8/11/19

Μήνυμα του Αυστραλιανού υπουργού μετανάστευσης. Το πρώτο video που δείχνουν στο hot spot , σε όλους που συλλαμβάνονται προσπαθώντας να μπούν παράνομα στην Αυστραλία




  • Ακόμα και αν είσαι πρόσφυγας, επειδή επιχείρησες να εισέλθεις παράνομα δεν πρόκειται να ζήσεις στην Αυστραλία.
  • Αν δεν είσαι πρόσφυγας, μένεις κλεισμένος στο hot spot μέχρι να ζητήσεις να απελαθείς πίσω στην πατρίδα σου.

13 σχόλια:

  1. Τι βάζετε κύριε Andpik; Θέλετε η Ελλάδα να γίνει "Βίζεμπεργκ που την καταδικάζουμε", όπως λέει η κυρία στο βίντεο Καραμπελιά; Δηλαδή αφού καταδικάζουμε το "Βίζεμπεργκ", να καταντήσει η Ελλάδα Αυστραλία; Δε γίνεται! Δε γίνεται ο Έλληνας πολιτικός, που ο πολιτισμός του ξεχειλίζει από τα μπατζάκια, να πέσει στο επίπεδο του Αυστραλού! Τον καταδικάζουμε κι αυτόν, όπως και τους "Βίζεμπεργκ!".

    Και καταδικάζουμε και τους άλλους απολίτιστους τους Ιταλούς και επί Μπερλουσκόνι και επί Σαλβίνι, γιατί δε μπορούμε να συγκριθούμε ούτε μ αυτούς, που λειτούργησαν πέρα από κάθε ευρωπαική ιδέα πολιτισμού και πάντως δε μπορούν να συγκριθούν πολιτιστικά με τον υπέρτατο δημοκράτη και άνθρωπο, που είναι ο Έλλην πολιτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράνομη μετανάστευση Α΄
    Nov 8, 2019

    Εκπομπή με τον π. Αρσένιο Βλιαγκόφτη που μεταδίδεται από τα κανάλια Atlas TV και Αχελώος TV (Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019)

    https://www.youtube.com/watch?v=Mkip2t8UY7U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο προσεχές μέλλον, μόνο από απλούς ιερείς θα ακούτε "non politically correct" θέσεις. Από μητροπολίτες, μην περιμένετε.

      - 11/6/2018 Καρδινάλιος Φλωρεντίας Giuseppe Betori: O μετασχηματισμός των δυτικών κοινωνιών σε κοινωνίες πολυεθνικές, πολυπολιτισμικές και πολυθρησκευτικές, είναι γεγονός και ένα μέλλον που μας περιμένει αναπόφευκτα.
      https://anticattocomunismo.wordpress.com/2019/10/19/audio-e-ancora-cattolico-il-card-betori/

      Μάλιστα σκέφτεται να πουλήσει οικόπεδο στους μουσουλμάνους, προκειμένου να γίνει τζαμί στη Φλωρεντία.

      - 19/9/2019 Καρδινάλιος του Αγκριτζέντο, Φραντσέσκο Μοντενέγκρο: Η Ευρώπη πρέπει να το παρει απόφαση πως κανείς δε μπορεί να σταματήσει αυτές τις ροές, που είναι μεγαλειώδεις και δεν είναι κλείνοντας τα λιμάνια και ρίχνοντας την ευθύνη σε άλλον , η λύση. Αυτός είναι κόσμος που θέλει να ζήσει. Ας σκεφτούμε αυτούς που ήταν μετανάστες στην ιστορία του δικού μας κράτους. Η πολιτική πρέπει να προετοιμαστεί για έναν κόσμο πολυεθνικό, πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό και να μην κλείνει πόρτες και παράθυρα.


      Σημείωση: Στο κράτος του Βατικανού, στο οποίο μπαίνεις μόνο με ειδική άδεια, φιλοξενούνται 0 πρόσφυγες.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχουν και μερικοί επίσκοποι που δικαίως διαμαρτύρονται, με αποτέλεσμα να καθυβρίζονται, να απειλούνται και να μηνύονται.
      Ο πατριωτισμός συκοφαντείται ως ρατσισμός και μισαλλοδοξία, η πίστη ως σκοταδισμός και η αντίθεση στην λαθρομετανάστευση αποκαλείται 'κήρυγμα μίσους'.
      Η ανθελληνική και αντιχριστιανική προπαγάνδα πολλών ΜΜΕ είναι ασταμάτητη.
      Η αναίσχυντη προδοσία της πατρίδας μας, από τόσους πολλούς υψηλά ιστάμενους, είναι ανεπανάληπτη στην ιστορία μας.
      Δεν έχουμε καμία άλλη πλέον ελπίδα, εκτός του ελέους του Θεού, του οποίου δυστυχώς είμαστε ανάξιοι.

      Διαγραφή
    3. Μου κανει τρομερη εντυπωση ο τροπος που ολοι αυτοι οι ανθρωποι του πολυπολιτισμου μιλανε...
      ΑΥΤΗ Η ΑΥΘΕΝΤΙΑ στα λεγομενα.Αυτη η νομοτελεια μιας απολυτης γνωσης..Η βεβαιοτητα φυσικων νομων απαραβατων και εξ Ουρανου.Η απολυταρχια πουχει.. " Αυτο ειναι και τελος"...
      Δεν δεχονται οτι μπορει να κανουν λαθος.
      Οτι μπορει να αποτυχουν.Οτι το μελλον μπορει να μην ειναι αυτο..
      Δεν αφηνουν κανενα περιθωριο λαθους.Κατι σαν το Αλαθητο του Βατικανου. Αυτη η τερατωδης γνωση του μελλοντος ..εκ των προτερων..!!
      Δεν υπαρχει σχεδον καμμια αποδειξη -..δεν εχουν- που στηριζονται για ολα αυτα .κι ομως ενεργουν και μιλανε σαν να τις εχουν ..ολες..
      Θυμιζει μια διεστραμενη μανια εξαιρετικα φανατικων τρελων.
      Ειμαι γιαυτο ..σχεδον βεβαιος ..οτι επειδη δεν εχει στην ιστορια γινει ξανα μια τετοια γνωση του μελλοντος να υπαρχει απο ζωντανο ον. ..θα αποτυχουν 100%...
      Αυτου του ειδους η διαψευσεις με τοση ενταση και κλιμακα...ειναι παντα απολυτα καταστροφικες.
      Δεν τα βαζεις ετσι ευκολα με την Φυση...Οι τυποι αυτοι ...την βριζουν...

      Διαγραφή
    4. Μα είναι η αυθεντία του Πάπα, που έχει και το αλάθητο! Πέρα από τα αστεία, είναι η αυθεντία, αυτού που έχει μελετήσει το σχέδιο και τη δημογραφία. Ένας νεαρός Ιταλός συγγραφέας, o Diego Fusaro, που πρόσφατα έκανε κι αυτός, ένα νέο "κυρχιαρικό" κόμμα (δεν ξέρω πώς να μεταφράσω ελληνικά το sovranista-sovereignist), ονόματι "Vox", το έχει αποκαλέσει, το "κατά Soros ευαγγέλιο, που κηρύσσει και ο Πάπας". Ο Fusaro, αντιτείνει πως ο Χριστός σήμερα, δε θα έλεγε "ανοίξτε τα λιμάνια", όπως ο Πάπας, αλλά "σταματείστε αυτή τη δουλεμπορία", γιατί περί δουλεμπορίας πρόκειται, είται πρόκειται για διακινητές είτε για εργοδότες που εισάγουν δωρεάν νέους δούλους.

      To κατά Soros ευαγγέλιο, όπως όλα τα ευαγγέλια, δεν αμφισβητείται: Όταν έχεις οργανωμένο κύκλωμα που είτε τους φέρνει είτε τους προσκαλεί, οργανωμένο πολιτικό προσωπικό σε όλες τις χώρες που τους θέλει και σου λέει πως αν εσύ δεν τους θες είσαι ρατσιστής, απάνθρωπος, κλπ, τους εργοδότες που είναι τα αφεντικά των πολιτικών και τέλος τις δημογραφικές επιδόσεις των νεοεισερχόμενων, που είναι σαφώς ανώτερες των ιθαγενών, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, θα οδηγηθείς εκεί που λένε οι Καρδινάλιοι. Οι οποίοι με 1 χρόνο διαφορά, χρησιμοποίησαν ακριβώς τους ίδιους 3 όρους.

      Με λίγα λόγια: Ανάμεσα σε κάποιους που έχουν σχέδιο και το εκτελούν και λαούς που δεν έχουν σχέδιο αντίστασης, θα νικήσει αυτός που έχει σχέδιο. Τον καλύτερο στρατό να πάρετε, αν τον στείλετε στη μάχη χωρίς σχέδιο και αξιωματικούς, θα χάσει.

      Διαγραφή
    5. Τώρα το σκέφτηκα καλύτερα. Αυτούς που εδώ λένε "sovranisti", στα ελληνικά μάλλον μεταφράζεται "κυριαρχιστές". Είναι αυτοί που στην Ελλάδα οι δημοσιογράφοι σας αποκαλούν εν χορώ "φασίστες" ή "ακροδεξιούς" (Salvini, Meloni). Επειδή οι Έλληνες δημοσιογράφοι, γνωρίζουν αρκετά ιταλικά για να μεταφέρουν ιταλικές ειδήσεις, αλλά όταν φτάνουν στον όρο "sovranista", που χρησιμοποιούν εδώ οι σοβαρές, αν και εχθρικές προς αυτούς εφημερίδες (πχ Corriere della Sera), το μεταφράζουν "φασίστας, ακροδεξιός, λαικιστής", επειδή οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι πολύ αντικειμενικοί.

      Διαγραφή
  3. Πω ρε τον ρατσιστή φασιστα Αυστραλο που τολμα να προστατευει τα σύνορα της χωρας του, ου ρε ου μισανθρωπε, ακαρδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε, εικόνες από το μέλλον της Ελλάδας:

    - Στην πλατεία του Καθεδρικού του Μιλάνο
    https://i.postimg.cc/wj54z0Nm/Milano-Muslims.jpg

    - Στο Κολοσσαίο - Αψίδα του Κωνστνατίνου:
    https://i.postimg.cc/fbJHdZFx/Colosseo-Muslims.png

    Αυτά είναι επίδειξη δύναμης. Βρίσκουν πάντα μια πρόφαση. Η Ρώμη έχει το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης. Σε 30.000 τετραγωνικά, χωρητικότητας μαζί με τον προαύλιο χώρο, 40.000 ατόμων. Συν αμέτρητα ανεπίσημα τζαμιά. Και το Μιλάνο έχει επίσημα και ανεπίσημα τζαμιά. Δεν τους φτάνουν.
    Το 2017 κάναν προσευχή-διαμαρτυρία στο δρόμο απέναντι από το Κολοσσαίο, λέγοντας "αν ζητούσαμε το Κολοσσαίο για να κάνουμε προσευχή για τα θύματα τρομοκρατίας, θα μας το δίνατε. Τώρα που το θέλουμε για απλή προσευχή, δε μας το δίνετε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως προς τα του Πάπα που προανέφερα, υπάρχει και μια θεωρία συνομωσίας. Τα Wikileaks, εβγαλαν email του επικεφαλής της καμπάνιας της Χίλλαρυ Κλίντον, Podesta και του Sandy Newman, προέδρου του "Φωνές Προόδου". Στο email αυτό, ο Podesta, έλεγε πως "χρειάζεται μια ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, όπου οι ίδιοι οι Καθολικοί θα ζητήσουν το τέλος του Μεσαίωνα και την αρχή μιας μικρής δημοκρατίας και σεβασμού στην ισότητα των φύλων μέσα στην Καθολική Εκκλησία" και ρωτούσε το Newman, αν το θέμα της αντισύλληψης θα μπορούσε να είναι το σημείο πίσω από το οποίο θα συγκεντρωνόταν το κίνημα. Ο Newman απάντησε πως δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος και ούτε είχε ιδέα για το πώς κάποιος θα μπορούσε "να φυτέψει τους σπόρους της επανάστασης ή ποιος θα τους φύτευε". Ο Podesta απάντησε πως "δημιουργήσαμε την "Ένωση Καθολικών για το Κοινό Καλό" για μια τέτοια στιγμή. Επίσης την "Ενωμένοι Καθολικοί". Και ότι "όπως όλα τα κινήματα άνοιξης, νομίζω πως θα πρέπει να δράσει από κάτω προς τα πάνω". Μέχρι εδώ είναι αυτά που λέγαν τα Wikileaks.

    Ο Podesta ήταν επίσης χρόνια πρόεδρος ενός "προοδευτικού κέντρου" , που στο παρελθόν είχε χρηματοδοτηθεί από το Σόρος. Επίσης η Οργάνωση "Ενωμένοι Καθολικοί", έχει χρηματοδοτηθεί από ιδρύματα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

    https://www.catholicnewsagency.com/news/after-catholic-spring-email-leak-us-bishops-warn-american-ideals-at-risk-45679

    Εδώ αρχίζει η θεωρία συνομωσίας, που λέει το εξής: Ότι τον Πάπα Ράτσινγκερ, τον εξανάγκασαν, άγνωστο πώς σε παραίτηση. Στην Ιταλία κυκλοφορεί και το όνομα ενός Καρδινάλιου. Με απώτερο στόχο, να ξεφορτωθούν το συντηρητικό Ράτσινγκερ και να φέρουν τον "προοδευτικό" Φραγκίσκο, που λέει τα ίδια με το Σόρος...

    Αποδείξεις δεν υπάρχουν...Κάποιοι Αμερικανοί Καθολικοί έστειλαν και γράμμα στον Τραμπ, καλώντας τον να ψάξει το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρακουλουμ (Κωστα ?)...εισαι αλλη κλαση...3Α...Αλλη επεξεργασια..Πολλα πουλια κι αλλη κυμματικη θεωρια..εξω απ τα επιπεδα των τριων διαστασεων. Μπραβο και χαιρομαι γιαυτο.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Δημήτρη, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, μετάφραση του ποδαριού κάνω, απλά μερικά πράγματα που στην Ελλάδα δε σας τα λένε ή δεν τα έχετε ακούσει και ίσως είναι ενδιαφέροντα να υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού, τα γράφω.

      Για παράδειγμα, εμένα δε μου αρέσουν γενικά οι συνωμοσίες χωρίς τουλάχιστον ισχυρές ενδείξεις, αλλά το σίγουρο είναι πως κάτι περίεργο συμβαίνει με την πολιτική του Βατικανού με το νέο Πάπα... Δηλαδή, σου έρχονται στο νου, θεωρίες περί συγκρητισμού ή "πανθρησκείας". Για παράδειγμα:

      - Πήγε, έβγαλε τα παπούτσια του και προσευχήθηκε στο μπλε τζαμί της Κωνσταντινούπολης δίπλα στον Τούρκο μουφτή. Πήγε και στην Αγιά Σοφιά, που ο σχολιαστής του Euronews, είπε πως ήταν εκκλησία, μετά τζαμί και ο Ατατούρκ το έκανε μουσείο, "σύμβολο κι αυτό του διαλόγου μεταξύ των θρησκειών".
      https://youtu.be/wsVSKTRq5KY

      - Από το Μιλάνο ως το Παλέρμο, μέρα "κοινής προσευχής με τους μουσουλμάνους", όπου πήγαν ιμάμηδες και μουσουλμάνοι στις εκκλησίες για "κοινή προσευχή" (εγώ δε θυμάμαι να προσευχήθηκαν, περισσότερο ομιλίες ήταν, αλλά δεν το είχα παρακολουθήσει κοντά το θέμα)>

      https://www.repubblica.it/cronaca/2016/07/31/news/musulmani_nelle_chiese-145119354/

      - Rouen, μετά απο τρομοκρατική επίθεση Γάλλοι μουσουλμάνοι και καθολικοί προσεύχονται μαζί:
      https://www.ilfattoquotidiano.it/2016/07/31/rouen-dopo-lattentato-musulmani-e-cattolici-pregano-insieme-nessuno-puo-morire-chiesa-foto/2946285/

      - Famiglia Cristiana (το περιοδικό της Καθολικής Εκκλησίας): Μπροστά στην Παναγία, μαζί χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Η Παναγία ενώνει χριστιανούς και μουσουλμάνους. Τη γιορτή της Παναγίας γιόρτασαν μαζί στρατιωτικοί της Unifil και "διαθρησκειακοί" (interreligious) αξιωματούχοι του Λιβάνου.
      https://www.famigliacristiana.it/articolo/davanti-alla-madonna-insieme-cristiani-e-musulmani.aspx


      Αυτά είναι περίεργα πράγματα και ο Πάπας ακούει τα εξ αμάξης από πάρα πολλούς πιστούς Καθολικούς.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.