8/11/19

Τι αδίκημα διαπράττει κάποιος που απλώς κουβαλάει μολότοφ;



Τι αδίκημα διαπράττει κάποιος που απλώς κουβαλάει μολότοφ, αναρωτιέται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και δικαίως. Διότι κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να βρεθεί με μια μολότοφ στην τσάντα του. Πας μια επίσκεψη βρε αδερφέ. Να μην έχεις μια μολότοφ μαζί σου; Με άδεια χέρια να εμφανιστείς; Ντροπής πράγματα.
Και ερωτώ κύριε βουλευτά μου. Τι αδίκημα διαπράττει κάποιος που στο σπίτι του βρίσκονται, δώδεκα τσεκούρια, τέσσερα κράνη, έξι μάσκες οξυγόνου και μια ντουζίνα σημαίες με τον αγκυλωτό σταυρό; Πιθανότατα είναι απλώς κάποιος φιλήσυχος ξυλοκόπος με αλλεργία στο ροκανίδι γι αυτό χρειάζεται τα τσεκούρια και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. Έλα θεέ και κύριε δηλαδή, πόση καχυποψία σε ετούτο τον κόσμο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι γιατί αντιμετωπίζουμε με όρους σοβαρότητας την μπούρδα του καθενός; Γιατί απαντάμε στα σοβαρά σε απόψεις τύπου “δεν ξενοπήδαγα, απλώς ρεγουλάρω τις σούστες του κρεβατιού” όταν τον άλλον τον έχεις πιάσει ξεβράκωτο κάτω από τα σεντόνια με την κουμπάρα; Γιατί μπαίνουμε στην συζήτηση;

Για τη συνέχεια Liberal


4 σχόλια:

  1. Βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση.
    Δυσκολονόητη από τους απλούς ανθρώπους
    Όροι που χρησιμοποιεί μόνο η διανόηση
    (αρλουμπολόγος,παλαβομάρα,μπαρούφα)
    ΥΓ. ποιο κάτω δεν γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η παράνοια που έχει επικρατήσει σήμερα , δοσμένη χιουμοριστικά . Δυστυχώς ο Σύριζα έχει καταλάβει όλα τα ακαταλαβίστικα , ενώ αδυνατεί να καταλάβει όλα αυτά που θεωρούνται απλά , κοινή λογική . Ο λαός επίσης αδυνατεί να κατανοήσει την αγωνία του Σύριζα , να θέσει στο απυρόβλητο και υπεράνω του νόμου , απλούς τρομοκράτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαίνεις μια εκδρομή, και μέσα στο πορτμπαγκάζ δίπλα στο ψαροντούφεκο έχεις και μερικά μασούρια δυναμίτη.
    Είναι αδίκημα;

    Η γυναίκα μου όταν βγαίνει για καφέ με φίλες της, συνήθως μέσα στη Louis Vouitton, φέρει και δύο αμυντικές χειροβομβίδες ώστε σε περίπτωση επίθεσης από τσαντάκια το κτύπημα που θα καταφέρει στο κεφάλι του επίδοξου κλέφτη να είναι συντριπτικό.
    Είναι αδίκημα;

    Όταν πηγαίνουμε σε γάμους, όλοι έχουμε καλάσνικοφ με 30άρες γεμιστήρες (εκτός από τα παιδιά που τους δίνουμε για ασφάλεια Glock 17) ώστε να συμμετέχουμε ενεργά στο γλέντι και να ευθυμήσουμε.
    Είναι αδίκημα;

    Παρακαλώ ένα νομικό να μου απαντήσει, διότι δεν επιθυμώ να εμπλέξω την οικογένειά μου σε δικαστικές διαδικασίες,
    καθώς είμαι φιλήσυχος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.