25/11/19

Όπου φύγει-φύγει οι γιατροί από την Τουρκία…


H γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου Τουρκίας (ΤΤΒ), συνεχίζεται με θέμα ” Θέλουμε να ασκήσουμε την ιατρική¨ παρά τις δυσκολίες.
Υπάρχει τρομερή αύξηση στον αριθμό των γιατρών που ζητάνε βεβαίωση από τον ΤΤΒ, ώστε να ασκήσουν την ιατρική στο εξωτερικό. Οι συνάδελφοι μας κρίνουν πως πια στην Τουρκία ¨Η ιατρική δεν μπορεί να μπορεί να ασκηθεί¨.
Όπου φύγει-φύγει οι γιατροί από την Τουρκία...
Türk Tabipleri Birliği GYK Toplantısı, tüm olumsuzluklara rağmen 'HEKİMLİK yapmak istiyoruz' temasıyla sürüyor. Yurt dışında hekimlik yapabilmek için TTB'den sicil isteyen hekim sayısında korkunç artış var. Meslektaşlarımız Türkiye de artık 'hekimlik yapılamaz' nitelikte buluyor!
Προβολή εικόνας στο Twitter
128 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σχ. : Στον πίνακα που παραθέτει ο Ιατρικός Σύλλογος είναι τεράστια η αύξηση από το 2016 και μετά.  Στην αριστερή στήλη είναι οι μήνες και στην οριζόντια τα έτη. Από τότε δηλαδή που ο Ερντογάν με ¨πάτημα¨την υποτιθέμενη απόπειρα πραξικοπήματος έγινε ουσιαστικά δικτάτορας…. Άρα τα κίνητρα που οδηγούν στην μετανάστευση τους γιατρούς δεν είναι τόσο οικονομικά (όπως στην Ελλάδα) αλλά συνθηκών ζωής.
ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.