15/11/19

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Αλ. Χαχαλή "Εν Κράτει Ακρατείας" σήμερα στο Polis Art Cafe

Οι εκδόσεις Κερπινή σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου τού Αλέξανδρου Χάχαλη, ένα σατυρικό ποιητικό δράµα, όπως το χαρακτηρίζει ο δηµιουργός του και γνωστός συνθέτης.
Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, 9μμ, στο Polis Art Cafe, Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα.
Ο Κος Χάχαλης θα παρουσιάσει µελοποιηµένα αποσπάσµατα από το βιβλίο. Επί σκηνής θα τον συνοδεύσει η περίφηµη βιολίστρια Scarlet Rivera, παγκοσµίως γνωστή από τη συνεργασία της µε τον Bob Dylan. H κυρία Ριβέρα έρχεται αποκλειστικά και προς τιµήν του κυρίου Χάχαλη· τους συνδέει µακροχρόνια φιλία και συνεργασία.
Την έκδοση του βιβλίου θα χαιρετίσουν οι:

Φωκίων Ζαΐµης, Εκδότης, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηµατικότητας, Έρευνας και Καινοτοµίας Δ.Ελλάδος.
Γιώργος Κασιµάτης, Νοµικός, Καθ. Συνταγµατικού Δικαίου, τ. Πρόεδρος Νοµικής Σχολής Αθηνών.
Κρις Σπύρου, Πρόεδρος Ελληνοαµερικανικής Ένωσης, Πολιτικός
Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης, Συγγραφέας
Αριάδνη Νούκα, Δικηγόρος
Δηµήτρης Βαρβαρήγος, Συγγραφέας
Γιώργος Λεκάκης, Συγγραφέας, Λαογράφος, Δηµοσιογράφος.
Θα παίξουν επίσης ο αδελφός του Γιώργος Χάχαλης (πλήκτρα), ο Άγγελος Νικολόπουλος (κιθάρα και φωνητικά) και ο Κώστας Κατσιφέρης (βιόλα).









Ευχαριστούµε την Ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ για την στήριξη της εκδήλωσης.
Αφιερωµένο στον πολύπαθο λαό µας και ιδιαιτέρως στον Μίκη Θεοδωράκη, βρίσκεται στα κεντρικά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Τα σκίτσα είναι της Χρυσής Θεοδωρίδου. Στον πρόλογο ο κος Χάχαλης µας δίδει το χρονικό της δηµιουργίας του νέου έργου του, το οποίον είναι ήδη µελοποιηµένο και δραµατοποιηµένο.
Ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή να παρουσιασθεί επί σκηνής εντός του έτους. Το βιβλίο διατίθεται στην τιµή των πέντε (5) ευρώ µε µαλακό εξώφυλλο, 48 σελίδες διαστάσεων 17Χ24. ISBN: 978-960-99009-5-9
Ας πάρουµε µία αποσπασµατική γεύση:
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
20 Ιανουαρίου 2019: Μία βροχερή, κρύα Κυριακή του χειµώνα, που θα µείνει τραυµατικά ανεξίτηλη στη συλλογική συνείδηση του πολύπαθου λαού µας. Το 3ο ογκοδέστατο Πανελλήνιο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία µας, την Ψυχή µας, η ραχοκοκκαλιά του Πολιτισµού µας και του κόσµου ολόκληρου.
Η Πλατεία Συντάγµατος ασφυκτικά γεµάτη, όλη η Ελλάδα στο πόδι, µε µοναδικά όπλα το πάθος µας για την Ελευθερία και την αγάπη µας για τη Σηµαία µας την πολυδοξασµένη, ενάντια στην Κυβέρνηση τών Ελλήνων (όπως η ίδια αυτοπροσδιορίζεται, σαφέστατα κατ’ ευφηµισµόν).
ΕΝ ΚΡΆΤΕΙ ΑΚΡΑΤΕΊΑΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΝ ΚΡΆΤΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΙΜΩΡΙΑΣ
ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΟΡΑΤΩΝ ΤΕ ΠΑΝΤΩΝ ΚΙ ΑΟΡΑΤΩΝ
ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΚΩΛΕΤΤΩΝ ΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΩΝ
ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΕ
ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ
ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ
ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΤΕΤΟΙ’ ΑΓΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
ΖΗΣΑΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ!
ΒΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ
ΣΚΕΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΝ
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΩΝ ΤΑΓΩΝ
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΜΕΝΟΙ
ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΙΩΠΗΣ
ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΆ ΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ
ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΜΕΣΩ ΜΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΎΡΓΩΝ
ΞΕΔΕΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ
ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟΝ
ΜΕΣΩ ΠΕΙΝΑΣ ΚΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΣΠΡΙΣΟΥΝ
ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΦΥΓΑΝ’ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ
Ο Αλέξανδρος Χάχαλης: Θεατρικός συνθέτης, εκτελεστής και ποιητής. Το έργο του
διαχρονικό, αρχέγονο, προοδευτικό, επαναστατικό και επικό. Εσπούδασε κλασσική σύνθεση στο Aaron Copland School στη Νέα Υόρκη, όπου έζησε και εδηµιούργησε
για 21 χρόνια, 1980-2001.
Έχει συνθέσει για διασήµους γλύπτες & ζωγράφους, έχει δώσει παραστάσεις σε
συνεργασία µε µεγάλους οργανισµούς και φεστιβάλ παγκοσµίως.
Το 2014 παρουσίασε το ΠΥΡΑΕΙΖΩΟΝ προς τιµήν του θρυλικού εκλιπόντος αστροναύτη Neil Armstrong, του Ρώσου κοσµοναύτη Alexei Leonov, και παγκοσµίως διακεκριµένων αστροναυτών επιστηµόνων και καλλιτεχνών συµµετεχόντων όπως οι Charles DukeWalter CunninghamStephen HawkingRichard Dawkins, Βrian MayRick Wakeman, στο περίφηµο Φεστιβάλ STARMUS, στο θέατρο Grande Auditorio de Tenerife στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, µε τηλεοπτική κάλυψη από την Κρατική Τηλεόραση της Ισπανίας.
Το 2015 και το 2018 παρουσίασε στην Τεχνόπολη των Αθηνών και στο Αριστοτέλειο Θέατρο της Θεσσαλονίκης το Διεθνές Συνέδριο Επιστηµών & Τεχνών ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ προς τιµήν της φιλοσόφου ΥΠΑΤΙΑΣ, και της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντίστοιχα, µε συµµετοχή δεκάδων επιστηµόνων και καλλιτεχνών διεθνώς ανεγνωρισµένων. Μετεδόθησαν διαδικτυακά µέσω e-learning του ΕΚΠΑ. Το 1998 από τον σύλλογο των Ελλήνων καθηγητών του Παν/µίου του Σικάγου, γιά την ηχητική του απόδοση της ελληνικής γλώσσας και την αφοσίωσή του στον Ελληνικό Πολιτισµό. Το 2005 στο Μέγαρο Μουσικής των Αθηνών στην τελετή Αριστεία για την καλλιτεχνική του αναγνώριση διεθνώς.
Βραβεύσεις: Το 2000 από τον οργανισµό Playwrights’ Preview Society στο Central Park της Νέας Υόρκης για την εισφορά του στο θέατρο πλάι στην Ολυµπία Δουκάκη καί άλλους έξη Έλληνες καλλιτέχνες.
Το 2002 Ιδρυσε τον Πολιτιστικό Οργανισµό ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΝΑΟΣ µε σκοπό την καλλιέργεια και την διάδοση του Διαχρονικού Ελληνικού Πολιτισµού ανά την υφήλιον.
Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες παρακαλούµε απευθυνθείτε στο τηλ.:
+30.210.339.2500 • office@iForce.gr  υπόψη κυρίας Πάντζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.