19/11/19

Ιμάμης- εκτελεστής (;) του ISIS στις φυλακές Δομοκού


Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές αρχές -και πιθανώς οι ευρωπαϊκές-  έχουν στα χέρια τους ένα τόσο ευρύ υλικό για τη δράση ενός προσώπου με φερόμενο κεντρικό ρόλο στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, το οποίο σύμφωνα με τη δικογραφία που αποκαλύπτει το capital.gr,  ήταν Ιμάμης των Τζιχαντιστών και εμφανίζεται σε ένα τρομακτικό βίντεο.  
Ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους 7 αλλοδαπούς που έχουν χαρακτηριστικά Τζιχαντιστών και τρομοκρατών και συνελήφθησαν σε ελληνικό έδαφος την περίοδο 2017-2019, σύμφωνα με όσα είπε στις αρχές Σεπτεμβρίου ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαντώντας σε ερώτηση του προέδρου της ελληνικής λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Σύρος

Πρόκειται για έναν 26χρονο Σύρο που κρατείται τις φυλακές Δομοκού καθώς εντοπίστηκε σε βίντεο σοκ του Ισλαμικού Χαλιφάτου να αναγγέλλει την "τιμωρία των απίστων". Στο βίντεο υπάρχουν εικόνες που απεικονίζουν μεταξύ άλλων τη σημαία του ''Ισλαμικού Κράτους'', εκρήξεις, ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια μαστίγωμα, μαζικές δολοφονίες, λιθοβολισμό και αποκεφαλισμούς! 

Για τη συνέχεια Capital

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.