3/12/09

«Δεν παραιτούμεθα, δεν απογοητευόμεθα, δεν φεύγομεν, δεν φοβούμεθα»


Το όνειρο έγινε πραγματικότης. Η Παναγία του Πέρα, ο μεγαλοπρεπής ναός που έχτισε πρώτο η Ρωμηοσύνη στα τέλη του 18ου αιώνα, στο πλαίσιο των συγχρονιστικών μέτρων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και είχε καταστραφεί το 2003 κατά την βομβιστική επίθεση στο Βρετανικό Προξενείο, ανακαινίστηκε υπό την επίβλεψη Καθηγητών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, του Πολυτεχνείου Κων/πόλεως και τη συμβολή Ελλήνων και Τούρκων εμπειρογνωμόνων.
Της λειτουργίας προέστη ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος σημειωτέον είναι και ο εμπνευστής του έργου ανακαίνισης όλων των ναών της Πόλης. Έργο επίπονο και πολυδάπανο που ολοκληρώθηκε ευτυχώς, χάρη στη γενναιοδωρία επίλεκτων ομογενών, οι οποίοι πρόθυμα ανταποκρίθηκαν στις εκκλήσεις του.
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο έργο ο Πατριάρχης, ετόνισε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
»... το ιερόν τούτο έργον της αναστηλώσεως και του ιερού τούτου ναού, αποδεικνύει την αποφασιστικότητά μας να μείνωμεν εδώ και να συνεχίσωμεν την παρουσίαν, την ιστορίαν και την μαρτυρίαν μας, εις πείσμα -των ολίγων ευτυχώς- που μας έχουν ξεγράψει, κατά το δη λεγόμενον και ομιλούν υποτιμητικώς δια την ομογένειαν, αντί να την βοηθήσουν να υπερπηδήσει τα σημερινά εμπόδια και να ορθοποδήσει. Δι' ημάς ζει Κύριος ο Θεός! Και ημείς θα ζήσωμεν με την χάριν Του και την βοήθειάν Του. Δεν παραιτούμεθα, δεν απογοητευόμεθα, δεν φεύγομεν, δεν φοβούμεθα, παρά τα εξυφανθέντα και αποκαλυπτόμενα κατ' αυτάς τρομοκρατικά σχέδια εναντίον μας».

31 σχόλια:

  1. Φεύγουν τα Mil-Mi-35 από την Κύπρο;

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σχεδιάζεται η μετακίνηση του κυπριακού τάγματος επιθετικών ελικοπτέρων μακριά από τη στρατιωτική βάση της Πάφου στην Κύπρο. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι τουλάχιστον στην ατζέντα των συνομιλιών μεταξύ της κυπριακής κυβέρνηση και της τουρκικής κοινότητας στην βόρεια Κύπρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυπριακή κυβέρνησης και η στρατιωτική ηγεσία της ΕΦ δεν σχεδιάζουν να κλείσει η αεροπορική βάση της Πάφου, παρά συζητείται η μετακίνηση των ελικοπτέρων, πιθανόν στην Ελλάδα.
    Τα ελικόπτερα Mil Mi-35 παραλήφθηκαν από τη Ρωσία το 2001. Η παρουσία τους στην Κύπρο κρατήθηκε μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι το 2002, οπότε εμφανίστηκαν την ημέρα της κηδείας του στρατηγού Ε. Φλωράκη. Συνολικά παραλήφθηκαν δώδεκα ελικόπτερα. Κύπριοι πιλότοι είχαν μεταβεί στη Ρωσία το 2001 και εκπαιδεύτηκαν στο χειρισμό του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου. Η εκπαίδευση συνεχίστηκα στην Κύπρο Ένα ελικόπτερο συνετρίβη κατά το παρελθόν. Το 2001 δημιουργήθηκε η 450 Μοίρα Ελικοπτέρων (ΜΕΠ) με έμβλημα τον μαύρο πάνθηρα και τα 12 χρυσά αστέρια. Ο Πάνθηρας συμβολίζει τη δυνατότητα δράσης μέρα και νύχτα ενώ τα 12 αστέρια συμβολίζουν τα 12 ελικόπτερα που από την 5η Ιουλίου 2006 έμειναν 11.
    Όταν ένας λαός αποφασίσει να αφοπλιστεί μόνος του για δεύτερη φορά στη σύγχρονη ιστορία του, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και μετά από ένα τραγικότατο παρελθόν, περιττεύουν τα λόγια.


    πηγή:fox2magazine

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mε πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς, ματαιώθηκε η ελληνο-ισραηλινή συνεκπαίδευση σε επιχειρήσεις Έρευνας & Διάσωσης Μάχης (CSAR) με τη συμμετοχή ισραηλινών ελικοπτέρων CH-53D "Yas'ur 2000". Η άσκηση που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεταξύ 6 και 13 Δεκεμβρίου στην Ανδραβίδα, αν και ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, συνδέεται σύμφωνα με το δημοσίευμα με την επίσκεψη του Ισραηλινού υπουργού Bιομηχανίας και Ενέργειας Βenjamin Ben-Eliezer στην Άγκυρα, η οποία θεωρήθηκε ως προσπάθεια αποκατάστασης των τουρκο-ισραηλινών σχέσεων που έχουν διαρραγεί σε μεγάλο βαθμό τους τελευταίους μήνες.
    Παράλληλα εκκρεμεί η συνεργασία με τη μορφή εναέριου ανεφοδιασμού ελληνικών μαχητικών F-16 από ισραηλινό ιπτάμενο τάνκερ KC-707 "Saknai" της 120ης Μοίρας που έχει προγραμματιστεί για το μήνα αυτό, στη περιοχή μεταξύ Καστελλόριζου και Κρήτης.
    H ελληνική πλευρά φαίνεται πάντως διατεθειμένη για στενότερη συνεργασία με το Ισραήλ καθώς επίκειται επίσκεψη του Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχου Γ. Καραμαλίκη στο Τελ-Αβίβ μετά την σημερινή ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψης στην Αίγυπτο. Σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα σχετικά με ποιες αμυντικές ανάγκες της Ελλάδας εξυπηρετεί η ελληνοϊσραηλινή συμφωνία, ο ΥΕΘΑ επικαλέστηκε τη διμερή συμφωνία αμυντικής συνεργασίας τονίζοντας ότι "δε στρέφεται εναντίον τρίτων χωρών.

    πηγή: Το Ποντίκι

    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι σχέση έχουν τα παραπάνω σχόλια με το άρθρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις χτίζουμε, αναστηλώνουμε, δημιουργούμε.
    Εκείνοι καταστρέφουν, ρημάζουν, λεηλατούν.
    Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Εμείς χαρούμενοι στις αποπερατώσεις και οι "φίλοι" ευτυχισμένοι στις κατεδαφίσεις ! Και οι δύο έχουν κοινή χαρά, όμως απο την ΑΝΑΠΟΔΗ.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει κάποιο e mail επικοινωνίας με το ιστολόγιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Καλεντερίδη, για το προσκύνημα του Βαρθολομαίου στην Εβραϊκή Συναγωγή της Νέας Υόρκης ανήμερα 28η Οκτωβρίου και την ομιλία του στο Στρατηγείο της Coca-Cola (όπου δήλωσε ότι η Τουρκία είναι η Πατρίδα του!) στην Ατλάντα, δεν έχεις πεί λέξη. Γιατί άραγε; Λογοκρίνεις ειδήσεις κι εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Tι σχέση έχουν τα παραπάνω σχόλια με το άρθρο;"


    Έπρεπε και οι "στρατοκαυλοι"(γεια σου Ζαφειρη παιδαρε!)να κανουν με καποιον τρόπο αισθητη την παρουσια τους στο ιστολόγιο.Ιστορία "γιοκ", γεωπολιτική "γιοκ",οικονομια "γιοκ",πολιτική "γιοκ", κοντευαν οι ανθρωποι να περιθωριοποιηθούν!Και έτσι προέκυψε η παραπάνω "τσόντα"!Παντως καλό ειναι που και που να μαθαινουμε για την ποιοτητα του χαλυβα απο την οποία ειναι κατασκευασμενος ο θωρακας των leo2(αν δηλαδη περιεχει τις σωστες αναλογίες ανθρακα, χρωμίου και μολυβδαινίου),η με ποιον τροπο ειναι στερεωμένες οι οθόνες tft στο cockpit ενος f16(με πυρους, με περτσινια, με μπουλονια, ή με UHU).Ο,τι μαθαινουμε σ'αυτην την ζωη, κερδος ειναι!Αλλωστε το ξαπαειπαμε!"ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ Ο ΕΤΑΧΘΗ"!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 3 Δεκέμβριος 2009 6:09 μμ
    το θέμα έχει καλυφθεί από το ιστολόγιό μας.
    Υπάρχει σχετική ανάρτηση.
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/11/blog-post_153.html
    Νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός όταν κρίνεις τους άλλους.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ3 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:49 μ.μ.

    Και όμως το όνειρο έγινε πραγματικότητα κατά το ήμισι...διότι προκειμένου να ολοκληρωθεί απομένει η πρόσληψή μου ως Επιτρόπου του Παγκαριού.
    Ως κατ' επάγγελμα Αριστερός και θα τρώω από το παγκάρι και θα ρουφιανεύω το Νεοκόρο στο Διάκονο,το Διάκονο στον Πρεσβύτερο,τον Πρεσβύτερο στον Πατριάρχη, τον Πατριάρχη στον Ερντογάν, τον Ερντογάν στο Δρακουμέλ, ώστε να τα μαθαίνει το Ομπάμα και να ξαναγίνουν εκλογές στη Νέα Δημοκρατία!
    Συγχωρέστε με κύριε Καλεντερίδη, αλλά όση σχέση έχουν τα σχόλια των παραπάνω σχολιαστών με το θέμα...άλλη τόση έχει και το δικό μου.
    Ρε Χασάν...τέρμα οι Ελληνικές εφημερίδες, από σήμερα να μου φέρνεις τη "HAARETZ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίνωα εγώ τι σχέση έχω με όλα αυτά;παρεμπιπτόντως,θα έτσουξε πολύ η νίκη Σαμαρά όπως όλη την Κρήτη άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    Ο περιοδεύον θίασος, που παριστάνει το κράτος στα σύνορά μας και διεκδικεί το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, είχε το θράσος να απειλήσει ελληνικό blog. Αναφερόμαστε στο εξώδικο που έστειλε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των Σκοπίων (ναι, έχουν και τέτοια τρομάρα τους!) στο γνωστό blog. Είναι λογικό να ενοχλούνται οι σκοπιανοί απο τη δράση των ελληνικών blogs που έχουν σπάσει εδώ και καιρό την συνωμοσία της σιωπής που είχαν επιβάλλει τα Μου Μου Ε! Όσα εξώδικα και αν στείλουν οι σκοπιανοί, εμείς είμαστε μια γροθιά και γι' αυτό πιο δυνατοί.
    Παιδιά εκεί στη Θεσσαλονίκη μας... Να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι σας! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!
    Για περισσότερα δείτε στο http://taxalia.blogspot.com/

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Μίνωα εγώ τι σχέση έχω με όλα αυτά;παρεμπιπτόντως,θα έτσουξε πολύ η νίκη Σαμαρά όπως όλη την Κρήτη άλλωστε..."



    Καμια απολύτως σχεση.Αλλα οσες φορες κανω χρηση του ορου "στρατοκαυλος", πρεπει να απευθυνω και εναν εμμεσο χαιρετισμο στον εφευρετη του.Και αυτος εισαι εσυ Ζαφειρη μου!
    Οσο για το στραπάτσο που επαθε η Μητσοτακαινα στις εκλογες της ΝΟΥ-ΔΟΥ, δεν ξερω τι κανουν οι υπόλοιποι Κρητικοί, αλλα προσωπικά χεστηκα πατοκορφα!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να και κατι που ΕΧΕΙ σχεση με το αρθρο!
    http://ellinikoforum.blogspot.com/2009/12/n.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς επαγγελματιαν αριστερον ή και πασχοντα απο ψωραν εγκεφαλικην.

    Ενταυθα

    Τι εγινε; Πηγες στο Τελ-Αβιβ, υπεβαλες τα δικαιολογητικα σου για αρχιρουφιανος;
    Πες μου σε παρακαλω γιατι υπαρχουν κι πολλοι αλλοι ενδιαφερομενοι.

    Φιλικα,

    "Οψιμος Εβραιοφαγος"
    κατοικοεδρευων εις Καζινον. Λουτρακι Κορινθιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ3 Δεκεμβρίου 2009 στις 9:07 μ.μ.

    Φίλτατε "Όψιμε Εβραιοφάγε",ευχαριστώ θερμώς δια τας πληροφορίας που μου παρείχες και αναφέρω ευποιθώς τα κατωτέρω:
    Υπέβαλα τα υπόψη δικαιολογητικά αναφορικά με το εως τώρα σπιουνο-ρουφιανιλίκι μου, πλην όμως έπεσα σε "σπαγγοραμμένους".Με πληροφόρισαν ότι το "μαγαζί" τους έχει "τιγγάρει" από "προσκυνημένους" Γραικύλους,άσσους στη σπιουνιά και τη ρουφιανιά...προθύμους να δουλέψουν και "τσαμπέ" και άκουσον...άκουσον "Όψιμε Εβραιοφάγε" μου τι με συμβούλευσαν:
    "Άρχισε μου λένε να μαθαίνεις "ντράμς" και γίνε "ροκάς", ακολούθως ξεκίνα σπουδές στην Ιατρική αλλά λαμβανομένου υπόψη ότι και το φακελάκι σήμερα υφίσταται κρίση,σπούδασε οικονομικά...στη συνέχεια...δε μπορεί όλο και κάποιο παιδί Πρωθυπουργού θα βρείς να συγκατοικήσεις...και μια μέρα...που ξέρεις...μπορεί να γίνεις και Πρωθυπουργός!"
    Κατόπιν των ανωτέρω διαλαμβανομένων "Όψιμε Εβραιοφάγε" μου και δεδομένου ότι κατοικοεδρεύεις εις Καζίνο Λουτρακίου, παρακαλώ υμάς όπως μεσολαβήσεις εις τον κύριον "Ζάν Κοέν", προκειμένου να με προσλάβει ως...κατ΄επάγγελμα "Ζάν Κλεψι+άν" στο τραπέζι που παίζεται το τυχερόν παίγνιον "ΡΟΥΣΦΕΤΙΣΤΑΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Βασίλης

    Είναι λάθος ακόμα και να αναπαράγεις δημοσιεύματα, ειδικά όπως το β'.
    Δηλαδή, πρέπει πάντα να υπονομεύουμε ακόμα και τους πιο σοβαρούς θεσμούς μας; Επειδή έτσι θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι ή πολιτικοί να τα ξεσκίσουν όλα σε αυτήν τη χώρα; Αν θες, Βασίλη, να είσαι αντι-Ισραηλινός, βρες κάτι άλλο και άσε ήσυχο τον ελληνικό στρατό.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άρα επειδή το έχω δει το άρθρο στην ΝΥ, ο Παναγιότατος το πάει μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Με μπερδεύει όπως η ΕΕ που μια λέει υπέρ των Ελληνικών θεμάτων για το σκοπιανο, τουρκικό και την την Κύπρο, και μια λιβανίζει αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Ρε Χασάν...τέρμα οι Ελληνικές εφημερίδες, από σήμερα να μου φέρνεις τη "HAARETZ"!

    Οτι πεις εσυ גַּלְיָה!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε, 6:16πμ
    Μπράβο, γλωσσομάθεια :)
    Και nikud!
    Η αλήθεια είναι όμως ότι τα ιταλικά με "ακουμπάνε" πιο πολύ.

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 3 Δεκέμβριος 2009 8:03 μμ

    Μήπως είσαι προβοκάτορας; Διότι έτσι μου φαίνεται εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Κύριο Καλεντερίδη

    Γράφεται ότι "Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί" κι εγώ αναρωτώμαι σε το χρησιμεύει; Ούτε ένα από τα παραπάνω σχόλια δεν έχει σχέση με το άρθρο, ΟΥΤΕ ΕΝΑ! Δουλεύει αυτός ο "μετριασμός", ή είναι της πλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Μήπως είσαι προβοκάτορας; Διότι έτσι μου φαίνεται εμένα".



    Εεεεεε, ναι.
    Κερδισατε!!!!
    Ποτε θα περασετε απο τα γραφεια μας (Μαραθωνοδρομου 1-Παλαιο Ψυχικο) να παρετε τα δωρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς επαγγελματιαν αριστερον ή... κλπ., κλπ.

    Ποιος ειναι αυτος παλι ο απο τετοιος που μας αναφερεις; Ο
    "αποσιωποιημενος".
    Δεν τον ξερουμε εμεις αυτον το κυριο.
    Μαλλον θα ειναι απο αλλο Πλανητη γιατι και το ονομα του μας μπερδευει.
    Εμεις τον Μακη ξερουμε παιζει και στην Εθνικη. Στην Εθνικη των χαφιεδων. Αυτον το αλλον δεν το εχουμε ματαδει, μαλλον τον κρατανε στο παγκο για την εκπληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς επωνυμον/ανωνυμον "Δις Galia"
    4 Δεκέμβριος 2009 11:00 πμ

    Μη φοβου αν σας "ακουμπανε" τα ιταλικα.
    Κανας Παλαιστινιος μην σας "ακουμπησει" γιατι τοτε δεν σας εγγυωμαι τιποτε.

    Χασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ4 Δεκεμβρίου 2009 στις 4:37 μ.μ.

    4 Δεκέμβριος 2009 3:25 μμ
    Είναι η...πεθερά σου, ο συγγενής που σου κάνει επίσκεψη για να δεί δήθεν τι κάνεις αλλά ουσιαστικά για να σου ζητήσει δανεικά, η ερωμένη σου αν και είσαι παντρεμένος,ο εργοδότης σου,ο προϊσταμενός σου, ο Διοικητής σου, ο ιδιαίτερος του Βουλευτής σου,ο ταξιτζής σου,ο χασάπης σου,ο Δήμαρχος ή ο Κοινοτάρχης σου, ο δάσκαλος/λα του παιδιού σου, ο οικογενειακός ή νοσοκομειακός γιατρός σου, ο επιβλέπων την μεταπτυχιακή εργασία σου, ο πνευματικός σου,ο πολιτικός μηχανικός σου,ο δικαστής σου,ο συνδικαλιστής σου...κλπ...κλπ...είμαι τα πάντα εκτός από ένα...γιατί όσο και να θέλω ως κατ'επάγγελμα Ρουφιάνος δεν μπορώ να σε προδώσω...μόνο αν είναι η μάνα σου!
    Σου φαίνεται περίεργο...δεν είναι όμως...γιατί αν ήμουνα ο ποπός σου να είσαι σίγουρος πως θα έρχονταν η ώρα... και εγώ ακόμα...θα σε πρόδιδα!
    Μάλλον εσύ είσαι από άλλο Πλανήτη...και σε παρακαλώ...ως κατ' επάγγελμα Αριστερός δεν επιτρέπω σε κανένα να μου αμφισβητεί τα "πρωτοτόκια"...στη σπιουνιά και τη ρουφιανιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @4 Δεκέμβριος 2009 4:37 μμ

    Ωχχχχ!!!
    Πατησα κατα λαθος το κουμπι.
    Καλα ρε σαγιαν μη κανεις ετσι!
    Ξεχασες να παρης τα χαπια σου σημερα;
    Σε βλεπω οτι αρχιζεις να αφριζης απ' ολες τις οπες σου.
    Μ' αρεσει και το συντακτικο σου.

    Την καλημερα μου στον Κυριακο ααααμα και τον δεις.
    Παντα τολεγα εγω. Δεν κανει αυτο το ιστολογιο για σενα. Παθαινης αναφυλαξια.
    Στου "γκαργκαβραμελ" μαλλον θα εισαι ευπροσδεκτος. Ειναι και ο "gay hero" εκει και σε περιμενει να παιξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. TO SXOLIO MOU EINAI ASXETO ME TO THEMA
    kurie Minoa (an auto einai to onoma sou gia to opoio amvivallo) tha ithela na iksera pois sou edose to dikaoima na paofasizeis pios tha mine i poios tha figei s' autin tin xora (voudistes evraioi ktl.)? paerpitptontos gia voudistes tromokrates den exo akousei alla fovamai oti esu tha kolazes kai agio me auta pu grafeis (anafertomai sta xthesina) kai mallon tha dimiourgouses kai voudistes tromokrates!AN THELEIS NA KSERIES EIMAI CHRISTIANOS ORHTODOXOS.Mporeis na koroideueis tous "strato...ous" (den to grafo olo giati antiheta me kapoion exo tropous) alla esi eisai trixeiroteros.I Totenkomhpwerbade ton SS apotrlountan apo atoma san esena kai auta pu egrapsa xtes gia sena isxoun! episis allakse onoma giati o Minoas itan gnostos gia tin dikaiosuni tou (gia auto kai ton evalan kriti ston kato kosmo mazi ton adelfo tou ton Rodamanthi kai ton Aiako)esi eisai profanos asxetos me tin idea tis dikaosunis.Sou proteino to onoma Turquemada (o megaliteros xasapis tis Ispanikis Ieras Erksetasis) Atoma esana eina zontani disfimisi tou pneumatos agapis tou xristainismou. An mou apantisies opos egrafe kai o Polivios min mas milas san filos eno den eisai alla sn ethros gia auto eisai!agapo tin patrida kai gia auto tin thelo panta na einai demeni me tin idea tis dikaoisunis (albert Camus)
    Zito i ellada i dikaiosini kai ochristianismos!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 4 Δεκέμβριος 2009 6:22 μμ ,Χρηστο απο Λονδινο ξαναδιαβασε τα σχολια.Δεν αναφερθηκα εγω σε Βουδιστες αλλα αυτος πο εγραψε το προηγουμενο σχολιο απο το δικο μου.Εγω αναφερθηκα στα "καλα" του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ5 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:24 π.μ.

    4 Δεκέμβριος 2009 5:19 μμ
    Σε καταλαβαίνω,θίχτηκε ο "μεγάλος" ρουφιάνος σου...
    Προσεχέτον μου,όταν πας σε καμιά συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και... σε πιάσει κόψιμο...τότε να δεις...θα σε προδώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kυριε Καλεντεριδη,
    διαφυλαξετε παρακαλω τη σοβαροτητα της ανταλαγης αποψεων στα τοσο σοβαρα θεματα που θετει το ηλεκτρονικο Σας βημα απο αγαπητους 'φιλους' που εκτροχιαζουν τη γονιμη συζητηση σε φαιδρες ατραπους.
    Ευχαριστω

    Ενας Χανιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.