9/11/19

Σεξουαλική επίθεση από «επενδυτή» σε γυναίκα σε κεντρικό δρόμο της Κομοτηνής !


Τρίτη βράδυ, 5.11.2019, 7μμ εμφανίζεται ένας Πακιστανός επί της οδού Ανδρονίκου στην Κομοτηνή, μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια και της επιτίθεται.
Η γυναίκα αντιστάθηκε και πήρε τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεσοδιάστημα ο Πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος. Ο σύζυγος κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα και συνεπλάκη με τον Πακιστανό. Αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία. Ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πρίν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε.

Ο εισαγγελέας προς κπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον Πακιστανό και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο Πακιστανός διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας. Μοιραία οι δύο γυναίκες και οι οικογένειές τους θα συναντιούνται με τον θύτη στη γειτονιά μέχρι την δίκη. Η μόνη πράξη αποτροπής πρός τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του θύτη, ήταν κάτι ψιλές σφαλιάρες από τον σύζυγο του θύματος.

ΠΗΓΗ: TourkikaNea.gr

8 σχόλια:

  1. Είναι απίστευτη κι εντελώς αδικαιολόγητη η επιείκεια (ελαφρότητα;), με την οποία αντιμετωπίζονται από την Δικαιοσύνη οι λαθρομετανάστες και οι Τσιγγάνοι. Ενώ ασφαλώς δεν πρέπει, φαίνεται να υπάρχουν οδηγίες άνωθεν. Την στιγμή αυτή, δεν μπορώ να θυμηθώ άλλα συγκεκριμένα περιστατικά να αναφέρω, όμως είμαι βέβαιος ότι όλοι θα έχουν διαβάσει/ακούσει κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

    Ήταν λάθος να αφεθεί το εν λόγω ζώο ελεύθερο και να υποχρεούνται τώρα τα θύματά του να τον συναντούν μέχρι την δίκη. Και ποιος εγγυάται ότι μέχρι τότε δεν θα υπάρξει και τρίτο θύμα, αφού αυτή η επιείκεια είναι μάλλον ενθαρρυντική για κάτι τέτοιο;

    Και κάτι ακόμη: "Ο Πακιστανός διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας". Από πού κι ως πού; Δηλαδή, τα (πιθανότατα) φορολογούμενα θύματά του πληρώνουν και την διαμονή του; Βάσει ποιου νόμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κε Nativist κοιταξτε και μια αλλη εκδοχη του φαινομενικως παραδοξου: Το διεθνες φεουδαρχικο καταστημενο (πχ βατικανο - δεν πηγαινει συχνα πυκνα τυχαια εκει ο ΑΛεξης) βλεπει οτι κανεις δεν θελει να τρεφει νεους εργατες και καταναλωτες (και στρατιωτες) απο το νυν πληθυσμιακό δυναμικο της Ευρωπης, μια και καταναλισκουν τα χτηματα τους σε αυτοκινητα ταξιδια κλπ). Χρειαζονται λοιπον σκλαβακια για να μην απαξιωθουν οι επενδυσεις τους και βεβαια να ελεγχουν και τους ντοπιους αν τους μπουν ιδεες (Μαπατακλαν). Ε, λοιπον εισαγουν ! Και σε ποιον θα στειλουν το λογαριασμό? Σε εμας βεβαιως μεσω των διαφορων νενεκων που το παιζουν πρωθυπουργοι.......

      Διαγραφή
    2. Nativist. Το έχω ξανά γράψει, τον Αύγουστο που μας πέρασε ηλικιωμένος είδε σε άλσος της πόλης της Χαλκίδας να έχουν ανάψει φωτιές οι γύφτοι. Το κατήγγειλε στην Αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδος, και ο αξιωματικός υπηρεσίας του είπε πως με αλλοδαπούς,αδέσποτα και ρομά δεν ασχολούνται, και τους σύστησε να πράξει το ίδιο.

      Διαγραφή
  2. Απ οτι καταλαβαινω βλεποντας 25ρηδες με το σκυλακι και τη γεινειαδα να περιμενουν ουρα πρωι πρωι για να παρουν τη φραπεδια, αντιλαμβανομαι οτι μονο οι εποικοι θα πηδανε σε λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. I am sorry, when you tell these animals they need to breed and repopulate Greece / EU, what do you expect????
    Desides, whay don't you investigate the bonus women who work for MKOs.receive everytime they "recruit" a woman willing to fuck a newcomer? Do you grasp the extend of the problem? Even before they leave their countries, the promise of easy women waiting for them with their legs open, is top of on the benefits list.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταϋγέτη.

    Γιατὶ ὁ σύζυγος δὲν τὸ ἔστειλε στὴν ἐντατική;
    Ἀφοῦ συμπεριφερόμαστε ἔτσι καλὰ μᾶς κάνουν τὰ λάθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι απλό. Ο επόμενος άνδρας, αντί να ασχοληθεί με τον πακιστανό, να ασχοληθεί με τον εισαγγελέα. Αυτός έιναι που θέλει το αξέχαστο μπερντάχι.
    Απορώ ποιός τους κάνει εισαγγελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.