28/11/09

Η σύνθεση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ελληνική σημαία στη ναυτιλία της Ε.Ε.


Βρυξέλλες,
Ναυτιλιακές Υποθέσεις και Αλιεία, είναι οι αρμοδιότητες που ανέθεσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στην Ελληνίδα Επίτροπο, Μαρία Δαμανάκη.
Ο Ολι Ρεν στη θέση του Αλμούνια θα αναλάβει την επιτήρηση της ελληνικής οικονομίας. Με δεδομένου ότι ήταν ένα από τα χαρτοφυλάκια που είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από τον πρόεδρο της Κομισιόν η χώρα μας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη.
Σε κοινοτικό επίπεδο θεωρείται ένα μεσαίου μεγέθους χαρτοφυλάκιο, το οποίο στην απερχόμενη Επιτροπή είχε ο Μαλτέζος Τζο Μπορζ.
Είναι προφανές ότι το σκέλος των Ναυτιλιακών Υποθέσεων ενδιαφέρει περισσότερο τη χώρα μας, λόγω του ελληνικού εμπορικού στόλου.
Το Αλιείας, που διαχειρίζεται και σημαντικούς κοινοτικούς πόρους, ενδιαφέρει περισσότερο τον κοινοτικό Βορρά, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Η παιδεία στην Κύπρο
Την Κύπρια επίτροπο, Ανδρούλλα Βασιλείου, η οποία στην απερχόμενη Κομισιόν είχε την υγεία, ο κ. Μπαρόζο τη μετακινεί στο σημαντικό σε μέγεθος και σε αριθμό κοινοτικών υπαλλήλων(3.000) χαρτοφυλάκιο της Παιδείας, του Πολιτισμού, της Πολυγλωσσίας και της Νεολαίας.
Στα σημαντικά χαρτοφυλάκια που ενδιαφέρουν άμεσα τη χώρα μας, ο Φινλανδός Επίτροπος Ολι Ρεν μετακινείται από τη διεύρυνση στις οικονομικές και νομισματικές υποθέσεις. Θα είναι ο «νέος Αλμούνια», ο οποίος θα επιβλέπει την ελληνική οικονομία. Ο κ. Ρεν θεωρείται χαμηλών τόνων και ικανός τεχνοκράτης. Η στάση που θα ακολουθήσει έναντι της χώρα μας θα φανεί στην πορεία, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από το να έπαιρνε αυτό το χαρτοφυλάκιο Γερμανός ή Ολλανδός.
Η διεύρυνση, που επίσης μας ενδιαφέρει άμεσα πάει στον Τσέχο Επίτροπο Στέφαν Φούλε. Σίγουρα αποτελεί έκπληξη η ανάθεση αυτού του χαρτοφυλακίου σε εκπρόσωπο μικρής ανατολικής χώρας, γεγονός που ερμηνεύεται στις Βρυξέλλες και ως σήμα των μεγάλων χωρών προς τον κ. Μπαρόζο να «φρενάρει» την ταχύτητα της περαιτέρω διεύρυνσης της Κοινότητας.
Εκπληξη πρώτου βαθμού είναι η ανάθεση της γεωργίας στο Ρουμάνο Ντάσιαν Σιόλος. Προκαλεί μάλιστα πολλά ερωτηματικά διότι πέρυσι η Κομισιόν είχε απειλήσει τους Ρουμάνους με διακοπή των χρηματοδοτήσεων από το Γεωργικό Ταμείο για έλλειμμα διαφάνειας στις κοινοτικές χρηματοδοτήσεις.
Η περιφερειακή πολιτική που αποφέρει στην Ελλάδα τον κύριο όγκο των κοινοτικών χρηματοδοτήσεων (ΕΣΠΑ) ανατέθηκε στον Αυστριακό Γιοχάνες Χαν.
Τις εσωτερικές υποθέσεις, που περιλαμβάνουν και τη λαθρομετανάστευση τις πήρε η Σουηδέζα Σεσίλια Μάλτστρομ και την κλιματική αλλαγή η Δανέζα Κόνι Χέντεγκαρντ.
Μεγάλοι κερδισμένοι, το Βέλγιο το οποίο μετά τον Βαν Ρόμπεϊ που έγινε πρόεδρος της Ε.Ε., πήραν χθες και το χαρτοφυλάκιο του εξωτερικού εμπορίου με τον Κάρελ Ντε Χουκτ. Κερδισμένοι και οι Γάλλοι με τον πρόεδρο Σαρκοζί να πετυχαίνει πλήρως το στόχο του να πάρει το χαρτοφυλάκιο της εσωτερικής αγοράς, μέσω του Μισέλ Μπαρνιέ, προκειμένου να βάλει τάξη στο χρηματοπιστωτικό τομέα. Κερδισμένοι και οι Ισπανοί με τον Αλμούνια να παίρνει το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο του ανταγωνισμού.
Χαμένοι οι Ολλανδοί που διεκδικούσαν «λαγούς με πετραχήλια» και πήραν τελικά την ψηφιακή πολιτική.
Αναφορικά με την πολιτική σύνθεση της νέας Επιτροπής, κυριαρχούν απόλυτα η κεντροδεξιά (13) και οι φιλελεύθεροι (8), ενώ οι υπόλοιποι 6 επίτροποι είναι σοσιαλιστές.
Μετά την κατανομή των χαρτοφυλακίων, το λόγο θα έχει η Ευρωβουλή, η οποία θα περάσει από ακρόαση όλους τους υποψήφιους εντός του Ιανουαρίου, όπου δεν αποκλείονται εκπλήξεις με «κόψιμο» επιτρόπων για πολιτική ή τεχνοκρατική ανεπάρκεια. Στόχος, είναι η νέα Επιτροπή να αναλάβει την 1η Φεβρουαρίου.

Χαρτοφυλάκιο με ισχυρό ελληνικό ενδιαφέρον
Το σημαντικό χαρτοφυλάκιο της Ναυτιλίας και Αλιείας ανέθεσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην κα Μαρία Δαμανάκη, η οποία είχε προταθεί από την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σε αντικατάσταση του κ. Σταύρου Δήμα.
Η κ. Δαμανάκη θα ανακοινώσει τις πρώτες πρωτοβουλίες της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Οι νέοι επίτροποι, από τις 11 έως τις 19 Ιανουαρίου 2010, θα περάσουν από ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του χαρτοφυλακίου της, η κα Δαμανάκη ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Επιτροπής, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, για την εμπιστοσύνη του και τόνισε: «Το χαρτοφυλάκιο που καλούμαι να αναλάβω είναι η Ναυτιλία και η Αλιεία -μαζί με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας και τον αντίστοιχο κοινοτικό Οργανισμό Ελέγχου. Είναι σημαντικό χαρτοφυλάκιο για την Ε.Ε., αλλά και για την Ελλάδα. Θα δουλέψω σκληρά, για να έχουμε επιτυχίες. Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω ενεργά σε όλα τα θέματα που θα απασχολήσουν το Σώμα των Επιτρόπων. Οπως γνωρίζετε, όλες οι αποφάσεις της Επιτροπής λαμβάνονται συλλογικά».
Η κα Δαμανάκη επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει τις πρώτες πρωτοβουλίες της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την ακρόασή της, «όπως επιβάλλουν οι δημοκρατικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ενωσης».
Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην νέα Επιτροπή, επεσήμανε ότι «αναλαμβάνει την αποστολή της σε μια ιδιαίτερα δυσμενή συγκυρία για την ευρωπαϊκή και διεθνή οικονομία. Η πρόκληση είναι μεγάλη και το εγχείρημα δύσκολο.
Με τη στήριξη των κρατών - μελών, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των Ευρωπαίων πολιτών, μπορεί και πρέπει να τα καταφέρει
».

Το προεδρείο της Ε.Ε.

Πρόεδρος: Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (Πορτογαλία).

Αντιπρόεδροι: Χοακίν Αλμούνια (Ισπανία), Καθριν Αστον (Μεγάλη Βρετανία), Σιμ Κάλας (Εσθονία), Νέλι Κρους (Ολλανδία), Βιβιάν Ρέντινγκ (Λουξεμβούργο), Μαρος Σέφκοβιτς (Σλοβακία), Αντόνιο Ταγιάνι (Ιταλία).

ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

Οι αρμοδιότητες των μελών της νέας Ε.Ε.

Πρόεδρος της Επιτροπής: Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, Πορτογαλία

Αντιπρόεδροι της Επιτροπής (Επίτροποι)

Αντιπρόσωπος για τις εξωτερικές σχέσεις: Κάθριν Αστον, Βρετανία

- Ανταγωνισμού: Χοακίν Αλμούνια, Ισπανία (πρώην Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων)

- Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας: Αντόνιο Ταγιάνι, Ιταλία

- Διαθεσμικών υποθέσεων και Διοίκησης: Μάρο Σέφκοβιτς, Σλοβακία

- Δικαιοσύνης, Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Πολίτη: Βίβιαν Ρέντινγκ, Λουξεμβούργο

- Μεταφορών: Σιμ Κάλας, Εσθονία

- Ψηφιακών θεμάτων: Νέλι Κρους, Ολλανδία

Επίτροποι

- Ανάπτυξης: Αντρις Πίμπαλγκς, Λετονία

- Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων: Λάζλο Αντορ, Ουγγαρία

- Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης: Ντασιάν Σιολός, Ρουμανία

- Διεθνούς Συνεργασίας, Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Αντιμετώπισης Κρίσεων: Ρουμιάνα Γιέλεβα, Βουλγαρία

- Διεύρυνση και Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας: Στέφαν Φούλε, Τσεχία

- Δράσης για το κλίμα: Κόνι Χέντεγκαρντ, Δανία

- Εμπορίου: Κάρελ ντε Χουχτ, Βέλγιο

- Ενέργειας: Γκίντερ Ετινγκερ, Γερμανία

- Ερευνας και καινοτομίας: Μάιρε Γκεογκέγαν-Κουίν, Ιρλανδία

- Εσωτερικής Αγοράς, αρμόδιος για τις οικονομικές υπηρεσίες: Μισέλ Μπαρνιέ, Γαλλία

- Εσωτερικών Υποθέσεων: Σεσίλια Μάλμστρομ, Σουηδία

- Ναυτιλίας και Αλιείας: Μαρία Δαμανάκη, Ελλάδα

- Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων: Ολι Ρεν, Φινλανδία

- Παιδείας, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νέων: Αντρούλα Βασιλείου, Κύπρος

- Περιβάλλοντος: Γιάνεζ Ποτότσνικ, Σλοβενία

- Περιφερειακής Πολιτικής: Γιοχάνες Χαχν, Αυστρία

- Προΰπολογισμού και Οικονομικού προγραμματισμού: Γιάνους Λεβαντόφσκι, Πολωνία

- Υγείας και Καταναλωτών: Τζον Νταλί, Μάλτα

- Φορολογίας, Τελωνειακής Ενωσης, Καταπολέμησης της Απάτης: Αλγκρίντας Σεμέτα, Λιθουανία

31 σχόλια:

  1. Μαρία Πολυτεχνίτισσα (Εδώ Πολυτεχνείο, Εδώ Πολυτεχνείο!!!) και ουχί κι Ερημοσπίτισσα ... άντε και σιδεροκέφαλη!

    Εμπρός τώρα στον αγώνα για ... περισσότερες άδειες σε ελληνικά αλιευτικά που προορίζονται να χρησιμοποιούνται σαν «βιτρίνα» των γνωστών – στις αρχές – εταιρειών τουρκικών συμφερόντων που παράνομα (κατά την Ε.Ε. και όχι μόνο) ψαρεύουν τεράστιες ποσότητες (υπεραλίευση) ερυθρού τόνου.

    Μόνο με σαρδέλλες, λούτσους (Sphyraena Sphyraena, Mediterranean Barracuda) κωβιούς και κουτσουμούρες τα διάφορα γκλαμουράτα sushi places των Βορείων & Νοτίων Προαστείων της Αθήνας και της Bowdoin Street (Βοστώνης) ... σίγουρα θα πάνε για φούντο στα ρηχά νερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ρε Ελλάδα πού σε κατάντησε η γενι'α του Πολυτεχνείου... διοριστάν στο δημοσιοστάν και άγιος ο θεός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MARIAM!

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΣΟΥ.

    (Κάπου θυμαμαι το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο, αλλά τι τα θέλετε, οι λαοι ξεχνούν και αυτο είναι βασικό δόγμα της προπαγάνδας)

    ΖΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ28 Νοεμβρίου 2009 στις 3:59 μ.μ.

    Με 26000 € μισθό το μήνα! Άντε σε καλή μεριά.
    Μα καλά κύριε Καλεντερίδη,διαμαρτύρωμαι εντόνως!
    Σας ομιλώ ειλικρινά στο μισό κιλό χαβιάρι που έχω στο ψυγείο...και έχω πεί σ'αυτό το Μπάτλερ μου να το διατηρεί στους 5c για να είναι ομόθερμο με τη Γαλλική μου σαμπάνια.
    Εμείς εδώ στο Κολωνάκι, όλοι οι κατ'επάγγελμα Αριστεροί είμεθα έτοιμοι να σκίσουμε τα "Μπλέιζερ" μας και παρακαλώ να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό όταν έχουν αγοραστεί από Λονδίνο.
    Δεν αντιλαμβάνομαι...τι της βρήκαν της κυρίας.Δηλαδή εγώ ας πούμε που μια ζωή στον αγώνα της πάλης της τσέπης, κατόρθωσα να καταξιωθώ στα πέριξ του Κολωνακίου και των Βορείων Προαστείων ως προς τη σπιουνιά, τη ρουφιανιά και την απατεωνιά...σε τι υστερώ από τη σητεμένη συντρόφισσα;
    Και θα είναι υπέυθυνη για την αλιεία;
    GEL...GEL...KAYKÇİ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι αν δεν ειχε πατσουριασει τοσο θα της δινανε και τζαμπα ψαροκαλαμο.

    Της εβραιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το είδα πολλές φορές γραμμένο και γέλασα από καρδιάς. Πώς κόλλησε εκείνο το "Εβραία" στην Δαμανομαρία από τη Σητεία; Προφανώς, επειδή κάποτε στην Βουλή, είπε ρητορικά για κάποιον "ρατσιστή" συνάδελφο "όσο θα εξακολουθεί να μεταφέρει αυτό το πνεύμα σ' ατήν την Αίθουσα, εγώ θα είμαι Εβραία". Τ' άρπαξαν οι διάφοροι όψιμοι ... "εβραιοφάγοι" και της το κόλλησαν!!

    Ασχέτως τον ανωτέρω, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι η κ. Δαμανάκη, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι καραμπινάτο δείγμα ανθρώπου, ο οποίος εξαργύρωσε τους ... εθνικούς του (sic) αγώνες, με βο(υ)λευτικά αξιώματα. Χωρίς ιδιαίτερο ταλέντο στην πολιτική, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις κάποιου συγκεκριμένου αντικειμένου, με μόνη "προίκα" το "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ", η πρώην συντρόφισσα από το ΚΚΕ, ΚΚΕ(εσ) και νυν κυρία από το ΠαΣοΚ (νομίζω ότι εκεί έχουν πάψει να αλληλοπροσφωνούνται σύντροφοι, από τότε που κάποιος τους είπε τι ακριβώς σημαίνει η λέξη και πώς παράγεται ετυμολογικά), διορίζεται από τον κ. Μπαρόζο επίτροπος Ναυτιλίας και Αλιείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ένα όντως σπουδαίο για την χώρα μας χαρτοφυλάκιο. Αλήθεια, με τι γνώσεις και ποια πείρα το αναλαμβάνει η κυρία αυτή και τι θα μπορέσει να προσφέρει στην ΕΕ και ιδιαίτερα στην πατρίδα της;

    Καλή τύχη, Μαρία κι εύχομαι εκ βάθους καρδίας να διασκεδάσεις τις αμφιβολίες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπαθήστε να δείτε τα θετικά και αφήστε τις μικροπρέπειες. Σε νευραλγικούς τομείς για τους Έλληνες, Παιδεία και Ναυτιλία, έχουμε δικούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους δικαιώνεται και ο αγώνας της Μαρίας. 25000-26000 ευρώπουλα όσο ναναι καλα είναι. Βρε ούστ απο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς σαγιαν, που σφετεριζεται για λογους ισραελοφιλης προπαγανδας το Ελληνικωτατον και Χριστιανικωτατον ονομα "Κωνσταντινος".

    Ηξερε η κα Δαμανακη απο τοτε' ποιος μπορει να της αλλειψη το πολιτικο της καρβελι με " μπολικο βουτυρο και μελι". Δεν εγινε μεσα στη βουλη αυτεπαγγελτη υπερασπιστης των εβραιων για το τιποτα.
    Ηξερε οτι οι εβραιοι, (μεσω ολων ανεξαιρετως των διεθνων ΜΜΕ που κοντρολαρουν-και των Ελληνικων) εχουν συνυφανει τον αντι-ναζιζμο, τον αντι-ρατσισμο, τον αντι-φασισμο και οτι "αντι" μπορει να φανταστει κανεις, με τις αφεντομουτσουναρες τους, (υπεχρεωτικο μπαχαρικο για να το παιζουν αιωνια θυματα και να τ' αρπαζουν απο δεξια κι αριστερα ως συνηθειζουν απο κρατη της Ευρωπης και την Αμερικη ειδικωτερα. Μην κοιταμε προς Παλαιστινη μερια ομως). Οποτε ειναι Ηλιου φαεινωτερον οτι η προσπαθεια και το "σφολι" που εριξε τοτε στην Βουλη ευδοκιμησε' υπο μορφην καποιας πολιτικης αναγνωρισης και με συνοδεια μερικων χιλιαδων ευρω μηνιαιως. Οχι παιζουμε. Αν η Ευρωπαϊκη "Κνεσετ" (αμφιβαλλει κανεις;)ειχε την παραμικρη αμφιβολια οτι η Δαμανακη δεν ακολουθουσε την "πολιτικα ορθη" γραμμη πουχουν δωσει ανα τον Κοσμο (και βεβαιως στην Γρια Ηπειρο) τα σεβαστα της μελη, νομιζες Δαβιδοπληκτε "Κωνσταντινε" οτι θα της επετρεπαν να επιβιβαστει ανεμοπλανου για Βρυξελλες;
    Η συνταγη, που γνωριζε καλα απο τοτε η κρητικια, ειναι γνωστωτατη:
    Θελεις να κονομησης την σημερον; Εκθειαζε την "κατατρεγμο" των εβραιων, γραψε ας πουμε ενα βιβλιο για το ολοκαυτωμα, και αμεσως θα πεσουν βροχη οι προτασεις για συνεντευξεις στην Τουβουλα, για κινηματογραφικα εργα, διαλεξεις, μπορει να προταθης και για κανα Νομπελ Ειρηνης.
    Γιατι ο Ομπαμα καλυτερος ειναι; Δεν καταλαβα δηλαδη.



    "Οψιμος εβραιοφαγος",
    αν κι αυτοι δεν τρωγωνται με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί φίλι του ιστολογίου
    Δεν είμαι εγώ που θα υπερασπιστώ τη Μαρία Δαμανάκη, είμαι υποχρεωμένος όμως να υπερασπσιτώ την αξιοπιστία του ιστολογίου μας.
    Η Δαμανάκη, που κρίνεται και θα κριθεί από τις πολιτικές της επιλογές, όταν είπε στο ελληνικό κοινοβούλιο "είμαι και γω Εβραία", εννοούσε ότι όσο υπάρχουν διακρίσεις εναντόν κάποιων ανθρώπων με βάση την πίστη και την καταγωγή τους, τότε και η ίδια ταυτίζεται με αυτούς που υφίστανται τις διακρίσεις.
    Οι Έλληνες είμαστε ο λαός των ιδανικών και του ιδεαλισμού.
    Όταν υφίστανται διακρίσεις οι Εβραίοι, παρότι σημαντικό μέρος του λαού αυτού ευθύνεται -είτε γιατί συμμετέχει πρωτογενώς είτε γιατί στηρίζει ή ανέχεται - για τη γενοκτονία που υφίσταται ο παλιαστινιακός λάος, τότε όλοι οι πραγματικοί Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αντίθετοι με τις διακρίσεις.
    Αυτό επιβάλλει η ιστορία του Ελληνισμού.
    Να κτυπήσουμε ανηλεώς τη Δαμανάκη για τις επιλογές της, να γίνει όμως αυτό με σωστά πολιτικά επιχειρήματα και "όπλα".

    φιλικά και πατριωτικά


    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραία! ακόμα και σε μια είδηση για τη σύνθεση της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πρέπει να διαβάζουμε "για τη γενοκτονία που υφίσταται ο παλαιστινιακός λαός".
    Και για τη "συλλογική ευθύνη" του γενοκτόνου "εβραϊκού λαού".

    Ο Χίτλερ σε 5 χρόνια σκότωσε 6,000,000 Εβραίους. Ο Στάλιν σε 1,5 χρόνο οδήγησε στη λιμοκτονία 7,000,000 Ουκρανούς, εκ των οποίων 3,000,000 παιδιά. Οι Τούρκοι μόνο σε τρία χρόνια εξόντωσαν 1,500,000 Αρμένιους. Στη Ρουάντα, σε λιγότερο από 100 μέρες δολοφονήθηκαν 800,000.
    Και αυτοί οι παλιο-Ισραηλινοί, οι άχρηστοι και ανίκανοι αιμοδιψείς δολοφόνοι; Το 1950 σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, ο συνολικός αριθμός των παλαιστινίων της περιοχής ήταν 1,000,000. Σήμερα κοντεύει τα 4,000,000. Και μόνο την τελευταία δεκαετία της "γενοκτονίας" αυξήθηκε 30%(www.reuters.com/article/latestCrisis/idUSL09671764)
    Υ.Γ. Απορία: Καλή η απαξίωση του Ισραήλ και η στοχοποίηση του εβραϊκού λαού, αλλά γιατί δεν αποτελεί προτεραιότητα, το γεγονός ότι στην αναζήτηση για τον όρο "ποντιακή γενοκτονία" ως δεύτερο αποτέλεσμα εμφανίζεται το ντροπιαστικό για όλους μας:
    www.bulgarmak.org/pontos_genocide.htm

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Galia
    μην κρους θύρες ανοικτές.
    Εμείς ως Έλληνες στηρίζουμε τους Εβραίους για τη Γενοκτονία που υπέστησαν και για τις διακρίσεις που υφίστανται επειδή είναι Εβραίοι.
    Οι Εβραίοι στηρίζουν τους Έλληνες που γενοκτονήθηκαν από τους Τούρκους ή συμπλέουν πολιτικά επί δεκαετίες με τους Γενοκτόνους;
    Καταδίκασαν ποτέ την εισβολή στην Κύπρο;
    Μην κουράζεσαι.
    Δεν το έκαναν ποτέ.
    Ίσα-ίσα, στηριζαν φανερά τους Νεοτούρκους και τους κεμαλστές που μας έσφαζαν.
    Όσο για τους Παλαιστίνιους, ο κάθε άνθρωπος έχει κρίση και κρίνει.
    Όσο για την αναφορά στους Εβραίους και τη Γενοκτονία των Παλαιστινίων, έγινε για να καταδικάσω εκείνους που κρίνουν τη Δαμανάκη για το "Είμαι και γω Εβραία".
    Έγινε για να επικριθούν οι ρατσιστές και οι αντισημίτες.

    φιλικά

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ....ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωρις να χανουμε χρονο και φαια ουσια απαντωντας στους σκυταλοδρομους ονοματων ή και γνωστους ως Σαγιανιμ,
    προτεινω να ριξετε μια ματια και να βγαλετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συμπερασματα, στο ποιο κατω "λινκ".

    http://avragioz.blogspot.com/2009/11/blog-post_1181.html

    Καλο διαβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 28 Νοέμβριος 2009 11:07 μμ

    "Προς σαγιαν, που σφετεριζεται για λογους ισραελοφιλης προπαγανδας το Ελληνικωτατον και Χριστιανικωτατον ονομα "Κωνσταντινος".

    Με λύπη μου βλέπω ότι οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν έχουν διάθεση να βάλουν στην θέση τους κάποιους αληταράδες, που τρύπωξαν σαν ποντίκια εδώ. Δεν πειράζει, έχουμε γλώσσα κι εμείς.

    Τι να απαντήσει κανείς σ' έναν καραγκιόζη σαν κι εσένα, που δεν ξέρει ότι το όνομα Κωνσταντίνος δεν είναι ελληνικό, αλλά ρωμαϊκό και ούτε ασφαλώς χριστιανικό. Τέτοιο έγινε αργότερα, λόγω Μ. Κωνσταντίνου.

    Άντε να πλύνεις τα πόδια σου ρε κασογόνατε και μετά να μου απευθύνεις τον λόγο ξανά. Ουστ, σκουπίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειπε ο σχολιαστης:
    "Χωρις να χανουμε χρονο και φαια ουσια απαντωντας στους σκυταλοδρομους ονοματων ή και γνωστους ως Σαγιανιμ,
    προτεινω να ριξετε μια ματια και να βγαλετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ συμπερασματα, στο ποιο κατω "λινκ".

    http://avragioz.blogspot.com/2009/11/blog-post_1181.html "

    Το διαβασα, εγκρινω και επαυξανω αλλα διδω και συμβουλη προς μισθωτους ή μη, -απο τα βαθη της Ιστοριας- σεσημασμενους εχθρους του απανταχου Ελληνισμου:

    Μετανοειτε, ηγγικεν γαρ η βασιλεια της Παγκοσμιας Δικαιωσυνης για ΟΛΟΥΣ.

    Μ' αλλα λογια τους δολοφονους νηπιων αλλα και τους ηθικους αυτουργους τους, οταν ερθει η ωρα δεν θα θελει να τους δει, ουτε ο Διαολος.

    Και αυτη η ωρα ερχεται με αστραπιαιαν ταχυτηταν. Και κει θα δης κλαααααμα και οδυρμους!
    Αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι κατα παραδοσιν εχθροι της Δημοκρατιας και δει της Ελευθεριας του Λογου, αυτοι που προσπαθουν να επιβαλουν μια καινουργια "θρησκεια" στους Ευρωπαιους αλλα και αλλου, τιμωρωντας με ποινες φυλακισης σε πολλα Ευρωπαϊκα κρατη τους μη προσαρμοζομενους με το αθλιο και σαπιο κυρηγμα τους εχουν παραρτημα και στην Ελλαδα, "ειδικευμενοι" στο Ελληνικον διαδυκτιο.
    Παροτρεινουν λοιπον διαχειριστες ιστολογιων και λοιπους, να αφαιρεσουν το διακαιωμα εκφρασης και αποκαλυψης της αληθειας απο αυτους που τους την κοπανανε (την αληθεια) στα μουτρα. Επιτρεποντας οι Νεο-Ναζι τον λογο μονον στους κολακες τους.
    Γιατι βλεπεις η ΑΛΗΘΕΙΑ ξεσκεπαζει και αποκαλυπτει τα απο αιωνες βρωμικα και σκοτεινα σχεδια τους στον κοσμο, ουτως αποδεικνυοντας, οτι αυτη (η αληθεια) ειναι ο χειροτερος τους εχθρος.
    Προσφατο παραδειγμα της νεωτερης Ιστοριας, η λυσσαλεα (απο μερους τους) αποκρυψις της αληθειας με καθε θεμιτο ή αθεμιτο μεσο, του ποιος ηταν πραγματικα πισω απ την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001.
    Οταν βγει ομως αυτη ΑΛΗΘΕΙΑ στην επιφανεια, ουτε οι ψυλλοι δεν θα ευχοντουσαν να παρευρισκονται στους ρυπαρους κορφους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @skal
    Κατάλαβα ότι η πρόθεσή σας ήταν κατά των διακρίσεων.
    Όπως κατανοώ και την αναγκαιότητα της προσθήκης περί «γενοκτονίας των παλαιστινίων» και «συλλογικής ευθύνης των απανταχού Εβραίων» ως αντιστάθμιση.
    Για τους τύπους και μόνο, εγώ όφειλα να αντιδράσω και να συνεχίσω να αντιδρώ: Γιατί το να μιλάτε εσείς για παλαιστινιακή "γενοκτονία" και "συλλογική εβραϊκή ευθύνη" έχει τεράστιο ειδικό βάρος. Και κυρίως, χρησιμεύει και σα δικαιολογία των "εβραιοφάγων" για επακόλουθη "συλλογική" τιμωρία.

    Με στενοχωρεί το ότι νιώθετε πικρία για τη στάση του Ισραήλ στο ζήτημα της Κύπρου. Και νιώθω αμήχανα γιατί σας πιστεύω αλλά από την άλλη, έχω πλήρη άγνοια. Και πολλά ερωτηματικά. Για τη δική μας πλευρά: Η διπλωματία δεν ήταν αρκετή για όλες τις διεκδικήσεις μας; Έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν υπόγεια «εργολαβία» το αίμα των αθώων και τον ξεριζωμό; Και εξαιτίας τους να χάνουμε πάντα το δίκιο μας;

    Ευχαριστώ για την επικοινωνία,

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ30 Νοεμβρίου 2009 στις 12:15 π.μ.

    Προς "Όψιμο Εβραιοφάγο".
    Ακούω ότι γίνεται πολύς λόγος τώρα τελευταία περί "Σαγιανίμ".
    Μήπως μπορείς να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το "μισθολόγιό" τους και τα προσόντα που αναγκαιοί όπως διαθέτει τις, προκειμένου να προσληφθεί ως "ΣΑΓΙΑΝ";
    Έχω Μάστερ στη σπιουνιά και Διδακτορικό στη Ρουφιανιά.
    Προσλαμβάνομαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βεβαιως!
    Προσκομισατε τα δικαιολογητικα σας και προτερη "χασμαπρικη" σας εμπειρια καθως και εμπειρια σας στην "agitprop", (επαγγελματιας αριστερος ειστε ξερετε τι σημαινει) στον κυριο Ilan Shturman του ισραηλινου ΥΠΕΞ.
    Ενθεν, θα σας κατατοπισουν στις λεπτομερειες και θα σας καταξουν (συμφωνα με την εμπειρια σας) στην καταληλη χαβρα.

    Καλη τυχη και καλη κονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια για το Μίσος!

    Το ενοχλητικό είναι ότι το παίζετε ελληναράδες ενώ είστε διεθνιστές ως το κόκκαλο.
    Ως ελάχιστο δείγμα, οι συγγενείς σας στο Τορόντο:
    http://www.youtube.com/watch?v=Va5-HQoxwDQ&NR=1

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς σκυταλοδρομον ονοματεπωνυμιων, Xalia.

    Συγχαρητηρια και για την ιδικην σας "Aγαπη" απο τους συγγενεις σας, στη Νεα Υορκη,
    http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/fiveisraelis.html

    καθως και συγγενεις σας στο Ιρακ και Αφγανισταν
    http://www.motherjones.com/politics/2004/01/lie-factory

    Στο επομενο "εργο" θα σας στειλω και ευχαριστιες απο τον υπερ-υπερ-υποχρεωμενο (απο το '46) προς τους συγγενεις σας, Λαο της Παλαιστινης, πιθανωτατα και απο τους Περσες.


    ΥΓ. Παρακαλω προφυλαχθητε απο την γριπη των χοιρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς ανώνυμον, 11/30, 4:42μμ

    Θλιβερό ακόμα και για να καταχωρηθεί ως προπαγάνδα.
    Την επόμενη φορά στείλτε κάτι πρωτογενές και αξιόπιστο: Ούτε according to... ούτε based on...

    Όπως αυτό:
    www.youtube.com/watch?v=QOmz5thFf4s

    Αν δεν καταλάβατε ότι αντιμετωπίζουμε και στην Ελλάδα, Τζιχάντ
    Αν δε βλέπετε ότι η συνεργασία του ριζοσπαστικού Ισλάμ μαζί με τη διεθνιστική αριστερά δρουν ως εσωτερικός αποσταθεροποιητικός παράγοντας σε όλες τις δυτικές κοινωνίες,
    Αν δε συνειδητοποιήσατε ότι δεν απειλείστε ούτε από τους Σιωνιστές, ούτε από τους εξωγήινους, αλλά από τα δυο-τρία (αλήθεια πόσα;) εκατομμύρια μουσουλμάνους εποικιστές και μια χούφτα "έλληνες",
    Αν δεν καταλάβατε ότι ήδη ο Χίτλερ έλεγε ότι η συνέχεια του χιλιετούς Ράιχ θα είναι ο Τρίτος Κόσμος (Ισλάμ)
    Τουλάχιστον, σεβαστείτε τους προγόνους μας που σας παρέδωσαν μια ελεύθερη πατρίδα.
    Τουλάχιστον, λυπηθείτε τα παιδιά σας.
    Προτού να είναι πολύ αργά

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Σαγιαν, Xalia...

    Βρε ουστ προβοκαταορα, απο δω!!!! Στα Αμερικανακια να τα πειτε αυτα. Δολοφονοι των Λαων. Σκευωροι και υπονομευτες καθε ανθρωπινης αξιας! Που θα μας ξερασετε εσεις την εμετικης σας προπαγανδα εναντιον οποιας θρησκειας,(το κανετε αυτο και για τον Χριστιανισμο)και ειδικωτερα για το Ισλαμ!

    Ναι, αυτοι καθοντουσαν στις Πατριδες τους και μια μερα αποφασισαν να κανουνε γιουρουσια και να κυριευσουν την Ευρωπη.
    Να σας τα κανω λιανα γιατι φαινεται δεν διαβαζετε τα λινκς που παραθετω, εσεις βαλατε τους Αμερικανους να βομβαρδιζουνε αμαχους στην Μεση Ανατολη και ξεκληρισατε λαους ολοκληρους δημιουργωντας "θαλασσες" με προσφυγες, χηρες και ορφανα.
    Ολα τα εγγραφα ειναι ταξινομημενα και κλειδωμενα στα συρταρια του υπουργειου Δικαιωσυνης των ΗΠΑ. Ειναι θεμα χρονου να σας κυνηγησουν οι Αμερικανοι αφου σας παρουν τα κλειδια πρωτα.
    Με την ιδια λυσσα σπρωχνετε τωρα τα Αμερικανικα βομβαρδιστικα (και δει αυτα με τις ατομικες βομβες) προς τους αμαχους του Ιραν.
    Γι αυτο σας συχαινεται ο κοσμος!
    Αχρειαστοι, προδοτες, "γεννηματα εχινδων"
    Perfidious!

    Αλλου να τα πειτε αυτα. Οχι στους Ελληνες! Οι ενεργειες σας εναντιον της Ανθρωπωτητας και ιδιως εναντιον του Ελληνισμου και Χριστιανισμου, ειναι Ιστορικα καταγεγραμενες μεσα απ' τους αιωνες!
    Τοκογλυφοι! ε, Τοκογλυφοι. Κοιταξτε τα εγκληματα σας στην Παλαιστινη, που βγαζετε και γλωσσα κιολας.
    Τρις-καταραμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρια Δαμανακη Σαγιαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νεα

    Ηταν η Δαμανακη κορη αξιωματικου χωροφυλακης ή οχι??

    ναι ηταν!!

    ποια η δουλεια της στο Πολυτεχνειο??

    16 Αυγ 2010 3:17:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πέθανε τα ξημερώματα, σε ηλικία 87 ετών, ο Δημήτριος Ιωαννίδης, ένας από τους πρωτεργάτες της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967.
    Ο Ιωαννίδης είχε μεταφερθεί στο Κρατικό Νίκαιας με αναπνευστικά προβλήματα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ είχε αρνηθεί να υποβάλλει αίτηση χάριτος.
    Στη διάρκεια της Χούντας διετέλεσε διοικητής της ΕΣΑ. Τον Νοέμβριο του 1973 και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ηγήθηκε δικού του πραξικοπήματος με το οποίο ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aποκαλυψη

    «ο μόνος τρόπος για να ‘αναστηθεί’ εκ νέου ο Kαραμανλής είναι να πάρει ‘εκδίκηση’ από τον Παπανδρέου».


    Η εκδικηση λεγοταν Μαρια Δαμανακη Σαγιαν!! Στησανε το ειδικο δικαστηριο. Η Δαμανακη ειπε τοτε τη φραση στον Ανδρεα: "Κατσε κατω"! Λες και μιλαγε σε Πακιστανο!

    Τοτε επαθε καρδια ο Ανδρεας!

    Η Δαμανακη θα πληρωνόταν μη τη θέση "Προεδρος Δημοκρατιας", οπως ειχε υποσχεθει ο θειος και πηγε να πραγματοποιησει ο ανηψιος Καραμανλη!

    Κατι απροοπτο ομως που ειπωθηκε απο εναν νεο πολιτευτη,στην Αντα τον δεκαπενταυγουστο 2009 στην Παρο χαλασαν τα σχεδια της Μαριας και του Κωστα!

    η χωρα ευτυχως πηγε σε εκλογες τον Οκτωβρη του 2009 !!! Ο πολιτευτης τα εκανε ολα!!

    Παριανος Ρεπορτερ
    07 Αυγ 2010 9:29:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ιστορια για ανιστοριτους


    o Παπαδοπουλος αρνηθηκε να περασουν τα αεροπλανα για Ισραηλ

    τοτε η Μοσσαδ εβγαλε το χαρτι Ιωαννιδης διοικητης της περιβοητης Στρατιωτικης Αστυνομιας σκληρος βασανιστης
    αλλα φιλοεβραιος!

    αλλα και το χαρτι "αντισταση" στον Παπαδοπουλο απο πρακτορες Σαγιαν

    Αναμφιβολα υπηρχε λαικη αντισταση κατα του Παπαδοπουλου

    αλλα στο σχεδιο "Θεμις" του Αγγελη πεξαν και οι "Σαγιαν" το ρολο τους!!

    Ιστορικος

    16 Αυγ 2010 3:54:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΛΠ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ

    16 Αυγ 2010 3:56:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας - α
    1 Απρ. 2001 ...


    Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...


    www.iospress.gr/.../ios20010401a.htm

    16 Αυγ 2010 3:58:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    PRESS-GR.blogspot.com:

    Το Πολυτεχνείο πεθαίνει...
    Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης ...


    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_9750.html

    16 Αυγ 2010 3:59:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!

    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ??

    16 Αυγ 2010 4:01:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    ΤΩ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

    16 Αυγ 2010 4:03:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ

    είχε αρνηθεί να υποβάλλει αίτηση χάριτος.

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ

    ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΚΙΟΛΙΑ!!

    ΑΥΤΑ

    16 Αυγ 2010 4:08:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΓΙΑΝ

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΛΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

    ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ

    ΜΥΡΙΑΜ ΣΑΓΙΑΝ ΜΙΛΑ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    16 Αυγ 2010 4:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ιστορια για ανιστοριτους


    o Παπαδοπουλος αρνηθηκε να περασουν τα αεροπλανα για Ισραηλ

    τοτε η Μοσσαδ εβγαλε το χαρτι Ιωαννιδης διοικητης της περιβοητης Στρατιωτικης Αστυνομιας σκληρος βασανιστης
    αλλα φιλοεβραιος!

    αλλα και το χαρτι "αντισταση" στον Παπαδοπουλο απο πρακτορες Σαγιαν

    Αναμφιβολα υπηρχε λαικη αντισταση κατα του Παπαδοπουλου

    αλλα στο σχεδιο "Θεμις" του Αγγελη πεξαν και οι "Σαγιαν" το ρολο τους!!

    Ιστορικος

    16 Αυγ 2010 3:54:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΙΣΤΟΡΙΚΕ

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΛΠ...ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ

    16 Αυγ 2010 3:56:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Τα πρωτόκολλα των σοφών της Ελλάδας - α
    1 Απρ. 2001 ...


    Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το ...


    www.iospress.gr/.../ios20010401a.htm

    16 Αυγ 2010 3:58:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    PRESS-GR.blogspot.com:

    Το Πολυτεχνείο πεθαίνει...
    Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης ...


    press-gr.blogspot.com/.../blog-post_9750.html

    16 Αυγ 2010 3:59:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!

    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ??

    16 Αυγ 2010 4:01:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    ΤΩ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ

    16 Αυγ 2010 4:03:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ

    είχε αρνηθεί να υποβάλλει αίτηση χάριτος.

    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΚΑΙ ΟΧΙ Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ

    ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΚΙΟΛΙΑ!!

    ΑΥΤΑ

    16 Αυγ 2010 4:08:00 μ.μ.


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΑΓΙΑΝ

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΒΑΛΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

    ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ??

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ

    ΜΥΡΙΑΜ ΣΑΓΙΑΝ ΜΙΛΑ!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

    16 Αυγ 2010 4:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.