16/11/19

Σάββας Καλεντερίδης στον Τέρη Χατζηιωάννου - Αιγαίο τηλεόραση για συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν, Ενεργειακό, Μεταναστευτικό

2 σχόλια:

  1. Κύριε Σάββα
    Δυστυχώς έχετε πάλι δίκιο για τις ευθύνες του Σύριζα οι οποίες είναι τρομακτικά μεγαλυτερες από αυτές που και εγώ νόμιζα μέχρι πρόσφατα.
    Πουθενά όμως στο Ελληνικό διαδύκτιο δεν βλέπω μια σε βάθος ενημέρωση για το ποιοί πραγματικά φέρνουν το Ισλάμ στην Ευρώπη.

    Ο Σόρος δεν λειτουργεί μόνος, είναι βιτρίνα ολόκληρου συστήματος και στρατηγικής.

    Βέβαια, η Τουρκία θέλει μια τέτοια εξέλιξη και την οργανώνει. Την Τουρκική αφέλεια, όπως και την αφέλεια της Ευρωπαϊκής αριστεράς, την έκαναν εργαλείο τους κύκλοι στις ΗΠΑ οι οποίοι εδώ και χρόνια σχεδιάζουν τρόπους ελέγχου της ΕΕ.

    Η Ευρώπη από μόνη της, αν αφεθεί δίχως καμία άλλη δύναμη πάνω από το κεφάλι της, είναι μεγαλύτερο οικονομικό, στρατιωτικό, πολιτιστικό και τεχνολογικό μέγεθος από ότι είναι οι ΗΠΑ, η Ρωσία, ή ακόμα και η Κίνα μέχρι σήμερα. Κανείς δεν θέλει μια Ευρώπη χωρίς δυνάστη πάνω της, και αυτός είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ επέτρεψαν τη Γερμανία ως αδίστακτο καταπιεστικό και καταστροφικό ντόπερμαν πάνω στους λαούς της Ευρώπης. Γνωρίζουν ότι η φύση της Γερμανικής σκέψης που πηγάζει από ειδικά χαρακτηριστικά της Γερμανικής γλώσσας, οδηγεί πάντα τους Γερμανούς στην επίθεση και τη λεηλασία των άλλων λαών.

    Κανένας στην Ευρώπη δεν έχει πολιτιστική εμπιστοσύνη στους Αμερικάνους, με αποτέλεσμα κύκλοι των ΗΠΑ πάντα, από τις αρχές της δεκαετίας του 70, να ψάχνουν για σκληρούς τρόπους με τους οποίους θα δαμάζουν τις Ευρωπαϊκές χώρες. Ένας από αυτούς είναι η τραπεζική τρομοκρατία την οποία ασκούν οι ΗΠΑ σε βάρος των τραπεζών της ΕΕ. Ένας άλλος είναι η ανάπτυξη του Ισλάμ.

    Μελλοντικά πολλά δείχνουν ότι θα έχουμε τρομακτική σύγκρουση μουσουλμάνων με χριστιανούς στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα και πάλι να καλούν οι Ευρωπαίοι τις ΗΠΑ να τους σώσουν, δίνοντας στις ΗΠΑ τα πάντα. Τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα ευελπιστούν ότι εφόσον οι ΗΠΑ περιοριστούν, θα πάρουν αυτές το ρόλο της προστασίας της Ευρώπης. Δηλαδή, όλες οι μεγάλες δυνάμεις έχουν συμφέρον από την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Ευρώπη και την μελλοντική καταστροφή της.

    Αυτό όμως που τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Ρωσία δεν έχουν μάθει από την ιστορία είναι ότι το Ισλάμ στην ουσία νικάει τόσο τις ΗΠΑ όσο και τη Ρωσία παντού, σε βάθος χρόνου. Μόνο αν ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα συνέλθουν διανοητικά και ενωθούν, θα δει ο πλανήτης φως.

    Μέχρι στιγμής μόνο η Κίνα δείχνει να καταλαβαίνει τι θα πει Ισλάμ. Εάν ΗΠΑ και Ρωσία δεν συνέλθουν, τότε καλύτερα να γονατίσουν κάτω από την ηγεσία του Πεκίνου.

    Εμείς οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Ινδοί και λίγοι ακόμα λαοί θα πάρουμε την απόφαση για το ποιόν τελικά θα κάνουμε πλανητάρχη. Στην ουσία, οι ΗΠΑ και η Ρωσία είναι δικοί μας όμηροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἄν δέν εἶχε ὑπογραφῆ ἡ συμφωνία τῶν Πρεσπῶν, τό μεταναστευτικό δέν θά εἶχε τόσο νόημα γιά τούς ἐχθρούς τῆς Ἑλλάδος ὅπως σήμερα. Δέν θά εἶχαν τήν διεθνῆ ὑποστήριξη ἀπό ΗΠΑ καί ἀπό Μἐρκελ τόσο ἀσύστολα, διότι τώρα ἔχουν ὡς στόχο καί τήν διάλυση τῆς Εὐρώπης ὡς γεωπολιτικῆς δυνάμεως Κρατῶν-Λαῶν, καί τήν ἀπόσπαση τῆς Ἐλληνικῆς Μακεδονίας ἀπό τά Σκόπια, γιά τήν εἰσαγωγή τοῦ "πολυπολιτισμικοῦ-πολυθρησκευτικοῦ" μύθου ὡς βάσεως καί τῆς ἱστορίας καί τοῦ ἀπάνθρωπου τυραννικοῦ μέλλοντος σέ ἕνα νέο "melting pot".
    Οἱ πρόσφατες δηλώσεις Ἄδωνη Γεωργιάδη, περί τάχα ἀναπότρεπτου χαρακτῆρος "πλέον", τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν, νομικά εἶναι ἀβάσιμες (ἡ συμφωνία εἶναι προδήλως ἀντισυνταγματική καί ὁ Γεωργιάδης τό ξέρει αὐτό καλά), καί πολιτικά ξεχνᾶ (ἐπίτηδες προφανῶς) μία "λεπτομέρεια": ὅτι μένει ἐκκρεμές τό θέμα ἀφοῦ κατά τό διεθνές δίκαιο (ἄσχετά τοῦ τί συμφωνήθηκε) πρέπει ὁπωσδήποτε νά ἐρωτηθῆ καί ὁ Ἑλληνικός Λαός, πού δέν ἐρωτήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.