15/11/19

Μα τι γινόταν τέλος πάντων εκεί στην ΑΣΟΕΕ;

Το 2016 η Αστυνομία έμαθε ότι κατά καιρούς τα «παιδιά» απέκλειαν ένα κομμάτι του εστιατορίου των φοιτητών της ΑΣΟΕΕ και μια γυναίκα –η Πόλα Ρούπα;– μαζί με την παρέα της ερχόταν να φάει και να συνομιλήσει. Και ήταν η «συριζαϊκή» Αστυνομία που διέρρεε τις πληροφορίες 



Οσοι τυχαίνει να έχουν στο σπίτι τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ας το λέμε ΑΣΟΕΕ για να συνεννοούμαστε), ήξεραν εδώ και πολύ καιρό αυτά που έδειξαν οι φωτογραφίες της Αστυνομίας μετά την έφοδο. Οι φοιτητές της σχολής μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της σχολής, εκτός απ’ το υπόγειο. Εκεί απαγορευόταν η πρόσβαση από κάτι μακρυμάλλικα καλόπαιδα που ήταν οι φρουροί του κράτους του υπογείου. 
Παγιωμένα πράγματα εδώ και μια πενταετία τουλάχιστον. Σε αίθουσες του υπογείου στις οποίες δεν είχαν πρόσβαση ούτε φοιτητές, ούτε καθηγητές, ούτε διοικητικές υπηρεσίες της σχολής, ούτε καθαρίστριες, όλοι ήξεραν ότι φυλασσόταν ο εξοπλισμός των οδομαχιών.
 Τους έβλεπαν άλλωστε να τον μπαινοβγάζουν πριν και μετά τα επεισόδια στους γύρω δρόμους, αφού κανένας εκεί μέσα ούτε κρυβόταν ούτε έκανε κάτι στα μουλωχτά. Εκεί στα υπόγεια, αλλά στους διαδρόμους όχι στις αίθουσες των πολεμοφοδίων, τοποθετούσαν κάθε βράδυ την πραμάτεια τους και οι διάφοροι αλλοδαποί έμποροι που πουλούσαν λαθραία στο πεζοδρόμιο απ’ έξω. Άφηναν το εμπόρευμα για διανυκτέρευση και το ξανάβρισκαν την επομένη το πρωί. 

για τη συνέχεια Protagon

1 σχόλιο:

  1. Τίποτα σπουδαῖο, ὀνειρώξεις ἐπαναστάσεων γιὰ νὰ ἔχουμε τὴν ἀριστερή - λίμπεραλ συνείδησή μας ἤσυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.