19/11/19

Κροατία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν ομάδα μεταναστών που προσπαθούσε να φθάσει στη Σλοβενία


Άνδρες της κροατικής αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον ομάδας μεταναστών που προσπαθούσε να περάσει στη γειτονική Σλοβενία αργά το βράδυ του Σαββάτου με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί βαριά, δήλωσαν αξιωματούχοι στη βόρεια πόλη Ριέκα, στις κροατικές ακτές στην Αδριατική. Ο υπουργός Εσωτερικών της Κροατίας Ντάβορ Μποζίνοβιτς ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι οι μετανάστες πιστεύεται πως προσπαθούσαν να περάσουν στο έδαφος της Σλοβενίας. Δεν διευκρίνισε πόσα ήταν τα μέλη της ομάδας αυτής, ούτε ποιες είναι οι εθνικότητές τους. Η Κροατία αποτελεί τμήμα της οδού που παίρνουν πολλοί μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και την Ασία στην προσπάθειά τους να φθάσουν σε πλούσια κράτη της δυτικής Ευρώπης. Πολλοί εισέρχονται στην κροατική επικράτεια παράτυπα.

Για τη  συνέχεια ThePresident

2 σχόλια:

  1. Γιατι επιτρεπουν τα αφεντικα να ισχυουν αλλα για την ΚΡΟΑΤΙΑ και αλλα για την ΕΛΛΑΔΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρεπονται λιγο ??
    Τωρα να δειτε τα φρικτα βασανα της Σλοβενιας !! Θα τους πεθανουν ολους οι ...τιμωροι !!! Δεν θαχουν φαι ...τυρι...κεφτεδες...!! Θα ψωφισουν ολοι στην Σλοβενια. Θαρθουν στρατευματα...θα βομβαρδιζουν ..!!! Ανθρωπιστικα στρατευματα...ανθρωπιστικα τανκς...θα κοψουν τις συνταξεις ολες...τον τραχανα...ολα.!!! Θα δουμε το φοβερο προσωπο του ..Διεθνους δικαιου !!!! Εξαλο και βλοσυρο !!!
    Καλα λενε στο ...ΥΠΕΞ...εδω..!!! Κι ολοι οι πολιτες δηλ..αυτοι των 99 ετων...παρτε τα ολα !!! Οι ..μυθομανεις !!! Δεν ακουσανε τον ...Κουλη..τον Δενδια...τον Τσιπρα...την Κεραμεως.. την Μιχαηλιδου..τους μεγαλους Μυστες μας !!! Σφιγγεται η καρδια μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.