30/8/09

Συγχαρητήρια ΓΕΣ στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών Αυλώνος

O κ Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής. Ο Αρχηγός συνεχάρη τα Τμήματα του 575 Τάγματος Πεζοναυτών και του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων, που ενεπλάκησαν και συνεισέφεραν κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στον Ν. Αττικής.


Η προσφορά των στρατιωτών οι οποίοι με την καθοδήγηση του Διοικητή του Τάγματος αλλά και των υπόλοιπων αξιωματικών προσέφεραν βοήθεια στους πληγέντες ήταν σημαντική. Το έργο τους αυτό εξήρε με δηλώσεις του και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης ο οποίος δήλωνε ευχαριστημένος από τις προσπάθειες όλου του Σώματος.

Επιπλέον συνεχάρη το 596 Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού και τον 71 Λόχο Μηχανικού της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, που μετακινήθηκαν την 24 Αυγούστου από την έδρα τους (Νέα Σάντα Κιλκίς) στον Αυλώνα Αττικής, προκειμένου να συνδράμουν για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

2 σχόλια:

  1. Η συνεισφορά ηταν τεράστια για αυτό εγινε και τεράστια αναφορά στα ΜΜΕ. Βέβαια κανίς από όλους αυτούς τους ξεφτιλισμένους σε στρατο και πολιτική ηγεσία δεν ανεφερε ότι μερος του στρατού φιλούσε τον οικισμό των δημοσιογράφων , δικαστικών στο Μαραθώνα ….
    Στις μέρες μας η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αυτου του τόπου κινείται στα επικοινωνιακά πλαίσια και μόνο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. adiko den exeis.omos xeftiles den einai oi eidikodunamites alla oi loipoi pou tous anevasan sto vouno gia ena plano kai meta tous edioxan kakin kakos mipos kai murisoun ti fotia kai pesoun kato. prosopika, epeidi etuxe na meino sto vouno 3 meres, mporo na po oti nai men den epesa kai stis floges, alla kai den etuxe na fulaxo to spiti kamias lougras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.