28/11/09

Αρμένιο τοποθετεί η Τουρκία στην αντιπροσωπεία της στην ΕΕ.Κινήσεις εντυπωσιασμού

Προσδοκώντας σε μία κίνηση εντυπωσιασμού με αποδέκτη την ΕΕ η Τουρκία διορίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της αρμενικής καταγωγής Τούρκο πολίτη ανάμεσα στα μέλη της τουρκικής Γενικής Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Η εφημερίδα Καθημερινή της Κύπρου αναφέρει ότι στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης της συγκεκριμένης γραμματείας η Τουρκία διοργάνωσε εξετάσεις για να επιλεγεί νέο προσωπικό και για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας έγινε δεκτός και ένας αρμενικής καταγωγής Τούρκος πολίτης.

Ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής αντιπροσωπείας της Τουρκίας στην ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς επιβεβαίωσε την πληροφορία και υπογράμμισε ότι η ένταξη της χώρας του στην ΕΕ είναι η πιο μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας του.

Η συγκεκριμένη κίνηση της Τουρκίας έρχεται εν μέσω εξομάλυνσης των τουρκο-αρμενικών σχέσεών τους με τις δύο χώρες να έχουν υπογράψει πρόσφατα ιστορική συμφωνία που προβλέπει τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων και άνοιγμα των κοινών συνόρων.
ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι καθόλου κινήσεις εντυπωσιασμού. Η νέα ιδεολογία της Τουρκίας βασίζεται στο Ισλάμ και όχι στο έθνος. Με βάση αυτή την ιδεολογία, όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι αδέλφια και ισότιμοι πολίτες, η Τουρκία υπερασπίζεται όλους τους Μουσουλμάνους της γης, και όλες οι μειονότητες της Τουρκίας δεν είναι πρόβλημα αλλά πλεονέκτημα.

    Η Τουρκία δεκαπλασίασε την δύναμή της με την νέα ιδεολογία που βασίζεται στο Ισλάμ, και συμπεριφέρεται ως Αυτοκρατορία.

    Ομοίως και οι ΗΠΑ είναι Αυτοκρατορία, γιατί βασίζεται σε μια ιδέα (Δυτικός τρόπος ζωής, κτλ) και όχι στο έθνος. Εν αντιθέση με τους Ευρωπαίους που διασπασμένοι από τους εθνικισμούς ακολουθούν την Αμερικάνικη Αυτοκρατορία.

    Η σοβιετική ένωση ομοίως ήταν Αυτοκρατορία που βασιζόταν στην ιδέα του κομμουνισμού, και όχι στο έθνος. Κάθε πολίτης που ασπαζόταν αυτήν την ιδέα ήταν ισότιμος, και η ΕΣΣΔ υπερασπιζόταν όλους τους κομμουνιστές της γης, κάθε εθνικότητας.

    Το Ισραήλ ομοίως είναι το κράτος των Εβραίων. Βασίζεται στην εβραϊκή θρησκεία και όχι στο έθνος. Κάθε εβραίος από κάθε έθνος αισθάνεται το Ισραήλ ως πατρίδα του.

    Η σημερινή Ρωσία του Πούτιν αντικατέστησε τον κομμουνισμό με την Ορθοδοξία, και συμπεριφέρεται ως Αυτοκρατορία.

    Η Ελλάδα, αν θέλει να γίνει παγκόσμια δύναμη πρέπει να γίνει Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, και να έχει μακροπρόθεσμο στόχο την ένωση των Ορθοδόξων.

    Το μεγαλύτερο όπλο της Ελλάδας είναι η Ορθοδοξία. Όσο δεν σκεφτόμασταν τους εθνικισμούς και είμασταν πρώτα Ορθόδοξοι και κάναμε Ορθόδοξους και άλλους λαούς, ο Θεός αντάμηψε τους Έλληνες και μας έκανε ηγέτες στην μεγαλύτερη Αυτοκρατορία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, το Βυζάντιο. Όταν αποκυρήξαμε την Ορθοδοξία και υιοθετήσαμε τους εθνικισμούς και στραφήκαμε στην Δύση, η Ελλάδα καταστράφηκε και ύστερα από μαρτύρια έγινε μια κουκίδα στον χάρτη και προτεκτοράτο.

    Η Ελλάδα πρέπει να γίνει Ορθόδοξη Αυτοκρατορία και παγκόσμια υπερδύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι Γερμανοί είχαν βάλει τον Τσολάκογλου πρωθυπουργό στην Ελλάδα κάποτε παλαιά, πολύ παλαιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν ειναι τοσο αρμενιος ο τυπος αυτος, οσο Ελλην ειναι ο τρεμοπουλοσσ, ε τοτε εχουν ησυχο το κεφαλι τουε οι τουρκοι και μαλλον δεν τον εβαλαν τυχαια εκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.