31/5/09

Βρέθηκε βόμβα σε ιρανικό αεροσκάφος

Για απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος σε αεροσκάφος της ιρανικής εταιρείας Κish Air, στο οποίο επέβαιναν 131 άνθρωποι, κάνει λόγο το πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει, οι φρουροί ασφαλείας του αεροσκάφους, το οποίο πραγματοποιούαε το δρομολόγιο Αχβάζ - Τεχεράνη, ανακάλυψαν στις τουαλέτες, 15 λεπτά μετά την απογείωση, εκρηκτικό μηχανισμό.

Το αεροπλάνο επέστρεψε στο Αχβάζ, πόλη κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, οι επιβάτες απομακρύνθηκαν και η βόμβα εξουδετερώθηκε με επιτυχία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Ζητώ συγγνώμη που αναρτώ άσχετο σχόλιο, αλλά οι ημέρες των ευρωεκλογών πλησιάζουν και είναι αδιανόητο οι Οικολόγοι Πράσινοι να βγάλουν ευρωβουλευτή.

    Υπάρχει τεράστια άγνοια γύρω από το πραγματικό "πρόσωπο" των Οικολόγων Πρασίνων, γι αυτό και πολλοί συμπατριώτες μας λένε ότι θα τους ψηφίσουν. Με λόγια απλά και καθαρά, πρέπει να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι, υπό τον μανδύα της Οικολογίας, κρύπτεται ο πιο σκληρός ανθελληνισμός.

    Αφού εξηγήσουμε ότι υπάρχουν τρία κόμματα με οικολογικό σήμα, ήτοι:
    α) Έλληνες Οικολόγοι του Δημοσθένη Βεργή
    β) Οικολόγοι Ελλάδας του Παπανικόλα
    γ) Οικολόγοι Πράσινοι με πρώτο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Μιχ. Τρεμόπουλο,πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι εμείς μιλάμε για το τρίτο.

    Η οικολογία, αυτή καθαυτή, δεν κομίζει πολιτική (και πολύ περισσότερο κομματική) πρόταση, διότι ούτε μπορεί ούτε πρέπει. Η οικολογία είναι ένας τρόπος ζωής, που εκφράζει και εκφράζεται κυρίως με την αγάπη προς την φύση. Άρα δεν έχει σχέση με την πολιτική και πολύ περισσότερο με τα εθνικά μας θέματα, τα οποία θα κληθεί να υπερασπίσει, ή να καταβαραθρώσει στην Ευρωβουλή.

    Εξηγείστε στους προτιθεμένους να τους ψηφίσουν (μόνο μία εβδομάδα έχει μείνει!) ότι η οικολογία είναι η ταμπέλα του καταστήματος, του οποίου το εμπόρευμα βρωμά και όζει από ανθελληνισμό.

    α) Είναι φιλότουρκοι (πληροφορείστε τους για την πρόταση μετονομασίας της οδού Απ. Παύλου στην Θ/νίκη σε Κεμάλ Ατατούρκ, καθώς και την εκπεφρασμένη επιθυμία τους να διώξουν τους Έλληνες πρόσφυγες του Πόντου από την Θράκη - ποιον ευνοεί αυτό;)

    β) Είναι φιλοσκοπιανοί, συνεργάτες του "Ουράνιου Τόξου" και ζητούν να επιτραπεί στα Σκόπια η ελεύθερη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας.

    γ) Είναι Αλβανόφιλοι και στηρίζουν το αίτημα των "Τσάμηδων" για επαναπατρισμό και επιστροφή των (ανύπαρκτων) περιουσιών τους.

    Είμαι βέβαιος ότι, αν πληροφορηθεί ο κόσμος όλα αυτά, θα τους απορρίψει. Ήδη το έκανα και έχω αποτρέψει πολλά άτομα, τα οποία ήταν εντελώς ανυποψίαστα και θα τους ψήφιζαν διότι δεν ήθελαν να ψηφίσουν ΝΔ ή ΠαΣοΚ.

    Παρακαλώ, διαδώστε έτσι περιληπτικά το μήνυμά μου αυτό και θα δείτε το 6% πού θα κατέβει.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.