13/11/19

Το έγκλημα του Μαρόκου


Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα μέλη του ΟΗΕ τέθηκαν στο Μαρόκο υπέρ της παγκόσμιας συμφωνίας για την προώθηση της οικονομικής μετανάστευσης (κείμενο εδώ). Υπενθυμίζω πως πρόκειται για το προϊόν μίας μακράς και έντονης διεργασίας των λόμπι των μεγάλων υπερεθνικών ομίλων που χρηματίζουν τους πολιτικούς για να στηρίξουν τα συμφέροντα τους. Για μία συμφωνία, με την οποία οι εργαζόμενοι της Δύσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό των οικονομικών μεταναστών από τις φτωχές χώρες. Έτσι θα πάψουν να απαιτούν τις αυξήσεις των αμοιβών τους, διατηρώντας χαμηλό τον πληθωρισμό και υψηλά τα κέρδη των πολυεθνικών. Με απλά λόγια, θα εξαθλιωθούν.

Από την άλλη πλευρά, οι κοινωνίες τους θα μετατραπούν σε πολυπολιτισμικές, οπότε μη συνεκτικές και εύκολα ελεγχόμενες από τις ελίτ. Σε πολυφυλετικές καλύτερα, αφού ο πολιτισμός που μεταφέρουν μαζί τους οι μετανάστες δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως τέτοιος, όσο καλή θέληση και αν έχει κανείς. Φαίνεται πάντως πως κανένας δεν έχει μάθει τίποτα από το σουηδικό πειραματόζωο και την κοινωνική κατάρρευση της χώρας, με τα δεκάδες εγκλήματα, με τους βιασμούς, με τις απαγορευμένες ζώνες κλπ.

Σε κάθε περίπτωση, η προώθηση της οικονομικής μετανάστευσης με κύριο υποκινητή τον G. Soros, θα γίνεται σύντομα επίσημα, παρά τις ζημίες που προκαλεί (άρθρο). Μοναδικοί ωφελημένοι θα είναι οι πολυεθνικές επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες κεφαλαίων στις βιομηχανικές χώρες. Επομένως, όποια τοποθετείται εναντίον της μετανάστευσης δεν είναι ούτε ρατσίστρια ούτε ακροδεξιά, ούτε εθνικίστρια, αλλά απλά συνειδητοποιημένη και ενημερωμένη πολίτης.

Συνεχίζοντας, πολλές χώρες αρνήθηκαν να ψηφίσουν το κείμενο του ΟΗΕ, το οποίο ήταν μία από τις αιτίες της εξέγερσης των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία, του BREXIT αλλά και της ανόδου της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας. Ο Έλληνας πρωθυπουργός όμως ακολούθησε πιστά τις «εντολές» του κ. Soros κατά την τελετή της επικύρωσης της συμφωνίας για την υπογραφή της στις 19 Δεκεμβρίου. Αγνοώντας λοιπόν επιδεικτικά το γεγονός ότι, η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, την εγκαταλείπουν μαζικά τα παιδιά της, δεν έχει υποδομές και φυσικά δεν μπορεί να υποδεχτεί άλλους μετανάστες, όχι μόνο τοποθετήθηκε υπέρ, αλλά το έκανε με θερμά λόγια.

Πολύ χειρότερα, εξομοίωσε την παράνομη είσοδο των μεταναστών στην Ελλάδα, με τη νόμιμη μετανάστευση των Ελλήνων στα άλλα κράτη, με ένα απίστευτο, εντυπωσιακό θράσος και με μία πρωτοφανή άγνοια. Ισχυρίστηκε δηλαδή πως οι μεταναστευτικές ροές που αποδεδειγμένα υποκινούνται από τους φανατικούς υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, ενώ χρηματοδοτούνται από τις ΜΚΟ του κ. Soros (άρθρο ΒΒ), είναι νομοτελειακές!

Αντίθετα, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε πως έχει καθήκον να προστατεύσει τα σύνορα της χώρας του από τους παράνομους εισβολείς, ενώ πολλές άλλες χώρες δεν πρόκειται να υπογράψουν τη συμφωνία (Αυστρία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Ελβετία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Ιταλία κοκ.). Πρόκειται όμως για κράτη που αφενός μεν οι κυβερνήσεις τους σέβονται και υπολογίζουν τους πολίτες, αφετέρου γνωρίζουν πως εάν δεν το κάνουν θα ανατραπούν σε χρόνο μηδέν, αφού δεν έχουν εθελόδουλο, αλλά συνειδητοποιημένο λαό.

Η αιτία της άρνησης αυτών των χωρών είναι κυρίως πως επιβάλλει το σεβασμό των δικαιωμάτων 
 των μεταναστών (καμία σχέση με τους πρόσφυγες, ερμηνεία), όπως το δικαίωμα τους για τη μετακίνηση (οπότε καταργούνται αυτόματα τα σύνορα), αναγνωρίζει τις απαιτήσεις τους για κοινωνικές παροχές, για την προστασία τους και για την απόδοση υπηκοότητας, ενώ κάθε επικριτικό σχόλιο εναντίον τους θα θεωρείται ως ποινικό αδίκημα. Έτσι η παράνομη μετανάστευση μετατρέπεται σε κατοχυρωμένο δικαίωμα, οπότε αναμένονται πολλές αναταραχές στην Ευρώπη, όπως η ανατροπή της κυβέρνησης του Βελγίου.

Κλείνοντας, είναι φανερό πως ο πρωθυπουργός έχει την εντολή να διαλύσει εντελώς την Ελλάδα ως Έθνος, αφού δεν δικαιολογείται με κανέναν άλλο τρόπο η επιμονή του στη συνθήκη των Σκοπίων, η στάση του για τη Β. Ήπειρο, η μετατροπή της εκκλησίας σε ΜΚΟ με στόχο την υφαρπαγή της περιουσίας της από τους Γερμανούς (μόνο οι μουφτήδες της Θράκης θα παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι!), η υπερθεμάτιση της συμφωνίας του Μαρόκου, η νεοφιλελεύθερη πολιτική που εφαρμόζει αδιαφορώντας για τους Έλληνες και τόσα άλλα.

Φαίνεται πάντως πως δεν έχει μπει σε λεωφορεία στην Αθήνα που είναι πλημμυρισμένα με μαύρες μαντίλες, δεν έχει περπατήσει στα γκέτο του κέντρου με τους χιλιάδες μετανάστες που πουλούν τα παράνομα εμπορεύματα τους, ούτε αντιλαμβάνεται τις κλοπές, τις ληστείες και τα εγκλήματα που λαμβάνουν χώρα σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα. Φαίνεται όμως επίσης πως δεν υπολογίζει τους Έλληνες θεωρώντας τους ετερόκλητο πλήθος και άβουλη μάζα, κρίνοντας από τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Η ευθύνη βέβαια δεν είναι δική του, αλλά αποκλειστικά και μόνο δική μας. Των Ελληνίδων και των Ελλήνων που έχουμε σκύψει υποτακτικά το κεφάλι και ανεχόμαστε τα πάντα, από την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και το διεθνή εξευτελισμό, έως την κλοπή της ιστορίας και την πλήρη αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας, χωρίς την παραμικρή αντίδραση. Που δεν έχουμε καν το θάρρος να προστατεύσουμε την πατρίδα μας, τη θρησκεία μας, την οικογένεια μας και τα παιδιά μας όπως οι Γάλλοι, οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί, ακόμη και οι Βούλγαροι τελευταία. Ντροπή μας!

ΠΗΓΗ: analyst.gr

2 σχόλια:

  1. Ρωτήστε τους παππούδες ή τους γονείς σας. Περνούσαν ή δεν περνούσαν από γιατρούς πριν πάνε στην Γερμανία μετανάστες; Υπήρχε ή δεν υπήρχε περίπτωση να σε κόψουν έστω και για ένα κούφιο δόντι; Ρωτήστε τους. Η περίφημη φράση «στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις» έχει την τέλεια εφαρμογή της στους αριστερούς μας που την είδαν «ανθρωπιστές» και πιάνονται από κάτι επιχειρήματα που περνούν τα όρια του ανοιχτού χλευασμού του Ελληνικού λαού στο όνομα του οποίου ομνύουν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποῖα ἄν δέν ὑπάρχουν, ὑπάρχει Δημοκρατία.

    Τά κατασκευάσματα Ξένων μυστικῶν ὑπηρεσιῶν δέν ἔχουν χαρακτῆρα ἀληθινά δεξιό ἤ ἀληθινά ἀριστερό.
    Δέν εἶναι κόμματα φτιαγμένα ἀπό τμήματα τοῦ Λαοῦ γιά τήν λειτουργία τῆς Δημοκρατίας, ἀλλά μορφώματα δικτυώσεων γιά τήν ὕπουλη ἐπιβολή καί διατήρηση τυραννίας.

    Τό ὅτι πρόκειται γιά κατασκευάσματα ξένων μυστικῶν ὑπηρεσιῶν, φαίνεται
    Α) Ἀπό τήν ἀσυνέπεια λόγων καί ἔργων,
    καί Β) Ἀπό τό ὅτι λειτουργοῦν ὡς συγκοινωνοῦντα δοχεῖα καί ἀνθρώπων καί καταστροφικῶν γιά τό ἔθνος πολιτικῶν.

    Τό βρώμικο χρῆμα μέ τό ὁποῖο ἐξαγοράζονται νομότυπα οἱ πολιτικοί τους καί πληρώνονται οἱ ὑπηρέτες τῆς Τυραννίας τους, τό κρύβει καλά, ἀλλά μέχρις ἑνός σημείου, τό λεγόμενο Τραπεζικό ἀπόρρητο. Πέραν του σημείου αὐτοῦ, ξεσποῦν σκάνδαλα -ἤ "σκάνδαλα" πού σκοπό ἔχουν νά καμουφλάρουν τά ἀληθινά σκάνδαλα.

    Συμπέρασμα: Γιά νά βρῆ κάποιος τί πολίτευμα εἶναι, Δημοκρατία ἤ Τυραννία, δέν πρέπει νά κυττάξῃ μόνο τό Σύνταγμα, οὔτε νά χαθῆ μέσα στά σκάνδαλα καί στά "σκάνδαλα".
    Ἀρκεῖ νά δῆ ἄν ὑπάρχῃ
    α) ἀσυνέπεια λόγων καί ἔργων, καί
    β) συγκοινωνοῦντα δοχεῖα καί ἀνθρώπων καί καταστροφικῶν γιά τό ἔθνος πολιτικῶν.

    Ἄν δέν ὑπάρχουν αὐτά, τότε ὑπάρχει Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.