10/11/19

Συγγνώμη, έχουμε βάλει στην Ελλάδα κανένα Τούρκο αθλητή να τιμήσει τον Κολοκοτρώνη;


Η φοβισμένη θέση του Σλούκα για το θέμα με το οποίο έγινε χαμός στην Τουρκία ανοίγει ένα μεγάλο ζήτημα που αφορά επικοινωνιακά την Ελλάδα

Όπως ενημερωθήκατε το απόγευμα της Κυριακής, έχει προκληθεί χαμός στην Τουρκία με τη στάση του Σλούκα στον αγώνα της Φενέρ με τη Μπεσίκτας όπου τιμήθηκε η μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ. Πριν το τζάμπολ οι παίκτες κράτησαν πανώ εκτός από τον Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ο οποίος δεν το άγγιξε κάν, κάτι που προκάλεσε μεγάλο θόρυβο.

Στη συνέχεια ο Σλούκας πήρε θέση, η οποία ήταν αρκετά διπλωματική (διαβάστε την εδώ). Είναι ξεκάθαρο, ότι ο παίκτης ήθελε να κατευνάσει τα πνεύματα για την κίνησή του.

Η αλήθεια είναι όμως, ότι εδώ, εμείς στην Ελλάδα, δεν θα βάζαμε ποτέ Τούρκο αθλητή να τιμήσει έναν ήρωα του '21, τον Κολοκοτρώνη, για παράδειγμα. Αυτοί γιατί αντιδρούνε;

1 σχόλιο:

  1. Δεν κάνω εμετό για ψιλού πήδημα, Εδώ ο Εθνάρχης Βενιζέλος τον τίμησε προτείνοντας τον για Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης! Βέβαια προέχει η υπερηφάνεια για τη Στρατηγική Συμμαχία Ελλάδας και Κύπρου με το τα κατοχικά στρατεύματα του Ισραήλ στη Παλαιστίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.