε; Όσον αφορά τους προϋπολογισμούς οι πραγματοποιηθείσες δαπάνες φαίνονται οι περισσότερες μηδενικές.
Μας δουλεύουν; Παράγουν τελικά έργο και ποιο είναι αυτό; Ή μήπως δεν θέλουν να μάθουμε τι είναι οι «διάφορες αποζημιώσεις που δεν κατονομάζονται» και διάφορες άλλες ακατάληπτες δαπάνες, στις οποίες απορροφώνται τα λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα δικά μας και φυσικά πόσο έχουν αυξηθεί στο μεταξύ οι ροές ανηλίκων;
Συμπέρασμα: εκατοντάδες κρατικοί οργανισμοί που πληρώνουμε από το υστέρημά μας, δουλεύουν για τη γενοκτονία μας με ανεξέλεγκτο τρόπο.
Δικηγόροι, «αλληλέγγυοι» από ξένες και εγχώριες «πονόψυχες» ΜΚΟ, μουσουλμάνοι διερμηνείς που μιλούν αραβικές και ασιατικές διαλέκτους αλλά και αγγλικά, και ένα σωρό άλλοι που διαφορετικά θα ήταν άνεργοι στις χώρες τους, βγάζουν μεροκάματο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ξεσκίζοντας το σώμα της Ελλάδας με τη βοήθεια των κρατικών μας οργανισμών.
Και τούτο, διότι όπως διατείνεται περήφανα και αδιάντροπα η ανακοίνωση του Προγράμματος Στέγασης Ανηλίκων, «στόχος του είναι η σταδιακή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και στην αγορά εργασίας». Εμάς ποιος μας ρώτησε;
Κατάλαβετέ το: πίσω τους έρχονται οι γονείς τους και όλη η υπόλοιπη οικογένεια που μπορεί να αριθμεί και 40 μέλη λόγω πολυγαμίας των ανδρών, και που λόγω οικογενειακής συνένωσης θα λάβουν άδεια παραμονής. Δεν θα φύγουν ποτέ από τον τόπο μας.
Σε ποια αγορά εργασίας θα ενταχθούν όλα αυτά τα ανειδίκευτα άτομα;
Προδότη Ελληνάκο. Θα γονατίσεις. Θα φτύσεις το γάλα της μάνας σου.
Πλήρωσε τώρα το σανό που έτρωγες βλέποντας τούρκικα σίριαλ, και όλα τα άλλα τηλεοπτικά σκουπίδια.
Πληρώστε Ελληνίδες που διαβάζατε ροζ χαζομυθιστορήματα, πίνατε ατέλειωτους φρέντο χασκογελώντας, συζητώντας για τσάντες Λουί Βουιτόν και ψεύτικα νύχια με στρας Σβαρόφσκι.
Πληρώστε Έλληνες που μιλούσατε μόνο για μπάλα και δίμετρες Ρωσίδες, χορεύοντας με ξέκωλα τσιφτετέλια στα ξενυχτάδικα, έχοντας ως όνειρο ζωής τις Μπε Εμ Βε και τις Μερτσέντες.
Πληρώστε τώρα τη λυπητερή για την άγνοιά σας για την ανθελληνική Αριστερά και τους Αντίφα, για τα παιδιά σας που τα κάνατε λαπάδες, και τη ψήφο σας στα ίδια πουλημένα κόμματα επί δεκαετίες. Όσο εσείς περί άλλα τυρβάζατε, η χώρα πλημμύρισε από εισβολείς.
Προδότη Ελληνάκο. Νόμιζες ότι ήσουν άξιος να κρατήσεις τη χώρα σου και να μη σου τα πάρουν όλα με τέτοια συμπεριφορά που έδειχνες;
Για να δούμε πως θα τη γλυτώσουν από δω και πέρα η μάνα, η γυναίκα, η αδελφή και η κόρη σου, αλλά και ο γιος σου και τελικά εσύ ο ίδιος. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να εξιλεωθείς για το ραγιαδισμό που έδειξες τόσα χρόνια.
Κατάλαβες τώρα γιατί όσο έχανες εσύ το σπίτι και το ξενοδοχείο σου το αγόραζαν Κινέζοι, Άραβες, Ισραηλινοί και δεκάδες άλλες εθνικότητες «επενδυτών»; Γιατί όλα αυτά δεν προορίζονταν όλα για το Airbnb, αλλά για τους εισβολείς.
Όλοι οι ξένοι ενημερώθηκαν εδώ και χρόνια ότι έρχονται λαμπρά κέρδη στην Ελλάδα: Real estate για λαθρομετανάστες με εγγύηση εισοδήματος από τον ΟΗΕ, την ΕΕ και την Open Society του Σόρος. Πάρε κόσμε...
Εσύ καταχρεωμένος πουλούσες το βιος σου. Κι εκείνοι το αγόραζαν. Όλοι αυτοί οι ξένοι επένδυσαν τα κεφάλαιά τους (συχνά όχι και τόσο καθαρά) εν όψει ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ, σε μια μπίζνα που ήταν σίγουροι ότι θα κρατήσει δεκαετίες.
Γιατί πιστεύουν ότι ο ραγιάς Ελληνάκος πάντα έτρωγε και θα συνεχίσει να τρώει σανό, παραδίδοντας αμαχητί τη πιο όμορφη γωνιά του κόσμου σε αλλότρια και αλλόθρησκα έθνη που κατά πλειοψηφίαν εχθρεύονται τον χριστιανισμό και τα δυτικά ιδεώδη.
Τι τους νοιάζει αυτούς η Ελλάδα; Πατρίδα τους είναι;
Έτσι εξηγείται και μία από τις μεγαλύτερες ανομίες όλων των εποχών στην Ελλάδα, που επιβεβαιώνει ότι όλες οι κυβερνήσεις, πρώην και νυν, καθώς και οι τράπεζες είναι συνένοχες στο έγκλημα της γενοκτονίας μας.
Επειδή γνώριζαν το σχέδιο, μαγείρεψαν τη νομοθεσία ώστε οι Έλληνες λήπτες στεγαστικών δανείων να μη μπορούν να εξαγοράσουν τα υποθηκευμένα σπίτια τους στην ίδια χαμηλή τιμή με τα "κοράκια": 10% του υπολοίπου, ή ακόμα και μόνο για 200 ευρώ.
Γιατί στη θέση μας έπρεπε πάσει θυσία να μπουν άλλοι.
Μην πιστεύετε λοιπόν ότι το όριο των μεταναστών θα ανέρχεται σε 1% ανά περιφέρεια που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης κος Πέτσας. Είναι παραπλάνηση για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Ελλήνων που η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλεσε "τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις".
Οι ροές των εποίκων δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ αν δεν κλείσουν εντελώς τα σύνορα. 1000 φεύγουν για την ενδοχώρα, και 2000 έρχονται.
Το 1% του δήθεν ορίου έχει ήδη ξεπεραστεί, και τα στοιχεία που δίνει η ανθελληνική κυβέρνηση είναι αναληθή. Τα ίδια ακριβώς ψεύδη είπαν και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που τώρα θρηνούν για την ευπιστία τους.
Όλη η Ευρώπη βράζει και ειδικά η Γαλλία που οδεύει προς εμφύλιο πόλεμο. Μη μασάτε, μην ενδίδετε, ενημερωθείτε από ξένα, ή ελληνικά, μη καθεστωτικά ΜΜΕ.
Μέσα στις περιοχές που θα εγκατασταθούν λαθρομετανάστες ανήκουν ακόμα και οι ΚΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ των Αθηνών.
Δες τι σε περιμένει προδότη Ελληνάκο που νομίζεις ότι θα εξαιρεθείς, δες τι θα σου έρθει δίπλα σου δημόσιε υπάλληλε που νόμιζες ότι θα βγάλεις λάδι γιατί έχεις «μονιμότητα» και ζεις σε «καλή περιοχή»:
Δήμοι στους οποίους θα δοθεί προτεραιότητα εγκατάστασης ασυνόδευτων ανηλίκων:
https://www.protothema.gr/…/metanasteutiko-o-diethnis-orga…/
Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αλίμου, Αθηναίων, Βριλησσίων, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Περάματος, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πειραιά, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου.
Κανένας δήμος δεν θα μείνει αλώβητος πλην ελαχίστων που ζουν οι ντόπιοι κοτζαμπάσηδες. Μην περιμένετε ότι θα τιμωρήσετε τη κυβέρνηση με τη ψήφο σας στις επόμενες εκλογές, ούτε για τη συρρίκνωση του δημοσίου τομέα που είναι σίγουρη λόγω τεχνητής νοημοσύνης, ούτε για τη γενοκτονία σας.
Η ψήφος σας δεν έχει καμμία δύναμη διότι ο τρόπος καταμέτρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων είναι διάτρητος, το δε πολιτικό μας σύστημα είναι ολιγαρχικό.
Δεν υπάρχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία από τη στιγμή που οι πολιτικοί, μόλις εκλέγονται κάνουν τα εντελώς αντίθετα απ’ αυτά που υπόσχονται, διότι γνωρίζουν ότι θα παραμείνουν ατιμώρητοι.
Η επόμενη κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας προετοιμάζεται ήδη, και αν δεν αντιδράσουμε άμεσα θα σας τη σερβίρουν έτοιμη στο πιάτο μετά από τον εθνικό μας ακρωτηριασμό.
Όλα αυτά δεν πρέπει να περάσουν. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη έκλεισαν τα σύνορά τους και δεν παίρνουν άλλους μετανάστες.
Μόνο η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να κλείσει, ενώ σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η κατάσταση είναι πλέον μη διαχειρίσιμη. https://www.ethnos.gr/…/70584_hrysohoidis-sto-eyrokoinoboyl…
Επέρχεται τρομακτική ρήξη μεταξύ ευρωπαϊκών λαών και εισβολέων. Το πιθανότερο είναι ότι η σπίθα θα ξεκινήσει από την Ελλάδα.
Και αυτό διότι σύντομα δεν θα υπάρχουν άλλα καταλύματα, εκτός κι αν ο Σόρος και οι συνεργάτες του, χτίσει ολόκληρες πολιτείες και χωριά για να τους στεγάσει, όπως έχει δηλώσει από χρόνια.
https://www.iefimerida.gr/…/%CF%83%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%82-…
Πού ήταν ο φιλάνθρωπος Σόρος και οι αλληλέγγυες ΜΚΟ όταν καιγόταν το Μάτι και οι Έλληνες έμεναν άστεγοι; Πώς και πότε τους βοήθησαν και δεν το έμαθε κανείς;
Ο Σόρος, που χρηματοδοτεί επίσημα τις πιστωτικές κάρτες http://www.bankingnews.gr/index.php?id=392115
των λαθρομεταναστών, και βρίσκεται πίσω από τις επιχειρήσεις που ανοίγουν, με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.
Όλα λοιπόν είναι πιθανά: εγκατάσταση παράνομων μεταναστών σε εγκαταλελειμμένα ελληνικά χωριά που θα ανακαινιστούν προχείρως, σε ακίνητα του δημοσίου που κρατούσε ανεκμετάλλευτα, οπουδήποτε μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε, στα πλαίσια του αφανισμού της χώρας μας ή ένα πανέμορφο πυροτέχνημα.
Εμπρός λοιπόν. Ας ξεκινήσουν όλα αυτά άμεσα, ας ανοίξουν οι Πύλες της Κόλασης για ν’ ανάψουν ταυτόχρονα και τα Αγιασμένα Φυτίλια που θα φωτίσουν όλη την ελληνική επικράτεια, αλλά και τα πέρατα της οικουμένης.
Χρυσούλα Μπουκουβάλα

15 σχόλια:

 1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ

  https://www.bitchute.com/video/6betyrT8gLPr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αποκαλυπτικό. Ευχαριστούμε για το σύνδεσμο, θα το αναρτήσω.

   Διαγραφή
 2. Φταίνε οι πολιτικοί μας, αλλά φταίμε κι εμείς που τούς ανεχόμαστε, να πεινούν και να είναι άστεγοι δικοί μας άνθρωποι και να παρέχονται τα πάντα στους λαθρομετανάστες. Τα έγραψα και χθες, αλλά τι θα βγει; Παρακολουθούμε απαθώς, όπως κάνομε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Let us organize a massive call blitz. Thousands of calls every day for a month with the same message; YOU DON'T REPRESENT US

   Διαγραφή
  2. Κ.Νικο αυτα τα κανουν υπευθυνοι πολιτες. Οχι τα νηπιαγωγεια...και κανετε λαθος μπολικο..Καποιες ταξεις του πληθυσμου τις ..ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ !!! Αλλιως πως βρεθηκαν στο τιμονι ??? Μιλαμε για το 80% συμφωνα με τις εκλογες. Προφανως λετε να τηλεφωνει το 20%...
   Αλλα αυτοι θα μας φερουν στην μουρη τα αποτελεσματα των εκλογων !!!! 80% !!!!!
   Και θα κλεισουν το τηλεφωνο γελωντας !!!! Και θα συνεχισουν...
   Βλεπετε τι κανει η ψηφος ??? Εκπροσωπει χωρις "δεν"....καιει τα σπαρτα ολα στο χωραφι ...

   Διαγραφή
  3. Και να σας πω κ.Νικο κατι να σας εκπληξω ???
   Το Θαυμα της μαγικης σωτηριας εξ Ουρανων ...δεν το περιμενουν οι καλοι Χριστιανοι κι Ορθοδοξοι στην χωρα...αλλα ολοι αυτοι που μονο ενα ..Θαυμα θα τους σωσει απ τα εργα τους !!!!!! Απ τα ιδια τα καταστροφικα εργα της απληστιας τους και του χυδαιου υλισμου τους ..που εφτασε στο σημειο σαν τον Κρονο ...να τρωει τα παιδια του.!!!
   Κι αν ο Θεος ειναι δικαιος και μεγαλοψυχος ...και Ειναι...θα επιτρεψει σ ενα παιδι που γλυτωσε τυχαια να κανει οτι εκανε ο Διας στον πατερα του. Και ξετετε τι ..εκανε...τουκωψε τα οργανα αναπαραγωγης του...ολα.
   Οχι δεν περιμενουν οι Χριστιανοι το θαυμα. Οι αλλοι μονο ...και δεν θαρθει !!

   Διαγραφή
 3. Στην Ελλάδα έχουμε μια τάση τα διεθνή προβλήματα να τα αντιμετωπίζουμε διχαστικά με απόψεις διαμορφωμένες από πριν. Ας πούμε βρίσκεσαι σε μια κουβέντα για το προσφυγικό – λαθρομεταναστευτικό. Κάποιοι είναι κάθετα αντίθετοι μην «χαλάσει η ράτσα» κάποιοι άλλοι είναι «πονόψυχοι». Κανένας όμως δεν είναι λογικός. Η λογική λέει πως όταν θέλεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα πρέπει να δεις πρώτα απ’ όλα τα όριά σου. Ας πούμε πως αποφασίζουμε να σώσουμε το Μπαγκλαντές. Πολύ καλή χώρα, υπέροχοι άνθρωποι δεν έχουμε κοινά σύνορα. Έλα όμως που είναι 160 εκατομμύρια. Αν θεωρήσουμε πως σώζουμε το 10% από αυτούς αυτόματα πρέπει να έχουμε υποδομές για 11+16 εκατομμύρια κατοίκους. Δρόμους, συγκοινωνίες, επικοινωνίες, νερό, ηλεκτρικό, αποχέτευση, κατοικίες… Και άυλα πράγματα όπως θέσεις εργασίας, συντάξεις για τους μη δυνάμενους να εργαστούν, θέσεις σε παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά και νέα σχολεία για τα μεγαλύτερα παιδιά. Όλα αυτά σε χρονικό ορίζοντα μηνών ή το πολύ έτους. Από εκεί και μετά αν αποφασίσεις την «πονόψυχη» οδό πρέπει να διαλέξεις ποιους θα «σώσεις» και ποιους όχι, με κάποια κριτήρια. Θα πάρεις ανάπηρους; Θα πάρεις αγρότες; Θα πάρεις μοδίστρες; Θα πάρεις ηλεκτρολόγους; Ποιους; Και σε τελική ανάλυση αν είσαι τόσο ψυχοπονιάρης γιατί να επιτρέπεις ένα τόσο επικίνδυνο ταξίδι μέσω Τουρκίας και να μην τους παίρνεις κατ’ ευθείαν. Ντάκα – Αθήνα. Λοιπόν για να σταματήσουμε τις ανοησίες. Απλή ερώτηση που κανένας «πονόψυχος» δεν απαντά: «Πόσους θα θέλατε να φιλοξενούνται στην Ελλάδα;» Θα πρέπει να υπάρχει ένας αριθμός που μετά απ’ αυτόν θα πούμε «το μαγαζί είναι πλήρες». Εκτός και αν οι «ψυχοπονιάρηδες» δεν ενδιαφέρονται για το επίπεδο ζωής όσων κατοικούν ήδη στην Ελλάδα – Ελλήνων και ξένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 1)Προϋπόθεση, φαίνεται να είναι, διά να διοριστεί κάποιος υπουργός σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, το να συναινεί με την εθνοκτόνα 'ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ΄, που συνίσταται στα 'ανοικτά σύνορα', στο μαζικό εποικισμό και την δημογραφική αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού του κράτους.
  Αυτό εξηγεί την μόνιμη άρνηση στο κλείσιμο των συνόρων και την συνεχή μεταφορά των λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα.
  Υπάρχουν και θεωρητικές οικονομικές διατριβές για τα δήθεν μεγάλα οικονομικά οφέλη από την λαθρομετανάστευση.
  Προφανώς μας περνάνε για ηλίθιους.

  2)CAN MIGRANTS SAVE GREECE FROM AGEING?
  BY NIKOS PAPPAS

  UNIVERSITY OF STRATHCLYDE

  8. Conclusions

  'Migrants are mainly of younger ages and are often accompanied with children, and thus their presence tends to mitigate the tendency for population ageing.'

  'What would happen if Greek borders close completely and the Greek population changes depend only on the underlying birth rate and life expectancy? This is the “worst” scenario of all the ones we have examined and it reveals to a great extend the positive impact that migrants have had and will continue to have in the years to come.'

  'In any case, the apparent policy implication is that the level of annual net-migration is of paramount importance for the demographic future of Greece and that the current levels of migration are not sufficient to completely offset the negative impacts of ageing. In our simulation exercise there is no distinction between legal and illegal migrants. Full legalisation of existing foreign population could be the first step towards a consistent and viable migration policy. Legalisation would increase the proceeds of national insurance and income tax while it could also reduce remittances and the leakage of funds outside the country (Kontis et. al., 2006). An active migration policy thereafter is necessary in order to ensure sufficient flows of migration.'

  https://pdfs.semanticscholar.org/a276/428482c8c5fd717da79c43cc8b08d7fc283a.pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Open Borders Inc.: Who's Funding America's Destruction?

  Διαβαστε το να δειτε πως σκεπτονται και οι Αμερικανοι πανω στο βιασμο της λογικης που επιβαλλουν οι αθεατοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πολλοί πιστεύουν ότι η μαζική μετανάστευση και ο εποικισμός της Ευρώπης, από σχεδόν αποκλειστικά συμπαγείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς, αποσκοπεί στην ισλαμοποίηση της... Αν σκεφτείς όμως ότι βάσει των σχεδιασμών τους, η Ευρώπη προορίζεται να αποτελέσει την καρδιά της παγκόσμιας αυτοκρατορίας που οικοδομούν, κάτι τέτοιο φαίνεται παράλογο... Κατά τη γνώμη μου, το κλειδί για την ερμηνεία αυτής της επιλογής της ελίτ, βρίσκεται στην θεωρία της ''Σύγκρουσης των Πολιτισμών'' του Χάντινγκτον, όπου ο ''Δυτικός πολιτισμός'' και το ''Ισλάμ'' είναι οι δύο πρώτοι πολιτισμοί σε τροχιά σύγκρουσης... Είχα γράψει σε σχόλιό μου πριν από μερικά χρόνια, κατά σύμπτωση δύο μέρες πριν από το χτύπημα στο Μπατακλάν:

  Εστίες έντασης κατασκευάζουν… Την σκακιέρα για τον ‘’πόλεμο των πολιτισμών’’ του Χάντινγκτον στήνουν… και για να πολεμήσουν οι πολιτισμοί μεταξύ τους, έπρεπε να τους φέρουν κοντά… Με το ένα χέρι σπέρνουν την αρρώστια και με το άλλο ετοιμάζονται να φέρουν την ‘’θεραπεία’’. Δεν είναι τυχαία η επιλογή των μουσουλμάνων, που δεν μπορούν να αφομοιωθούν, για να εποικίσουν την Ευρώπη… Ούτε ότι τα τζαμιά του μίσους με την αντιδυτική προπαγάνδα, που προσηλυτίζουν νέους στο ακραίο ισλάμ, λειτουργούν ανεμπόδιστα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μισοί τζιχαντιστές που πολεμούν στην Συρία προέρχονται από χώρες της Ευρώπης, στις οποίες προσηλυτίστηκαν στο ακραίο ισλάμ. Ο αριθμός των εισβολέων πρέπει να είναι τόσο μεγάλος, ώστε να μην μπορείς να τους διώξεις και όταν δοθεί το σήμα, κάθε χώρα θα μετατραπεί σε κόλαση… Μετά το μακελειό, θα συκοφαντηθούν τα έθνη, οι θρησκείες και κάθε συλλογική διαφορετικότητα, ώστε να καταργηθούν και να περάσουμε στον ‘’μονοπολιτισμό’’ της πολυδιαφημισμένης, παραδείσιας ‘’νέας εποχής’’, της Pax Ziona…

  Δύο είναι τα στοιχεία που προδίδουν σχεδιασμό από μεριάς ελιτ-ευρωπαίων ηγετών, σε ότι αφορά την σύγκρουση των πολιτισμών… Το ένα είναι τα χρηματοδοτημένα από Σ. Αραβία σαλαφιστικά τζαμιά με την αντιδυτική προπαγάνδα, που λειτουργούν ανεμπόδιστα σε όλη την Ευρώπη, προσηλυτίζοντας νέους στο ακραίο ισλάμ και που αποδεδειγμένα παράγουν τζιχαντιστές… Το άλλο είναι ο μηχανισμός που προωθεί τον εποικισμό της Ευρώπης από συμπαγείς μουσουλμανικούς πληθυσμούς… Ένα παράδειγμα για να γίνει κατανοητό: Υπάρχει η Ινδία και το Πακιστάν, γειτονικές χώρες που απέχουν περίπου το ίδιο από την Ευρώπη. Οι Ινδοί είναι ινδουιστές στο θρήσκευμα, ενώ οι Πακιστανοί μουσουλμάνοι. Και οι δύο χώρες έχουν τεράστιους πληθυσμούς που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και μπορούν να δικαιολογήσουν μαζική μετανάστευση… Όμως οι Πακιστανοί στην Ευρώπη είναι διπλάσιοι από τους Ινδούς (στην Ελλάδα είναι δεκαπλάσιοι), ενώ στην πραγματικότητα η Ινδία έχει επταπλάσιο πληθυσμό από το Πακιστάν (1,252 δις έναντι 182 εκ.). Αν υπήρχε αναλογικότητα στην μετανάστευση, οι Ινδοί στην Ευρώπη θα έπρεπε να είναι επταπλάσιοι από τους Πακιστανούς. Ποιοι χρηματοδοτούν λοιπόν το ταξίδι του Πακιστανού και όχι του Ινδού;… Γιατί η ιστορία ότι πουλάνε το σπίτι τους για να πληρώσουν τα 4, 6 και 10 χιλιάρικα στους δουλέμπορους, δεν πείθει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ..Παξ ..που ειπες..
   Αλλα στον δρομο ..μπορει βα φαει και ...παλτο.

   Διαγραφή
 7. Δηλ. κα Χρυσούλα;
  Μας λες να βάλουμε μπουρλότο να το κάψουμε το καλύβι μας να μην τρώνε οι ψίρες;
  Ή να κάψουμε την βίλα του Οττο εκεί στο Σύνταγμα με τις κατσαρίδες που έχει μέσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κανείς, μα κανείς δεν έχει διερωτηθεί πως, διάολε, οι ανήλικοι αυτοί βρίσκουν τα υπέρογκα πεκούνια για να πληρώσουν τους εγκληματίες διακινητές να τους φέρουν στην Ελλάδα?

  Ποια θα είναι η τύχη αυτών των ανηλίκων που τους φέρνουν εδώ?

  Μωρέ συντελείται ένα φοβερό έγκλημα εμπορίου λευκής σαρκός και κανείς δεν το θίγει!

  Πως ταξίδεψαν από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν .... οι ανήλικοι?

  Τι είδους συμφέρον έχουν κάποιοι κακοποιοί, τι βγάζουν από αυτούς τους ανηλίκους και τους φέρνουν εδώ "ασυνόδευτους" .....?

  Ευμένης Καρδιανός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στην Καρυτσα..ενα παραλιο χωριο του Κισσαβου ..διπλα στην καλυτερη για αποβασεις στρατου παραλια ολης της χωρας ..που ετρεμαν και οι Γερμανοι μην χρησιμοποιηθει απ τους Αγγλους για αποβαση..κι ειχαν χτισει στην αμμο δεκαδες πυροβολεια...πηγαινουν 200 εποικους νεους αρρενες αποκλειστικα. Σε ενα χωριο 300 κατοικων ολων γερων. Ολων. Δηλ. 65% του πληθυσμου των γεροντων.( 1% = 65%) .. Διπλα στην παραλια του Αγιοκαμπου με τα 500 μετρα επι 20 χιλιομετρα επιπεδη παραλια αποβασεων 15 χιλιομετρα απ τα Τεμπη και την εθνικη οδο που κοβει την χωρα στην μεση με μια απλη προελαση ηπια...!!! Να δουλεψουν που αυτοι ..οι νεοι εποικοι ?? Στα βουνα τα ερημα απο πισω..στην αδεια παραλια τον χειμωνα..στα ανυπαρκτα εργοστασια και υποδομες..στα ανυπαρκτα χωραφια στις πλαγιες...στα ανυπαρκτα μαγαζια και φουρνους...στους ανυπαρκτους δρομους και καφετεριες ..στην ανυπαρκτη νυχτερινη ζωη..κλπ. Μονοι με 300 γερους στο σκοταδι των βουνων τις νυχτες...
  Κυριοι ...κατι αλλο ετοιμαζουν οι βρυκολακες...πολυ κακο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Παιδια αλλο να γραφουμε διατριβη..κι αλλο να σε περνανε απο ..ελαιοτριβειο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.