23/11/08

Περίεργη αυτοκτονία στη ΜΙΤ


Περίεργη υπόθεση αυτοκτονίας στελέχους της ΜΙΤ συνταρράσει την Άγκυρα. Την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, αυτοκτόνησε ο 37χρονος υπάλληλος της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ), Engin Karagöz.
Ο Καραγκιόζ, το μεσημέρι της Πέμπτης, ευρισκόμενος στο σπίτι του, που βρίσκεται στο συγκρότημα των οικισμών της ΜΙΤ, στη συνοικία Γενίμαχαλε (Yenimahalle) της Άγκυρας, έστειλε τον δεκάχρονο γιό του στο παντοπωλείο της γειτονιάς. Όταν το παιδί επέστρεψε...στο σπίτι, βρήκε τον πατέρα του κρεμασμένο από σκοινί, που είχε δεθεί στους σωλήνες του καλοριφέρ, που περνούσαν από την οροφή του δωματίου.
Το πτώμα του νεκρού στελέχους της ΜΙΤ, μετά την εξέταση του εισαγγελέα, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για να ακολουθήσει η σχετική αυτοψία. Ο θάνατος του στελέχους της ΜΙΤ διερευνάται ως ύποπτος από τον αρχιεισαγγελέα της Άγκυρας.
Η γυναίκα του Καραγκιόζ δήλωσε στην πρώτη της κατάθεση ότι ο άνδρας της είχε ένα χρέος στην τράπεζα, ύψους 60.000 λιρών Τουρκίας. Στο σπίτι δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα ή επιστολή που να άφησε ο Καραγκιόζ.
Πηγή: ΧΟΥΡΡΙΕΤ

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.