23/6/09

13 παραβιάσεις και εικονικές προσβολές ελληνικών εδαφών - 4 εμπλοκές Τούρκων με μαχητικά μας



A HAF F-16 Block 52 viper pilot
Συνθήκες συγκυριαρχίας επιχειρούν να διαμορφώσουν στο Αιγαίο οι Τούρκοι, καθώς οι παραβιάσεις του ΕΕΧ μεταξύ 6 και 10 μιλίων και οι υπερπτήσεις επάνω από κατοικημένο έδαφος αρχίζουν να εκφεύγουν ακόμα και από αυτά τα όρια των προκλήσεων. Σήμερα εκτός από την διπλή πρωινή υπέπτηση επάνω από Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, είχαμε συνολικά 13 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 4 εμπλοκές μεταξύ τουρκικών και ελληνικών μαχητικών.

Συνολικά 3 σχηματισμοί με 18 αεροσκάφη από τα οποία τα 10 ήταν οπλισμένα προχώρησαν στο προαναφερθέν μπαράζ παραβιάσεων. Εδώ πλέον τίθεται και πάλι το θέμα του τι ακριβώς απαντά η Άγκυρα στα ελληνικά διαβήματα: Το defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, έχουν αποκαλύψει ότι οι απαντήσεις που δίνονται από τουρκικής πλευράς καταλήγουν στον ισχυρισμό ότι "Τα νησιά δεν έχουν προσδιορισμένο ιδιοκτησιακό καθεστώς και άρα δεν τίθεται θέμα παραβίασης της ελληνικής κυραρχίας".
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, πότε θα δώσει στην δημοσιότητα τις απαντήσεις της Άγκυρας στα ελληνικά διαβήματα; Μπορεί ο μεν πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογκάν να ακύρωσε (για διπλωματικούς ή μη λόγους) την επίσημη επίσκεψη του στην Αθήνα για τα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης, αλλά η Τουρκική αεροπορία ήταν «τυπική» στο ραντεβού της!

Σήμερα το πρωί και περί ώρα 11.16 σχηματισμός οκτώ τουρκικών μαχητικών, τεσσάρων μαχητικών F-4E Terminator 2020 και τεσσάρων F-16 Fighting Falcon εισήλθε στο FIR Αθηνών στην περιοχή Αγαθονησίου-Φαρμακονησίου και αμέσως εξετέλεσε υπέρπτηση άνωθεν ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΗΣΙΩΝ! Η αποστολή τους είχε χαρακτηριστικά προσβολής εδάφους με προφίλ hi-lo-hi. δηλαδή ενώ προσέγγιζαν τα νησιά βούτηξαν απότομα και μετά την προσβολή από ύψος 700 μέτρων, πήραν ύψος και πάλι. Στις 11.35 τα τουρκικά αεροσκάφη αποχώρησαν εν συνεχεία από το FIR Αθηνών. Όπως πάντα τα ελληνικά μαχητικά φυλακής έσπευσαν, αλλά δεν πρόλαβαν να αναχαιρίσουν τα τουρκικά μαχητικά. Στις 11.17 τα τέσσερα F-4E Terminator 2020 εξετέλεσαν υπέρπτηση άνωθεν του Φαρμοκονησίου και στις 11.19 τα ίδια αεροσκάφη εξετέλεσαν υπέρπτηση άνωθεν του Αγαθονησίου. Και στις δύο περιπτώσεις το ύψος ήταν 2.000 πόδια.

22 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.....ΤΡΕΧΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ..Α ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους
    Ακόμα και τα λόγια φαντάζουν πολύ λίγα μπροστά σε τόσες αθλιότητες που γίνονται,όχι τόσο από την πλευρά της Τουρκίας αλλά από την Ελληνική πολιτική ανυπαρξία.Κρίμα ακόμα και τα φουστάνια τους πέφτουν πολύ για να τα φορέσουν όχι γι άλλο λόγο αλλά γιατί οι Σουλιώτησες έπεσαν απ το Ζάλογγο για μια πατρίδα μια τιμή μια αξιοπρέπεια...Η λέξη ντροπή τους τιμά και η λέξη προδοσία είναι τιμητική γι αυτούς ....

    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πω ; Πως να το σχολιάσω ; Γράφω και γράφω καθημερινά. Οτι και να πεις....."φωνή βοόντως εν τη ερήμω". Φαίνεται να έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ο κάθε ένας τους κάνει ότι θέλει στο υπουργείο του. Ενα απόλυτο και ατελείωτο....μπάχαλο. Και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα galop, τα exit-polls και πόσο είναι η διαφορά του ενός κόμματος από το άλλο. Δεν συνέρχονται με τίποτα.
    ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    Και μη βιαστούν οι υποστηρικτές των μεν ή των δεν και αρχίσουν πάλι το χαβά τους. Αν έρθουν οι άλλοι πιστεύω θα βιώσουμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις. Αλλωστε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον έχω.....στολίσει-βρίσει κανονικά. Αλλά ότι και να πεις είναι λίγο, δεν μπορεί να εκφράσει την αγανάκτηση. Για αυτό λοιπόν φίλοι μου, μην τσιμπάτε και αρχίζετε με το γνωστό βιολί. Αυτοί μας θέλουν χωρισμένους, καταλάβετέ το πριν να είναι αργά. ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές και χειρότερες καταστάσεις πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ !!!! ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ !!!!!
    Και ακόμη πιστέυω, δεν έχει έρθει ο απόλυτος πάτος. Εχει πολύ ακόμη. Ελληνες να προετοιμάζεστε γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά....δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. Εχουμε μπλέξει με αυτούς που μας κυβερνούν, πάρα πολύ άσχημα.
    ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτείνω νὰ μειωθοῦν οἱ βουλευτὲς ἀπὸ 300 σὲ 200 γιὰ νὰ βρεθοῦν κονδύλια γιὰ καύσιμα. Ἂς κάνουν λοιπὸν κάτι χρήσιμο γιὰ τὸν τόπο.
    Στὴν Εὐρώπη ἡ ἀναλογία εἶναι περίπου 100 βουλευτὲς γιὰ 10.000.000 πληθυσμοῦ καὶ ἔχουν δημοκρατία ἀκριβῶς ὅπως ἐμεῖς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thessale όταν καταφέρεις να ξεκολίσεις το μυαλό του Ελληνα από 1. το ζαπινγκ, νέο μοντέλο κινητού και πως θα πάει στο πιο ΙΝ μαγαζί
    2. Την φοβία να εκφράσει την φιλοπατρία του μήπως και χαρακτηριστεί εθνικιστής ή ακροδεξιός
    3. την βόλεψη και τον ωχ αδερφισμό που τον διέπουν τις τελευταίες δεκαετίες , τύπου ''σιγά μήπως μπορώ να κάνω κάτι ''
    Αν λοιπόν γίνουν όλα αυτά τότε μπορεί και να ξυπνήσει ο λαός
    Χριστίνα
    4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι δικοί μας αντί να μειώσουν τους μισθούς τους σαν ένδειξη συμπαράστασης, πλακώθηκαν στα υβριδικά Lexus ..

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ μέ Θεσσαλό γενικώς. αυτό πού χρειαζόμαστε είναι ξελέπιασμα ματιών καί νού,νά πετάξουμε στά σκουπίδια τίς πανηλίθιες διαιρέσεις πού μάς φορτώσαν καί συνεχίζουν νά προσπαθούν νά μάς φορτώνουν,καί νά κάνουμε αυτό πού προστάζει η Ιστορία αλλά καί η Φιλοσοφία μας:Εθνική Επανάστασιν! όλα τά άλλα είναι νά είχαμε νά λέγαμε.άν δέν ανακτήσουμε τήν Πατρίδα μας καί τήν διαχείρισιν της περιουσίας καί Παιδείας αυτής ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.Οριστικώς αυτή τήν φορά. ο παππούς Όμηρος στήν Ιλιάδα,μέσα από λόγια ηρώων, αποκαλύπτει πώς όταν οι Θεσμοί έχουν προδήλως καταρρεύσει ΟΛΟΙ, τότε τό μόνον πού μένει στόν λαόν είναι νά πάρει τήν κατάστασιν στά χέρια του.Λαοί πού δέν απαλλάσσονται από τούς φορείς τής παρακμής καλούνται 'μάλα δειδήμονες'=πολύ δειλοί.Ε, άν έχουμε έστω καί λίγη εναπομείνασσα 'τσίπα' άς πράξουμε τό ΧΡΕΟΣ μας.Άντε γιατί όλο γιά δικαιώματα ακούμε καί απαιτήσεις.Γιά ΧΡΕΟΣ ΤΙΜΗ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ θά μιλήσει κανείς;
    Στήν Χριστίνα θά πώ πώς ναί μεν έχει δίκαιον,όμως αυτή η κατάστασις είναι σαφές αποτέλεσμα μηχανικής μαζών 50(καί βάλε λένε άλλοι...)ετών.Καί κυρίως τών 20 εσχάτων ετών.Φταίει ο λαός μας,ναί. κάποιος όμως πρέπει,μέ θεία διάθεσιν,νά τόν 'συγχωρήσει' καί νά τόν συνεφέρει.δέν φταίει γιά όλα αυτός.αυτός πού δέν συγχωρείται δέν είναι ο αγνοών,αλλά όστις γνωρίσει,ακούσει, δεί καί αρνηθεί νά πράξει.Γιά τέτοιους ο παππούς Όμηρος προτείνει μόνον τόν θάνατο. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
    Π.
    Υ.Γ.επειδή κάποιοι αδαείς υποτιμούν τά περί καταγωγής καί τής σημασίας αυτής,άς διαβάσουν λίγο ελληνική γραμματεία.επίσης, άς πάρουν νά βρούν τά γενεαολογικά δέντρα τόσο τών ιδιοκτητών τών διαφόρων πολυεθνικών(μονοεθνικών) όσο καί τών διαφόρων πολιτικάντηδων καί αρχηγών στρατού,δικαστικών σωμάτων,κτλ,σέ διάφορες χώρες.άν δέν βγάλουν συμπέρασμα τί νά πώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα σε ολους,διαβαζω καθημερινα ολα τα θεματα,ολα τα σχολια,μεχρι που θα φτασει αυτη η κατασταση?μεχρι ποιο εσχατο σημειο παραχωρησης θα φτασουμε?ειμαι 30 χρονων εμαθα απο μικρος να αγαπω την πατριδα μου πλεον με κανουν να αρχιζω να αδιαφορω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο κυριος στην φωτο είναι δημοσιογραφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ'αρχάς χαίρομαι που βλέπω και ανθρώπους 30χρονών που αγαπούν την πατρίδα τους και το λένε. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πια.
    Χριστίνα, έχεις δίκιο αλλά παρ' όλο που θα πάρω νέο κινητό, δεν ντρέπομαι να πω ότι αγαπώ την πατρίδα μου και πλέον στα παλιά μου τα παπούτσια αν θα με πουν Εθνικιστή, Ακροδεξιό, Ελληναρά ή ότι άλλο θέλουν. Εχεις δίκιο μας είχαν/έχουν φτάσει στο σημειό να ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες ή ότι αγαπάμε την πατρίδα μας. Και βέβαια αποκλειστικά για αυτό φταίνε οι κάθε λογής πολιτικάντηδες-κομπογιαννίτες, οι δημοσιογραφίσκοι-λιβελογράφοι και πολλοί άλλοι "ανοιχτόμυαλοι-πολυπολιτισμικοί" άνθρωποι των media, τροβαδούροι της πεντάρας και διάφοροι της showbiz.
    Θέλω να πιστεύω ότι το έχω ξεπεράσει και τους γράφω "εκεί που δεν πιάνει η μελάνη".
    ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟ.
    ΒΓΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-"....στην προκυμαία της Σμύρνης παρατηρήθηκε ένας συνωστισμός...") ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ-ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Το παραπάνω Χριστίνα νομίζω απαντάει στους διάφορους "ωχαδερφιστές", στους τύπους "και τι μπορώ να κάνω εγώ". Αυτό μπορούμε/μπορούν να το κάνουν όλοι. Αυτό το ελάχιστο πλην όμως σημαντικό.
    Δεν πρόκειται να μάθω στο παιδί μου την Ιστορία που θέλουν (χαμηλών τόνων απέναντι στους Τούρκους) αλλά την Ιστορία που πρέπει. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΥΔΕΠΟΠΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Βέβαια με αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει με το παραμικρό να κάνεις πόλεμο, αλλά πρέπει πάντοτε να είσαι προετοιμασμένος απέναντι τους, να μην εφησυχάζεις και να προσέχεις τις λυκοφιλίες τους. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ. ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΟΓΟ Ή ΣΕ ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ !!!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΓΡΑΦΙΚΟ" ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥΣ-ΤΡΕΜΑΜΕΝΟΥΣ.
    ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ Κ@Λ@Y ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ Κ@Λ@ΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΩ, ΝΑ ΣΥΝΕΝΩ ΣΙΩΠΗΡΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑΙ Α Γ Α Π Ω ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1. Αφού το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΙΚΟΎ ''ΦΟΒΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..''

    2. ΤΟΤΕ Εκκενώστε απο οτιδήποτε έμβιο (Φαρμακονήσι/Αγαθονήσι) και ανατινάξτε τα.
    'Οπως επίσης και όλες τις βραχονησίδες που θέλουν/λυσσάνε να τις γκριζάρουν. Να δούμε τότε τι θα λένε...

    Να κάνουμε και λίγο χιούμορ γιατί με αυτούς που έχουμε μπλέξει τους απέναντι αλλά και τους ''δικούς'' μας δεν βλέπω φως.

    Πάντως είναι τρελή κατάντια...το όλο θέμα.


    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορείτε να μου πείτε τι είναι αυτά που λέει η Μπενάκη στον Παπούλια στην ορκωμοσία του;
    Δείτε αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA


    Δεν σχετίζονται αυτά που λέει με την στάση των πολιτικών στην Τουρκική προκλητικότητα; Για πείτε κάτι απ'αυτού.

    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Thessale ένεκα καταγωγής έχω και ολίγον αγύριστο κεφάλι ίσως.
    Σαν μητέρα έμαθα στο γιο μου και στην κόρη μου να μην προκαλούν ι ποτέ να μην επιζητούν τον πόλεμο όμως στην πρόκληση θα απαντάντε στον πόλεμο θα πολεμάνε και στο χέρι που θα σηκωθεί για να χτυπήσει θα το κόψουν στον αέρα με όποιο κόστος αρκεί την σημαία ποτέ να μην την πατήσουν.
    Τον πόλεμο δεν τον επιζητώ σίγουρα όμως θα απαντήσω και δεν θα κάνω αντισταση ούτε από την Γαλλία ούτε από την Αμερική
    ΧΡιστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:23 η φωτογραφία άλλαξε...

    ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. thessale συμφωνω απολυτα με οτι γραφεις,ειμαι 30 χρονων κ ναι ακομη αγαπω την πατριδα μου μα οπως ειπα κ πριν ως ποτε θα μας πληγωνει με τοσες υποχωρησεις σε τοσα θεματα,δεν ειναι τελικα τι κανουμε ο καθενας ξεχωριστα για την πατριδα του μα τι κανει κ η πατριδα στο συνολο για μας,κ δυστηχως αυτοι που μας κυβερνουν δινουν μονο αλλα οχι στους Ελληνες μα σε ολους τους αλλους,να λεμε την αληθεια ομως δεν μπορουμε να κρινουμε το πανω απο 70 τοις εκατου που εξακολουθει να τους ψηφιζει συγνωμη αν σας κουρασα με τις αποψεις μου μα δεν παει αλλο ως ποτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πες τα ρε thessale γαμώ......

    Πήγα να γράψω αυτά που έγραψες εσύ.

    Η αλήθεια σε ΟΛΑ τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα και σαν λαός είναι ότι είμαστε διχασμένοι.

    Και το καλύτερο είναι ότι αυτό δεν είναι και καμιά σπουδαία διαπίστωση, αλλά όχι... εμείς εκεί το χαβά μας.

    Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Με κάλυψες πλήρως.

    Δημήτρης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενώ Θεσσαλέ οι άλλοι,ιδίως ο Σημιταράς ο Τουρκοφάγος, ήταν καλύτεροι...άντε δες καλύτερα την εξωτερική πολιτική αλλά και την εσωτερική,μάθαμε τώρα,λίγο λαϊκισμός,λίγη χλαμύδα,λίγη χαντζάρα και καθαρίσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε sapphire αν από όλα αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες μόνο αυτά που γράφεις, λυπάμαι, δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο.
    Τα διάβασες καλά αυτά που έγραψα ; Γιατί δίνεις την εντύπωση ότι άλλα κατάλαβες και άλλα γράφω.
    Αν θεωρείς λαικισμό όλα αυτά που γράφω, λυπάμαι.
    ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΣΩ 150 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΠΙΑ ; ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ;
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ.......
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ,ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ,ΑΝΔΡΟΘΗΤΕ,ΒΟΗΘΗΣΤΕ, ΜΙΛΗΣΤΕ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΤΕ, ΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ,ΑΓΑΠΗΣΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΩΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821!!!
    ΓΡΗΓΟΡΗΤΕ......ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΚΟΠΑΘΙΑΖΕΣΘΑΙ.....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εχουμε καταντησει να ψηφιζουμε καθε τετραετια ποιος γ........ θα μας ξευτηλισει ποιο προοδευτικα και δημοκρατικα απ'τον προηγουμενο,#@#@@&# το @&#*&@@# που τους πεταγε...ντορα και λοιποι ρουφιανοι οπος και διποτε καρφομα σε πασαλους και σηκομα ψηλα μεσα στην ομονοια να τους βλεπουνε ολοι να δεις για ποτε μαζευοντε και τα κοληταρια τους οι τουρκοι,σκοπιανοι κτλ και για ποτε τους κοβετε ο βηχας...

    dks larisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό ειναι το κατάντιμα της Ελλάδος λοιπόν! Και μην ρίχενται μυδρους στην τψρινή κυβέρνηση ... τα ίδια θα κάνουν και οι "άλλοι" (οι πράσινοι) ...

    Αλλαγή (χα χα) ... αλλά σε τι και με ποιούς? ... ΟΥΔΕΙΣ τψν 300 είναι άξιος...

    Αρκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.