30/11/09

Άρχισαν οι παραφωνίες και τα παρατράγουδα από το Μητσοτακέικο


Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ στη Β' Αθήνας στήριξε τη Ντόρα Μπακογιάννη. Ο λαός τους γύρισε κυριολεκτικά την πλάτη και τώρα, δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στο σκάνδαλο SIEMENS με ανεξόφλητα τιμολόγια και κοινά οικόπεδα της γυναίκας του με τον Χριστοφοράκο, έχει το θράσος να βάζει όρους στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΔ και να μιλά για ανάγκη 'ειλικρινούς αυτοκριτικής για τα αίτια της ήττας της 4ης Οκτωβρίου'!
Ναι σωστά διαβάσατε:
Ανάγκη ειλικρινούς αυτοκριτικής, λές και δεν είναι τα καμώματα του ίδιου και της οικογένειάς του που έφεραν το κόμμα στη δεινή θέση της 4ης Οκτωβρίου!
Τελικά, ο Κυριάκος και η 'Οικογένεια' μάλλον δεν το έλαβε το μήνυμα που τους έστειλε ο λαός.
Για του λόγου το αληθές, διαβάστε παρακάτω:

«Ο κ. Σαμαράς να στηριχθεί από όλους»
Αρμονική συνεργασία των δύο τάσεων στη ΝΔ ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Προϋπόθεση ενότητας είναι ο ηττημένος να σεβαστεί το αποτέλεσμα και ο νικητής τον ηττημένο», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας στον ρ/σ Real FM το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας και τη νίκη του Αντώνη Σαμαρά.
«Προϋπόθεση ενότητας είναι ο ηττημένος να σεβαστεί το αποτέλεσμα και ο νικητής τον ηττημένο», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, στη ΝΔ συνυπάρχουν δύο ρεύματα σκέψης, το παραδοσιακό λαϊκό συντηρητικό το οποίο κέρδισε και τις εκλογές, και το κεντρώο φιλελεύθερο, τα οποία -τόνισε- πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά για να μπορέσουμε να κάνουμε τη ΝΔ μεγάλη και ισχυρή.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Αντώνη Σαμαρά για την εκλογή του, με την επισήμανση ότι πρέπει να στηριχθεί από όλους. Παράλληλα ευχαρίστησε και τους «εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες που προσήλθαν σε μία πρωτοποριακή ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου». «Η συμμετοχή τους και η υπομονή τους ήταν συγκινητική και βρισκόταν σε πλήρη ανακολουθία με τις παλινωδίες της οργανωτικής επιτροπής», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Εξάλλου, ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε πως είναι νωρίς για αποτίμηση εκλογικού αποτελέσματος. Αντίθετα, πρόσθεσε, αυτό που έχει σημασία, είναι οι προτεραιότητες για την επόμενη ημέρα. «Πρέπει να κάνουμε μία πολύ ειλικρινή αυτοκριτική για το αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου. Το δεύτερο που πρέπει να γίνει, είναι βαθιές οργανωτικές αλλαγές στη ΝΔ, ώστε πραγματικά να ξαναγίνει ένα κόμμα ανοικτό και καλά οργανωμένο» και το τρίτο η αρμονική συνεργασία των δύο τάσεων «για να μπορέσουμε να κάνουμε τη ΝΔ μεγάλη και ισχυρή, γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», σημείωσε.
Στο σημείο αυτό ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε τα οργανωτικά προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία εκλογής, «να είναι το κύκνειο άσμα μιας παλιάς ΝΔ, τουλάχιστον σε οργανωτικό επίπεδο, διότι ταλαιπωρήσαμε πολύ τους πολίτες που θέλαμε να μας ψηφίσουν και δεν τον χρειάζονταν αυτό».
Σύντομα, τόνισε καταλήγοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ πρέπει να λειτουργήσει πάνω σε νέες βάσεις, με όργανα που θα συνεδριάζουν, θα ακούγονται και θα διαμορφώνουν υπό την καθοδήγηση του προέδρου, την κεντρική πολιτική γραμμή του κόμματος. «Να προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις εφαρμοσμένης πολιτικής που θα διαφοροποιούν τη ΝΔ από την κυβέρνηση», κατέληξε, καθώς όπως σημείωσε, «αν δεν είμαστε καλή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, δεν θα μπορέσουμε να γίνουμε και καλή κυβέρνηση».
Ναυτεμπορική

39 σχόλια:

  1. Perase h epoxh twn trampoukwn. Kalws leei o Kyriakos Mhtsotakhs ti egine stis 4 Oktwvriou? O laos sixa8hke o KK pou tou rokanize thn karekla ex arxhs petakse thn mpalla ston Giw/kh kai thn klwtsia sthn Ntora. Opoios exei matia vlepei kai opoios exei autia akouei. Thn apaksiwsh tou laou thn phre h oikogeneia. Me to zori pantreia den ginete teleiwse ...allazei selida giati o ellhnas AFYPNIS8EI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παιδί μίλησε!!!!
    Κάτι θα του ψυθίρησε ο μπαμπάκας του,την ώρα που η μαμάκα του με τα αγελαδίσια μάτια του τάϊζε το αυγουλάκι του βλέποντας την αδελφούλα του να κλαίει απαρηγόρητη από την κλωτσία που της δώσανε οι Νεοδημοκράτες!
    Βρέ ανεπρόκοπε, ανεπάγγελτε,δές την φάστα σου στον καθρέπτη (λέτε να είναι MIZENS?)και μετά να μιλάς..Κουτάβι χθεσινό που μας έγινες και πολιτικός.
    Αν εσύ ο μπαμπά σου,η αδερφή σου, το σόϊ σου και όλες οι ακρίδες σας στην ΝΔ, δεν πάρετε πόδι,κεφάλι δεν σηκώνει το κόμμα σας!
    Ποιά αίτια να ψάξουμε βρέ γκαντέμηδες?

    Για πές μας ρε αυγουλομάτι, τι ποσοστά πήρε η αδερφούλα σου, στα ορεινά τουρκοχώρια της Ροδόπης που ελέγχει το Τουρκικό Προξενείο?
    Τι ποσοστά πήρε στα χωρία της Φλώρινας και χωράφια του Βοσκόπουλου?
    Για πές μας τι ποσοστά πήρε μεταξύ των Σικελών στα Ζωνιανά?
    Τι έγινε και όλη η σαβούρα της Ελλάδας και οι ανθελληνικές σφηγκοφωλιές ψηφήσανε την αδερφή σου????Για πές μας!

    Πρόσεχε Κυριάκο μου, γιατί την μία την έφαγε γερά ο μπαμπάκας σου, τώρα η αδερφή σου, σκάσε γιατί έρχεται και η σειρά σου αγόρι μου!
    Ομηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχισαν οι εκβιασμοί!
    Αρχίσαν τις "μαντηνάδες" οι αμελέτητοι του Μητσοτάκη!
    Στα ραδιόφωνα σήμερα στέλνουν μηνύματα τα στρουμφάκια του Δρακουμέλ του τύπου "θα φύγουμε από την ΝΔ με αρχηγό τον προδότη Σαμαρά" κλπ!
    Χεστήκαμε!
    Κατά τα άλλα η Ντοράκλα μας, μιλάει για ενότητα...
    Γνωστή η τακτική Ντοράκλα μου,γνωστή....
    Θα χωρέψεις "Καλαματιανό" γιατί έτσι θέλει ο Λαός της ΝΔ,αν δεν γουστάρεις άντε να δουλέψεις στην Ζίμενς!
    ΄Ομηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ απ' αυτά που διάβασα,καταλαβαίνω ότι ξεκινάνε τη συζήτηση για δημιουργία αναγνωρισμένης «τάσης» μέσα στο κόμα,κάτι σαν συνδιοίκηση δηλαδή.
    Σάββα μου αυτό το αρχοντόπουλο βγήκε, πριν ένα μήνα ,και περίπου είπε ότι καλά κάνει το ΠΑΣΟΚ και απολύει τα παιδιά από τα stage.
    Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι όλοι μπήκαν με ρουσφέτι,δεν καταλαβαίνει ότι ο κόσμος παρακαλάει για δουλειά έστω και με 500€;Άν δεν ήταν αυτός γιός του Μητσοτάκη πού θα ήταν σήμερα;
    Όπως το λες τελικά, το μήνυμα δεν το πήραν και κακό του κεφαλιού τους.
    ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιδί μίλησε και μίλησε συμβουλεύοντας ως παντογνώστης. Το μύνημα των εκλογών φαίνεται ότι δεν το κατάλαβε και συνεχίζει τις ανοησίες. Η δυναμική που αποκτά η Ν.Δ με την ανάδειξη του Α. Σαμαρά στην ηγεσία της, θα συσπειρώσει ξανά όσους νεοδημοκράτες την καταψήφισαν στις τελευταίες εκλογές. Το κόμμα του Καρατζαφέρη δεν θα μονοπωλεί στα εθνικά θέματα, διότι όλοι έχουν εμπιστοσύνη στον Μεσσήνιο πολιτικό. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει πλέον σοβαρή αντιπολίτευση, και τα δεδομένα στην πολιτική ζωή της χώρας αλλάζουν προς το καλύτερο. Υπάρχει ΕΛΠΙΣ και προσδοκία, ξημέρωσε μια νέα ημέρα για όλους τους Έλληνες και ιδίως για τους νεοδημοκράτες.

    Β.Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι αρκετά ασχοληθήκαμε με τον Σαμαρά και τα κομματικά. Ο Δεκέμβριος ήλθε και είναι ώρα να ασχοληθούμε και με τα εθνικά μας θέματα.

    _________________________________

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

    Τρεις εκδηλώσεις κατά της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ

    Παρακαλώ, διαδώστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ.
    ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΟΣ ΤΗΝ Η1Ν1 ΓΡΙΠΗΣ ΩΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.
    ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ:
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, Ή Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Ή Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ή Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Ή Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ; ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΛΟ ΚΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΛΑ.ΟΣ" ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ....
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας κοιτάξει ο συμπαθής Κυριάκος να αναλύσει το χθεσινό αποτέλεσμα, να μας φωτίσει με ορθό λόγο και όχι ξύλινο για τον Χριστοφοράκου, και γιατί έκανε 48 ώρες απο το γραφείο της να φτάσει στα χέρια της συμπαθέστατης Ντόρας το τηλεγράφημα του πρέσβη απο την Λατινική Αμερική, να μας εξηγήσει σαν πολιτικός που είναι τι συνέβη με το Βατοπέδι κλπ.
    Ας μας εξηγήσει ποιος και γιατί παρέδωσαν το όνομα Μακεδονία στους σκοπιανούς, και ποιος υποστηρίζει
    αυτή την ακατανόητη κόκκινη γραμμή.
    Για τα λάθη και την πικρή ήττα προ μηνών δεν φταίει ο Α Σαμαράς, όσο κάποιοι άλλοι.
    Μην μας τα χαλάσεις τώρα Κυριάκο γιατί προσωπικά συμπαθώ την Ντόρα, και υπάρχουν άλλα προβλήματα μπροστά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΤ΄ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ30 Νοεμβρίου 2009 στις 7:57 μ.μ.

    Τι σας έκανε επι τέλους αυτό το "χρυσό" παιδί που λέγετε Κυριάκος;
    Επιμένω..."οι Γερμανοί είναι...φίλοι μας!"
    Χασάν...συγχίστηκα πάλι...βάλε μου να ακούσω...ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...με τέτοια παιδιά γκα-γκά ο Σαμαράς δεν πρόκειται να ασχοληθεί...αν ασχοληθεί θα φάει και αυτός την ήττα όπως ο Κακ....αν τους αφήσει στην άκρη τότε προβλέπεται νίκη τον Μάρτιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όμηρε,την Κρήτη,στην ίδια μοίρα με τους τούρκους και τους σκοπιανούς να μην την βάζεις.
    Κι αν ψήφησαν την ψηλή 50.000 για τοπικιστικούς λόγους,καλά κάνανε.Είμαστε κι άλλοι 700.000 που δεν την θέλουμε ούτε ζωγραφιστή,δε θα μας πεις εσύ σαβούρα και ανθέλληνες,να μαζεύεις τα λόγια σου.
    ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχουν κι' άλλα θέματα, όπως π.χ. η ψήφος Σκυλακάκη στο Ευρωκοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το φτύσιμο του κόσμου της Ν.Δ. σε πολλούς βουλευτές του, λογικά δεν θα το αφήσει αναξιοποίητο ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η βάση της ΝΔ μίλησε. Η Κα Μπακογιάννη δεν ήθελε ανοικτή ψηφοφορία γιατί απλά ήξερε ότι δεν μπορούσε να ελένξει την βάση. Ας πάρουν λοιπόν το μάθημα όχι μόνο η οικογένεια και ο στενός πολιτκός περίγυρος της Κα Μπακογιάννη, αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Οσο συνεχίζουν να μας απαξιώνουν να είναι σίγουροι ότι θα μας βρούν μπροστά τους. Δεν είμαστε ηλίθιοι, και ιστορία γνωρίζουμε και μνήμη διαθέτουμε. Οσοι έχουν σκοπό να μας υποτιμήσουν ας το ξανασκευτούν. Η ανοχή έχει και τα οριά της. Ο νοών νοήτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 1 Δεκέμβριος 2009 1:15 πμ

    Ηλία,

    Ο Όμηρος είναι εκ των διαχειριστών του ιστολογίου και κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει καθόλου, αλλά να παρακολουθεί την συζήτηση. Αυτό απαιτεί η δεοντολογία, διότι κρατά τον μετριασμό και αναρτά ό,τι θέλει. Με άλλα λόγια, όταν σε ένα ιστολόγιο ή φόρουμ γράφει ο διαχειριστής, σε παίζουν με σημαδεμένη τράπουλα.

    Είμαι Κρητικός και θα είχα θιγεί, αν κάποιος με σοβαρός πρόσβαλε την Κρήτη. Αλλά σ΄ έναν γρόθο γιατί δίνεις σημασία; Δεν βλέπεις ότι είναι μάπας;

    Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κ. Καλεντερίδης, άνθρωπος σοβαρός και μετριοπαθής, δεν έχει δει το σχόλιο του του παραπάνω σκουπιδιού, που προσβάλλει τον φιλότιμο λαό της Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑλημέρα σε όλους,((πριν πω την γνώμη μου απλά επισημαίνω ότι δεν είμαι με την κόρη του καντέμη σε καμία των περιπτώσεων .Βεβαίως την θεωρώ μεγάλο όπλο να χρησιμοποιηθεί ως νέος uri geller Καθότι μετο που βγήκε την κυριακή να ψηφίσει αυτή και το σόι της οι όποιοι έπεσε και το σύστημα του ΟΤΕ αλλά ούτε και με αυτή
    Δλδ για να καταλάβω τώρα που βγήκε ο Σαμαράς θα λυθούν όλα τα προβλήματα το ίδιο και αν έβγαινε η Ντόρα..
    Ολοι τα ίδια είναι και το μύνημα κανείς απο όλους δεν τ΄εχει πάρει μη ξεγελιέσται.
    Τα συμφέροντα είναι πάνω απο αυτούς ..Μαριονέττες είναι οι οποίες απλά αλλάζουν φορεσιές για να προσελκύσουν το κόσμο.
    Ο Σαμαράς θα κάνει ότι και ο ΓΑΠ ....Ενα τίποτα με μπόλικο καθόλου...Αφού δεν τους αφήνουν οι πάνω απο αυτούς , αφού είναι δούλοι τους αφού τους χρωστάνε τις εκλογες τους.
    Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο από την Πάτρα ούτε Ντόρα ούτε Αντώνης ούτε οι Γιώργηδες θα μας σώσουν.
    Οσο για το οικονομικό πρόβλημα που διανύουμε και ότι δίνετε απ όλους μεγάλη βαρύτητα σε βαθμό να υπερμεγενθύνετε είναι λόγο, κατα την άποψη μου, του μοχλού πίεσης που θέλουν να δημιουργήσουν οι φιδόφιλοι μας Αγγλοι Αμερικάνοι και γενικώς οι προσκείμενοι σε αυτούς.
    Εντεχνως πιεζόμαστε με διάφορα κόλπα χρηματοοικονομικά ταυτόχρονα τα πουλημένα ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν μια απίστευτη προπαγάνδα η οποία επηρεάζει με στο δικό της τρόπο τις αγορές και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και ακόμα παρακάτω.
    Ο Αντωνάκης λοιπόν πιανού το κέφι θα κάνει ; η Ντόρα πιανού θα έκανε και οι λοιποί ;
    Ενα είναι το σίγουρο ότι κανείς μα κανείς απο αυτούς δεν θα κάνει το κέφι της Ελλάδος ...
    Εκτός λοιπόν από τις φαρμακοβιομηχανίες στις οποίες πολλά μέλη του ΠΟΥ έμμεσα συμμετέχουν υπάρχουν και άλλα συμφέροντα που έχουν να κάνουν με τα Εθνικά και που πάλι βασίζονται στα λεφτά και στο κέρδος .......
    Νομίζω ότι είναι ώρα να φτύσουμε την καραμέλα που μα δίνουν και αναμασάμε και ας κοιτάξουμε πίσω από τις κουρτίνες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Χασάν...συγχίστηκα πάλι...βάλε μου να ακούσω...ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟ!"


    Εσυ ξέρεις πολλαααα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ,
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ STAGE ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΛΠ...
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ;
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΧΩΡΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΗΛΠΙΖΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ".
    ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΟΣΟ ΕΥΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Δεκέμβριος μπήκε. Καλό μήνα.

    Ερώτημα: Ο Σαμαράς τάσσεται υπέρ της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, ή όχι; Τι θα συμβουλέψει τον Γιωργάκη να κάνει στις 29/12/09, αφού η Τουρκία δεν έχει τηρήσει ούτε μία της υπόσχεση; Να βάλει βέτο, ή να κάνει μόκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Όμηρε,την Κρήτη,στην ίδια μοίρα με τους τούρκους και τους σκοπιανούς να μην την βάζεις.
    Κι αν ψήφησαν την ψηλή 50.000 για τοπικιστικούς λόγους,καλά κάνανε.Είμαστε κι άλλοι 700.000 που δεν την θέλουμε ούτε ζωγραφιστή,δε θα μας πεις εσύ σαβούρα και ανθέλληνες,να μαζεύεις τα λόγια σου.
    ΗΛΙΑΣ"


    "ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ" ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ.ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ(ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ),ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΡΟΣΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ!
    ΟΜΗΡΕ ΠΑΡΕΞΕΤΡΑΠΗΣ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατ'αρχας ο Κυριάκος στο μέλλον θα είναι ο αντ'αυτής....! Η φωνή της Μητσοτακικής πλευράς. Οι αλλοι μεγαλοσχήμονες θα λακίσουν μπας και τους συγχωρέσει ο Αντώνης και πάρουν κανένα οφίτσιο...!
    καλό είναι να μη είμαστε τοπικιστές.
    Και η Κρήτη έχει λεβέντες που στα δύσκολα χρόνια του Μακεδονικού αγώνα διέπρεψαν σε μάχες εναντίον τοων Βουλγαρων κομιτατζήδων, αλλά και οι άλλες περιοχές της Ελλάδος έχει παληκάρια που το λέει η ψυχή τους. Ας μη γενικεύουμε λοιπόν, όταν μιλάμε για περιοχές της χώρας μας. Η διχόνια παραφιλάει στην γωνία δεν το καταλάβατε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύντεκνοι ηρεμήστε!
    Ο Όμηρος αναφέρθηκε στα Ζωνιανά, όχι σε ολόκληρη την Κρήτη.
    Προσωπικά, αντιλαμβάνομαι και κατανοώ το συναισθηματισμό και τον τοπικισμό ως μια από τις παραμέτρους που επηρεάζουν τις πολιτικές μας αποφάσεις. Δεν πρέπει όμως αυτό να είναι το κυρίαρχο ή το μοναδικό κριτήριο.
    Και αυτό αφορά και τους Κρητικούς και τους Μεσσήνιους.
    Οι Πόντιοι δείξαμε μεγαλύτερη ωριμότητα στο θέμα του Ψωμιάδη.
    Αν αρχίζουμε να ψηφίζουμε τοπικιστικά, ανοίγουμε επικίνδυνα μονοπάτια!

    φιλικά

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ομηρε, τι να σου πω!...ηρεμησε και καταλαβε και εσυ και πολλοι αλλοι που ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως, οτι η διαφορετικη γνωμη ειναι αναφαιρετο δικαιωμα για ολους.
    Γιατι τα λογια ειναι λογια και τα παιρνει ο αερας, αλλα απο την αλλη, χαρακτηριζουν και αυτον που τα λεει ετσι με ευκολια.Κριμα.
    Εδω στην Κρητη λεμε : καλυτερα τ αμιλητα παρα τα μιλημενα.
    Να το θυμασαι αυτο.

    Αλεξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλε Σάββα,

    Αν ο Όμηρος ήταν σοβαρό άτομο, έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει συγγνώμη για το ατόπημά του και όχι ν' αφήσει εσάς να προσπαθείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα για λογαριασμό του. Αλλά άλλο άνδρας και άλλο κότα.

    Και τα Ζωνιανά Κρήτη είναι κι έχουν κι αυτά την δική τους Ιστορία και παράδοση, την οποία ο περί ου ο λόγος προφανώς αγνοεί.

    Πολλές φορές έχετε κάνει έκκληση να γίνεται διάλογος και όχι υβρεολόγιο και προσωπικές επιθέσεις. Θα περίμενε κανείς πρώτοι να είχαν συμμορφωθεί οι διαχειριστές του ιστολογίου.

    Τα σχόλιά του ήταν απαράδεκτα από κάθε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009
    Σκάνδαλο στα Ζωνιανά με τις εκλογές!

    Διαβάστε να τρελαθείτε. Στα Ζωνιανά που είναι στην Κρήτη και παραδοσιακά Μητσοτακικά σε 960 ψηφοφόρους

    Έλαβαν:

    Ντόρα: 959

    Σαμαράς: 1

    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ!

    Όλοι οι...
    εγγεγραμμένοι στα Ζωνιανά είναι 984. Στις τελευταίες εκλογές στις 4 Οκτωβρίου ψήφισαν 784 από όλα τα κόμματα!
    Troktiko.blogspot.com

    Σύντεκνοι, επειδή έχω περάσει κάποια χρόνια στην Κρήτη (Οροπεδιο Τζερμαδιώ, και Ανώγεια), δεν έχουν οι περισσότεροι κρητικοί και την καλύτερη εικόνα για τα Ζωνιανά.Φυσικά και δεν πρέπει μια περιοχή να απαξιωθεί , φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις, μα υπάρχουν και νωπά γεγονότα που δείχνουν οτι η παρανομία βασιλεύει εκεί με την "επιμέλεια και την φροντίδα" και της πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγνωμη για το κρητικοί που το έγραψα με μικρό κ. Κρητικοί.Είμαι περήφανος που έζησα εκεί και περήφανος που έχω κρατήσει καλές φιλίες και θα είμαι ευτυχής αν με αξιώσει η ζωή και η μοίρα να πατήσω τα Ελληνικά Χώματα της περήφανης Νήσου, για να μην παρεξηγηθώ τα λέω αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "...μα υπάρχουν και νωπά γεγονότα που δείχνουν οτι η παρανομία βασιλεύει εκεί με την "επιμέλεια και την φροντίδα" και της πολιτείας."


    Μαρκόγιαννης-Κεφαλογιάννης!
    Γιάηντα δεν τα λες με τ'όνομα τους;


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "Και τα Ζωνιανά Κρήτη είναι κι έχουν κι αυτά την δική τους Ιστορία και παράδοση, την οποία ο περί ου ο λόγος προφανώς αγνοεί"

    Τα ξεθεμέλιωσαν οι Γερμαναράδες στην διάρκεια της κατοχής, μαζί με τα Λιβάδεια και τα Ανώγεια.Και μαζι μ'αυτα και ολόκληρο τον Μυλοπόταμο.Απο τον Πάνορμο, μεχρι την Νίδα!Και το αίμα, ποτάμι!Αλλα αυτα Κωνσταντίνε, πρεπει να εισαι ΚΡΗΤΙΚΟΣ για να τα κατέ'εις!Εγω λυπουμαι περισσότερο διότι ο Όμηρος κατάγεται απο "ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ".Και οχι τιποτε αλλο, αλλα ετσι όπως το χειρίστηκε, θα μας κανει να συμπαθήσουμε την Μητσοτάκαινα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΟΥΝΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙ ΠΕΤΡΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΕΤΟΥΝΕ ΔΕ ΓΑΕΡΝΟΥΝΕ ΠΙΣΩ.Η ΚΡΗΤΗ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΟΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΣΟΥ,ΤΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΠ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΧΘΡΙΚΕΣ Σ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟ ΡΙΧΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΝΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σφακιανή Βίγλα, Μίνωα και λοιποί σύντεκνοι
    νομίζω ότι υπερβάλουμε.
    Να είστε σίγουροι ότι ξέρω πολύ καλά τί είναι τα Ζωνιανά, ποιά είναι η ιστορία τους, οι αγώνες και η δράση τους.
    Και σεις ξέρετε με ποιόν μιλάτε.
    Πρώτα απ' όλα ο Όμηρος δεν μίλησε για όλη την Κρήτη.
    Δεύτερο, η αναφορά στα Ζωνιανά έγινε επειδή το χωριό αυτό ήλθε στο προσκήνιο με αφορμή θλιβερά γεγονότα που εκτυλίχτηκαν εκεί, με κορυφαίο τον τραυματισμό του Λαζαρίδη, που ακόμα η κατάσταση της υγείας του είναι σε τραγική κατάσταση.
    Αναφερόμενος στα Ζωνιανά, έδειξε και έθιξε την παραβατική πλευρά αυτού του ιστορικού και ηρωικού χωριού και όχι όλους τους κατοίκους του και τη συμβολή τους στους αγώνες του έθνους.

    Σύντεκνοι
    το πόσο αγαπάμε την Κρήτη, τον τόπο και τους ανθρώπους της εμείς εδώ στον Ινφωγνώμωνα, θα σας το δείξουμε-αποδείξουμε σε λίγους μήνες.
    Υπομονή.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πρέπει να μας αγαπάτε, φίλε Σάββα, όπως σας αγαπούμε κι εμείς. Διότι, αν δεν σας αγαπούσαμε, δεν θα σας ... είχαμε ενσωματώσει ακριβώς σαν σήμερα πριν 96 χρόνους! Την 1η Δεκεμβρίου 1913 υψώθηκε στο Φιρκά (Χανιά) η Ελληνική Σημαία. Και δεν βρέθηκε ένας να μας πει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:24 π.μ.

    Όπως έχετε καταλάβει προσπαθώ μέσα από το χιούμορ...να πω "πικρές" αλήθειες.
    Για πρώτη και τελευταία φορά θα μιλήσω σοβαρά.
    Έχω την πεποίθηση ότι όσο υπάρχουν Κρητικοί...(σαν το Μίνω) η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!
    Και τώρα επιτρέψτε μου να γίνω και πάλι κατ' επάγγελμα Αριστερός:
    "Ήταν...ωραία...ήταν...μοιραία, μια ζωή δεν θα την ξεχνώ,ένα όνειρο Ντορίσιο που το μωρό της θα το ξαναδώ...τον Κυριάκο νάι...να...να...νάι...τον Κυριάκο...οοοοοο!
    Ήταν μια οπτασία...στα στέκια του Παρισιού τ'αριστερά...πού γινε...νοσταλγία...από το Σαμαρά!"
    Ρε...Χασάν...στη χώρα σου έχεις ξανακούσει...ο παππούς να γίνει πατέρας...η μάνα αδελφή...και τα εγγόνια...ανήψια;
    Αποτέλεσμα: ΤΑΒΛΑ...Ο ΧΑΣΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παιδιά, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ένας ΄Ομηρος?
    Στους αναγνώστες του ιστολογίου υπάρχει μόνο ένας ΄Ομηρος?
    Δηλαδή, αν με λέγανε Γιώργο,όποιος έγραφε με το ίδιο όνομα,υποχρεωτικά θα ήμουν εγώ?
    Κι άλλες φορές έχω διαβάσει "΄Ομηρους" να γράφουν εδώ μέσα...
    Μην τρελαθούμε τελίως...
    Σύντεκνοι,έχω υπηρετήσει στην Κρήτη και την ξέρω πολύ καλύτερα από πολλούς Κρητικούς,να είσται σίγουροι!
    Λίγη διάκριση δεν βλάπτει αγαπητοί μου Κρητικοί, δεν νομίζετε...?
    ΄Οποτε γράφω, το κάνω επωνύμως και από τον λογαριασμό μου...
    Τόσο απλό είναι...
    ΄Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κι έχω πολλούς φίλους στην Κρήτη και στα Ζωνιανά!
    Ο καθένας ψηφίζει όπου θέλει κι όποιον θέλει...
    Δεν είναι κρητήριο η ψήφος του καθενός, για τον πατριωτισμό του, πόσο μάλλον για την ιστορία του Τόπου του...
    Μιας και μιλάτε για φιλότιμο, καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγη διάκριση πρίν αρχίσετε να βρίζετε...
    ΄Αντε να αρχίσω κι εγώ τώρα, τι έκαναν για την Ελλάδα οι πρόγονοί μου και όλα τα σχετικά!
    Διαγωνισμό της προγονικής μας ιστορίας θα κάνουμε?
    Λές και δεν ξέρουμε ποιά είναι η Κρήτη και οι αγώνες της...
    Αλλά τέτοιος "μάπας" και "σαβούρας" που είμαι που να τα ξέρω ?
    Καλά που βρεθήκαν μερικοί φίλοι μου εδώ μέσα και μου τα μάθανε!
    Ευχαριστώ θερμά!
    ΄Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητε Ομηρε, αν αυτος που εγραψε αυτες τις μαλακίες υπογραφει με το ονομα σου, τοτε ειναι ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.Και οπωσδήποτε εμεις οι θιγμένοι σου οφειλουμε μια συγγνώμη.


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προσυπογράφω το σχόλιο του Μίνωος 10:19 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Μίνω.-
    Κι άλλες φορές γράφει κάποιος με το ίδιο όνομα...
    Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή έχει το ίδιο όνομα...
    Εαν υπάρχει παρόμοια κατάσταση μελλοντικά, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους τους φίλους,καλό είναι να μιλάμε μεταξύ μας, για να μην γίνονται παρεξηγήσεις κλπ.
    Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μαλώνουμε μεταξύ μας, ειδικά για κομματικούς λόγους.
    Οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε πατριώτες άλλωστε.
    Φίλος από Κρήτη με ρώτησε για το σχόλιο αυτό και έτσι το είδα...
    Είναι τόσα πολλά τα σχόλια, που ένα μέρος διαβάζω μόνο...
    ΄Οπως θα είδατε,η παρουσία μου το τελευταίο διάστημα είναι μικρή...
    Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο, μιας και 2 μέλη της οικογένειάς μου, έχουν χτυπηθεί από καρκίνο και έχω να κοιτάξω και 5 παιδία...
    Ελπίζω να μπορέσω αργότερα να συμμετέχω κανονικά, και να έχουμε ωραίους διαλόγους!
    Φιλικά πρός όλους
    Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε Όμηρε Φωτιάδη.
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
    Θα προσευχόμαστε καθημερινά για εσένα,σε καθημερινή λειτουργιά..
    Ενας Άγιος που επιτελεί συνταρακτικά θαύματα σε πολλούς καρκινοπαθείς που τον επικαλούνται με πιστη...ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ...
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ,-
    Αγαπητέ φίλε, σ΄ευχαριστώ για τις ευχές και την συμπαράστασή σου!!!
    Γνωρίζω καλά από ετών τον ΄Αγιο Λουκά και έχω διαβάσει τον βίο του και έχω προσκυνήσει και τα ΄Αγια Λείψανά Του!
    ΕΥΑΓΓΕΛΕ,
    υπηρέτησα επί περίπου 10 έτη στην Διοίκηση του Αγίου ΄Ορους, πρίν φυγω από το Υπουργείο Εξωτερικών...
    Τα υπόλοιπα τα παραλείπω καθώς τα κατανοείς...είμαι σίγουρος...!
    Παρεξηγήσεις γίνονται πολύ εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται ο κανονικός λόγος, αλλά ο γραπτός...
    Προσβλήθηκαν οι φίλοι μου από την Κρήτη, αλλά δεν με πειράζει καθόλου!Αυτά συμβαίνουν και μπορεί να ξανασυμβούν. Εδώ είμαστε να τα λύνουμε.
    Χτύπα αδελφέ μου, σε κάποια μηχανή αναζήτησης το όνομά μου, να διαβάσεις κάποια κείμενά μου, που πιθανόν να σέ ενδιαφέρουν...
    Ο καθένας μπορεί να ανήκει σε όποιο κόμμα θέλει κλπ, σημασία έχει να είναι πατριώτης!!!
    Η ψήφος του καθενός μπορεί να έχει πολλά κίνητρα, δεν σημαίνει πως χαρακτηρίζει τον πατριωτισμό του.
    Υπηρέτησα ως Αλεξιπτωτιστής και πέρασα κι από την Κρήτη, από το Μάλεμε και νομίζω πως γνωρίζω πολύ καλά την Κρήτη την οποία θεωρώ ισάξια Πατρίδα μου με την Θεσ/νίκη, όπου είμαι.
    Προδότες η Κρήτη δεν γεννάει! Αυτό είναι δεδομένο και πάγιο!
    Τώρα εγώ δεν θα ασχοληθώ με τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν...
    Σημασία για μένα έχει ο Πατριωτισμός και τίποτε άλλο!
    Η Κρήτη είναι το προπύργιο των αγώνων του Ελληνισμού διαχρονικά.
    Τι να συζητάμε τώρα? Είναι γελοίο και να το αναφέρουμε νομίζω...

    Να είσαι καλά και ευχαριστώ για πνευτματική σου και ηθική συμπαράσταση!
    Την Σημαία Ψηλά Πάντοτε!
    ΄Ομηρος Φωτιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.