25/9/09

Οδικό άξονα - "μαμούθ" σχεδιάζει η Τουρκία

Την κατασκευή οδικού άξονα που θα διασχίζει non-stop τη χώρα σχεδιάζει η Τουρκία, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Anatolia που αναμεταδίδει η Hurriyet, ο οποίος στην πλήρη έκτασή του θα έχει συνολικό μήκος 4.773 χιλιομέτρων.


Πρόκειται για συνολικά 12 projects που έχει στα «σκαριά» του τουρκικό υπουργείο Μεταφορών και τα οποία θα συμπληρώσουν τα υφιστάμενα 2.238 χιλιόμετρα αυτοκινητοδρόμων, καθώς και τα 228 χλμ. που βρίσκονται υπό κατασκευή.

Στόχος του υπουργείου είναι η ολοκλήρωση των έργων έως το 2023, ώστε να συμπέσει με τον εορτασμό της 100ης επετείου από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

CAPITAL.GR

5 σχόλια:

  1. Μπράβο τους. Ίσως αυτό τους βοηθήσει να εκπολιτιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω λέω μπας και γίνει κάτι και εκχριστανιστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Τουρκία, καίτοι έχει τώρα καλές (ο Θεός να τις κάνει) σχέσεις με την Συρία, δεν έχει ακόμη εγκαταλείψει το δόγμα των "2,5 πολέμων", ήτοι ταυτόχρονος πόλεμος με Ελλάδα και Συρία και εξέγερση Κούρδων (κυρίως) στο εσωτερικό.

    Οι οδικοί άξονες χρησιμεύουν (και) για ταχεία μεταφορά στρατευμάτων από το ένα άκρο της χώρας στο άλλο, όπως απέδειξαν οι καταπληκτικοί αυτοκινητόδρομοι που είχε κατασκευάσει ο Χίτλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Τουρκία αν δεν κάνω λάθος δεν είναι στην ΕΕ, τα λεφτά αυτοί που τα βρίσκουν για να φτιάξουν τόσους δρόμους;

    Όχι γιατί μας έχουν παραμυθιάσει ότι αν δεν υπήρχε η ΕΕ θα είμασταν Τζιμπουτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμε 10.40. Τα λεφτα τα βρισκουν οι τουρκοι αφ'ενος απο μαυρες κρατικες δραστηριοτητες,[ναρκωτικα,επιχειρησεις και τραπεζες ελεγχομενες απο τον στρατο.κλπ] και αφ'ετερου απο την εξυπνη κινηση ερντογκαν,να μπορουν οι επιχειρηματιες να φερουν τα μαυρα τους χρηματα απο το εξωτερικο αρκει να τα επενδυσουν στην χωρα.Κατι αναλογο που προτεινε το ΛΑΟΣ.Βεβαια το θεμα τουρκια αρχιζει να γινεται θεατρο,διοτι η τουρκια εμφανιζεται πανταχου παρουσα και βλεπω γρηγορα να την παρουν με τις καρπαζιες.Ασχετως ομως του τι τελικα θα της μεινει απο τα αλυσιβερισια της,εμεις σαν χωρα εφαρμοζουμε το εντελως αντιθετο δογμα.Μπατε σκυλοι αλλεστε και παρτε οτι θελετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.