13/11/19

Gatestone: Τι κρύβει ο πόλεμος του Erdogan με τη Δύση – Ποια όπλα διαθέτει ενάντια σε ΕΕ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας χρησιμοποιεί πρόσφυγες και μετανάστες, τον στρατό αλλά και τη θρησκεία για να εκδικηθεί την Ευρώπη


Στον πόλεμο που έχει κηρύξει στη Δύση ο πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan, αναφέρεται ανάλυση του think tank, Gatestone Institute, την οποία υπογράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Giulio Meotti.
Σύμφωνα με τον Meotti: «Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan έχει κερδίσει τον «τίτλο του Χαλίφη», όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdurrahman Dilipak.
Είναι ο επικεφαλής του δεύτερου μεγαλύτερου στρατού του ΝΑΤΟ, έχει κατασκόπους παντού στην Ευρώπη, μέσω ενός δικτύου τζαμιών, ενώσεων και πολιτιστικών κέντρων, ενώ έχει φέρει τη χώρα του στην υψηλότερη θέση μεταξύ αυτών που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, φυλακίζοντας δημοσιογράφους.
Επιπρόσθετα ελέγχει πλήρως τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη.
Όσο πιο άσχημα συμπεριφέρεται τόσο αυξάνει την επιρροή του στην Ευρώπη.
Σε μία συνάντηση που είχε το 2015 με τον τότε πρόεδρο της Κομισιόν, Jean – Claude Juncker όλοι παραδέχθηκαν ότι «ολοφάνερα ειρωνευόταν τον Juncker αλλά και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες».
Σύμφωνα με τον George Friedman «αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι η 17η μεγαλύτερη οικονομία της υφηλίου, μεγαλύτερη από τη Σ. Αραβία, έχει πιθανώς τη καλύτερη στρατιωτική δυνατότητα στην Ευρώπη μετά τη Βρετανία και μπορεί να νικήσει τους Γερμανούς σε ένα απόγευμα και τους Γάλλους σε μία ώρα».

Για τη συνέχεια bankingnews



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.