1/12/09

Πόλεμος για τους μιναρέδες

Η Ε.Ε. καταδικάζει την απόφαση των Ελβετών, μα οι ακροδεξιοί παίρνουν θάρρος Ένα νέο κεφαλαίο στις κατά καιρούς τεταμένες σχέσεις της Ευρώπης με το Ισλάμ άνοιξε η απόφαση των Ελβετών να ταχθούν με δημοψήφισμα κατά της κατασκευής νέων μιναρέδων στη χώρα τους. Η Ε.Ε. εξέφρασε την ανησυχία της και καταδίκασε την απόφαση, ενώ οι μουσουλμάνοι κινούνται μεταξύ «αυτοσυγκράτησης» και «προσβολής». Πολλά ακροδεξιά κόμματα ωστόσο θέλουν να αντιγράψουν το ελβετικό παράδειγμα.

Oι μιναρέδες κοσμούν εκατοντάδες τεμένη σε ολόκληρη την Ευρώπη, ο μουσουλμανικός πληθυσμός υπολογίζεται σε 15 - 18 εκατ. στη Γηραιά Ήπειρο και σε κάποιες χώρες το Ισλάμ είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη θρησκεία μετά τον Χριστιανισμό. Παρ΄ όλα αυτά, ελάχιστοι μιναρέδες χρησιμοποιούνται από τους ιμάμηδες για κάλεσμα των πιστών στην προσευχή, όπως συμβαίνει στις μουσουλμανικές χώρες. Η αντίθεση των Ελβετών κατά 57% στην κατασκευή μιναρέδων προκάλεσε έντονη ανησυχία στην Ε.Ε.

«Είναι η έκφραση μιας προκατάληψης, ίσως ακόμη και ενός φόβου, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για αρνητική ένδειξη», δήλωσε ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ, η χώρα του οποίου ασκεί το τρέχον εξάμηνο την προεδρία της Ένωσης.

Το ελβετικό δημοψήφισμα πάντως θέλει να αντιγράψει στην Ολλανδία ο Γκερ Βίλντερς. Ο ακροδεξιός πολιτικός που έχει ταχθεί κατά του εξισλαμισμού της Ευρώπης και έχει χαρακτηρίσει το Κοράνι φασιστικό, πρόκειται να καταθέσει σχετική πρόταση στο ολλανδικό κοινοβούλιο.

Με καλό μάτι βλέπει ένα ανάλογο δημοψήφισμα και το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία, ενώ στελέχη της ξενοφοβικής Λέγκας του Βορρά δηλώνουν ότι τον ίδιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσει και η Ιταλία. Αναλυτές σημειώνουν ωστόσο ότι η «εξαγωγή» του δημοψηφίσματος δεν είναι πιθανό ενδεχόμενο. «Στην Ελβετία οι πολίτες καλούνται συχνά να τοποθετηθούν σε διάφορα θέματα με δημοψήφισμα, πρακτική που δεν απαντάται σε τέτοια συχνότητα στη λοιπή Ευρώπη», δήλωσε στην εφημερίδα «Le Μonde» ο ειδικός σε θέ ματα Ισλάμ Πατρίκ Χαενί. Εξάλλου, η απόφαση των Ελβετών θα μπορούσε να ανατραπεί. Όπως δήλωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της Ελβετίας Έβελιν Βίντμερ Σχλουμπφ, «η απαγόρευση έρχεται σε σύγκρουση με την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα».



Από την «Υποταγή» στην μπούρκα

● ΟΛΛΑΝΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. Η ταινία «Υποταγή» που γύρισε το 2004 Τεό Βαν Γκογκ με θέμα την καταπίεση που υφίστανται οι γυναίκες στις μουσουλμανικές κοινωνίες, κόστισε του ζωή του- τον δολοφόνησε ένας φανατικός μουσουλμάνος. Το 2008 ο ακροδεξιός πολιτικός Γκερτ Βίλντερς ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη όταν με την ταινία «Φίτνα» χαρακτήριζε το Κοράνι «φασιστικό».

● ΔΑΝΙΚΑ ΣΚΙΤΣΑ. Το 2005 η εφημερίδα της Κοπεγχάγης «Jyllands-Ρosten» δημοσίευσε σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ προκαλώντας την οργή του μουσουλμανικού κόσμου.

● ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΚΕΣ. Ο πρόεδρος Σαρκοζί θέλει να απαγορεύσει την μπούρκα με το επιχείρημα ότι η ολόσωμη καλύπτρα που φορούν οι πιστές μουσουλμάνες δεν συνάδει με τον κοσμικό χαρακτήρα της γαλλικής κοινωνίας. Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει και η απαγόρευση της μαντίλας στα σχολεία και τους δημόσιους χώρους.

● ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΕΜΕΝΗ. Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κολωνία η κατασκευή στη γερμανική πόλη ενός από τα μεγαλύτερα τεμένη στην Ευρώπη.
NEA

21 σχόλια:

  1. Η ιδεολογία του Ισλάμ έχει επιζήσει για χίλιες τριακόσιες χρόνων από ιππασία στις πλάτες των πολιτισμών που έχει κατακτήσει. Το Ισλάμ δεν έχει περάσει από μια αναμόρφωση αναγέννηση ή για να καταστεί δυνατή ιδεολογία είναι να «καλύψει τη διαφορά με την εποχή." Νόμοι και οι παραδόσεις του δεν έχουν αλλάξει και παραμένουμε πολύ πίσω στο τούνελ για την ώρα κατά την ίδρυσή της. Στην πραγματικότητα, η νοοτροπία και τις προσδοκίες του σύγχρονου Αγωνιστικό μουσουλμανική δεν διαφέρει από κάποιον που ζούσε πάνω από χίλια χρόνια πριν! Και είναι αυτή η νοοτροπία ότι είμαστε τώρα αναγκασμένοι να αντιμετωπίσουν σήμερα.

    Πώς είναι η Τζιχάντ που διεξάγεται εναντίον όλων των δυτικών εθνών; Συνήθως αυτό συμβαίνει μέσω μαλακό Τζιχάντ του, που διατυπώθηκε το 1920 από την αιγυπτιακή μουσουλμανική αδελφότητα. Αυτό Τζιχάντ αυτή διευκολύνθηκε από τη μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων στις δυτικές χώρες κατά τη διάρκεια των τελευταίων σαράντα ετών και η οποία εμφανίζεται, κυρίως στην Ευρώπη, να επιταχύνονται. Μέσω Πολιτικά Ορθή μας και Πολυπολιτισμικών νόμοι, οι Μουσουλμάνοι έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσει και πρακτική δεν διακρίσεις, πολιτιστικές αποσκευές »τους, που τις περισσότερες φορές σε έρχεται σε σύγκρουση με την κοινωνία της χώρας υποδοχής τους. Πρακτικές, όπως προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα και ο οποίος προμηθεύεται μια ειδική τουαλέτα, ενώ κατά την εργασία, παρά να απομακρύνει αυτούς τους ανθρώπους από την κοινωνία εν γένει. Απαιτήσεις για το νόμο της Σαρία και πολυγαμικών γάμων, από Iman τους, προκαλεί αγανάκτηση μεταξύ εκείνων από εμάς που διατηρούν ακόμα ένα modicum της κοινής λογικής. Και έτσι ο κατάλογος συνεχίζεται!

    Αλλά υπάρχουν και άλλες πιο λεπτές παραλλαγές των μαλακών Τζιχάντ που ορισμένοι από εμάς στην αρχή, είτε αγνοούν μέσω αφέλεια ή υποστηρίζουν μέσω των δικών κρυφή ατζέντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτάξτε τί λέει τό σκουλίκι ὁ Κον Μπεντίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε τί λέει τό σκουλίκι ὁ Κον Μπεντίτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=fvw

    Δημάρατος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαλιστα ,

    οι μουσουλμανοι υπολογιζονται σε 18 εκατομυρια

    οι ακροδεξιοι ;

    λιγοτεροι

    ασε που αναπαραγονται πολυ πιο αργα
    ουτε διαθετουν αντιστοιχες δεξαμενες οπως αυτες της μεταναστευσης

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίκειται εκτεταμένη σύγκρουση πολιτισμών εκτός εάν...
    http://apouy1.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, THN HELEXPO, Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑΓΗ....Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ...ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ...
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ...
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε πάει καλά ο κόσμος;'ακροδεξιός' ή οτιδήποτε άλλο γουστάρει η Νέα Τάξις Πραγμάτων είναι όποιος αντιδρά στήν διάλυσιν τού κοινωνικού καί πολιτισμικού ιστού τών Ευρωπαϊκών εθνών,λαών,κρατών;;;
    στό Διάολο καί ακόμα παραπέρα λαμόγια τού κερατά.τό
    4ο Ράϊχ δέν θά περάσει.οι ψευτοπεριούσιοι φτάνουν στό τέλος τους σύντομα,όσα καί νά κάνουν.τό μόνον πού ίσως τούς έσωζε είναι νά καταστρέψουν πρώτα ΟΛΟΝ τόν Πλανήτη καί νά φυγαδευτούν μέ κανα διαστημόπλοιο.έστιν Δίκης οφθαλμός ον τά πάνθ' ορά...ουδέν κρυπτόν υπό τόν Ήλιον.Ύβρις-Νέμεσις.
    Πολυκηδεύς Ανήρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Good day !.
    might , perhaps very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
    There is no initial capital needed You may commense to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

    AimTrust is what you thought of all the time
    AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

    It is based in Panama with structures around the world.
    Do you want to become really rich in short time?
    That`s your chance That`s what you really need!

    I feel good, I started to get income with the help of this company,
    and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a proper companion who uses your savings in a right way - that`s it!.
    I take now up to 2G every day, and my first deposit was 1 grand only!
    It`s easy to get involved , just click this link http://vymujidiny.digitalzones.com/gepihyly.html
    and lucky you`re! Let`s take this option together to become rich

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοείται, εδώ οι όροι "δεξιά" "ακροδεξιά" χρησιμοποιούνται προσχηματικά για την εξυπηρέτηση της προπαγάνδας των ΔΟΛίων. Γι αυτούς η ΣΙΑ κι η Μοσάντ, απ' όπου έλκουν τη νομιμότητά τους στην ελληνιική κοινωνία, είναι "δημοκρατικές δυνάμεις" οι οποίες φρουρούν τα μμε από "εθνικιστικές" επιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν νοιώθω καθόλου άνθρωπος των άκρων. επίσης δεν είμαι και αυτό που θα λέγαμε πιστός χριστιανός, εν τούτοις δεν είμαι βλάκας για να μην καταλαβαίνω οτι η Ευρώπη, η Δύση δέχεται μια "επίθεση" και προσπάθεια εξισλαμισμού και οι Διεθνής οργανισμοί, ενώ δεν έχουν λύσει τα κύρια προβλήματα σε πολλές εμπόλεμες χώρες, την πείνα την δίψα, δεν "πολεμούν" τους δικτάτορες που καταπιέζουν και σκοτώνουν τους λαούς τους, ασχολούνται με το να καταργήσουν τους σταυρούς απο την Ευρώπη και να προωθήσουν τους Μιναρέδες και το κοράνι. Πιστεύω οτι όλοι είμαστε αντίθετοι σε τέτοιες ενέργειες και αυτοί που πιστεύουν και αυτοί που δεν πολύ πιστεύουν. Όχι στους Μιναρέδες στην Ευρώπη, όχι στους ψευτο-προοδευτικούς που ο σκοπός τους είναι ύποπτος.
    Κανείς μας δεν είναι ακροδεξιός, απλά δεν θέλουμε σαρία και το οπισθοδρομικό Ισλάμ στον τόπο μας.

    (Ελάτε στην γειτονιά μου να δείτε την βρώμα και δυσωδία που μας έφεραν οι μουσουλμάνοι, μα καλά αυτοί όταν βγάζουν τα παπούτσια τους για να μπούν στο Τζαμί θα πρέπει να φορούν μάσκες οξυγόνο), και δεν το λέω απο ρατσισμό όπως θα μπορεί να μου πει κανείς αλλά τους βλέπω να πετούν έξω τα σκουπίδια τους και να κάνουν την ανάγκη τους στο δρόμο, γιατί μένουν πολλά άτομα σε ένα κατάλυμα και ειδικά σε υπόγεια πρώην μαγαζιά με μια τουαλέτα, χωρίς μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ:Με τους μιναρέδες κορυφώνεται η υποκρισία των Δυτικών. Κατηγορούν την ακροδεξιά που φωνάζει αυτό που οι υπόλοιποι σκέπτονται και ψιθυρίζουν. Τα "φιλελεύθερα" συνθήματα του νεοφιλελεύθερου δυτικού κόσμου γυρίζουν εναντίον του αφού κάθε απαγόρευση ανατρέπει ακριβώς αυτά τα "ανθρωπιστικά" συνθήματα. Άρα ή θα καταργήσουν τα συνθήματα ή θα κατακλυσθούν από μουσουλμάνους. Θα αναγκαστούν να διαλέξουν χωρίς προσχήματα και δικαιολογίες. Θα πέσουν οι μάσκες. Όσο για το αν οι μουσουλμάνοι αγωνίζονται όπως χιλια χρόνια πριν: δεν είναι αφύσικο. Χίλια χρόνια πριν άρχισαν οι σταυροφορίες και τελιωμό δεν ε΄χουν-χάθηκε και το Βυζάντιο.Ας μην ξεχνάμε ότι και η σύγκρουση για το Αιγαίο, Περσών και Ελλήνων αρχικά, Τούρκων και Ελλήνων αργότερα κρατάει ακόμα περισσότερα χρόνια. Στρατηγικές γαρ οι περιοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ακουστική στα τζαμιά είναι μόνο για να δημιουργεί τρόμο και καμία δυνατότητα επικοινωνίας .
    Το γιατί ; για να μην υπάρχει ελευθερία στη σκέψη αλλά φόβος και επιβολή σχεδιασμών συνήθως αιμοσταγών πράξεων.
    Δεν διαφέρουν όμως και οι άλλες 2 θρησκείες της ερήμου για αυτό και διαπρέπουν οι σταυροφορίες όπως του Κλίντον στην Γιουγκοσλαβία που μόλις πήρε τον μεγαλόσταυρο των Ιεροσολύμων από κάποιο τάγμα , για να δείξει το μέγεθος της χαιρεκακίας του βομβάρδισε με τις χειρότερες έως τότε βόμβες κυρίως αμάχους.

    Η Ελλάδα μας διδάσκει την υγεία και την χαρά με πράξεις καθημερινές και συχνότατα πολιτισμικά ιστορικές, παρά τους εγκάθετους κυβερνητικούς υπηρέτες της κολάσεως.

    ΕΦΗΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φαίνεται πια ξεκάθαρα πως υπάρχει ένα δειθνές συντονιστικό κέντρο που καθοδηγεί τα ΜΜΕ. Αν δούμε και σε ποιούς ανήκουν τα ΜΜΕ μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε τι γίνεται. Η λογική δεν είναι ακροδεξιά. Αντιθέτως φασίστες, σκοταδιστές και αντιδημοκράτες είναι αυτοί που προωθούν τα τζαμιά και τις μπούρκες και απαγορεύουν τα δημοψηφίσματα για τέτοια ζητήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι αδιανοητο να θελουμε να λεμε οτι ειμαστε πολιτισμενοι και ταυτοχρονα να αναγουμε τις θρησκειες ως το μονο γνωρισμα που μας χαρακτηριζει.Μου φαινεται απιστευτο στην εποχη μας με την προοδο της επιστημης να εμφανιζομαστε οτι δεν προχωρησαμε καθολου απο την εποχη της ιερας εξετασης και οτι ολα ελεγχονται απο το ιερατειο.Δεν υπαρχει διαφορα στις θρησκειες ειναι ολες το ιδιο και ιδιως οι μονοθειστικες,το διλημα δε τιθεται τεχνιεντως με σκοπο να καλυψει το ξεζουμισμα των ανθρωπων τοσο στις ισλαμικες οσο και στις χριστανικες χωρες.Ειναι καιρος να σταματισουμε να φτειαχνουμε μιναρεδες και εκκλησιες καθως και να ακρωτηριαζουμε το πνευμα των παιδιων μας με θρησκευτικες αρλουμπες. Μπορουμε να κτιζουμε καλαισθητα κτιρια με την αρχιτεκτονικη και τα γνωρισματα της καθε περιοχης ακολουθωντας πολεοδομικους κανονες ωστε να μην αλαζει η τοπικη αρχιτεκτονικη.Αν δε καταργησουμε ολα τα θρησκευτικα συμβολα απο τα δημοσια κτιρια τοτε και μπουργκες ευκολα καταργεις και τζαμια.Το κυριοτερο ειναι να φυγουν οι μπουργκες απο τα μυαλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. > Η Ε.Ε. καταδικάζει την απόφαση των Ελβετών, μα οι ακροδεξιοί παίρνουν θάρρος <
    Ε, τότε οι ακροδεξιοί, όπως περιφρονητικά αποκαλούν τους πατριώτες τα τσιράκια της ΝΤ, είναι αυτοί που κάνουν σωστά την δουλειά τους. Δεν προσκυνάνε.

    >ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΕΜΕΝΗ<

    Δεν ξέρω αν σας είναι γνωστό τι ακριβώς θέλουν να φτιάξουν οι μουσουλμάνοι στην Κολωνία. Αν όχι, διαβάστε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. When will there be a parliamentary investigation into Milli Görüs and the UOIF in France? If imams can come into France from Turkey, Turkey itself refuses the visas of foreign priests on its territory. There has been an insidious religious cleansing in Turkey where Christians were 20% of the population (in 1910) and are only 1% today– Muslim women are allowed to refuse treatment given by a male doctor. Only in emergency cases do they not have this choice, Health Minister Ab Klink has said in a letter to parliamentTo borrow a computer term, if Ayatollah Khomeini, Osama bin Laden, and Nidal Hasan represent Islamism 1.0, Recep Tayyip Erdogan (the prime minister of Turkey), Tariq Ramadan (a Swiss intellectual), and Keith Ellison (a US congressman) represent Islamism 2.0. The former kill more people but the latter pose a greater threat to Western civilization.However, a review of the past three decades, since Islamism became a significant political force, finds that violence alone rarely works. Survivors of terrorism rarely capitulate to radical Islam – not after the assassination of Anwar Sadat in Egypt in 1981, nor the 9/11 attacks, the Bali bombings of 2002, the Madrid bombing of 2004, the Amman bombing of 2005, or the terrorist campaigns in Israel, Iraq, Afghanistan, and Pakistan. Terrorism does physical damage and kills and intimidates but it rarely overturns the existing orderNON-TERRORIST violence aimed at applying Shari’a does hardly better. Revolution (meaning, a wide-scale social revolt) took Islamists to power in just one place at one time – Iran in 1978-79. Likewise, a coup d’état (a military overthrow) carried them to power just once – Sudan in 1989. Same for civil war – Afghanistan in 1996.If the violence of Islamism 1.0 rarely succeeds in forwarding the Shari’a, the Islamism 2.0 strategy of working through the system does better. Islamists, adept at winning public opinion, represent the main opposition force in Muslim-majority countries such as Morocco, Egypt, Lebanon, and Kuwait. Islamists have enjoyed electoral success in Algeria in 1992, Bangladesh in 2001, Turkey in 2002, and Iraq in 2005What one might call Islamism 1.5 – a combination of hard and soft means, of external and internal approaches – also works. It involves lawful Islamists softening up the enemy, then violent elements seizing powerghettos of Brussels”, about the misbehavior of young “New Belgians” who (threaten to) make certain neighborhoods — “they have really become ghettos” (i.e. no-go zones) — totally unlivable and prove the total failure of the supposedly smooth process of integrationTurkey’s goal is to live in peace with all countries and restore the might of the Ottoman Empire, Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan. saidif Turkey becomes part of the EU, maybe all of Europe can become part of the restored Ottoman Empire, too! Wouldn’t that be coolNo doubt they can start with Albania and Kosovo, then move on to Bosnia and FYROM, and finally make a grab for Bulgaria, Greece, and Sicily.

    By that time, the stealth Jihad should be far enough along in the rest of Eurabia for them to make their move. Of course, the Muslims in Europe proper might have different ideas, so perhaps we might be witness to an Islamic power struggle–right in the heart of Europe.ISLAMIC SUPREMACISM is the belief that Islam is superior to other religions, cultures, and governmental systems, and the belief that Islam's superiority entitles Muslims to dominate, control, and rule non-Muslims.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όλοι πια αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα (ελπίζω , ποτέ δεν ξέρεις! )που αντιμετωπίζει η δυτική Ευρώπη από την πληθυσμιακή έκρηξη όλων τον ανατολικών λαών. Μονόδρομος για όλους αυτούς είναι η μετανάστευση τους στην δύση, όσο είναι ελεγχόμενη η φυγή τους από τις χώρες που προέρχονται τα πράγματα θα είναι ομαλά, κάποια στιγμή θα χαθεί ο έλεγχος, και το πρόβλημα θα είναι τεράστιο, η αφομοιωσή μας τετελεσμένο γεγονός. Έτσι η επιλογές μας δυο είναι, η λύνουμε το πρόβλημα στην πόρτα μας, η στην δική τους. Νομίζω ότι το ίδιο έπραξε και ο Αλέξανδρος ο Μέγας Έλλην στο παρελθόν, έτσι και για μας είναι μονόδρομος η λύση να δοθεί στην χώρα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΩΝ (ΞΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ).
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ; ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ....ΤΡΙΧΕΣ. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ....ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ; ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ;
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ, ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ή ΜΕΓΑΛΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ;
    ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;
    ΟΙ πΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ "ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ" ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ;
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ......

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΙΤΑΛΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΒΕΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Islam teaches that nations are in one of two major categories - dar-al Harb (house of war) and dar-al-Islam (Muslim rule). Any nation that is not Muslim is therefore, by definition, at war with Islam (or, at best, in contradiction to the preferred order). Muslims cannot be expected to maintain loyalty to a nation that is at war with their religion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. The Western world is in urgent need of a leader who will powerfully defend Western values against the growing influence of radical Islam .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.