29/4/09

Σύλληψη ομάδας τρομοκρατών που δρούσε στο Ιράν για λογαριασμό CIA και Μοσάντ

Μια «τρομοκρατική ομάδα» που δρούσε στο Ιράν για λογαριασμό της αμερικανικής CIA και της ισραηλινής Μοσάντ συνέλαβαν οι αρχές χθες Δευτέρα, σύμφωνα με υπεύθυνο του δικαστικού σώματος.
«Εκτός από τους δεσμούς τους με την Μοσάντ αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι ήλπιζαν να δημιουργήσουν προβλήματα στις προεδρικές εκλογές συνδέονται και με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες», δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας της Τεχεράνης, Χασάν Χαντάντ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Isna.
Ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν Γκολάμ Χοσεΐν Μοχσενί Εζέιε ανακοίνωσε χθες Δευτέρα την σύλληψη αυτής της «ομάδας», η οποία σχεδίαζε να πραγματοποιήσει βομβιστικές επιθέσεις την ημέρα των προεδρικών εκλογών.
Ο αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας δήλωσε ακόμη ότι η ομάδα αποτελείτο από επτά άτομα, τα τρία εκ των οποίων αποτελούν τους κύριους κατηγορούμενους και οι υπόλοιποι τέσσερις οι συνεργοί τους, συμπληρώνοντας ότι ο «εγκέφαλος» κατοικεί στις ΗΠΑ και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Ο Χασάν Χαντάντ πάντως δεν ανέφερε τον τόπο και την ακριβή ημερομηνία που η «ομάδα» συνελήφθη.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

  1. with all respect, change the headline.
    It is an arrest of CIA and Mosad agens, by Iranian Intelligence, and not the other way around.

    Thank you

    Angelo.ca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΑΠΟ CA.
    ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΔΡΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΚΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΟΠΩΣ Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ?
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΥΜΠΑΘΗΣ ALEX JONES ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ "9/11 WAS AN INSIDE JOB"?
    ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ
    1)Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΣ (ΗΠΑ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ.
    2)ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000 ΙΡΑΚΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ LANCET.
    3)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ COALITION TROOPS ΑΛΛΑ OCCUPATION TROOPS ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
    3)ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΖΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ.
    ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ?
    4)ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΑΛΛΑΓΗΣ" ΟΜΠΑΜΑ ΜΕ ΤΟ AFRICOM ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΕΚΕΙ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΟΣΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ.
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΑΣ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.

    Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ,ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΑΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.