31/1/10

Προβοκάτσια βλέπει ο Πάγκαλος στον εμπρησμό της συναγωγής

Σαφείς υπαινιγμούς ότι πρόκειται για προβοκάτσια ο διπλός εμπρησμός της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά έκανε χθες στη Βουλή ο Θόδωρος Πάγκαλος. Την ίδια στιγμή, άφησε να εννοηθεί ότι προκαλεί σοβαρά ερωτήματα η δημοσίευση άρθρου στην αμερικάνικη εφημερίδα «Wall Street Journal» όπου, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, καταγγέλλεται η χώρα μας για υποτιθέμενο αντισημιτισμό.


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, εμφανίστηκε να αποδέχεται το συμπέρασμα του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος επέστησε την προσοχή στην κυβέρνηση λέγοντας ότι ενδεχομένως «κάποιες υπηρεσίες θέλουν να δημιουργήσουν τριγμούς στις σχέσεις Ελλάδας- Ισραήλ και να μη θέλουν μια άλλη δίοδο προσέγγισης των δύο χωρών ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει μια διαφοροποίηση και στο τρίγωνο Άγκυρας- Ουάσιγκτον- Ιερουσαλήμ». «Θα συμφωνήσω απόλυτα με το συμπέρασμα του προέδρου του ΛΑΟΣ αλλά δεν έχω την ελευθερία του λόγου που αυτός έχει γιατί είμαι σ΄ αυτά τα έδρανα, τα οποία είναι ένας είδος δέσμευσης και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θ. Πάγκαλος.

Ο ίδιος μάλιστα έσπευσε να σημειώσει με νόημα πως του δημιουργούνται «εύλογα ερωτηματικά» για το δημοσίευμα της «Wall Street Journal»- που τη χαρακτήρισε «εφημερίδα του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ»- και ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο «που σε στιγμές δεινής πάλης η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να εξασφαλίσει καλύτερους όρους δανεισμού». Οι συλληφθέντες. Σε ό,τι αφορά το ποινικό μέρος των εμπρησμών, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποκάλυψε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους, είναι Ελληνοαμερικανός, γεννημένος στο Αϊντάχο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα στις 28 Οκτωβρίου του 2009 και είναι υιός υπουργού Οικονομικών της πολιτείας του Αϊντάχο. Πάντως κατά τον κ. Θ. Πάγκαλο τόσο ο Ελληνοαμερικανός όσο και οι άλλοι που παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στους εμπρησμούς- «ένας Έλληνας περιθωριακός και δύο Βρετανοί υπήκοοι»- είναι κατάδηλο πως διακατέχονται από αντισημιτικά και ρατσιστικά αισθήματα.

ΝΕΑ

12 σχόλια:

  1. Σωωωωωωπα!
    Παλι καλα που το ανακαλυψε ο μπουχέσας!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου διαβαζει την εφημεριδα θα διαβασε και την απαντηση που εστειλε ο αρμοδιος υπουργος

    αν δεν τον καλυπτει η απαντηση να στειλει και αυτος μια

    ομως άλλα λεμε μεσα και άλλα εξω ...

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κύριος Πάγκαλος θα λείψει πολύ απο το Κίνημα και απο την πολιτική ζωή του τόπου όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει την πολιτική ή αν ω μη γένοιτο πάθει κάτι σχετικά με την υγεία του.

    Το γεγονός ότι υπάρχει ακόμα και λέει αυτά που λέει είναι ευτύχημα για την πολιτική ζωή του τόπου και για το ΠΑΣΟΚ.

    Να στε καλά κυρ Θόδωρα και προσέξτε την υγεία σας, η πατρίδα σας έχει ανάγκη.

    Πυργιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΝΗΣΙΓΕΝΗ JEFFREY. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Α(Υ)ΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ κύριε Πυργιώτη έχω μία καλύτερη πρόταση σ' ότι αφορά στον κ. Πάγκαλο.
    Επειδή είναι ένας απο τους βασικούς υπεύθυνους για τις δύο μεγαλύτερες ταπεινώσεις που υπέστη η χώρα μας,να δικαστεί τόσο για την υπόθεση Οτσαλάν, όσο και για την υπόθεση των Ιμίων.
    Τι να το κάνω που τα λέει ωραία;
    Αν ήταν έξω απο την κυβέρνηση τώρα θα ούρλιαζε.

    Δυστυχώς αγαπητέ μου αν εξαιρέσει κανείς τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Γεώργιο Αβέρωφ , η σύγχρονη πολιτική σκηνή μας μόνο ανδρείκελα και καλοπερασάκιδες ανέδειξε.Μόνον αυτοί ακολούθησαν υπερήφανη εξωτερική πολιτική χωρίς να χρεώσουν την χώρσα και υπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον με καθε τρόπο.


    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ίδιο σκηνικό με τα Σεπτεμβριανά μπας και τους βγει:
    Προμελετημένη ενέργεια με έτοιμη δημοσίευση από τους Times

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ασυνήθιστα ακαριαία δράση της αστυνομίας χάλασε μία επικίνδυνη (και κατάμαυρη) σούπα που μαγειρευόταν. Διέρρευσε κάτι περί Μοσάντ κλπ. Τι γνωρίζουμε πραγματικά όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ma kala kaneis den upopteuetai tin xora pou tha eixe to megalitero kerdos apo opoiadipote esoteriki anastatosi kai disfimisi tis Elladas;Tourkia!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καραμανλής καί ο Αβέρωφ αποτελούν τά λαμπρότερα παραδείγματα ανδρεικέλων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικα μας ειπανε ποιοι και απο που προερχονται αυτοι που βαλανε τη φωτια και δυο φορες μαλιστα; Ητανε Εβραιοι ή οι συνεργατες τους;
    Ελληναραδες, Φασιστες; Ναζι; Συριζαιοι; Χρυσαυγιτες; Αντιφα; Μηπως η γρια που αναβε το φουρνο να ψηση ψωμι στο διπλανο μπακαλικο;
    Τελικα ποιος ητανε, ποιο το ονομα του κι απο που μας κοπιασαν;
    Τι ειπε τι δεν ειπε ο Παγκαλος ποσως με ενδιαφερει. Οι εβραιοι της WSJ βαλανε ενα Ελληνοφωνο "λεκε" να μας δυσφημηση, ουδεμια εκλπηξις εκει.
    Και ο Παγκαλος επεστρεψε το κρασι στον ισραηλινο πρεσβη γιατι οπως ειπε "ητανε κλεμμενο" απο τους Συριους. (Κι εκει καμμια εκπληξη. Κλεμμενα τα 'χουν ολα αυτοι). Αυτοι που μας δυσφημησαν σε εσωτερικο και εξωτερικο παραμεριστηκαν; Δικαστηκαν για δησφημηση του Ελληνισμου;
    Ή η ολη δουλεια εξηφανισθη;
    Αν ητανε οι οροι αντιστροφοι και ηταν οι εβραιοι οι δυσφημησμενοι απο τους αμερικανους στη θεση μας ο Ομπαμας θα 'χε παραιτηθη τωρα.
    Εδω τι γινεται; Γιατι να δεν ξεκαθαρισει αυτη η υποθεση θα ξανγινουν παλι τα ιδια. Πιθανως σε κανα νεκροταφειο.
    "Παλια μου τεχνη κοσκινο" για τους "παραγωγους" αντιεβραϊσμου.


    Οβραιος εκ Θεσσαλονικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Σταίητ Ντηπάρτμεντ η σφηκοφωλιά του σιωνισμού θα ζητήσει συγγνώμη απο την Ελλάδα για την γκάφα του ή κάθε φορά που θα βγαίνει - αλήθεια, με ποιό δικαίωμα;- να του τραβάμε κι ένα αει σιχτίρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καραμανλής και ο Αβέρωφ δεν άφησαν τους Τούρκους να καταλάβουν το35 απο το38% της Κύπρου;Μη τρελαθούμε τώρα;
    Αυτά βλέπουν οι εργολάβοι και νομίζουν οτι δουλειά τους είναι να μας πουλάνε οτι σχεδιάζουν οι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.