29/9/09

Ελλάδα: ο πιο αδύναμος κρίκος του φρουρίου της Ευρώπης

«Η Ελλάδα είναι ο πιο…αδύναμος κρίκος του φρουρίου που ονομάζεται Ευρώπη» δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος. Πρόσθεσε ότι για τους λαθρεμπόσους που μεταφέρουν ανθρώπους στη Δύση, τα ελληνικά σύνορα είναι σαν μια «ορθάνοιχτη πόρτα». Την προηγούμενη εβδομάδα οι αστυνομικές αρχές χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να βγάλουν τους μετανάστες που βρίσκονταν σε στρατόπεδο του Καλέ, το λεγόμενο και «ζούγκλα». Οι διαστάσεις που έχει το πρόβλημα όμως στη Γαλλία όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωχριούν μπροστά στο πρόβλημα των ελληνικών νησιών.


Ελλάδα: ο πιο αδύναμος κρίκος του φρουρίου της Ευρώπης-The Observer

Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν απελπισμένα να αντιμετωπίσουν την αύξηση των μεταναστών στα νησιά της χώρας όπου τα κέντρα υποδοχής μεταναστών έχουν…πήξει. Όπως διαβάζουμε σε άρθρο του Observer, την προηγούμενη εβδομάδα η Μυτιλήνη έγινε πεδίο μάχης και εκτυλίχθησαν σκηνές…χάους. Την προηγούμενη εβδομάδα χιλιάδες μετανάστες διαδήλωσαν ενάντια στις «απάνθρωπες συνθήκες» σε κέντρο κράτησης στην πρωτεύουσα της Λέσβου. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης, ανήλικοι απεργοί πείνας έβαλαν φωτιά σε στρώματα και επιτέθηκαν σε φύλακες. Οι συγκρούσεις, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, ανέδειξαν το πρόβλημα των ακριτικών νησιών που κατακλύζονται από ορδές τουριστών και παράνομων μεταναστών.

«Η Ελλάδα είναι ο πιο…αδύναμος κρίκος του φρουρίου που ονομάζεται Ευρώπη» δήλωσε ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος. Πρόσθεσε ότι για τους λαθρεμπόσους που μεταφέρουν ανθρώπους στη Δύση, τα ελληνικά σύνορα είναι σαν μια «ορθάνοιχτη πόρτα». Την προηγούμενη εβδομάδα οι αστυνομικές αρχές χρησιμοποίησαν μπουλντόζες για να βγάλουν τους μετανάστες που βρίσκονταν σε στρατόπεδο του Καλέ, το λεγόμενο και «ζούγκλα». Οι διαστάσεις που έχει το πρόβλημα όμως στη Γαλλία όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ωχριούν μπροστά στο πρόβλημα των ελληνικών νησιών.


Σύμφωνα με τις Αρχές, η Μυτιλήνη, όπως και άλλα νησιά που βρίσκονται πολύ κοντά στην Τουρκία, δέχονται σε καθημερινό επίπεδο μέχρι και 500 «παράνομους». Έχει γίνει από τους…αγαπημένους προορισμούς των μεταναστών. «Το γεγονός ότι παιδιά 12 ετών κάνουν απεργία πείνας στην Ελλάδα είναι μια τεράστια αποτυχία για τη χώρα που δεν μπορεί να τους φροντίσει» δηλώνει ο Σιμόν Τρόλερ της οργάνωσης Human Rights Watch.


Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που προτιμούν οι λαθρέμποροι. Η Ιταλία, η Ισπανία και η Μάλτα έχουν δεχτεί κύματα μεταναστών αλλά η Ελλάδα και τα νησιά της θεωρούνται η πιο βολική «πίσω πόρτα». Σύμφωνα με την αστυνομία, πέρσι εισήρθαν στη χώρα γύρω στους 150,000 μετανάστες, από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Η φύλαξη της ελληνικής ακτογραμμής συνεχίζει το δημοσίευμα, μήκους 18,400 χιλιομέτρων καθώς και της ηπειρωτικής χώρας δυσκολεύει κατά πολύ τη δουλειά των Αρχών. Οι μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα δεν φοβούνται να πάρουν τεράστια ρίσκα προκειμένου να διασχίσουν τα σύνορα κάτι που προκαλεί πονοκέφαλο στους Έλληνες συνοριοφύλακες. Πολλοί από τις εμπόλεμες ζώνες του Ιράκ και του Αφγανιστάν, διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να περάσουν τα σύνορα.

Σύμφωνα με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα σε αυτούς που περνάνε αυτές τις κακουχίες είναι και πολλές γυναίκες έγκυες καθώς και ορφανά παιδιά. Πέρσι, τα ανήλικα παιδιά που βρέθηκαν …πεταμένα στις ακτές του Αιγαίου έφτασαν τα 3,000.
Σε μια προσπάθεια να σώσουν την κατάσταση, οι λιμενικές αρχές έχουν εξοπλιστεί με ταχύπλοα σκάφη καθώς και μηχανήματα με υπέρυθρες. Η Ισπανία και η Γαλλία τέλος έχουν στείλει ελικόπτερα στην περιοχή.

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα γίνουν σε έξι ημέρες, η κεντροδεξιά κυβέρνηση της χώρας έχει προβεί σε συλλήψεις συμπληρώνει η ανταποκρίτρια της βρετανικής εφημερίδας. Οι συλλήψεις κυρίως εντοπίζονται στην Αθήνα όπου και η άνοδος της εγκληματικότητας έχει συνδεθεί με τους μετανάστες.

Τον Ιούλιο η κυβέρνηση είχε προτείνει έναν πολύ σκληρό νόμο ο οποίος αύξανε κατά πάρα πολύ τον χρόνο κράτησης για έναν παράνομο μετανάστη, χωρίς χαρτιά. Ως εκ τούτου παρατηρεί η εφημερίδα, αυξήθηκαν οι συλλήψεις από την πλευρά της αστυνομίας. Παρόλο που τόσο ελληνικές οργανώσεις αλλά και οργανώσεις μεταναστών διαδήλωσαν κατά του συγκεκριμένου νόμου ο οποίος θα δημιουργήσει αυτό που ονομάζουν «στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών» η συντηρητική κυβέρνηση έχει προτείνει μέχρι και την κράτηση των «παράνομων» σε παλιές στρατιωτικές βάσεις.

«Πρόκειται για μια κατάσταση κρίσης» δήλωσε ο Νίκος Κόπλας, δικηγόρος που βοηθάει τους αιτούντες άσυλο μετανάστες. «Εν μέρει έχει δημιουργηθεί από το γεγονός ότι τα κέντρα κράτησης έχουν πολύ παραπάνω κόσμο από ότι χωράνε… Η απάντηση βρίσκεται στην ΕΕ. Η Ελλάδα έχει γίνει αποθήκη για λαθραίους μετανάστες από την Ασία. Πρέπει να μοιραστεί το πρόβλημα.»
Στις πρωτεύουσες της Βόρειας Ευρώπης που καταλήγουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, η αύξηση των αφίξεων έχει προκαλέσει ανησυχία. Από τους 278 ανήλικους που βρέθηκαν προχτές στο Καλέ, οι περισσότεροι μπήκαν στην Ευρώπη από την Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που οι ακτές της Ελλάδας προσελκύουν τόσο κόσμο είναι ότι η Δυτική Μεσόγειος έχει πάρα πολύ καλή αστυνόμευση. Ειδικά η Νότια Ιταλία και οι Κανάριοι Νήσοι.

Οπότε «…πλέον οι μετανάστες εισέρχονται όλο και περισσότερο από την Ανατολική Μεσόγειο» δηλώνει ο Μάρτιν Μπάλντγουιν Έντγουαρντς υπεύθυνος του Μεταναστευτικού Παρατηρητηρίου της Μεσογείου στο Πάντειο πανεπιστήμιο. «Οι περισσότεροι μετανάστες θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους. Όταν δουν ότι οι συνθήκες που βρίσκουν δεν είναι όπως τις περίμεναν, μπαίνουν πιο βαθιά στην Ευρώπη. Πολλοί προτιμούν την Μεγάλη Βρετανία γιατί υπάρχει μια ολόκληρη μυθολογία γύρω από τη χώρα. Έχουν ακούσει από οικογένεια και φίλους ότι εκεί έχουν πιο ποιοτική δημοκρατία, με καλύτερες συνθήκες, λιγότερη ανεργία και καλύτερες συνθήκες για μετανάστες».

Η Ελλάδα έχει το χαμηλότερο ποσοστό παραχώρησης ασύλου στους μετανάστες. Από τις 20,000 αιτήσεις, μόνο σε 379 δόθηκε το άσυλο.
Ως εκ τούτου οι μετανάστες παραπονιούνται ότι πρέπει να ψάξουν για άσυλο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όπως ακριβώς και οι γαλλικές αρχές, οι ελληνικές χρησιμοποιούν μπουλντόζες για να κατεδαφίσουν χειροποίητα στρατόπεδα, όπως αυτό του λιμανιού της Πάτρας, το οποίο ήταν και αυτό γεμάτο ανήλικα παιδιά καταλήγει το άρθρο.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα:
http://www.guardian.co.uk/world/2009/sep/27/greek-islands-immigration-tensions-soar

Μαρία Λιβανού
newstime.gr

19 σχόλια:

  1. Αγαπητοί δείτε το παρακάτω σε ότι αφορα ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ της χώρας μας!!! και για μην παρεξηγούμαι..Οτι κι αν ψηφίζεται ψηφίστε νέους, άξιους και ηθικούς!!!

    "Πρόταση – μαμούθ 6-8 δισ. ευρώ για δίκτυα, λογισμικό, υπηρεσίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό προτείνει η Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την «Ψηφιακή Δέσμευση» στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την τετραετία 2010-2013. Το επίσημο Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, με τον τομέα ΤΠΕ, θα παρουσιαστεί άμεσα από τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Ολο το πρόγραμμα στον παρακάτω σύνδεσμο:

    http://www.ictplus.gr/default.asp?pid=30&rID=8752&ct=0&la=1

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Αμυντική πολιτική της χώρας έχει αναρτηθεί το παρακάτω!!!!

    ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Τα παίγνια πολέμου, και οι εξομοιώσεις βασίζονται σε θεωρίες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για σημαντικές αποφάσεις που αφορούν θέματα τόσο άμυνας και θωράκισης της χώρας όσο και τις κινήσεις της χώρας μας αναφορικά με θέματα Εξωτερικής Πολιτικής. Θα πρέπει να γίνει σαφές πως η χρήση των παιγνίων πολέμου, των εξομοιώσεων αλλά και του ηλεκτρονικού πολέμου, μέσω των ΤΠΕ, θα παίξουν πρωταρχικό ρόλο στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την ενδυνάμωση τόσο της Ασφάλειας και της Άμυνας όσο και για την άμεση ενημέρωση και γνώση σημαντικών στοιχείων για την Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδας

    Μιλάμε για ατελείωτο gaming!!!!!

    Ο θεός να βάλει το χέρι του!!!!

    Observer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ξέρει κάποιος φίλος να μου πει πότε υπέγραψε η Ελλάδα τη Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, σύμφωνα με την οποία όποιος λαθρομετανάστης εντοπιστεί σε χώρα της ΕΕ πρέπει να γυρίσει στη χώρα όπου πρώτα καταγράφηκε; Η συμφωνία αυτή ξεκάθαρα λέει ότι οι χώρες του Βορρά και της Δύσης έχουν δικαίωμα να στέλνουν στις χώρες-πύλες εισόδου (δηλ. Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία) τους λαθρομετανάστες τους. Η Γαλλία αυτούς που έδιωξε από το Καλαί είπε ότι βάσει της συμφωνίας θα τους στείλει στην Ελλάδα, καθώς εδώ είχαν καταγραφεί πρώτα. Γιατί συμφωνήσαμε σε αυτό; Και γιατί δεν είναι τόσο γνωστή στους περισσότερους αυτή η Συμφωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά από τα "γιατί" αναμένεται μετά τις εκλογές σύντομα να αποκαλυφθούν. Ο σκοπός της ανεξέλεγκτης έλευσης μεταναστών θα φανεί αμέσως μόλις πάρουν το δικαίωμα να ψηφίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. neotera νομίζεις ότι χρειάζεται να ψηφίσουμε για να καταλάβουμε τους λόγους ύπαρξης αυτής της τεράστιας εισβολής από μετανάστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο έλληνας είχε βιώσει ένα επίπεδο ζωής αρκετά υψηλό. Όσο και αν ορισμένοι «ευαίσθητοι» δεν εννοούν να δουν το πρόβλημα η αλήθεια είναι ότι το επίπεδο ζωής που μεταφράζεται σε δημόσια ασφάλεια και θέσεις εργασίας καταβαραθρώνεται σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και το πρόβλημα δεν είναι της κυβέρνησης αλλά της χώρας. Ακόμα και οι υπάρχουσες θέσεις εργασίας σε ορισμένους τομείς της οικονομίας βρίσκονται μονίμως υπό την δαμόκλειο σπάθη της πρόσληψης κάποιου με ελάχιστες απαιτήσεις. Όλη αυτή η περιφερόμενη φτώχια πλήττει πρώτα απ’ όλους αυτούς που βρίσκονται στα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Όσο λοιπόν και αν αποστρέφουν τα μάτια οι «ευαίσθητοι» όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα όσο και αν επιμελώς θέλουν να το κρύβουν αυτοί που επωφελούνται απ’ αυτό και αυτοί που γνωρίζουν ότι οι όποιες αποφάσεις θα είναι επώδυνες. Το ζητούμενο λοιπόν είναι αν θα υπάρξει οργανωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος μέσα σε νόμιμα πλαίσια ή αν θα υπάρξουν φαινόμενα αυτοδικίας όπου η βία θα είναι ανεξέλικτη. Γι’ αυτό ας πάρουν τις αποφάσεις τους οι Ευρωπαίοι. Η αφ’ υψηλού θεώρηση δεν βοηθάει ούτε τους λαθρομετανάστες αλλά ούτε και τους γηγενείς. Το ερώτημα που τίθεται επιτακτικά είναι: Οργανωμένη αντίδραση και ανακοπή της λαθρομετανάστευσης; Ή Ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και έκρηξη του γηγενούς πληθυσμού με μορφές βίας πρωτόγνωρες σε έκταση; Η επιλογή φυσικά είναι της Ευρώπης.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μά αυτό ακριβώς είναι τό σχέδιον φίλε Ελευθέριε Β.!έκρηξις τού γηγενούς,αυτόχθωνος πληθυσμού,εναντίον τών εισβολέων αλλοφύλων.γιατί;μά,η καταστροφή είναι πάντοτε πολύ επικερδής! στήν παρούσα δε συγκυρία εξυπηρετούνται τά μάλα τά συμφέροντα τών 'περιουσίων' μέ κάτι τέτοιο...
    Περικλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >>Μήπως ξέρει κάποιος φίλος να μου πει πότε υπέγραψε η Ελλάδα τη Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, <<


    To 2003. Ναι, με ΥπΕΞ τον πρωθυπουργο της 4ης Οκτωβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 29/9 4:18 σε αυτόν τον ΥΠΕΞ που θέλει να γίνει και αρχηγός κράτους η απάντηση υπάρχει το θέμα δεν είναι τί θέλει αυτός αλλά τι θέλουμε εμείς.
    Για να είμαι πιο σαφής θα πω απλά μέχρι που θέλουμε εμείς την Ελλάδα από αέρος θάλασσας και στεριάς;Αν την θέλουμε εκεί που είναι πρέπει κάτι να κάνουμε.
    Αν πάλι ξεπουλώντας την είναι μέσον για μείωση του ελλείματος που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει υπάρχει λύση.
    Στο χέρι το δικό μας είναι όλα.
    Δεν πρόδοσε κανεις απο όλους αυτούς την Ελλάδα εμείς το κάναμε...εμείς το κάνουμε και εμείς θα συνεχίσουμε να το κάνουμε.
    Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε αυτό τον τόπο δεν υπάρχουν και αδιάφθοροι αρκεί να θέλουμε να τους βρούμε και να μη τους βάζουμε την ταμπέλα
    Εθνικιστής,Ρατσιστής,Σοβινιστής, Φασίστας.
    Ιδου η Ρόδος Ιδού και το πήδημα..

    Δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε όταν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση άλλωστε τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται.Οποιος έχει τα κότσια ας ψηφίσει κατα συνείδηση και όχι κατα χρωματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. >Ιδου η Ρόδος Ιδού και το πήδημα..<

    Εγώ, πάντως, μέχρι σήμερα Ρόδο δεν έχω δει :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. >Ιδου η Ρόδος Ιδού και το πήδημα..<

    Εγώ, πάντως, μέχρι σήμερα Ρόδο δεν έχω δει :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 29 Σεπτέμβριος 2009 7:22 μμ


    Έγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 7:22 επειδή όλοι αυτό βλέπουμε ή θα πρέπει να βάλουμε γυαλιά ή θα πρέπει να βρούμε τρόπο να πάμε στην Ρόδο αλλιώς θα μας μείνει μόνο το πήδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι μου ας μην βαυκαλιζόμαστε. Η ΕΕ δεν πρόκειται να κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. Αλλωστε τελευταία όλο και συχνότερα λέει για τους Έλληνες "ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης". Ούτε πολύ ούτε λίγο, εμείς φταίμε που έρχονται τόσοι λαθρομετανάστες εδώ.
    -Δεν φυλάμε σωστά τα σύνορα μας
    -Δεν φροντίζουμε τους λαθραίους
    -Μένουν στιβαγμένοι σε στρατόπεδα
    -Είμαστε ρατσιστές
    -Γκρεμίζουμε πολλούς καταυλισμούς
    -Δεν τους προσφέρουμε εργασία
    -Δεν.....
    -Δεν.....
    -Δεν.....
    Ας έρθουν λοιπόν αυτοί να τους πάρουν από εδώ για να τους προσφέρουν όσα εμείς δεν μπορούμε. Οπως απάντησε και ο κ.Μπίτσιος στους Γερμανούς. Κριτική εκ του ασφαλούς......
    Και δεν βλέπουν καν ότι οι Τούρκοι πρώτοι-πρώτοι σαν χώρα εισαγωγής λαθραίων ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ καμμία συμφωνία. Εμείς είμαστε ένα μικρό κράτος που δεν έχουμε και τεράστιες δυνατότητες.
    Ας όψεται ο Τζέφρυ που υπέγραψε τη συμφωνία στο Δουβλίνο με τους "Κουτόφραγκους". Αλλο ένα δείγμα της τεράστιας βλακείας του ανθρώπου.
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ;
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ) ;
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ "ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ".
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ").
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΑΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΟΤΙ "ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ". ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" ΚΑΙ ΤΟ "ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΙΟ".
    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ.ΑΥΤΟΝ
    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.........

    ΟΧΙ, ΧΙΛΙΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ
    ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ
    ΟΧΙ ΣΕ ΚΚΕ/ΞΥΡΙΖΑ/ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΧΙ
    ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ" ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΜΜΕδες ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.
    ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΟΧΙ.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ.ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΥΑΛΑ, ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΜΑΙ, ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΞΕΝΟΦΟΒΟΣ,ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΛΠ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΑΟΣ Ή ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ "ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ". ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΕΛΙΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ .... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΎΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ !!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσυπογράφω και με τα δυο χέρια αν και αριστερόχειρας Thessale σε όσα γράφεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ Thessale!!
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕ ΟΛΑ....
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολα καλα και αγια φιλε thessale,μια ερωτηση μονο.Ποιος ειναι ο βλακας και αμυαλος,ο καθε γιωργακης η εμεις?.
    Υ.Γ. Το προβλημα το ελυσε η τουρκια,οπως διαβαζω σημερα,με την ΕΠΙΣΗΜΗ κυκλοφορια σε ολη την τουρκια και τα σχολεια της,με ενα dvd που εχει ως τουρκικο κρατος την Ελλαδα,το Ιρακ,την Αρμενια κλπ.Αισθανομαι πλεον 'υπερηφανος' κατω απο την σκεπη της μητερας πατριδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ DVD ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θεσσσαλε για τον πακη γιατι δεν γραφεις κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε ανώνυμε 1 Οκτώβριος 2009 12:30 πμ

    τον ξέχασα τον Πάκη. "Ευχαριστούμε τους μετανάστες που προτίμησαν την Ελλάδα". Ο άνθρωπος μόνο και μόνο από τις δηλώσεις που κάνει, καταλαβαίνεις με τι έχεις να κάνεις. Δεν φταίει όμως αυτός. Φταίνε όλοι αυτοί οι άχρηστοι που τον ψηφίζουν. Ο άνθρωπος ούτε για....σχολιασμό δεν κάνει. Ξοδεύουμε φαιά ουσία ασχολούμενοι με αυτόν. Μαζί και ο Μαρκογιαννάκης.
    Περαστικά μας......

    Ζήτω η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.