14/11/19

Στγος Ζιαζιάς: Η Ελλάδα δέχεται υβριδικό πόλεμο… με όπλο τους μετανάστες




Η μαζική παράνομη μετανάστευση, με τις διαστάσεις εισβολής που έχει προσλάβει και με την ανεξάντλητη δυναμική που διαθέτει, έχει αναχθεί πλέον στο σημαντικότερη εθνικό θέμα και αποτελεί, εάν δεν ανασχεθεί και ελεγχθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, άμεση απειλή για την εθνική και κοινωνική συνοχή της χώρας, την πολιτιστική της ταυτότητα, την εθνική της ασφάλεια και το εθνικό της μέλλον.


Η μεταφορά των παρανόμων μεταναστών από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, εάν δεν συνδυασθεί με αυστηρό έλεγχο των συνόρων και αποτελεσματική αποτροπή, δεν λύνει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, επιβεβαιώνει το ρόλο των νησιών ως προγεφυρωμάτων για τον σταδιακό κατακλυσμό όλης της χώρας με παράνομους μετανάστες-εποίκους. Η εμμονή στην πολιτική των ανοικτών συνόρων και η διαχείριση του προβλήματος, με την αποδοχή της μόνιμης εγκαταστάσεως των παρανόμων μεταναστών στην Ελλάδα, είναι συνταγή καταστροφής για τη χώρα.

Η χώρα δέχεται υβριδικό πόλεμο, χάνει μέρα τη μέρα την εθνική της συνοχή και κυριαρχία……και το πολιτικό σύστημα ερίζει για θέματα που έπρεπε να ασχολείται η ελληνική Δικαιοσύνη ….και τυρβάζει σε γιορτές και πανηγύρια …..και ταυτόχρονα «κλαψουρίζει» ζητώντας βοήθεια από την Ευρώπη, χωρίς το ίδιο να πράττει τα αυτονόητα για αντιμετώπιση του εθνικού αυτού προβλήματος .

Δυστυχώς όμως, σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας και οι θεσμικοί μπροστάρηδες της κοινωνίας, όπως τα μέλη της Ακαδημίας Αθηνών και η Σύνοδος των Πανεπιστημιακών Πρυτάνεων, νυν και πρώην κεφαλές των Ανώτατων Δικαστηρίων της Χώρας, Επιστημονικές Εταιρείες, Σύλλογοι, Επιμελητήρια, οι ΗΓΕΤΕΣ της Εκκλησίας μας, Πρέσβεις επί τιμή, αλλά και οι πρώην ΑΡΧΗΓΟΙ των ΚΛΑΔΩΝ και των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, σιωπούν εκκωφαντικά.
Κανένας τέτοιος θεσμός ηγητόρων δεν βγήκε μπροστά, αυτή την γκρίζα εποχή , όχι για να παραγκωνίσει τους πολιτικούς και να αμφισβητήσει τους όρους της δημοκρατίας μας,αλλά για να γίνει η φωνή του αδύναμου κοινωνικού σώματος, που λοιδορείται σε κάθε αντίδραση του για την κατάσταση στην χώρα, για να γίνει η έκφραση της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.
Όλοι όσοι σήμερα σιωπούν , ενώ θα μπορούσε να έχει απήχηση η φωνή τους, έχουν χρέος να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία και στην ΠΑΤΡΙΔΑ που τους έταξαν μπροστάρηδες. Δεν είναι πατριωτικό ορισμένοι να αναζητούμε, να επαιτούμε από το πολιτικό σύστημα , μια καρέκλα εξουσίας ,μια θέση «βουλευτού» η μια κρατική θέση έναντι της σιωπής μας. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΟΓΜΑ «ΜΗ ΜΙΛΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ» φαίνεται ότι έχει εκμαυλίσει την πνευματική και όχι μόνο ηγεσία του τόπου…….

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ……….ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΕΛΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΛΕΧΗ …… ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΚΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙ , ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.

https://www.defence-point.gr/

19 σχόλια:

  1. Μεγαλη διαπιστωση! Το ερωτημα ανθρωπε μου ειναι τωρα το πηρατε χαμπαρι και τι θα κανετε ακριβως να ακουσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, πρώην αρχηγός ΓΕΣ.
    Οι σημαντικές λέξεις στην παραπάνω πρόταση είναι "ε.α." και "πρώην"

    Όσο είναι εν ενέργεια σιωπούν. Μόλις πάρουν τη σύνταξη το στόμα λύνεται. Δυστυχώς όταν αποφασίζουν να μιλούν δεν έχουν τη δύναμη να αλλάξουν κάτι.

    Το σχόλιο δεν είναι συγκεκριμένα για τον κ. Ζιαζια. Έχουν προηγηθεί και άλλοι και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως...κι'αν η Ελλάς δεν έχει ένα σοβαρό σχέδιο που θα αντιταχθεί στα σχέδια της CIA-Mossad,χωρίς να έρχεται σε αντίθεση με ΗΠΑ-Ισραήλ,ας αντιταχθεί...
    Ειδάλλως ας κάτσουμε στα ωά μας...
    Απολαύστε το Κύριοι!!!
    Μην τους αφήνετε όμως να σας κοροϊδεύουν...
    Ιδίως οι αγαπητικοί της αμερίκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...καλά...πειστηκαμε...και εκ του ασφαλούς όλοι λέμε το αυτονόητο...όταν όμως οι αρχηγοί συμφωνούν στις εντολές που δέχονται από τους υπαλλήλους δοσίλογους για να φτιάξουν όλες τις δομές και να μεταφέρουν με καράβια του ΠΝ τους εισβολείς και την εξυπηρέτηση τους από το προσωπικό των εδ ακόμη και αν αντιδρούν και τιμωρούνται...τουμπεκί ψιλοκομμένο τότε.. .εεε λοιπόν τώρα είναι αργά...βρισκόμαστε σε αντικατάσταση ήδη και πρέπει να μας αρέσει κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἄμεση ἐπαναπροώθηση _Πότε καί μόνον, δέν εἶναι διεθνῶς ΟΚ καί δυνατή...Στό 1 τοῖς χιλίοις!

    Παραμύθια τοῦ Σπῆγκελ.- Καλά τά λέει ὁ Στρατηγός , καί ἡ ἄμεση ἄμυνά μας εἶναι καί δυνατή καί διεθνῶς νόμιμη.
    "Το push-back απαγορεύεται με βάση το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο", λέει προχειρότατα καί ἀβάσιμα τό Spiegel, κατηγορώντας τήν Ἑλλάδα καί ἐπικαλούμενο ὅτι "Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές, το δωδεκάμηνο μεταξύ Νοεμβρίου 2018 και 2019 συνολικά 58.283 μετανάστες επαναπροωθήθηκαν παράνομα από την Ελλάδα προς την Τουρκία. Στην πλειονότητά τους ήταν Πακιστανοί (16.435), Αφγανοί, Σομαλοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αλγερινοί αλλά και περίπου 4.500 Σύροι."
    (Πηγή:https://www.defence-point.gr/news/spiegel-proklitiko-arthro-yper-toyrkias-kata-elladas-gia-metanasteytiko)

    Γιά προσέξτε:
    Δηλαδή τό εὐρωπαϊκό δίκαιο, "ἀπαγορεύοντας τήν ἐπαναπροώθηση", ἐπιτρέπει ἔμμεσα τήν προώθηση λαθρομεταναστῶν π.χ. ἀπό τήν Τουρκία στήν Ἑλλάδα;
    Ὄχι βέβαια!
    -διότι, αὐτό πού ἀπαγορεύεται εἶναι ἡ ἐπαναπροώθηση πρόσφυγος πού φεύγει, ἐνῶ εἶναι πολίτης καί κάτοικος τοῦ γειτονικοῦ κράτους (π.χ. τῆς Τουρκίας) καί ἐπειδή ἐκεῖ διώκεται.

    Ἀλλά ὅταν πρόκειται γιά .... Πακιστανούς (16.435), Αφγανούς, Σομαλούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αλγερινούς, και περίπου 4.500 Σύρους,
    δηλαδή ἄτομα πού δέν εἶναι πολίτες καί κανονικοί κάτοικοι τῆς Τουρκίας, οὔτε ὑπέστησαν ἐκεῖ διώξεις καί οὔτε κατέστησαν πρόσφυγες ἐκ τῆς Τουρκίας πρός τήν Ἑλλάδα,
    αὐτοί βεβαίως ἐπαναπροωθοῦνται νομιμότατα.

    Αὐτοί εἶναι εἴτε μετανάστες εἴτε πρόσφυγες στήν Τουρκία, πού δέν κατέστησαν ἐκεῖ πρόσφυγες λόγω διώξεών τους ἀπό τους Τούρκους ἤ λόγω πολέμου ἐντός τῆς Τουρκίας.

    Τό πολύ, γιά νά εἴμαστε ἄψογοι στό διεθνές δίκαιο,
    Α) εἴτε θά ἐπικαλεσθοῦμε λόγους δημόσιας ἀσφάλειας, γιά τό ὅτι δέν τούς ἐξετάζουμε ἕναν ἤ ἕναν, τί λέει καί τί χαρτιά ἔχει, ἤ τούς ἐξετάζουμε μέ συνοπτική διαδικασία,
    εἴτε Β) θά χρειαζόμαστε τόν ἀπαραίτητο στοιχειώδη χρόνο, κατά τήν ἄμεση ἐπαναπροώθησή τους, κατά τόν ὁποῖο
    1ον) πρέπει νά ἀποδείξουν μέ ἔγγραφα τῆς Τουρκίας, ὅτι εἶναι εἴτε Τοῦρκοι πολίτες εἴτε μόνιμοι κάτοικοι Τουρκίας (μετανάστες ἤ πρόσφυγες ἐκεῖ),
    καί 2ον) νά ίσχυρισθοῦν ἐγγράφως ὅτι ὑφίστανται σοβαρές διώξεις στήν Τουρκία (εἴτε λόγω ἐσωτερικοῦ της πολέμου, εἴτε ἀπό τό Τουρκικό κράτος) πού θέτουν σέ κίνδυνο τήν ὑγεία καί τήν ζωή τους .
    Τότε καί μόνον τότε πρέπει νά μήν ἐπαναπροωθηθοῦν ἀμέσως
    (ὁπότε θά ἀπελαθοῦν στήν Τουρκία μόνο ἄν κριθῆ ἀβάσιμο τό αἴτημά τους γιά χορήγηση καθεστῶτος πρόσφυγος).

    Ἀντιθέτως, πρέπει νά ἐπαναπροωθοῦνται ἀμέσως,
    Α) ἄν δέν ἐπιδείξουν ἀμέσως ἐπίσημα ἔγγραφα τῆς Τουρκίας, ὅτι εἶναι εἴτε Τοῦρκοι πολίτες εἴτε μόνιμοι κάτοικοι Τουρκίας (μετανάστες ἤ πρόσφυγες ἐκεῖ),
    ἤ Β) δέν ίσχυρισθοῦν ὅτι διώκονται στήν Τουρκία εἴτε λόγω ἐσωτερικοῦ της πολέμου, εἴτε ἀπό τό Τουρκικό κράτος, κατά τρόπο πού τίθεται ἐκεῖ σοβαρά σέ κίνδυνο ἡ ὑγεία καί ἡ ζωή τους .

    [ἀνθρωπιστικοί λόγοι δέν ἀποκλείουν τήν ἄμεση ἐπαναπροώθηση τέτοιων ἀτόμων, ἄν δέν τίθεται σέ ἄμεσο κίνδυνο, σοβαρά ἡ ὑγεία τους, ἤ ἡ ζωή τους].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είμαστε μάγκες αδερφέ,θα καταρρίπταμε καμμιά εικοσαριά τούρκικα F-16 ,θα βυθίζαμε πάρ'αυτα τα γιαβούζ,χαβούζ και δεν συμμαζεύεται,θα βάζαμε τον κο Πάϊατ στο πάγο να συνέλθει λιγουλάκι,θα φυλακίζαμε τα ΜΚΟ,θα κλείναμε τα γραφεία του Σόρος, θα σφραγίζαμε τον Εβρο και θα βυθίζαμε τις βάρκες στα θαλάσσια όρια τουρκίας-Ελλάδας με το αιτιολογικό της αποτροπής του εθνικού κινδύνου και της αποσταθεροποίησης της κοινωνικής συνοχής...
      Και όλα αυτά ταυτόγχρονα, εν ριπή οφθαλμού...
      Αντ'αυτού,σαλιαρίζουμε με τους δηθεναριστερούς,μπροστάρηδες...

      Διαγραφή
    2. Δέν ἔχει καμία ἀληθινή σχέση μέ δεξιά ἤ μέ ἀριστερά, μέ ἰδεολογίες ἤ μέ κόμματα, τό ὑπόγειο δίκτυο ἐξουσιάσεως καί γεωπολιτικῆς καταστολῆς πού ἔχει καταλάβει τήν Ἑλλάδα.
      Οἱ δημοσιογράφοι φέρουν μεγάλη εὐθύνη.

      Διαγραφή
    3. Αγαπηυε Νικολαε υπαρχει ενας ενδιαφερον λογοπαιγνιον αγγλιστι: PRESSTITUTES (sounds like PROSTITUTES). Λακωνικά ολη η αληθεια.

      Διαγραφή
    4. Ο Μαριος εχει δικιο βουνο.Τουλαχιστον ξερει τα βασικα.Τα θεμελιωδη.Δεν πελαγοδρομει στον χυλο.Ξερει την ιεραρχια της πολιτειας.

      Διαγραφή
  6. απο τους πολιτικαντηδες μεσες ακρες δεν περιμενες και τιποτα ιδιαιτερο...εχουν το ακαταλογιστο πας ειδους....Κατ εμε οι μεγαλυετεροι προδοτες στη συγκεκριμενη περιοδο ειναι οι ΕΝΣΤΟΛΟΙ..αυτοι που ενω εχουν το συτνταγμα με το μερος τους οσον αφορα της Ε.Δ. και ξενους παρανομους που εισερχονται στη Χωρα κιοτεψαν..δεν τιμησαν καμια στολη και κανενα ορκο.Δεν τολμησε να πεσει εστω ενας για τη τιμη των οπλων και της υποληψη τους.Γιατι ολοι ξερουμε πλεον πως φτανουν μεχρι της ανωτερες/ανωτατες βαθμιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τη Συρία η Ελλάδα και η Κύπρος; 1

    'Περικλής Νεάρχου, Πρέσβυς ε.τ. της Κυπριακής Δημοκρατίας'
    (Εξαιρετική όλη η ομιλία του, αρχίζει το 38')

    'Αυτοκτονική η πολιτική της Ελλάδος για την μετανάστευση.'
    'Σύμβαση της Γενεύης 1951 (για τους πρόσφυγες). Επικυρώθηκε από την Ελλάδα το 1959, αλλά με 'επιφύλαξη'. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση προβλήματος εθνικής ασφάλειας ή έκτακτης ανάγκης έχουμε το νόμιμο δικαίωμα να μην τηρήσουμε την Σύμβαση και να αναστείλουμε την εφαρμογή της.'
    'Επί πλέον, για πρόσφυγες από την Τουρκία, που είναι ασφαλής χώρα, η Ελλάδα δεν έχει διεθνείς υποχρεώσεις για να δώσει άσυλο.'

    https://www.youtube.com/watch?v=bK9A5YqsFbA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Τουρκία έχει κάποια εκατομμύρια πρόσφυγες στο έδαφος της και επειδή είναι χάλια οικονομικά, έχει κάνει κερδοφόρα επιχείρηση την εξαγωγή αυτών στην Ελλάδα και σε αλλες χώρες της Ευρώπης αφού παίρνει 2000 - 3000 ευρώ το άτομο! Είναι πολλά τα λεφτά αλλά οι πολιτικοί της Ελλάδος είναι η συνεργάτες η βλάκες και είναι τόσο ανεκτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ με κάποιους εδώ μέσα. Μιλάνε για Στρατηγούς σαν να είναι οι μαφιόζοι της εξουσίας. Το ότι υπακούει στις εντολές της νόμιμης κυβέρνησης, αυτής που εκλέγουμε όλοι εμείς, σημαίνει δειλία -κατ' αυτούς. Το ότι μιλάνε όταν αποστρατευθούν, σημαίνει ότι ήταν ανθρωπάκια που σκαρφάλωσαν στην ηγεσία και τώρα που δεν έχουν τον μπαμπούλα επάνω τους, μαγγέψαν και τα λένε έξω από τα δόντια. Δηλαδή για να γίνει πιό κατανοητό, ζητάνε από τους ανθρώπους που διοικούν τον τομέα της Εθνικής Αμυνας, εκείνο δηλαδή που το κράτος θεωρεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ύπαρξής του, να ενεργήσουν διαφορετικά από τη βούληση των πολιτών του κράτους που εκφράζεται δια μέσου της κυβέρνησής του.
    Ετσι αν είναι, κακώς μπαίνετε στο παρόν ιστολόγιο. Και ο κ. Καλεντερίδης κάλλιστα σ' αυτήν την κατηγορία μπορεί να ενταχθεί. Δεν έχουν σημασία οι βαθμοί αποστρατείας, σημασία έχει η ιδιότητα. Κι αλλοίμονο στις κρίσιμες στιγμές που πήρε μέρος στη διαχείριση εθνικού προβλήματος, ενεργούσε κατά συνείδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Chris - Δικαιωμα σου να εχεις την αποψη σου για το πως πρεπει να συμπεριφερονται οι Αξιωματικοι οταν ειναι εν ενεργεια και οταν αποστρατευονται. Το οτι εχεις διαφορετικη αποψη απο καποιους αναγνωστες/σχολιαστες του ιστολογιου ομως δεν σου δινει το δικαιωμα να καθοριζεις ποιος πρεπει να διαβαζει και να σχολιαζει στο ιστολογιο αυτο. Η εποχη του Αποφασιζωμεω και Διατασωμεν ανηκει στο παρελθον.

      Επίσης θα πρέπει να μπορείς να ξεχωρίζεις την εθελοτυφλουσα υπακοή για μια προαγωγή, υψηλότερο βαθμό αποστράτευσης και εν τελεί υψηλότερες αποδοχές και "δόξα" αν θέλεις με την έκφραση γνώμης/συμβουλής/προτροπής για τη λήψη αποφάσεων προς το καλό της Πατρίδας.

      Τέλος είναι λάθος να βάζεις τον κ. Καλεντερίδη στην ίδια κατηγορία γιατί ως γνωστόν ο κ. Καλαντεριδης ουσιαστικα αρνήθηκε να "παραδώσει την καυτή πατάτα" και εν γνώση του ότι θα αποστρατευθεί πρόωρα έκανε το καθήκον του σαν Αξωματικος. Ελπίζω να μπορείς να δεις τη διαφορά αυτή.

      Φιλικά Πάνος Κατακουζηνος

      Διαγραφή
    2. Συμπληρωματικα - Δεν διαφωνώ με τον Στρατηγό και ούτε πιστεύω υπάρχει Έλληνας που να διαφωνει. Απλά αυτά πρέπει να λέγονται όσο οι Στρατηγοί είναι εν ενέργεια και επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό τα πολιτικά δρώμενα.

      Διαγραφή
  10. Κύριε Ζιαζιά, είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου, αλλά και εγώ σαν την τελευταία τρύπα στον ζουρνα, απλά σου λέω ότι κάθε μέρα περιμέναμε και περιμένουμε έναν, ΈΝΑΝ από εσάς αλλά όχι εν αποστρατεία, αλλά εν ενεργεία, να σηκώσει ανάστημα και να πάρει όλων τον λαό μαζί του !!!!!!
    Αλλά ..... Τι λέω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ὁ..."στρατηγός" Πάηατ ὅμως,
    κὐριε ἀληθινέ στρατηγέ μας, κε Ζιαζιά,
    ὅπως ἐδήλωσε ἄλλωστε στήν Ἀλεξανδρούπολη, τήν Ἑλληνική πόλη μας πού εἶναι προσαρτημένη γιά τήν ὥρα στήν πρεσβεία τῶν ΗΠΑ στήν Ἀθήνα καί ὁσονούπω θά προσαρτηθῆ στό Ὑπουργεῖο Ἀμύνης τῶν ΗΠΑ, πολύ πιό αὐταρχικά ἀπό ὅ,τι ἡ Ρωσική Κριμαία στήν Ρωσία,

    ὁ "στρατηγός" Πάηατ λοιπόν,
    ἔχει τήν ἄποψη ὅτι τό πρόβλημα τῆς μεταναστεύσεως δέν εἶναι οὔτε ὑβριδικός πόλεμος ἀπό τήν Τουρκία ἐναντίον μας, οὔτε κάν ..."πρόβλημα τῆς Ἑλλάδος"(!)
    ἀλλά ...."εὐρωπαϊκό πρόβλημα" πού πρἐπει (κάποτε καί ἄν) νά λυθῆ ἀπό τήν Εὐρωπαϊκή Ἕνωση!
    -μέ ἕνα λόγο, ὄχι ἀπό τήν Ἑλλάδα καί ὄχι τώρα,
    διότι τώρα κάνει "παιχνίδι μέ μετανάστες-ἐποίκους στήν Ἑλλάδα" ὁ φίλος τοῦ κου Τράμπ, κος Ρετζέπ Ταγύπ Ἐρντογκάν

    στό ὁποῖο "παιχνίδι" τοῦ Ἐρντογκάν καί τῆς Τουρκίας, οἱ Ἕλληνες πολιτικοί ἀλλά καί στρατιωτικοί, πρέπει νά συμμορφωθοῦν καί νά ὑπακούσουν, ἐμπιστευόμενοι τά ....καλά καί ἐπαινετικά λόγια τοῦ κου Πάηατ!
    [ https://www.pentapostagma.gr/2019/11/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%af.html]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφου ο λιθος ειναι ..ακρογωνιαιος..πως και το σπιτι πευτει ολο ?? Τι στηριζει ο λιθος ?? Γιατι υπαρχουν αντικειμενικες αποδειξεις. Απ την θεωρια στην πραξη υπαρχει μια αποσταση.Οι αποψεις σου ειναι ιδανικες κι οχι αντικειμενικες. Εσυ μας λες " πως θαπρεπε" ναναι ενα κρατος. Αλλα ελα που το κρατος εδω ειναι εντελως αντιθετο του πρεποντος !! Ολη την μυθοπλασια σου την στηριζεις στην αριθμητικη.Αν τα κρατη ηταν μονο ψηφος..κι ετερον ουδεν.Ουτε καν το λαθος δεν υπολογιζεις.Αν πχ. Εγινε...πρεπει να παει εως τα συννεφα...εστω κι αν δεν θα υπαρχει κρατος μετα.Ειναι εξωπραγματικα οσα πιστευεις γιαυτο που νομιζεις εσυ οτι ειναι δημοκρατια.Αυτη για να υπαρχει θελει εξ ορισμου να υπαρχουν τα βασικα πρωτα...κι οχι η ψηφος. Δηλ. Χωρα...νομοι..ιεραρχια των θεμελιωδων αμετακλητων και οχι διαπραγματευσιμων αρχων.Δεν διαπραγματευονται τα βασικα θεμελια μιας πολιτειας.Ουτε ερμηνευονται κατα το δοκουν μιας πλειοψηφιας συγκυριακης.Ειναι τα Αγια των Αγιων. Δεν τα αγκιζει κανεις για οποιο λογο.
    Κι εδω ολα καταρρεουν τα βασικα απο πλειοψηφιες πονηρες που ανερχονται στην εξουσια με προσχημα την ψηφο.Ψηφισες εσυ κι εγω να διαλυθει η χωρα ??? Πως διαλυεται λοιπον ?? Αν οχι απ την ομαδα που πηρε την ψηφο και την ...αντεστρεψε ?? Γιατι μην μας πεις οτι πρεπει να ...πειθαρχησουμε στους καταστροφεις επειδη πηραν την ψηφο.. Ο στρατος δεν βλεπει τα μπαζα ?? Τυφλος ειναι ?? Δεν τον ορισε η πολιτεια να την φυλαγει ??? Φυλαγει τωρα τα συνορα της ??? Πες μας ..απο ποιον ??? Λεπτομερως πες μας απο ποιους.!! Ονομασε τους ..
    Και πως και γιατι μπαινουν τοσοι εποικοι απο 200 κρατη στην χωρα απροσκλητοι..παρανομα..και με τοσα ψευδη φανερα και σε τυφλους .οτι ειναι ταχα απ την .. Συρια την καημενη ??? Πως ανεχεται ο στρατος τοσα απιστευτα καταφανη ψευδη ??? Ολα απειλουν τα θεμελια της χωρας ..που φυλαγουν !!!!
    Και μας λες εδω με προσχημα την .. ψηφο..οτι πρεπει να υπακουει στην ψηφο που καταχρωνται οι ψηφισμενοι ...κοντρα (!!) στην αρχικη ιδρυτικη εντολη της υπαρξης τους !! Ταχα γιατι η υπακοη ειναι ...ανωτερη απ την υπαρξη της πολιτειας !!!
    Οταν συμφωνηθηκε αρχικα και απαξ δια παντος απ ολους οτι για να υπαρχει η πολιτεια δεκα βασικα πραγματα δεν πρεπει να αλλαξουν ποτε ..κατω απο οποιες συνθηκες !!! Αν αυτη ειναι η αποψη σου για την δημοκρατια..τοτε ξαναδιαβασε ολους τους φιλοσοφους μας ολων των εποχων ...γιατι δεν εμαθες τιποτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.