13/11/19

Τζανακόπουλος για ΑΣΟΕΕ: «Καλά δεν βρήκαν και καλάσνικοφ!»


Αναφερόμενος στην επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, όπου τα ευρήματα επιβεβαιώνουν πως αποτελούσε ορμητήριο ομάδων κρούσης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν βρήκαν και καλάσνικοφ»
Μιλώντας στην εκπομπή «ΣΚΑΪ Σήμερα», επιχείρησε να υπερασπιστεί την θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την υφιστάμενη κατάσταση στα πανεπιστήμια, ενώ κληθείς να σχολιάσει από τους δημοσιογράφους τα ευρήματα στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ κατά την έφοδο των αστυνομικών (ξύλινα κοντάρια, υλικά για μολότοφ, κράνη, σφυριά, πέτρες, διαρρηκτικά εργαλεία, σακούλες full face και διάφορα άλλα υλικά που παραπέμπουν σε δράσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου), ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «το τι μπορεί να γράψει κάποιος σε έναν τοίχο ή σε ένα υπόγειο ή σε μια αποθήκη … Δεν βρήκαν και καλάσνικοφ», ωστόσο σε δεύτερο χρόνο συμπληρωματικά ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν συμφωνεί με αυτά τα πράγματα».

3 σχόλια:

  1. Γιατί δική τους είναι η αποθήκη ή το υπόγειο;
    Μήπως πληρώνουν και ενοίκιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο οπλισμός των άναρχο κομμουνιστών μπαχαλάκηδων στα πανεπιστήμια εινα σαν τον οπλισμό της ΧΑ ! Κυνήγι μαγισσών.Ανυπαρκτα πράγματα υπερμεγένθημενα για αλλότριους σκοπούς της κυβερνήσεως που στο τέλος θα την πατήσει οπως ο Σαμαρας με τη ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Ρώσους στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία,Πράγματα εκτός λογικής ενώ παίρνανε ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης και παράδοση της παιδειας στην αγορα με κίνδυνο μεγάλο για το κοινωνικό σύνολο.διοτι χάνονται ασφαλιστικές δικλείδες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες.Επιδιδοντια η μια μετα την άλλη οι μνημονιακές κυβερνήσεις σε προβλήματα που λύνονται απλα σε υπερμεγενθυση για πολιτικούς λόγους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μπορέσει κάποιος να καταλάβει το σχόλιο-αχταρμά που μας έβαλες, τότε ίσως και συ καταλάβεις πόση οπισθοδρόμηση γνωρίζει η πατρίδα μας από τη δράση της αριστερίλας στα πανεπιστήμια.
    Ακου ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης και παράδοσης της παιδείας στην αγορά με κίνδυνο μεγάλο για το κοινωνικό σύνολο.διοτι χάνονται ασφαλιστικές δικλείδες για τους μελλοντικούς επαγγελματίες.!!!!! Καλώς την Βόρεια Κορέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.