29/9/09

Ελλάς το μεγαλείο σου!!! Ανάχωμα "Σταμάτη" στον Έβρο προς τιμήν του Περιφερειάρχη Δ. Σταμάτη!!!

Το διαβάσαμε στην ιστοσελίδα ΘΡΑΚΗΝΕΤ και τρίβαμε τα ματια μας: "Ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των πλημμυρών παρουσιάζει η περιοχή της Νέας Βύσσας, μετά την επισκευή του αναχώματος «Σταμάτης» το οποίο είχε υποστεί ζημιές κατά τις πλημμύρες του 2007.


Τα εγκαίνια έγιναν από τον γενικό γραμματέα της περιφέρειας ΑΜΘ Δημήτρη Σταμάτη προς τιμήν του οποίου ονομάστηκε. Με αφορμή την παρουσία του εκεί ο κ. Σταμάτης κάλεσε για μια ακόμη φορά τις γειτονικές χώρες Τουρκία και Βουλγαρία σε συμφωνία για την αντιμετώπιση των πλημμυρών".

Όμως και ο ΧΡΟΝΟΣ γράφει:Την ονομασία του αναχώματος άλλωστε, την είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος Βύσσας Παναγιώτης Σιανκούρης στον γενικό γραμματέα θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έγινε την νύχτα εκείνη του 2007 και τελικά αποφεύχθηκε η πλημμύρα του οικισμού της Βύσσας"...

Ναί όσο και αν φαινεται παραξενο στην Ελλάδα του 2009 ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δεχθηκε να δοθεί το όνομα του σε ενα έργο...

Επειδη μια φωτογραφία αξιζει όσο χίλιες λέξεις δείτε τη φωτογραφία που δημοσιευσε η εφημεριδα ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Κομοτηνής. Δείτε επίσης και ενα video από τοπικο τηλεοπτικο σταθμό που αλιεύσαμε από το youtube.


e-aftodioikisi.gr

11 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!!!
    ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ''ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμφίβολα δείχνει μία ματαιοδοξία, χαρακτηριστικό των περισσοτέρων πολιτικών. Ωστόσο εάν αναλογιστώ ότι υπάρχουν επωνυμίες έργων, δρόμων και ιδρυμάτων με ονόματα "λαοπλάνων" και "εθναρχών" μάλλον το φράγμα "Σταμάτης" δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Στο κάτω κάτω ο άνθρωπος έκανε και δυό πράγματα καλά για την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να φτιάξω ένα ανάχωμα στην ματαιοδοξία αλλά δεν ξέρω πώς να το ονομάσω...
    Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να φτιάξω ένα ανάχωμα στην ματαιοδοξία αλλά δεν ξέρω πώς να το ονομάσω...
    Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να φτιάξω ένα ανάχωμα στην ματαιοδοξία αλλά δεν ξέρω πώς να το ονομάσω...
    Φίλιππος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με γεια του με χαρά του.
    Ο Σταμάτης είναι από τους λίγους ανθρώπους που στέκονται στο ύψος τους, ειδικά σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο.
    Αν συνεχίσει έτσι σωστά και παλικαρίσια (όπως διαβάζω) ας του στήσουν και άγαλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάντε και μια χωματερή "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.
    ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΧΩΜΑ ;;;;;;;;;;
    ΕΛΕΟΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως Θρακιώτης νοιώθω πραγματικά άσχημα να διαβάζω ύβρεις για έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα στον τόπο μου και να μην διαβάζω τίποτα για τους ανύπαρκτους που είχαμε τόσα χρόνια που έγλυφαν το προξενείο για να παίρνουν ψήφους το κόμμα τους και τα χρήματα για την πολιτική προστασία τα έκαναν πανηγύρια.Αυτός ο άνθρωπος έχει αγωνιστεί πολύ στην περιφέρεια του και δεν είναι τυχαίο ότι επί ημερών του δεν είχαμε καμιά φυσική καταστροφή.Αν και όλα δεν είναι στο χέρι του περιφερειάρχη έχει καταφέρει να συντονήσει τους φορείς τις τοπικής αυτοδιοίκησης σε μεγάλο βαθμό.
    Πέρα από αυτό έχει καταφέρει σε πολλές περιοχές να αποσπάσει την μουσουλμανική μειονότητα από την επιρροή του προξενείου.
    2 φορείς επιτείθενται στον περιφερειάρχη 1.Το προξενείο και 2. το ΠΑΣΟΚ...τυχαίνει τα συμφέροντσ τους να ταυτίζονται πολλές δεκαετίες και δεν βλέπω να πειράζει κανέναν έξω από την θράκη.Εαν δείτε τους νομούς μας "πράσσινους" (ως συνήθως) μην απορρήσεται...μόνο ο Έβρος που δεν έχει μουσουλμάνους βγάζει ΝΔ κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ...

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Ανώνυμο 30 Σεπτεμβρίου 1.48μμ
    Καλό !
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.