26/11/09

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Κ.Ε)


Μετά την δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Κ.Ε.) ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της κ. Μπακογιάννη, το Δ.Σ. του σωματείου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Το Δ.Σ της Ε.Κ.Ε σε συνεδρίασή του της 25-11-2009, μετά από καταγγελία πέντε μελών του (Λ. Μασσοστασής, Μ. Λαζαρίδου, Ν. Πιπερίδου, Μ. Πελεκάνος, Α. Παναγίδου) αποφάσισε τα ακόλουθα:
Ο Πρόεδρος του σωματείου Λοίζος Λοίζος με την ενέργεια του να ταχθεί δημόσια υπέρ της υποψηφιότητας της Κας Ντόρας Μπακογιάννη παραβίασε κατάφορα το άρθρο 1 παρ. 3 του καταστατικού, σύμφωνα με το οποίο:
«Εν τη επιδιώξει του σκοπού της η Ε.Κ.Ε θα είναι όλως αδέσμευτος, ανεξάρτητος και ανεπηρέαστος από οιονδήποτε, μακράν δε πάσης κομματικής πολιτικής».
Για το λόγο αυτό το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα διευκρινίζεται ότι ο κ. Λοίζος εξέφρασε προσωπικές απόψεις και δεν εκφράζει ούτε την άποψη του Δ.Σ, ούτε των μελών της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος.
Η ανωτέρω ανακοίνωση να αποσταλεί άμεσα στις εφημερίδες και στους τηλεοπτικούς σταθμούς, που αναφέρθηκαν στο θέμα καθώς επίσης και στους τρεις υποψηφίους, διεκδικητές της Προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.


1 σχόλιο:

  1. ΄Εξοχα! Δηλαδή φίλε Σάββα αν κατάλαβα καλά η καθόλα φυσιολογική την περίοδο αυτή ενδοκομματική σύγκρουση στη Ν.Δ. διαπέρασε απ'ότι φαίνεται και τα τείχη της ένωσης Κυπρίων Ελλάδας. Ο πλήρης παραλογισμός.
    Αγαπητοί Κύπριοι αδελφοί ουδείς εκ των δύο δελφίνων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στο μέλλον ικανός να σας διασώσει εάν πρωτίστως δεν το επιθυμείτε οι ίδιοι...
    Με δήθεν βρετανικές στρατιωτικές εγγυήσεις και κατάργηση της Ε.Φ. δε διασφαλίζεται το εθνικό σας μέλλον, εκτός βέβαια εάν επιθυμείτε να καταστείτε βρετανική αποικία και προτεκτοράτο για δεύτερη φορά με πιο "πολιτισμένο" τρόπο.
    ΣΙΑΤΙΣΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.