29/8/08

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πληροφοριών της Ολλανδίας, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στο Ιράν τις επόμενες εβδομάδες



Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας και Πληροφοριών (AIVD) της Ολλανδίας οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να επιτεθούν και να βομβαρδίσουν με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν τις επόμενες εβδομάδες.
Με βάση πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ολλανδικής De Telegraaf'ın που στηρίζεται σε πληροφορίες της AIVD, η Ολλανδία κάλεσε πίσω στη χώρα έναν πράκτορά της που είχε διεισδύσει στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, λόγω της επικείμενης επίθεσης των ΗΠΑ.
Με βάση το δημοσίευμα, οι ΗΠΑ θα βομβαρδίσουν τα πυρηνικά εργοστάσια και στρατιωτικούς στόχους στο ε΄δαφος του Ιράν.

3 σχόλια:

  1. Σαν να αγριεύουν τα πράγματα ή μου φαίνεται...

    Για ρίξτε μια ματιά και σ'αυτό:

    http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_30/07/2008_242533

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλκίμαχε δεν βγαίνει το πόρταλ που μου γράφεις.
    Αν θέλεις στείλε μου το κείμενο σε σχόλιο

    ευχαριστώ

    Σάββας Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομπάμα: Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν



    Έτσι κρίνει ο υποψήφιος πρόεδρος, για την περίπτωση που οι νέες κυρώσεις που αποφασίσθηκαν κατά της Τεχεράνης δεν καρποφορήσουν.

    Ο δημοκρατικός υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία, Μπαράκ Ομπάμα, φέρεται ν' ανακοίνωσε στους κοινοβουλευτικούς του κόμματός του πως το Ισραήλ θα εξαπολύσει στρατιωτική επίθεση κατά του Ιράν, στην περίπτωση που οι νέες κυρώσεις που αποφασίσθηκαν κατά της Τεχεράνης δεν καρποφορήσουν, υποστηρίζει σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC.

    «Κανείς από τους συνομιλητές μου δεν μου το είπε ευθέως, όμως έχω την αίσθηση -έπειτα από τις επαφές μου- πως εάν οι κυρώσεις δεν τελεσφορήσουν, το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν», φέρεται να τόνισε στο δίκτυο ένας από τους συμμετέχοντες στη συνάντηση με τον Ομπάμα.

    Ο Ομπάμα συναντήθηκε χθες βράδυ κεκλεισμένων των θυρών με τους δημοκρατικούς αντιπροσώπους στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ούτε η προεκλογική ομάδα, ούτε και το κοινοβουλευτικό γραφείο του Γερουσιαστή του Ιλινόι δεν απεκάλυψαν το παραμικρό για τις δηλώσεις του Ομπάμα στη σύσκεψη.

    Η Ομάδα 5+1 (Μόνιμα Μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ συν τη Γερμανία) έχουν δώσει διορία στο Ιράν έως το Σάββατο για ν' απαντήσει σαφώς στην τελευταία της πρόταση για συνεργασία με αντάλλαγμα την αναστολή των πυρηνικών δραστηριοτήτων της Τεχεράνης, ιδίως του εμπλουτισμού του ουρανίου.

    www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

    Hμερομηνία : 30-07-08

    Τη διεύθυνση την ξαναέλεγξα και δείχνει να είναι σωστή αλλά δια παν ενδεχόμενο ιδού και το κείμενο!

    παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.