7/11/19

Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος


Της επιτέθηκαν περιπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί μετανάστες - Την έσωσαν τα δυο αδέρφια της

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!

 Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.

 Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

17 σχόλια:

  1. Από τους 20+ λάθρο η αστυνομία συνέλαβε μόνο 3. Κάτι δεν πάει καλά και φοβάμαι ότι θα υπάρχει και συνέχεια.
    Χρυσοχοΐδη ακούς? Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο είναι παλιό. Το περιστατικό δημοσιευτηκε 22/11/2017.

      Διαγραφή
    2. @Τζενη θα ήθελα από εσάς μία επί πλέον επεξήγηση.

      Αφενός πως είσαστε τόσο βέβαιη ότι αυτό το άρθρο είναι μία ακριβής αναπαραγωγή μίας παλαιότερης δημοσίευσης και δεν είναι το γεγονός αυτό καθ΄εαυτό μια παρόμοια πραγματική επανάληψη ενός παλαιότερου γεγονότος. (να θυμηθούμε τη Μυρτώ για παράδειγμα).

      Το επισημαίνω σαν απορία αν πραγματικά το άρθρο είσαστε βέβαιη ότι είναι μία αυτούσια αναπαραγωγή άλλου παλαιότερου άρθρου και όχι μία άλλη γνωστοποίηση ενός γεγονότος που μοιάζει με ένα άλλο προ διετίας γεγονός.

      Και αφετέρου, αν πραγματικά αυτό το άρθρο περιγράφει το ίδιο γεγονός που συνέβη πριν από 2 χρόνια τότε αυτή καθ΄ εαυτή από τα βασικά ΜΜΕ αποσιώπηση του (διότι σε εμένα προσωπικά που ενημερώνομαι καθημερινά και συστηματικά είναι άγνωστο) μοιάζει εξίσου ύποπτη και αποκρουστική από το γεγονός.

      Τι από τα δύο συμβαίνει;

      Διαγραφή
    3. Το περιστατικό το θυμάμαι, γιατί έπαιξε τότε στις ειδήσεις. Αυτό που θυμόμουν κυρίως ήταν ότι την κοπέλα έσωσαν τα 2 αδελφια της. Ψάχνοντας χθες, δεν βρήκα περιστατικό ακριβώς ίδιο με αυτό που να συνέβη τώρα,παρα μόνο άρθρα σχετικά με το περιστατικό που συνεβει τότε. Πάντως πριν 2-3 μέρες σε Γυμνάσιο στα Ιωάννινα, 2 Συριοι μαθητές 13 και 15 χρόνων αντίστοιχα, ξυλοκοπησαν αγρια, δύο 14χρονους Έλληνες μαθητές.Αυτό το περιστατικό πράγματι, έγινε προσπάθεια να κουκουλωθει.

      Διαγραφή
    4. Για την υπόθεση στο Άργος , μπορείς να δει και εδω:

      http://www.newsnowgr.com/article/1064944/argos-20-pakistanoi-kai-afganoi-epixeirisan-na-viasoun-omadika-30xroni-ellinida--travmatisan-ta-dyo-adelfia-tis-me-kadronia.html


      https://www.aegeanews.gr/news/greece-society/131462/etsi-esosa-tin-adelfi-mou-apo-omadiko-viasmo-apo-pakistanous-kai-afganous-ezise-ton-apolyto-efialti-30chroni-ellinida/


      https://www.iefimerida.gr/news/377918/apisteyto-peristatiko-sto-argos-omada-20-metanaston-perikyklose-kai-arhise-na-thopeyei


      Για τον ξυλοδαρμό στα Ιωάννινα εδω:


      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/818929_kai-xylodarmos-mathiton-apo-syroys-ti-egine-se-sholeio-sta

      Διαγραφή
    5. Ok, ως φαίνεται αυτό με τον βιασμό στο Άργος είναι παλαιό συμβάν.

      Διαγραφή
    6. Αυτά συμβαίνουν όταν αναρτώνται άρθρα χωρίς πηγή.

      Διαγραφή
    7. Κι ετσι εφυγε η κουβεντα απ το γεγονος και πηγε στον ..χρονο.Τακτοποιηθηκε.Ουφ...

      Διαγραφή
    8. Παλιό το περιστατικό του άρθρου αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
      Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει πλέον σημαντικός αριθμός επιθέσεων σε γυναίκες. Επειδή οι τύποι έρχονται από συγκεκριμένες ισλαμικές χώρες που η θέση της γυναίκας είναι χειρότερα από ζώο.Ακόμα και στην καλύτερη ισλαμική χώρα, η γυναίκα κάποιες φορές κινδυνεύει:

      https://www.iefimerida.gr/news/301846/bretanida-katiggeile-stis-arhes-toy-ntoympai-ton-omadiko-viasmo-tis-kai-synelifthi-gia

      Κι άλλο περιστατικό με Πακιστανό, αυτή φορά στην Κομοτηνή. Νεαρή μητέρα με το μωρό στο καροτσάκι. Της επιτέθηκε ένας Πακιστανός αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε.Τηλεφώνησε στον σύζυγο της, έτρεξε ο άνθρωπος, την έσωσε μέχρι να έρθει η αστυνομία:

      https://xanthidaily.gr/2019/11/09/%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%ae-%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%84/

      Διαγραφή
  2. Σύσταση συμμορίας, γιατί;
    Διότι οἱ ὑποψήφιοι γιά ὁμαδικούς βιασμούς μουσουλμάνοι, ἦλθαν στήν Ἑλλάδα καί γιά δουλειά ἀλλά καί γιά τέτοια ἐγκλήματα κατά τῶν ἠθῶν ἤ "κατά τῆς γενετἠσιας ἐλευθερίας".

    Ἠλθαν δε στήν Ἑλλάδα καί γιά τέτοια ἐγκλήματα κατά τῶν ἠθῶν ἤ "κατά τῆς γενετἠσιας ἐλευθερίας",
    διότι, λόγω τοῦ ὅτι θεωροῦν ἑαυτούς "πιστούς" (τοῦ Ἰσλαμισμοῦ), ἄρα θεωροῦν ὅτι δικαιοῦνται νά διαπράττουν τέτοια ἐγκλήματα κατά τόν θρησκευτικό νόμο ("σαρία"),
    ἀφοῦ στήν Ἑλλάδα, μιά χώρα "ἀπίστων"κατά τούς ἐν λόγῳ Πακιστανούς, οἱ γυναῖκες κυκλοφοροῦν εἴτε χωρίς φερετζέδες εἴτε χωρίς συνοδεία ἀνδρός, ἄρα εἶναι πόρνες καί "τἀ θέλουν".
    Τό ἐγκληματικό κίνητρο εἶναι παρόν, ἡ ἐγκληματική ὁμάδα συγκροτήθηκε, εἶναι φανερό, καί ἔδρασαν ἀπό κοινοῦ βάσει τοῦ ἀρχικοῦ τους σχεδίου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κατάσταση έχει χαζεψει τον Έλληνα...αν ειμασταν το 80 η αστυνομία θα έφτανε τελευταία και θα είχαν μιλήσει πιο πριν τα δίκανα των περιοικων.Μετα ως δια μαγείας θα άλλαζαν οι συμπεριφορές των φιλοξενούμενων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία».

    Δηλαδή μέχρι τότε κανένας γείτονας δεν βγήκε να προστρέξει σε βοήθεια της γυναίκας; Είμαστε ένας ξοφλημένος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθε ψηφοφορος των κομματων υποστηριξης αυτων των πραγματων...ειναι υπευθυνος γιαυτο και για οσα θαρθουν...
    Διοτι εξ αιτιας τους θα γινουν ..
    Και ηθελα να δω τι θα πουνε ολοι αυτοι κι αυτες οταν θαναι οι ιδιοι και οι οικογενειες τους στην θεση της κυριας..και δεν θα υπαρχουν αδελφια να επεμβουν ..ουτε γειτονες να ακουσουν..ουτε συμπολιτες να τρεξουν ..μια και διαλλεξε ο καθενας απο μας ναναι μονος ενα ατομικο κρατος ξεχωριστο...
    Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι θα γινουν ετσι ολα συντομα...αφου τα θηρια δεν θα εξημερωθουν με λογιδρια και ψαλμους.
    Αυτη την πατριδα μας χαρισαν οι γονεις και οι προγονοι??
    Ασωτα παιδια κανανε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφηστε κι αλλους να μπουν..σε λιγο θα βιαζουν και τα προβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα απ'ολα τα καάνουν αυτά λόγω της ατιμωρησίας. Είμαι σίγουρος οτι οι 3 που συνελήφθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν απελάθησαν.
    Δεύτερο, τώρα καταλαβαίνω γιατί η μουσουλμανική θρησκεία υποχρεώνει τις γυναίκες να ντύνονται όπως ντύνονται, ε'ιναι για να τις προφυλάσει απ' αυτά τα κτήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μπόλιασμα που λέγανε;
    Θα γίνει με τη βία. Απλά οι ανθρωπιστές/δικαιωματιστές θέλουν και τη συνένεσή μας.

    Σημ. Ακούσατε για ανάλογα περιστατικά, δηλώσεις καταδίκης από την ευαίσθητη συνομοταξία τύπου Γιαννούλη;
    Που αποκαλούσαν φασισταριό, Έλληνες γιατί αντιδρούσαν στην καπήλευση της Ιστορίας τους;
    Και δεν ντρέπονται να μας κουνούν το δάκτυλο σε κάθε ευκαιρία;

    Ποιά είναι η Φασιστερά λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.