29/10/09

Ο όρος των Τσέχων για τη Συνθήκη

Ο πρόεδρος της Τσεχίας Βάτσλαβ Κλάους έχει δεσμευτεί να υπογράψει τη Συνθήκη της Λισαβόνας με την προϋπόθεση ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συμφωνήσουν να εξαιρεθεί η Τσεχία από μέρος της Συνθήκης που αφορά στην επιστροφή περιουσιών. Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιαν Φίσερ.

Ο ευρωσκεπτικιστής Κλάους απαίτησε αιφνιδιαστικά από τις Βρυξέλλες, εγγυήσεις ότι, βάσει της Συνθήκης, δεν θα υπάρξουν απαιτήσεις επιστροφής περιουσιών από πρώην απελαθέντες από την τότε Τσεχοσλοβακία.

Ο Γιαν Φίσερ αναμένεται να διαπραγματευτεί το θέμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 29ης και 30ής Οκτωβρίου.

Ο Βάτσαβ Κλάους αναμένει και την απόφαση του 15μελούς Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο θα συνεδριάσει εκ νέου στις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θεωρείται πιθανή η έκδοση ετυμηγορίας επί της προσφυγής των γερουσιαστών που υποστηρίζουν ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας θα δημιουργήσει ένα υπερ-κράτος, σε καταστρατήγηση της τσεχικής εθνικής κυριαρχίας.

ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Ας συνειδητοποιήσουμε ότι η ΕΕ είναι ΑΠΛΑ μία οικονομική κοινότητα (group) που στηρίζει την Δύση, στην οποία κάνουν κουμάντο οι μεγάλες ΔυτικοΕυρωπαικές χώρες.

    Η ΕΕ κατάστρεψε την οικονομία μας, τους μικρούς αγρότες, την βιομηχανία. Τώρα (προκειμένου η Δύση να απεξαρτητοποιηθεί από την Ρωσικό Φυσικό Αέριο) καταστρέφει και το τελευταίο που μας απέμεινε τον τουρισμό με το να υποχρεώνει την Ελλάδα να βάζει ανεμογεννήτριες, οι οποίες παράγουν ρεύμα που κοστίζει 10πλάσια από το Ρωσικό Φυσικό Αέριο που μας παρακαλάει η Ρωσία να μας δώσει. Η ΕΕ υποχρεώνει την Ελλάδα να κάνει τον Καποδίστρια και να συγκεντρώσει τους κατοίκους της υπαίθρου στις περιφερειακές πόλεις, και να πάρει μέτρα όπως η απαγόρευση της δόμησης έξω από τις πόλεις ώστε να εγκαταλειφθεί οριστικά η ύπαιθρος. Η ΕΕ έριξε την Ελλάδα στην διαφθορά και την παρακμή, και σταδιακά θα γίνουμε προτεκτοράτο όχι μόνο της Δύσης αλλά και της Τουρκίας!

    Η Ορθόδοξη Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την Δύση.

    Οι Ορθόδοξοι πρέπει να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε μία Ορθόδοξη Αυτοκρατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τα λες φιλε ανωνυμε 2.00 η περιπου καλα.Ο Σορος ομως και ο Ροτσιλντ,δεν ειναι διατεθειμενοι προς το παρον να πληρωσουν και μισθους Αυτοκρατορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.