31/3/09

Eκδήλωση: Κυπριακό, Ελλάδα και οι παρακαταθήκες του Τάσου Παπαδόπουλου

Να τιμήσουμε με την παρουσία μας την εκδήλωση: "Κυπριακό, Ελλάδα και οι παρακαταθήκες του Τάσου Παπαδόπουλου", που αποτελεί εκδήλωση απόδοσης φόρου τιμής για τον μεγάλο εκλειπόντα πολιτικό.
Στην εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, θα μιλήσει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας των βιβλίων "Η αρπαγή της Κύπρου" και "Η Κύπρος σε παγίδα", Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος και θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει ο γιος του αείμνηστου Τάσσου, Νικόλας Παπαδόπουλος, βουλευτής Λευκωσίας και αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ.
Να είμαστε εκεί λοιπόν!

3 σχόλια:

  1. Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.Πρόκειται για δυνατή πένα. Διάφανος καθαρός λόγος . Αξίζει πραγματικά σε όσους μπορούν να πάνε. Γιατί η αλήθεια απέχει πολύ απο όσα κατα καιρούς προσπαθούν να περάσουν οι αυλοκόλακες της υποτέλειας και της εξάρτησης.Οι πληρωμένοι γραφιάδες, λόγιοι, διανοουμένοι.
    Εχουμε την φωνή του Τασσος πάντα μέσα μας.
    Παρέλαβα κράτος ανεξάρτητο διεθνώς αναγνωρισμένο....
    Η Ανάταση της ελληνικής ψυχής , η Ανασταση του πολιτικού μας κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχω ακόμη ξεκαθαρίσει αν ο Τάσσος έπαιζε πόκερ ή αν άλλαξε γνώμη στο τέλος - κι αν αυτό συνέβη, για ποιους λόγους.

    Είναι γνωστό πως είχε δεχτεί το σχέδιο Ανάν στις πρώτες εκδόσεις του. Τα βασικά σημεία για τα οποία εξέφρασε τη διαφωνία του, ήταν εκεί από την αρχή, οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για εκπλήξεις. Μάλιστα, προς το τέλος, υπήρξε και δυνατότητα παραχώρησης της Καρπασίας, το οποίο το σκέφτηκαν πολύ σοβαρά (δίνει και ελληνική βόρεια έξοδο, μην το ξεχνάμε).

    Τελικά, ήταν ένα παιχνίδι για να τους καθυστερήσουμε και να λυθεί το πρόβλημα με ευνοϊκότερους όρους, ενώ η Κύπρος θα είχε μπει στην ΕΕ; Ήταν μια ιδιοτελής κίνηση; Ήταν η επιφοίτηση στο τέλος;

    Καλόπιστα ρωτάω, αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα. Γιατί, από τη στιγμή που δεν μπορούμε τώρα να επιδιώξουμε στρατιωτική λύση, έχουμε δεχτεί την πολιτική και δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε. Δεν θα φύγουν από μόνοι τους οι Τούρκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει δήλωση Τουρκου αξιωματούχου εγώ να ήμουν στην θέση των Ελλήνων πρώτα θα περίμενα την ένταξη και μετά θα συζητουσα το σχέδιο ΑΝΑΝ. Το σχέδιο ΑΝΑΝ δεν προέκυψε ξαφνικά ούτε και η σπουδή της εγκρισης του τυχαία. Εργάστηκαν συστηματικά Παπανδρέου - Χόλμπουργκ - Κληρίδης για την εκπόνηση του.Απο εκεί και πέρα δεν ξέρω να πώ για τυχόν "κωλοτούμπα" του Τάσσος. Αυτό που ξέρω είναι ότι στην διάσκεψη του Λονδίνου ήταν απο αυτούς που αντέδρασαν, ότι ήταν στέλεχος της ΕΟΚΑ. Σαν πολιτικός σίγουρα θα είχε τα τρωτά του.Το δικηγορικό του γραφείο δέχθηκε πολλές επικρίσεις για πολλά ζητήματα. μα στην κορυφαία στιγμή που ήταν αυτή του σχεδίου ΑΝΑΝ έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ.Απο εκεί και πέρα ΛΥΣΗ είναι μία τα υπόλοιπα αποτελούν μυθεύματα. ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.