27/11/19

«Άφαντος» ο Ισραηλινός ιδιοκτήτης του κατασκοπευτικού βαν – Όλα τα νεότερα - VIDEO

Άφαντος παραμένει ο Ισραηλινός πρώην μυστικός πράκτορας και ιδιοκτήτης του υπερσύγχρονου κατασκοπευτικού βαν που έκανε άνω-κάτω την Κυπριακή Δημοκρατία, Ταλ Ντίλιαν, με την αστυνομία να τηρεί στάση αναμονής.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που φαίνεται να έδωσε στις αρχές ότι θα επέστρεφε χθες στην Κύπρο, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε αφιχθεί.
Για την αστυνομία πάντως και την υπηρεσία καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η αποκρυπτογράφηση των ηλεκτρονικών διευθύνσεων που φαίνεται να σάρωνε η εταιρεία, αποδεικνύεται γρίφος για δυνατούς λύτες, αφού ακόμα συνεχίζουν τις προσπάθειες και στο παρόν στάδιο ακόμα δεν έχει βγει άκρη.
Παράλληλα, διερευνώνται όλα τα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί τόσο από την πολυκατοικία στέγασης των συναφών εταιρειών εκεί όσο και ο τεχνικός εξοπλισμός του βαν.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απ’ την υπόθεση στο βίντεο που ακολουθεί:

2 σχόλια:

  1. Mα δεν είναι φυσικό; Γιατί παραξενεύεστε; Αφού είμαστε -και εμείς και οι Κύπριοι- σύμμαχοι;

    Ρωτήστε και τους Αμερικανούς, π.χ. τον Φιλιπ Τζιράλντι, που κάτι ξαίρουν για τις αταξίες των καλύτερων συμμάχων τους. Και αυτοί (όπως και οι Κύπριοι κατ' απομίμηση) επιστρέφουν
    τους αταξίες στην βάση τους, κι' όταν ακόμη βαρύνονται για κλοπή μυστικών ως και την συνταγή για πυρηνικά όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα των μακροχρονίων εβραϊκών σχεδίων για την Κύπρο πρέπει να ξεσκεπασθεί. Το 20013 άρχισε να τίθεται σε εφαρμογή ένα σχέδιο δημιουργίας εβραϊκής κοινότητος στήν Κύπρο, όπου μέχρι τότε δεν υπήρχε σχεδόν ουδείς εβραίος στό νησί.

    Με την βοήθεια τήε εβραϊκής οργάνωσης της Αμερικής «Chabad Lubavitch» και πλουσίων εβραίων χρηματοδοτών της Αμερικής ανεγέρθη εβραϊκό κέντρο καί συναγωγή στην Κυρήνεια καί αργότερα και στην Λεμεσό καί στην Αγία Νάπα για να εξυπηρετεί, υποτίθεται, τους εβραίους της διασποράς, κυρίως από Ρωσία, οι οποίοι είχαν επιχειρηματικές δραστηριότητες στό νησί. Η οργάνωσις ονομάσθη «Εβραϊκή Κύπρος» (“Jewish Cyprus”)!! Επειδή όμως αυτή η ονομασία εθεωρήθει ίσως πολύ προκλητική από Κύπριους παράγοντες καθώς και αποκαλυπτική των εβραϊκών σχεδίων, άλλαξαν την ονομασία σε «Εβραϊκή Κοινότητα Κύπρου» (“Cyprus Jewish Community”). www.JewishCyprus.com και εδώ http://www.chabadcyprus.com/ Επίσης εδημιοούργησαν και εβραϊκό μουσείο!

    Ο δε ραβίνος της οργάνωσης είναι Ισραηλινός πού μετακόμισε από το Ισραήλ με την οικογένειά του. Μάλιστα, ό ίδιος ραβίνος έχει εταιρία παρακολουθήσεως («security business”) στο ίδιο κτίριο στην Λάρνακα όπου καί άλλες εβραϊκές εταιρίες «security» στεγάζονται. Αυτό απεκαλύφθη από πρόσφατα δημοσιεύματα επ’ ευκαιρία τής υποθέσεως του άλλου Ισραηλινού ο οποίος έκανε ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις με ειδικό βάν. Παράξενα πράγματα. Ραβίνος από το Ισραήλ με εταιρεία ηλεκτρονικής παρακολούθησης στην Κύπρο! Μόνον ένας αφελής δεν θα έβλεπε την διασύνδεση του Ισραηλινού κράτους με τά σχέδια δημιουργίας εβραϊκής κοινότητος στην Κύπρο.

    Επίσης, πρέπει να τονισθεί ότι ι εβραίοι του Ισραήλ και τής Αγγλίας είναι σχεδόν οι αποκλειστικοί αγοραστές περιουσιών Ελλήνων στον κατεχόμενη Κύπρο. Παρά τίς διαχρονικές παρεμβάσεις της Κυπριακής κυβέρνησης στο Ισραήλ να αποθαρρύνει αυτές τίς αγορές, το Ισραήλ δεν έχει ανταποκριθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.