8/11/19

Προσοχή!!! Αυτό δεν είναι τυχαίο - Κάποιοι έδωσαν και δίνουν το "δικαίωμα" στην Τουρκία να διαπράττει αυτές τις αθλιότητες

Οργή της Άγκυρας: Η Ελλάδα συστηματικά σκότωνε Τούρκους και Μουσουλμάνους
© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην Ελλάδα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Αρμενία.
Την οργή της Τουρκίας προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην Αρμενία.
Μεταξύ άλλων, το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε τα εξής: «Η Ελλάδα συνεχίζει να παίρνει θέση δίπλα σε εχθρικούς - προς την Τουρκία - κύκλους και απόψεις, και βλέπουμε ότι συνεχίζει να στηρίζει τη στάση τους».
Και πρόσθεσε: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις θηρωηδίες που έκανε η Ελλάδα στους Τούρκους και τους υπόλοιπους Οθωμανούς, κατά τη διάρκεια της Ιστορίας. Είναι γνωστό, επίσης, ότι η Ελλάδα συστηματικά σκότωνε Τούρκους και Μουσουλμάνους στην περιοχή, κατά τη διάρκεια ανεξαρτησίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία αλλά και μετέπειτα».
«Σήμερα η Ελλάδα υιοθετεί απάνθρωπες πρακτικές απέναντι στην “τουρκική μειονότητα” και φυλακίζει ακόμη και μουφτήδες, επειδή προσεύχονται τις Παρασκευές» έσπευσε να καταγγείλει, παράλληλα, όσον αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Και κατέληξε: «Σας υπενθυμίζουμε ότι η υποστήριξη ενεργειών εναντίον της χώρας μας δεν θα παράσχει κανένα όφελος στην Ελλάδα. Καλούμε την Ελλάδα να πράξει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος προώθησης της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνη της γειτονικής χώρας προκλήθηκε από την επίσημη επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στην Αρμενία. Κατά τη διάρκειας του ταξιδιού αυτού, μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων
© SPUTNIK / ANDRANIK GHAZARYAN
Ο Προκόπης Παυλόπουλος καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας των Αρμενίων
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, την οποία η Ελλάδα αναγνωρίζει από το 1996.
Σπούτνικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.