28/1/10

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ Ανησυχία στην Τουρκία για νέο, μυστικό Άξονα Ελλάδας-Ισραήλ

Όλα ξεκίνησαν από την επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αντιναυάρχου Ναυτικού Γεώργιου Καραμαλίκη στο Ισραήλ.

Ανησυχία προκάλεσε σε μεγάλο μέρος του τουρκικού τύπου, αλλά και σε think tanks της χώρας, η είδηση για τη μυστική επίσκεψη του Έλληνα αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αντιναυάρχου Ναυτικού Γεώργιου Καραμαλίκη στο Ισραήλ. Τουρκικές εφημερίδες αναμετέδωσαν την είδηση που δημοσιεύθηκε στη γνωστή ισραηλινή ιστοσελίδα Debka File. Η τελευταία εστιάζει σε ειδήσεις σχετικές με την άμυνα, την ασφάλεια και τη διπλωματία, ενώ διατηρεί προσβάσεις στην Τsahal (τις Ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις) και τις μυστικές υπηρεσίες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Debka File, ο Καραμαλίκης επισκέφθηκε μυστικά το Ισραήλ το Δεκέμβριο και έγινε δεκτός με τιμές ασυνήθιστες προς ξένους στρατιωτικούς παράγοντες. Ξεναγήθηκε δε από τον Ισραηλινό ομόλογό του σε βάσεις που το Ισραήλ θεωρεί καίριας σημασίας, ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να περιεργασθεί υποβρύχια, πλοία και οπλικά συστήματα που το Ισραήλ θεωρεί επτασφράγιστα μυστικά, και την ύπαρξή τους αποκαλύπτει μόνο στους στενότερους συμμάχους του. Ανάμεσα σε αυτά, το υποβρύχιο INS Dolphin 800, που θεωρείται το σημαντικότερο όπλο αποτροπής του Ισραήλ.

Η έγκυρη ιστοσελίδα έκανε λόγο για προσέγγιση Ελλάδας – Ισραήλ παράλληλη στην ψύχρανση των σχέσεων Ελλάδος – Τουρκίας, και είδε στην πρόσφατη μυστική επίσκεψη μία ακόμη ένδειξη της προσέγγισης αυτής. Καθώς η Άγκυρα έστρεψε την πλάτη της στον παραδοσιακό σύμμαχό της για να στραφεί προς τη Συρία και το Ιράν, το Ισραήλ αξιολόγησε εκ νέου τη δυνατότητα συμπόρευσης με την Ελλάδα. Ο τουρκικός τύπος αναφέρεται σε «ανταλλαγή επισκέψεων ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ που δεν μπορούν πια να θεωρηθούν επισκέψεις ρουτίνας».

Τόσο η ισραηλινή ιστοσελίδα, όσο και τα – εν γένει εκνευρισμένα – δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου σημειώνουν ότι η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ δεν είναι νέα, καθώς είχε πραγματοποιηθεί κοινή άσκηση τον Ιούνιο του 2008 ανάμεσα στο ναυτικό και την αεροπορία των δύο χωρών. Το Ισραήλ έσπρωξε κοντύτερα στην Ελλάδα ο αποκλεισμός του από αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ στην κεντρική Ανατολία, κατά γενική εκτίμηση πολλών Τούρκων αναλυτών.

Παράλληλα, στον τουρκικό τύπο και στις ιστοσελίδες των τουρκικών think tanks μεταφέρονται εκτιμήσεις ισραηλινών στρατιωτικών και αναλυτών, σύμφωνα με τις οποίες η χώρα δεν μπορεί πλέον να εμπιστευθεί την Τουρκία ως στρατηγικό εταίρο. Η Τουρκία εγκατέλειψε το μοντέλο του κοσμικού κράτους και βαίνει προς την ισλαμοποίηση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διατηρήσει στενές σχέσεις με το εβραϊκό κράτος, διατείνονται οι εν λόγω φωνές από το Ισραήλ.

Η εκτίμηση αυτή, ωστόσο, παραβλέπει το γεγονός ότι το Ισραήλ τήρησε ασυνήθιστα μαλακή για τα δεδομένα της χώρας αυτής στάση στις άγριες φραστικές επιθέσεις και προσβολές που δέχθηκε από Τουρκικής πλευράς. «Κατάπιε» την προσβολή του Νταβός τον Ιανουάριο του 2009, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την Τουρκία για την απρεπή συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών Ντάνι Αγιαλόν προς τον Τούρκο πρέσβη τον τρέχοντα μήνα. Η Τουρκία θεωρείται ακόμη πολύ σημαντική για το Ισραήλ, που πασχίζει να διατηρήσει αξιοπρεπείς σχέσεις με την Άγκυρα προκειμένου να μη δει τις περιφερειακές ισορροπίες να ανατρέπονται ριζικά εις βάρος του.

Πέραν της έκπληξης και του προβληματισμού για το ενδεχόμενο μιας ελληνοϊσραηλινής προσέγγισης και στενής στρατιωτικής συνεργασίας, μεγάλο μέρος του τουρκικού έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου διατείνεται πως το Ισραήλ επιθυμεί να συστρατεύσει την Ελλάδα στα σχέδιά του εναντίον του Ιράν. Επικρατεί στην Τουρκία η άποψη ότι πιθανή «προληπτική» επιδρομή του Ισραήλ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν αποτελεί σοβαρό ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον. Γνωρίζοντας πως δε θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τον εναέριο χώρο της Τουρκίας στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας επίθεσης, καθώς η Άγκυρα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι στηρίζει το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, το Ισραήλ ελπίζει να έχει στη διάθεσή του τον ελληνικό, ισχυρίζονται Τούρκοι αναλυτές, χωρίς όμως να εξηγούν επαρκώς τη θέση τους αυτή. ‘Αλλοι πάλι ισχυρίζονται πως το Ισραήλ φλερτάρει με την Ελλάδα με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει εναντίον της Τουρκίας.

Αν και δε φαίνεται η πλέον σοβαρή θεώρηση, κάποιοι στρατηγικοί αναλυτές έφθασαν στο σημείο να ισχυρισθούν πως το Ισραήλ θα προσπαθήσει να προκαλέσει σύγκρουση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, προκειμένου να καταρρακώσει την οικονομία της τελευταίας και να ανοίξει το δρόμο για την απομάκρυνση της κυβέρνησης Έρντογαν. Οι εν λόγω αναλυτές μιλούν σαν το ενδεχόμενο μιας τέτοιας σύρραξης να είναι σοβαρό, και προειδοποιούν πως αυτή θα κατέστρεφε τη διεθνή εικόνα και τις θεαματικές επιτυχίες της τουρκικής διπλωματίας. Κάθε σύγκρουση με την Ελλάδα θα αντιπαρέτασσε την Τουρκία όχι μόνο με τη γειτονική της χώρα, αλλά απευθείας με την ΕΕ και με ολόκληρο το δυτικό στρατόπεδο, εκτιμούν.

Ισραηλινή πηγή γνώστης των διπλωματικών και στρατιωτικών παρασκηνίων της χώρας της δήλωσε στην ιστοσελίδα newstime, ότι το Ισραήλ «παλαιόθεν» επιθυμούσε τη σύσφιξη της στρατιωτικής συνεργασίας με την Ελλάδα. Η εν λόγω πηγή τόνισε πως πριν τη σύναψη της συμφωνίας στρατιωτικής συνεργασίας με την Τουρκία το 1996, το Ισραήλ είχε αποπειραθεί να συνάψει συμφωνία με παρόμοιο περιεχόμενο με την Ελλάδα. «Όμως η δική σας πλευρά υπήρξε ψυχρή έναντι της πρότασης αυτής» τόνισε η εν λόγω πηγή, σημειώνοντας πως η άρνηση της Ελλάδος – ενδεχομένως προκειμένου να μη θιγούν οι σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο – οδήγησε στη σύναψη της συμμαχίας με την Τουρκία. «Γνωρίζαμε ωστόσο πως η συμμαχία με μία μουσουλμανική χώρα θα είχε εγγενείς δυσκολίες και πιθανότατα ημερομηνία λήξεως» κατέληξε.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=30039

Παραθέτουμε δύο παραπομπές σχετικές με το θέμα και αυτό για να υπάρξει μια σφαιρική άποψη των ελληνοισραηλινών σχέσεων γιατί οι καιροί είναι πονηροί.

Στο παρά 5΄ οι Ισραηλινοί ανέβαλαν την άσκηση
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/5.html

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ, Αντιναύαρχου Γεώργιου Καραμαλίκη στο Ισραήλ
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/12/blog-post_591.html

75 σχόλια:

  1. To Ισραηλ απλα χρησιμοποιει την Ελλαδα ως την αντιζηλο, για να προκαλεσει τη ζηλια της αιωνια αγαπημενης, Τουρκιας.

    Η Γεωγραφια καθως και το μεγεθος και η ισχυς της Ελλαδας, ειναι τετοια που δεν αφηνουν ψευδαισθησεις στο Ισραηλ. Αν καποιος μπορει να ειναι συμμαχος με ουσια στην περιοχη για το Ισραηλ, αυτος ειναι η Τουρκια.

    Οι Ισραηλινοι απλα προσπαθουν να φερουν την Τουρκια στα συγκαλα της... Ή μεχρι να ξαναερθουν οι Κεμαλιστες στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To Ισραηλ απλα χρησιμοποιει την Ελλαδα ως την αντιζηλο, για να προκαλεσει τη ζηλια της αιωνια αγαπημενης, Τουρκιας.

    Η Γεωγραφια καθως και το μεγεθος και η ισχυς της Ελλαδας, ειναι τετοια που δεν αφηνουν ψευδαισθησεις στο Ισραηλ. Αν καποιος μπορει να ειναι συμμαχος με ουσια στην περιοχη για το Ισραηλ, αυτος ειναι η Τουρκια.

    Οι Ισραηλινοι απλα προσπαθουν να φερουν την Τουρκια στα συγκαλα της... Ή μεχρι να ξαναερθουν οι Κεμαλιστες στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, όσα σενάρια αναπτύσονται στο άρθρο, οδηγούν την Ελλάδα σε δυσμενέστερη θέση.

    Δηλαδή εάν γίνει σύρραξη Ελλάδας - Τουρκίας η Ε.Ε. θα πάρει το μέρος μας; Ανέκδοτο για παιδάκια του δημοτικού....

    Το Ισραήλ παίζει το δικό του παιχνίδι, έχοντας πίσω του όλο το οικονομικό-στρατιωτικό-πολιτικό σύστημα του πλανήτη Γη. Έδειξαν στον Α/ΓΕΝ και σε 4-5 συνοδούς του, "απόρρητα".....Ε και;;;;;

    Βέβαια θα ήθελα να εκφράσω την απορία μου, εάν όλη η πληροφόρηση που έχουμε τους τελευταίους μήνες (για να μην πω χρόνια) στα Εθνικά μας θέματα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή είναι σκόπιμη....Γιατί δεν μπορεί να γίνονται μόνο λάθη....

    Γιατί, ακόμα και ο άσχετος μπορεί να βάλει τρίποντο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικα θα επρεπε να ανησυχουμε εμεις αν κατι τετοιο συμβαινει. Ποιος θελει να μπλεξει με τους δολοφονους του Ισραηλ; Ποιος τους εμπιστευεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΤΕΣ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΟΥΜΕ ΑΠ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οντος κατι παει να γίνει γιαυτό και η επιθεση στην συναγωγή. αλλά μην ξεχνάμε ότι οι ισραηλινοι είναι οι μόνοι που μας μισουν τόσο πολύ, ενώ είμαστε οι μόνοι που μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί τους χωρίς να θέλουμε να τους σκοτώσουμε. Μήπως δεν θέλει η αγγλία μία τέτοια συμμαχία γιατί υπάρχει μεγάλη δυναμική σε διάφορα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οπως φαίνεται και απο τα πρώτα σχόλια(θα ακολουθήσουν κι αλλα πολλά) ανησυχία προκαλεί πέρα απο τα τουρκικά think-tanks και στους "έλληνες πατριώτες" η ελληνο-ισραηλινή προσέγγιση.Θα προτιμούσαν φαντάζομαι συνεργασια με την τουρκια εναντιον του ισραηλ,πρώτα ο αντισημιτισμός και μετά το συμφέρον της Ελλάδας!επισης σας προτείνω να συνεχίσετε προβοκάτσια τύπου Χανίων και σε άλλα μέρη της χώρας σε συνεργασία παντα με γκρίζους λύκους και άλλες ισλαμιστικες οργανώσεις που ταυτίζονται με τις απόψεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όσο θυμάμαι δημοσιεύματα στο παρελθόν το Ισραήλ επιδίωκε σθεναρά συνεργασία με την Ελλάδα, σε όλους τους τομείς , αλλά εμείς δεν τους εμπιστευόμαστε η δεν θέλαμε να δυσαρεστήσουμε τα φιλαράκια τους Άραβες που τους είχαμε δώσει ελευθέρας, και αν δεν κάνω λάθος στους διεθνής οργανισμούς κρατούσαν ουδέτερη στάση ,,(φανερά στο παρασκήνιο ποιος ξέρει?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν είχα μιλήσει πριν από μερικούς μήνες ότι θα έρθει η ημέρα που η Τουρκία δεν θα έχει πλέον ανάγκη το Ισραήλ, με χαρακτήριζαν ποικιλοτρόπως.
    Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την Τουρκία 100% (γεωπολιτικά) σαν σύμμαχος του Ισραήλ.
    Μία συνεργασία - πιο σωστά - με την Ελλάδα (και την Κύπρο) θα μπορούσε να είναι στα πεδία της οικονομίας - τουρισμού - εμπορίου - πολιτικής - εξοπλισμών.
    Αν η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος με το Ισραήλ, θα είναι αντίπαλος. Η Τουρκία εκεί που πριν από 10 χρόνια ήταν στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης έφτασε να έχει ρόλο περιφερειακής υπερδύναμης σε Βαλκάνια, Καύκασο, Μέση Ανατολή.
    Στην Μέση Ανατολή η Τουρκία ανταγωνίζεται το Ισραήλ.
    Οπότε το Ισραήλ θα αναγκαστεί να κάνει συμμάχους περιφερειακά της Τουρκίας (όπως η Γεωργία) ώστε να την περιορίζει και ελέγχει.
    Ο περιορισμός αυτός συμφέρει και την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ἀφοῦ ὁδήγησαν τήν Ἑλλάδα σέ πολλαπλά ἀδιέξοδα -οἱ ἀμερικανο-βρετανο-ισραηλινο-βρωμοπαΐοι- καί σέ ἀπελπιστική κατάσταση, ἀφοῦ ἐπί σειρά ἐτῶν τήν ἔχουν στήσει στόν τοῖχο, τώρα τήν ῾῾προσεγγίζουν᾽᾽.

    Ἄς τήν καταστήσουν ὑπερδύναμη-ὅπως ὁ Τσώρτσιλ ἔλεγε ὅταν ὁ ἑλληνικός στρατός χάριζε στούς ἀχάριστους τίς νίκες του στό ἰταλο-γερμανικό μέτωπο-
    ἄς κάνουν Κύπρο καί Βόρειο Ήπειρο ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ἄς μᾶς άφρήσουν νά ἐξορίξουμε πετρέλαιο καί μεταλεύματα -ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΕΔΑΦΟΣ-
    ἄς τελειώσει τό παραμύθι μέ τά Σκόπια,
    ἄς καταργήσουν ὅποιες βλέψεις τῶν μογγόλων γιά Θράκη καί Αἰγαῖο
    ἄς ξεχάσουν τήν πολυπολιτισμική Ἑλλάδα
    ἄς δώσουν στόν λάό νά περάσει ἀπό δίκες τούς βρωμερούς πολιτικούς μας
    ..... καί μετά βλέπουμε.

    Γιά νά μήν ἔχουμε νά διαλέξουμε δηλαδή ἀνάμεσα σέ δορυφορυοποίηση τῆς πατρίδας ἀπό Τουρκία ἤ ᾽Ισραήλ.

    ΥΓ καί ἄς κάνουν το γκιόρκο τό ἀμερικανάκι κυβερνήτη σέ κάποια πολιτεία τῶν ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 28 Ιανουαρίου 2010 1:06 μ.μ.,ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Debka file:
    " Turkish prime minister Tayyip Recep Erdogan has engineered a fresh assault on the already crisis-laden relationship between Turkey and Israel by putting up members of his ruling AK Islamic party to reveal that Israel ran a secret signals intelligence station from Turkish military headquarters in Ankara for covert surveillance on Iran and Syria.
    Erdogan is determined to stamp out the last remnants of the once-warm ties between Turkish and Israeli generals.
    Wednesday, Jan. 27, AK party sources began leaking longstanding features of the military relations, including highly confidential materials. The Turkish WAQAT web site ran a long report claiming that for many years Israel kept watch on Syria and Iran from an advanced electronic surveillance station installed at Turkish military headquarters. It was allegedly manned by Israeli intelligence personnel and off-limits to Turks. According to this report, the Signals Intelligence (SIGINT) station eavesdropped on Iranian and Syrian communications networks.
    Without confirming this report, Israeli military sources pointed out to debkafile that if the Israeli Signit station did exist, it was with Turkish consent and would have shared data of common interest with Turkish intelligence in the spirit of the trust and friendship governing their relations.

    The Turkish military has not reacted to the allegations, which are clearly sourced to the Turkish prime minister with deliberate intent to undermine that trust. Its high command has so far not challenged Erdogan's drive to eradicate every vestige of cooperation with Israel (or even his sidelining of the military's constitutional role in upholding Turkey's secular character against its Islamization.) One likely consequence would be the shutdown of the purported listening station in Ankara.

    debkafile's sources are gloomy about the future of Israel-Turkish security relations and fully expect more damaging disclosures. They estimate that the latest leak was a hostile response to Israeli defense minister Ehud Barak's comment after his talks in Ankara on Jan. 17 that the differences had been smoothed over and bilateral relations were back to normal."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρά την ένταση μεταξύ των χωρών, o Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αντιστράτηγος Gabi Ασκενάζι συναντηθηκε την Τετάρτη το με τον Τούρκο ομόλογό του Μεχμέτ Γεν. İlker Başbuğ.Οι συνομιλίες περιγράφονται ως θετιές και επικεντρώθηκαν σε περιφερειακά θέματα καθώς και τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις μεταξύ των χωρών του.JERUSALEM POST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Zulu εχεις καιρό να εμφανιστείς και μάλλον ελχεις χάσει επεισόδια του έργου.

    H Τουρκία ένας σύμμαχος του Ισραήλ http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/h_18.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 28 Ιανουαρίου 2010 1:33 μ.μ.Θίχτηκες;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οντος κατι παει να γίνει γιαυτό και η επιθεση στην συναγωγή. αλλά μην ξεχνάμε ότι οι ισραηλινοι είναι οι μόνοι που μας μισουν τόσο πολύ, ενώ είμαστε οι μόνοι που μπορούν να καθίσουν σε ένα τραπέζι μαζί τους χωρίς να θέλουμε να τους σκοτώσουμε

    ego exo zeisei polla xronia ekso, exo filous ebraious pollous kai pote den katalava oti mas misoun. to antitheto tha elega. emeis prpei na koitame ta simferonta mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Καλεντερίδης -αν δεν ντρέπεται για αυτό που κάνει- ας μας πει αν είναι Μασώνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καυκάσιε,
    Αν και έχω πράγματι καιρό να αφήσω σχόλιο στο blog, το παρακολουθώ καθημερινά. Βλέπω όλες τις επικεφαλίδες (μέσω RSS) και τα περισσότερα άρθρα, όπως το συγκεκριμένο που μου έστειλες.

    Αλλά δεν παρακολουθώ μόνο το infognomon, αλλά και websites, blog, περιοδικά ειδικού τύπου από Ελλάδα και εξωτερικό.

    Αυτό που λέω για το Ισραήλ, την Τουρκία, κτλ είναι η άποψη που έχω διαμορφώσει σε σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις που διαμορφώνονται και εξελίσσονται.

    Πολλά άρθρα και γνώμες υπάρχουν για την στρατηγική συμμαχία Τουρκίας-Ισραήλ, ΗΠΑ-Τουρκία-Ισραήλ, κτλ. για το παρόν και το μέλλον τους.

    Η συμμαχία Τουρκία - Ισραήλ έχει ημερομηνία λήξης. Όσο πιο ισχυρή γίνεται η Τουρκία, τόσο πιο ανταγωνιστική προς το Ισραήλ γίνεται.

    Η Ελλάδα (με ευθύνη των πολιτικών της) δεν μπορεί να "αντιμετωπίσει" την Τουρκία σαν περιφερειακή υπερδύναμη.
    Το Ισραήλ δεν μπορεί να είναι απομονωμένο, και οι αμέσως πιο κοντινές χώρες που δεν τρέφουν αντι-ισραηλινά αισθήματα όπως τα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη, είναι η Κύπρος και η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 28 Ιανουαρίου 2010 1:53 μ.μ.,τι μακακιες ειναι αυτες που γραφεις;


    επισης σας προτείνω να συνεχίσετε προβοκάτσια τύπου Χανίων και σε άλλα μέρη της χώρας σε συνεργασία παντα με γκρίζους λύκους και άλλες ισλαμιστικες οργανώσεις που ταυτίζονται με τις απόψεις σας.


    εννοεις οτι οι ελληνες εβαλαν την φωτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "ego exo zeisei polla xronia ekso, exo filous ebraious pollous kai pote den katalava oti mas misoun. to antitheto tha elega. emeis prpei na koitame ta simferonta mas."


    "Βαλτε τωρα που γυρίζει"!Πως γινεται ρε παιδια οταν στο ιστολογιο "παιζει" καποιο θεμα με το Ισταήλ, τα Greeklish να "πηγαινουν συννεφο";


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για αυτούς που πιστεύουν ότι "Οι Εβραίοι μας μισούν", τους ρωτώ: Ποιους προτιμάς; Τους Τούρκους ή τους Ισραηλινούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιον δολοφόνο προτιμάς;
    - τον Άγγλο;
    - τον Αμερικάνο;
    - τον Ισραηλινό;
    - τον Τούρκο;
    - τον Ταλιμπάν, κτλ...
    - τον Αλβανό;
    - τον Ρώσο;
    - τον Κινέζο;
    Ποιόν; απ'όλους;
    Εγώ προτιμώ αυτόν που συμφέρει την Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 28 Ιανουαρίου 2010 2:03 μ.μ.
    αν και η ερώτησή σου, και όσον αφορά το περιεχόμενο και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο υποβάλλεται, είναι αγενής και προβοκατόρικη, έχω να σου πω ότι ποτέ στη ζωή μου δεν ανήκα σε ομάδα, οργάνωση, οργανισμό, κρυφό, μυστικό ή φανερό.
    Υπηρέτησα την πατρίδα και μόνο την πατρίδα μας και τίποτε άλλο.
    Από τότε που παραιτήθηκα από το στρατό, το μόνο σωματείο που συμμετείχα και συνεχίζω να είμαι μέλος είναι η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών, ένα σωματείο που υπηρετεί την ιστορία και τον πολιτισμό του αλησμόνητου Πόντου.
    Αυτά και τίποτε άλλο. Ούτε μασονικά, ούτε τεκτονικά, ούτε ροδόσταυροι ούτε τέτοια πράγματα.
    Εν πάση περιπτώσει, δεν ξέρω ποιός είσαι και τί κρύβεις στην ψυχή σου, αυτό που πρέπει να φροντίσεις είναι να σέβεσαι τους συναθρώπους σου και νε μην διαχέεις την παθογένειά σου στους άλλους και την κοινωνία.
    Λύσε αλοιώς τα προβλήματά σου.

    Σάββας Καλεντερίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η debka ως πηγή είναι αναξιόπιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Emis oi Ellines imaste laos pou prostrexei stous pasxones apo opoia omada i ethnikotita proerxonde.Tous evreous stin katoxi , tous palestinous otan ksafnika vrethikan xoris patrida ki pio prosfata stous sismous tous tourkous.Opoios pathi kati emeis trexoume na voithisoume.Oi evreoi einai enas laos kinigimenos pou diasparthike se olo ton dytiko kosmo.Kapia stigmi ekanan polemo gia tin dimiourgia aneksartitou kratous stin istoriki genetira tous meta apo pola xronia , apo tote sxedon polemoun ki exoun ftasi na einai mia dinami pou andimetopizi olo ton araviko kosmo .Pernotas to meros tou katatregmenou pou ekini tin epoxi itan oi palestinioi irthame se andithesi me tin politiki tou israil gia sinexomeno epektismo ton sinoron tou ki ek ton vomvardismo amaxon stin gaza.Ek ton pragmaton omos emis ipostirizoume to izrail meso tis soudas ki ton vaseon tis kyproy afti i voitia einai dedomenoi logo tis simmaxias mas me tis usa panda etsi kaname timousame tis symaxies mas ki oxi opos oi tourkoi .Tora to israil eina pou simaxise me tin tourkia tous paredose texnologia pou den eprepe ,ston paniko tis yparkis tou lene oti voithise ki tin apovasi ton tourkon stin kypro .O eksislamismos omos tis tourkias ekane to israil na fovithi ki na anazitisi tous fisikous tou simaxous .Afto mbori na einai prosorino ean oi tourkoi me ton ena i alo tropo kathipotaksoun to islam .Tous dio tropous tous kserete ala tha tous epanalavo praksikopima ,polemos.Oi afron igesia tou israil na synexisoun sto idio motivo .EIMAI yper tis sinergasias me tous israilinous se ola ta epipeda ala prepi na mas to apodiksoun .Kalo tou ELLINES EVREOUS na stamatisoun tin ANTHELLINIKH PROPAGANDA oti oi Ellines einai antisimites ala siga siga ama to israil ypostirizi tin tourkia tha ginomen .Oi tourkoi ligo akoma na tous enisxisete exoun ksefigi kathe elenxou .Kai den katalaveno to pakistan den exei pyrinika ta pyrinika opla exoun perasi se mousoulmanika xeria. TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ανώνυμος πριν τον κ.Καλεντερίδη έθεσε το θέμα με τρόπο που εκφράζει και εμένα..!!!Δηλαδή ύμαρτον με τα πάθη μας, ναι οκ, δεν τους "πάμε" του Ισραηλίτες...τι σχέση έχει όμως αυτό με μια πιθανή συνεργασία προς όφελος της χώρας μας????ΝΑΙ, να γίνει συνεργασία, άμα φυλάμε τα ρούχα μας δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παρα μόνο να κερδίσουμε..!!!Ξεχάστε πια το παρελθόν και την υποστήριξη απο τα Αραβικά κράτη..!!ποιά είναι η δύναμή τους σήμερα??????σχεδόν καμμία...!!!Το ζητούμενο είναι το συμφέρον της χώρας και όχι οι προσωπικές προτιμίσεις ή ακόμα και το ίδιο το δίκαιο....όσο άσχημο και αν ακούγεται αυτό/...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βασικώς κύριε Καλεντερίδη σας τρολάρουνε και σείς τσιμπάτε. Στεναχωριέμαι λίγο γιατί ώς επαγγελματίας (pro) δεν έπρεπε να μασάτε απο τέτοια.

    Σας είπανε μασώνο; Που είστε ακόμα. ¨Οταν κάποιος κοιτάει το εθνικό συμφέρον της πατρίδας, ειδικά άμα η πατρίδα αυτή είναι η Ελλάδα, του έχουνε πολλά ράμματα για τη γούνα του. Είδατε τι κάνανε του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου.

    Είναι τα τυπάκια αυτά που τους πειράζει να βλέπουνε την Ελλάδα να αποκτά συμμάχους και να κάνει συμμαχίες, ότι κουτσές στραβές συμμαχίες να είναι αυτές. Είναι τα τυπάκια αυτά που θέλουνε την Ελλάδα μόνη της και στο διεθνές περιθώριο, για να μπρούνε να την πατήσουνε χάμω πιο εύκολα.

    Να πούμε κατ`αρχάς, ότι απο σήμερα που μπήκε το εν λόγω άρθρο, στο σάιτ χτυπήσανε λίμιτ-απ οι επισκέψεις απο τις ακόλουθές χώρες:

    Τουρκία
    Τιτοστάν

    Ανησυχούνε κάποιοι προφανώς, και ειδικά πάρα πολύ απο τότε που είδαν τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ να ξεβρακώνουν προβοκάτσιες και προβοκάτορες κατά της χώρας μας που προέρχονται απο τα γνωστά Ξένα Κέντρα που έλεγε ο αείμηνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.

    Φανταστείτε πόσο στεναχωρήθήκανε οι γνωστοί φιλέλληνες στο Τιτοστάν/Τουρκία/ΗΠΑ/ΗΒ, τώρα που δεν μπορούν να κατηγορήσουν την Ελλάδα ώς μια Φασιστική χώρα που κυνηγάει τους Εβραίους, λές και ο Ακατανόμαστος και οι Ναζί ήτανε ¨Ελληνες.

    Λοιπόν, να το βουλώσουνε κάποιοι και να αφήσουνε τον Καλεντερίδη ήσυχο να κάνει τη δουλειά του, γιατί θα τους πάρει ο διάλος τον Πατέρα.

    Ξέρετε ποιοί είσαστε, ο Κρητικός σας είπε Θρασίμια. Για το συμφέρον της Πατρίδας ακόμα και με το Διαόλο θα κάνουμε συμμαχία, δε κατάλαβα. Καθήστε καλά γιατί αρκετά χρόνια σας ανεχτήκαμε σ`αυτή τη χώρα, πουλημένα τομάρια των Αγγλο-Αμερικάνων.

    Πυργιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοι φιλοι* του Ιστολογιου σας παρακαλω μην ξεχνατε και το κατωθι αρθρο στα Ελληνικα με τιτλο:

    Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται (απο την Ισραηλινη κυβερνηση) για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Όλο το άρθρο εδώ:
    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html

    *Ειπα φιλοι, και οχι Sayanim ενταξει; Αλλα διαβαστε το και σεις μιας και ειστε Ελληνοφωνοι.
    Αν οχι ολοι, βαλτε τον "Δημοκριτο" να σας το μεταφραση.
    Αντε, "Και του χρονου στην Ιερουσαλημ".

    Menachem Pipes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε ο Ποκοπικος ενεφανισθη παλι!
    Καλως τονε.
    Λες Καυκασιε ναχε εξαφανιστει τελειως; Δεεεεεεν το νομιζω. Εδω ητανε αλλα κρυβοτανε κατω απο "κοτρωνια". Βλεπεις το ισραηλ του χρειαζεται βοηθεια και σχοιλιαζει σε πολλααπλο ταμπλω.
    Δημοκριτος, Γκαλιας, Κωενσταντινος, Christaki Voulgari apo Londino, Ζαφειροαδαμαντοκολλητος, Σερβιτορος, Ξενος κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλόπαιδα γιά πεῖτε μας ἐσεῖς τί θά δώσουμε καί τί θά πάρουμε ἀπό αύτή τήν συνεργασία;
    Καί ποιός θά μᾶς ἐγγυηθε´ῖ ὅτι ὁταν γίνει ἡ δουλειά θά πάρουμε αύτά πού μᾶς ἔταξαν ῎θά πάρουμε τ᾽ἀρχίδια μας γιά ἄλλη μιά φορά;
    Γιά μπεῖτε στό παρασύνθημα ....

    Γι᾽αὐτό ἔγραψα στήν ἀρχή ἄς μᾶς δώσουν πίσω ἄσα ἄτιμα πρόστυχα ἡ ξεκολιασμένη Δύση μᾶς στερεῖ καί μετά ...βλέπουμε.

    ΥΓ. Δέν διαβάζω πιά τά γρηκινγλις τά περνῶ στό ντούκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητέ Ανώνυμε που μιλάς περί Μασσωνίας και Καλεντερίδη θα σου έλεγα η νοοτροπία του το στυλ του και ο τρόπος σκέψης του και το γεγονός ότι βάζει την Ελλάδα και το συμφέρον της πάνω απ' όλα δεν συνάδει καθόλου στους Μασσώνους Αδελφούς που όταν πεθαίνουν απλά κοιμούνται.Οσο για μένα γιατι πιθανολογώ ότι είτε θα αναρωτηθείς είτε θα μου τι πεις όχι δεν ανοίκω σε καμμία μασσωνική στοά γυναικεία ούτε σε κανένα από τα παρακλάδια .
    Αυτά περί Μασσωνίας το οποίο δεν νομίζω ότι αφορά το ιστολόγιο παραμόνο στο βαθμό που θέλει κάποιος να αποσυντονίσει την συζήτηση.....

    Οσο για το Ισραήλ-Ελλάδα ή Ισραήλ-Τουρκία ή Ελλάδα-Τουρκία και σχέσεις ο καθένας για την πάρτη του και όλοι μαζί για τον εαυτό τους αυτή είναι η λογική.
    Οσο φίλική σχέση μπορείς να έχεις με κάποιον που είτε εποφθαλμιά τα σύνορά σου είτε σε μισει άλλη τόση μπορούμε να έχουμε και εμείς .
    Αν με συνθήκες ή άλλες ''υπογραφές'' μπορούμε κάτι να αποκομίσουμε υπέρ της Ελλάδος μακάρι αλλά η αίσθηση μου είναι ότι ακόμα και γι αυτό θα δώσουμε γη και ύδωρ για να πάρουμε έστω το ελάχιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βρε καλώωωωως τον Πυργιωτη!!!!!!!

    Απο ποια οχθη του Αλφειου εχεις στησει το τσαντηρι σου, ρε παληκαρι;



    ΥΓ.
    Χριστινα, μαζευε ονοματα σου λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απο την πλευρά της Ανδραβίδας. Το` πιασες το υπονοούμενο, έτσι; Αντε.

    Και πού `σαι, το νού σου γιατί σέρνεται μαυρομύτα.

    Πυργιώτης

    Υ.Γ.: Τη ρουφιανιά πολλοί ηγάπησαν, τον ρουφιάνο κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αγνοήστε τους προβοκάτορες. Μην ασχολείστε μαζί τους όσα και να γράψουν. Άμα τους φτύσετε μια δυο τρεις, στο τέλος θα δουν ότι δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι, θα σκουπίσουν τις ροχάλες και θα πάνε γι άλλες "πολιτείες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ 28 Ιανουαρίου 2010 1:05 μ.μ.

    Νομίζω ότι είναι καιρός να ωριμάσετε, αν θέλετε να γράφετε σχόλια σοβαρά, τα οποία δυστυχώς είναι πολύ λιγότερα εδώ μέσα, από τα της πλάκας.

    Η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται βάσει αισθημάτων, αλλά με συμφερόντων. Ουδείς μας μισεί και ουδείς μας αγαπά και αντιστρόφως.

    Η περίπτωση της Συναγωγής στα Χανιά τι πάει να αποδείξει; Ότι κάποιοι θέλουν να εμποδίσουν την συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ; Και το βλέπεις εσύ αυτό και δεν το βλέπουν τα ενδιαφερόμενα κράτη, ε; Αν είσαι πιτσιρικάς, συγχωρείται να γράφεις τέτοιες αρλούμπες. Αλλά, δυστυχώς, δεν ξέρει κανείς ποτέ, διότι ακούει και διαβάζει τόσες πολλές πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ηλιθιε 3:39, 5:30 μ.μ.,
    συνεχιζε να γελοιοποιησε δημοσιως !

    Και για να μην ξεχνιεσαι, διαβασε και αυτην την απαντηση του καταπληκτικου Ianus ... :)

    European Enlightenment and Turkish Witch-Hunters
    Reader comment on item: Turkey: An Ally No More
    in response to reader comment: European Enlightenment - 'Christianity's Civilization Missions' - Part I - 'Kill them all ! God will know His own.'

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα χαρώ και πάλι να γράψω στο παρόν ιστολόγιο. Για τις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις πολλά θα μπορούσε να αναφέρει κάποιος, θα μείνω όμως πάνω στο άρθρο.

    Η DebkaFile είναι ένας ιστότοπος με ιδιαίτερα χαρακτηριτικά κατά τη γνώμη μου, κατά το παρελθόν έχει περάσει μάλλον και σε εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Ας το κρατάμε και αυτό.

    Η πιθανή επίδειξη του ισραηλινού υποβρυχίου Dolphin σε έναν αξιωματικό του ΕΠΝ δεν αποτελεί παρουσίαση μυστικού όπλου. Το υποβρύχιο αποτελεί την έκδοση U214 για την οποία η ελληνική πλευρά γνωρίζει ήδη πάρα πολλά, μια και το διαθέτει, ασχέτως του γεγονότς ότι δεν είναι ακόμη επιχειρησαικά. Η διαφορά σε ορισμένα ισραηλινά υποβρύχια είναι οι μεγαλύτερης διάμετρου τορπιλοσωλήνες, οι οποίες επιτρέπουν την μεταφορά και εκτόξευση ναυτικής και αναβαθμισέμης έκδοσης του Jericho.

    Πέρα από αυτό, δεν υπάρχει κάτι το συνταρακτικό σε μια επίσκεψη Ελληνα στρατιωτικού στο Ισραήλ, οι δύο πλευρές διατηρούν θεωρητικά τουλάχιστον, αμυντικές σχέσεις βάσει πρωτόκολλων κ.ο.κ. από το 1993 (επί Αρσένη αν δεν κάνω λάθος), δλδ. πριν τη δημιουργία του άξονα Αγκυρας και Τελ Αβίβ.

    Μπορούμε να συσφίξουμε τις σχέσεςι μας με το Ισραήλ, γιατί όχι άραγε, αλλά όχι με ανταλλάγματα γενικής και αόριστης φύσεως.

    Η ελλ. πλευρά έχει ήδη πρόσβαση, όσο βέβαια επιτρέπουν τα οικονομικά, στην τελευταίας γενιάς στρατιωτική τεχνολογία των πρωτοποριακών ευρωπαικών δυνάμεων. Για αυτό το σκόπο δεν χρειαζόμαστε πλέον το Ισραήλ, δεν το χρειαστήκαμε ούτε μέχρι σήμερα.

    Μεσοπρόθεσμη στενή σύσφιξη των στρατιωτικών σχέσων Ελλάδος και Ισραήλ μόνο υπό την προυπόθεση ενός και μοναδικού ανταλλάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δειλέ ανώνυμε 2:03, αν ο κ. Καλεντερίδης ήταν μασώνος θα ήταν ένας πολιτικάντης με λαμπρό μέλλον, που θα θησαύριζε εις βάρος του ελληνικού λαού. Επίσης, οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι σύγχρονοι μασώνοι είναι όλοι καλοπερασάκηδες. Τέτοιος δεν υπήρξε ο κ. Καλεντερίδης, ο οποίος πολλάκις έθεσε την ζωή του σε κίνδυνο υπέρ της πατρίδος.
    Παρεμπιπτόντως, εσύ τι ρόλο παίζεις;

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η Ελλάδα με δικές της δυνάμεις πρέπει να αναστηθεί !!!

    Δέν γίνεται αυτό με τις θυσίες των άλλων..

    Πάσα προσέγγιση εφόσον συμφέρει τους Ελληνες και την Ελλάδα δεκτή.

    Δέν υπάρχουν σύμαχοι αλλα συνέταιροι κατα καιρούς.

    Κάποτε είχαμε εμφύλιο με τους Αγγλόφιλους τους Ρωσόφιλους Γερμανόφιλους Αμερικανόφιλους και σφαζόμασταν μεταξύ μας για το ποιός θα μας σώσει...

    ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ υπερ του κοινού Αγώνα.

    (Εάν προλαβαίνουμε ακόμη..)

    Επιμενίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το αντάλλαγμα ανώνυμε 7:50 πιο είναι ?
    Γιατί εγώ μέχρι τώρα βλέπω ότι έχουμε ξε.....θει προς όλες τις κατεθύνσεις σε ανταλλάγματα και ακόμα τα βράδια ήσυχοι δεν κοιμόμαστε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Στον Διαστημικο Επιστημονα της ΝΑΣΑ (28 Ιανουαρίου 2010 7:11 μμ)
    με το ονοματακι "Αβρααμοκριτος"

    "μ.μ.συνεχιζε να γελοιοποιησε δημοσιως"!

    Η τελευται συλλαβη στην λεξη "γελοιοποιησαι" ειναι διφθογγος και γραφεται με αλφα-γιωτα, αγγλομαθη σαγιαν!

    Στου Γκαργκαβρανελ γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ 28 Ιανουαρίου 2010 6:58 μ.μ.

    Οτι πεις εσυ ΩΡΙΜΕ και ΜΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ "σχολιαστη".
    Νομιζω τα σχολια σου ομως θαχουν ποιο πολυ αποηχο στη χαβρα του Γκαργκαβραμελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πωπω παιδία έλεος, όχι άλλο κάρβουνο. Σοβαρά υπάρχει κόσμος που πιστεύει πως θα υπάρξει Ισραηλινοελληνική συμμαχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εκατό χρονών καλά καλά δεν πρόκειται να γίνει το Κεμαλιστάν.
    Μετά την πρώτη μεγάλη σφαλιάρα όλοι οι Τούρκοι θα ψάχνουν να βρουν τις ταυτότητες των Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων και άλλων προγόνων τους, και άμα δεν έχουν, θα φτιάξουν πλαστές. Μέσα σε λίγες δεκαετίες κανείς δεν θα μείνει Τούρκος. Η Τουρκία είναι μία ψεύτικη χώρα, με ψεύτικη ταυτότητα, και θα καταρρεύσει γρηγορότερα από όσο πιστεύουμε.
    Ο Ερντογάν τελικά είναι στόκος, και για αυτό καλό είναι για μας να παραμείνει στην εξουσία. Οι Κεμαλικοί και να εκλεγούν θα έχουν εμφύλιο από τους Ισλαμιστές. Ο δρόμος της Τουρκίας προς την καταστροφή είναι μονόδρομος, είτε Κεμαλιστές διαλέξει είτε Οθωμανιστές. Ο Κεμαλισμός είναι αρρωστημένη κατάσταση. Καταρρέει. Το Ισλάμ από την άλλη πλευρά είναι κόκκινο πανί για όλους τους συμμάχους. Οι Τούρκοι την έχουν άσχημα.
    Πρέπει λοιπόν να αρχίσουμε να ζητάμε, τέρμα οι εκπτώσεις οι δικές μας. Τώρα πρέπει να αρχίσουν αυτοί το ξεπούλημα. Όχι μόνο μίλια του αέρος, αλλά και του εδάφους. Ας αρχίσουμε από Κύπρο παρκαλώ, που είναι και όλος ο πλανήτης μαζί μας. Κανείς σε όλον τον κόσμο δεν έχει αναγνωρίσει την Β Κύπρο, εμείς τι περιμένουμε, με λουλούδια θα την πάρουμε πίσω;
    Μάνθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν μπορώ παρά να διαμαρτυρηθώ και στην ιστοσελίδα σας για την υφαρπαγή του άρθρου που από το ΧΡΟΝΟ της Κομοτηνής, που το δημοσίευσε χωρίς να αναφέρει το όνομά μου ή το newstime, για το οποίο το έγραψα, ως πηγή. Σας καλώ να βγάλετε τα συμπεράσματά σας, και σας παρακαλώ να αντικαταστήσετε την παραπομπή στο ΧΡΟΝΟ αναρτώντας το "αυθεντικό" άρθρο στη σελίδα του newstime, ως κάτωθι:

    http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=30039

    ευχαριστώ

    Αλέξανδρος Μασσαβέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Kε Μασσαβέτα
    Εχουν αναρτηθεί πάμπολλες φορές απο τον ιστότοπο σας άρθρα και φυσικά έχετε αναφερθεί ως πηγή. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Χρόνο της Κομοτηνής.Πρόσθεσα το link απο τον ιστότοπο σας στην ανάρτηση και ο αναγνωστης ας βγάλει τα συμπεράσματα του.Σας ευχαριστώ για την παρέμβαση σας
    Καλή σας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @ 28 Ιανουαρίου 2010 7:50 μ.μ.

    "Η DebkaFile είναι ένας ιστότοπος με ιδιαίτερα χαρακτηριτικά κατά τη γνώμη μου, κατά το παρελθόν έχει περάσει μάλλον και σε εσκεμμένη παραπληροφόρηση. Ας το κρατάμε και αυτό"....

    Οταν η Debka File εχει κανει κατα την γνωμη σου στο παρελθον "εσκεμμένη παραπληροφόρηση"
    τι σε κανει να πιστευης οτι δεν θα το ξανακανη που την αναφερης σαν "ένα ιστότοπο με ιδιαίτερα χαρακτηριτικά".

    Ναι ειναι "ιδιαιτερος" ιστοτοπος εβραιο-προπαγανδας.
    Ειναι μανουλες αυτοι σ' αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΩΜΕΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΥΜΦΡΕΡΟΝ).

    ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ CIA/MI-6 ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΟΧΕΤΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΠ??? ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩΜΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ???

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ...

    BY DECEPTION THOU SHALT RULE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ξέχασες να βάλεις ένα "ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩΜΕΝ" πριν το "ΚΛΙΜΑΚΙΟ CIA/MI-6".

    Το έξω ξαναπεί, δεν σημαίνει ότι όλοι οι Εβραίοι, όλοι οι Αμερικανοί, όλοι οι Άγγλοι, κτλ - ακόμα και όλοι οι Έλληνες - έχουν τα ίδια συμφέροντα σε πολιτικό, οικονομικό, γεωπολιτικό, στρατιωτικό, ... επίπεδο.

    Δεν θυμάμε που το είδα, αλλά υποτίθεται ότι η Mosad βοήθησε στην εξυχνίαση των εμπρησμών.

    Μπορεί πράγματι να είναι έργο μυστικών υπηρεσιών που απέτυχε. Μπορεί να είναι και έργο σκίνχεντ-νεοναζί. Όλα αυτά "μπορεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Περιμένω ἀπό ἐχθές τούς πρόθυμους συνεργάτες τοῦ Ἰσραἠλ νά μᾶς ἐκθέσουν πώς σκέφτονται τήν ῾῾συνεργασία᾽᾽. Θά περιμένω πολύ ἀκόμα;
    Γιατί ἐμεῖς οἱ ἄλλοι πιστεύουμε ἀκριβῶς αὐτό πού ἔγραψε ὁ 29/12010/ 9.42
    ΘΑ ΜΑς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ.

    Οἱ Τούρκοι τό παίζουν ὡραῖα.
    Πρώτα λαμβάνουν, στήν συνέχεια ξαναλαμβάνουν, ξαναζητοῦν ξαναπαίρνουν, καί ξανά καί ξανά καί ξανά καί στό τέλος ὅλοι ἔχουν ξεχάσει ὅτι καί αὐτοί θά ἔπρεπε νά προσφέρουν κάτι τις.

    Νά πάνε νά βροῦν κορόϊδα ἀλλοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα (και η Κύπρος) από το Ισραήλ:

    1) Τουρίστες που επισκέπτονται τώρα τα κατεχόμενα και την Τουρκία, να έρθουν σε Ελλάδα-Κύπρο
    2) Επενδύσεις από ισραηλινές εταιρίες
    3) Εξαγωγές γεωργικών προϊόντων, δομικών υλικών, κτλ στο Ισραήλ
    4) Διάφορες εμπορικές συμφωνίες
    και άλλα...

    Από πλευράς διπλωματίας, γεωπολιτικής, στρατηγικών συμμαχιών:
    1) Υποστήριξη σε εθνικά θέματα (μην ξεχνάτε ότι το Ισραήλ δεν έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία)
    2) Υποστήριξη στο θέμα των ΑΟΖ Κύπρου - Ελλάδας
    3) Συνεργασία στο θέμα αγωγών Νερού - Φυσικού Αερίου
    4) Συνεργασίες αμυντικών βιομηχανιών
    5) Συχνές στρατιωτικές ασκήσεις
    6) Συνεργασία μυστικών υπηρεσιών
    κτλ

    Προτιμώ το Ισραήλ να συνεργάζεται με την Ελλάδα παρά με την Τουρκία. Δεν πιστεύω ότι σε τυχόν συνεργασία με το Ισραήλ η Ελλάδα θα μπορεί να προσφέρει ότι η Τουρκία. Αλλά αν η στρατηγική σχέση Τουρκίας - Ισραήλ καταρεύσει (που πιστέυω ότι είναι το πιο πιθανό) τότε το Ισραήλ θα αναγκαστεί να βρει κάποιον που να μπορεί να "στηριχθεί" ο οποίος να είναι γεωγραφικά κοντά. Μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να είναι αυτές οι χώρες. Μία άλλη χώρα είναι η Γεωργία, πιο μακρυά, αλλά κοντά στις περιοχές ενδιαφέροντος.

    Επίσης αν θελήσει το Ισραήλ να πλήξει το Ιράν δεν θα το εμποδίσει η μικρή αποτρεπτική δύναμη της Συρίας, ενώ το Ιράκ πρέπει να θεωρείτε φιλικός εναέριος χώρος. Ο Τουρικός ενάεριος χώρος ήταν πολύ χρήσιμος μόνο και μόνο σαν εκφοβισμός.

    Οι πολίτες της Ελλάδας και της Κύπρου είναι σίγουρα πιο φιλικοί σε σχέση με τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. οπως φαίνεται και απο τα πρώτα σχόλια(θα ακολουθήσουν κι αλλα πολλά) ανησυχία προκαλεί πέρα απο τα τουρκικά think-tanks και στους "έλληνες πατριώτες" η ελληνο-ισραηλινή προσέγγιση.Θα προτιμούσαν φαντάζομαι συνεργασια με την τουρκια εναντιον του ισραηλ,πρώτα ο αντισημιτισμός και μετά το συμφέρον της Ελλάδας!επισης σας προτείνω να συνεχίσετε προβοκάτσια τύπου Χανίων και σε άλλα μέρη της χώρας σε συνεργασία παντα με γκρίζους λύκους και άλλες ισλαμιστικες οργανώσεις που ταυτίζονται με τις απόψεις σας.Exeis apolito dikio kai s'autous tous tous "kurious" oi opioi einai toso "patriotes" kai "andres" oste einai kata kanona anonimoi tous tha tous sinistousa na ginoun Moamethanoi oste na pane kalitera me tous Taliban, me to Iran kai alles "dimoratikes" kai "fotismenes" dinameis(Distixos den mporeite pleon na katatagite sta Tagmata Asfaleias i stin 13Division der SS "Hadaschar" pragma gia to opoio tha eiste poli stenaxorimenoi)Opos to kreas trava tis miges etsi opos fainete tetoia themata proselkuon tipous san ton Minoa.Alitheia tha apantiseis sto epotima mou sxetika me to pote exoun epalitheutei tha pseudepigrafa protokolla sou? Exeis diavasei ta vivlia pou sou proteina?Kai epipleon mia pou eisai toso morfomenos mporeis na mou apantiseis s'ena parapano erotima? Pos ginetai ena sinedrio (to proto sinsdrio ton Sioniston apo to opoio upotithetai oti proerxontai ta pseutoprotokolla) sto opoio OLOI OI PAREURISKOMENOI ITAN GERMANOPHONOI na dieksgetai sta Gallika?Ston anonimo 3.39 m' ekanes evraio (xoris na eimai eimai CHRISTIANOS ORGHODOXOS KAI DEN)esena omos apokleitetai kanenas na se kanei anthropo!Auto fainteai oti to ksereis kai esi kai gia auto apo tin ntropi sou eisai anonimos apo emfani ellipsi andrismou!PERASTIKA SOU KAI SOU EUXOMAI NA`EXEIS POLLES MORTADELLES GIA NA TIS METAXEIRIZESAI OPOS SOU ARESEI!Episi epeidei ston epagelmatiko sou xoro chrisimopeis tetioa upokoritika den einai aparaitito na ta chrisimopoieis kai edo thivere synexisti tou Raim ton SA!
    Zito i Ellada, i dikaiosini kai i ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino
    YS. Oute pou ksero poioi einai i Galia o tipoukeitos ktl.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ξέχασες; νά μᾶς πεῖς τί θά πρέπει νά δώσουμε ἐμεῖς γιά νά πάρουμε ὅτι ΘΑ μᾶς δώσουν γιά νά ὁλοκληρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η ανταλλαγη που θα εχει η Ελλαδα σε μια υποτιθεμενη πολιτικο/στρατιωτικη, συνεργασια με το ισραηλ θα ειναι ακριβως η ιδια που εχουν και οι ΗΠΑ.
    Αντιαμερικανισμο σ' ολο τον κοσμο (για χαρη των εβραιων) και σαν επιδορπιον, τρομοκρατιες στην Αθηνα τυπου 11ης Σεπ 2001.
    Χωρια που οι ηδη διαλυμενες αεροπορικες γραμμες μας θα διαλυονται τουτη τη φορα στον αερα! Θα εχουμε δηλαδη και εμεις βομβιστες της γαλοτσας η της κυλωτας.
    Μας τους εχουν στειλει οι οβριοι και τους εχουμε εδω υπο την κηδεμονια των Συριζαιων οι οποιοι θα τους δωσουν και ιθαγενεια συντομα.

    Ειναι λοιπον απλο!
    Να τα οφεληματα μας "αντιδραστικη" κα Χριστινα!

    ΥΓ.
    Χριστινα τους ειδες πως βγηκανε παλι στη γυρα; Μας ξαναεπεστρεψε και ο Μεγας Αναλυτης και προωθητης συνεργασιας Ελλαδας -ισραηλ, σαλιαριζων κος Ποκοπικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. τι θα θέλουν οι Ισραηλινοί;
    Η συνεργασία σημαίνει ότι κερδίζουν και οι δύο. Τι δεν καταλαβαίνεις;
    Αυτά που γράφω είναι το "Τι ΜΠΟΡΕΙ να κερδίσει η Ελλάδα..." όχι τι ΘΑ κερδίσει!!!

    Πιθανά κέρδη Ισραηλινών:
    - ουδετερότητα της Ελλάδας-Κύπρου σε σχέση με το Παλαιστινιακό, το Ιράν, τα υψώματα του Γκολάν, την Δυτική Όχθη
    - κέρδη για τις εταιρείες που θα δραστηριοποιηθούν σε Ελλάδα-Κύπρο
    - Εξαγωγές προϊόντων από το Ισραήλ προς Ελλάδα-Κύπρο. Ιδιώς για προϊόντα που αυτή τη στιγμή εισάγουμε από την Τουρκία!
    - Περισσότεροι Έλληνες τουρίστες στους Αγίους Τόπους
    - Αγόρά στρατιωτικών συστημάτων
    - Οι αγωγοί είναι αναγκαίοι για το Ισραήλ και αναγκαστικά θα περνούν από την κυπριακή ΑΟΖ
    - Χώρος για στρατιωτικές ασκήσεις - δοκιμές, κτλ (που σημαίνει έσοδα για την Ελλάδα).

    Εγώ μιλάω με συγκεκριμένα στοιχεία και χωρίς γενικολογίες!
    Όσο για τις ΔΗΘΕΝ τρομοκρατικές επιθέσεις που ΘΑ κάνουν οι Ισλαμιστές τρομοκράτες και θα έχουμε τύπου 11/9 στην Ελλάδα, αυτά είναι θεωρίες χωρίς βάση.
    - Ακούς τι λες; ότι επειδή ΘΑ σκοτωθούν Έλληνες (πόσοι άραγε 10, 100, 1000;;;) ας μην συνεργαστούμε με το Ισραήλ, για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκική απειλή.

    Φαντάσου το 1821, το 1940 να λέγανε οι Έλληνες ότι επειδή οι κατακτητές θα κάνουν αντίποινα (που κάνανε και σκοτώθηκαν χιλιάδες) ας μην επαναστατήσουμε! ας μην πούμε ΟΧΙ!

    Μπροστά στο Εθνικό συμφέρον συνεργασία με οποιονδήποτε.

    Δεν "ονειρεύομαι" καμία στρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ όπως η Τουρκία γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει ότι η Τουρκία, και γιατί η πολιτική μας είναι Ευρωπαϊο-κεντρική. Αυτό που πιστεύω ότι είναι χρήσιμο για τα ελληνικά συμφέροντα είναι μία πολύ καλή σχέση και συνεργασία.

    Έσεις που όλο λέτε για το κακό που έχουν κάνοι οι Εβραίοι στην Ελλάδα σας ρωτάω:
    - Μήπως δεν είμαστε σύμμαχοι με τους Βρετανούς; Ή μήπως δεν έχουν κάνει εγκλήματα (αποικιοκρατία) ή μήπως δεν είναι υπεύθυνοι για την Κύπρο;
    Μήπως μας υποστηρίζουν όπως πρέπει σε έναν σύμμαχο; (ελληνο-τουρκικά, σκόπια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο Αμερικάνος αυτός κύριος, μας επεξηγεί τα οφελήματα που έχει συσσωρεύσει η Αμερική λόγω της μακροχρόνιας συμμαχίας της με το Ισραήλ.

    (Στα αγγλικά)
    http://www.youtube.com/watch?v=QqFKhGHpvnQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Διαβαστε ρε παιδια το σχολιο του σαλιαριζωντα (στο ακουσμα της λεξης "ισραηλ") σαγιαν στις 29 Ιανουαρίου 2010 3:38 μ.μ. και θα καραφλιασετε. Θα σας φυγη το τσερβελο.

    Ρε συ καφρε "αγωγε επικοινωνιας" και δεν συμμαζευται, εμεις οι Ελληνες εφευραμε τους Δουρειους Ιππους ρε κοπανε, το καιρο που εσεις οι εβραιοι ησασταν σε πιθηκοειδη λανθανουσα κατασταση.
    Πανε ρε στα Αμερικανακια η στου Γκαργκαβραμελ που τον διαβαζουν τα αμερικανακια να τα πεις αυτα. Οχι εδω μεσα.

    Και καλα αυτη την επισυναψη σε σχολιο που εκανα προ ημερων δεν την ειδες να κρυφτης; Μονο ο Γκαλιας την ειδε; ή εισαι ο ιδιος;
    Αντε να χαθειτε ελεεινοι απο δω μεσα.

    ----------------------------------

    Χρήστες του Διαδυκτίου, που πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Από τον Jonathan Cook.

    Η παθιασμένη υποστήριξη του Ισραήλ εκφραζόμενη στην αρχή' «αντιμίλησε τους» (Talkback) και τμήματα από σχόλια ιστοσελίδων, στο ίντερνετ σε blogs, σε συζητήσεις στο Facebook και αλλού μπορεί να μην είναι η πραγματικότητα όπως θέλουν (οι Εβραίοι) να φαίνεται. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ φέρεται να στρατολογεί ειδικές μυστικές ομάδες των οποίων το έργο θα είναι να «σερφάρουν» στο διαδίκτυο 24 ώρες την ημέρα και να διαδίδουν θετικά νέα για το Ισραήλ. Νεαροί Εβραίοι με γνώσεις στους υπολογιστές και στο ίντερνετ, κυρίως νέο-αποφοιτήσαντες από πανεπιστήμια, αλλά και νέο-αποστρατευθέντες από το στρατό του Ισραήλ και έχοντες γνώσεις ξένων γλωσσών, προσλαμβάνονται από την κυβέρνηση του Ισραήλ, να πλασάρουν εαυτούς σαν απλούς surfers ενώ στην ουσία υιοθετούν απόλυτα την γραμμή της κυβέρνησης του Ισραήλ, σχετικά με τη γενοκτονία που εξελίσσεται μπρος στα μάτια μας, στη Μέση Ανατολή.
    Η ύπαρξη μιας «διαδυκτιακής ομάδας πολέμου στο internet" ήρθε στο φως όταν εντάχθηκε στον προϋπολογισμό του υπουργείου εξωτερικών του Ισραηλ του τρέχοντος έτους. Περίπου 150.000 δολάρια έχουν προβλεφθεί, για το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης (της ιδέας αυτής), με αναμενόμενη αυξημένη χρηματοδότηση για το επόμενο έτος.
    Ο Shturman, αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος προπαγάνδας, (hasbara στα εβραίικα), του υπουργείου, παραδέχθηκε η ομάδα του θα εργάζεται με απόλυτη μυστικότητα.
    "Οι δικοί μας δεν θα λενε: "Γεια σας, είμαι από το τμήμα προπαγάνδας/ hasbara του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών και θέλω να σας πω το εξής".... «Ούτε θα παρουσιάζουν εαυτούς σαν ισραηλινούς ή Εβραίους», είπε. -"Θα μιλάνε σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ιστολογίων και ως απλοί πολίτες, και θα σχολιάζουν με σχόλια που θα φαίνονται προσωπικά, αλλά θα πρέπει (τα σχόλια τους) να βασίζονται σε μια έτοιμη λίστα με τα μηνύματα που θα έχει επεξεργαστεί το υπουργείο Εξωτερικών".
    Περίπου 50.000 ακτιβιστές αναφέρθηκε να έχουν κατεβάσει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται 'Μεγάφωνο' που στέλνει ένα σήμα στους μεταξύ των υπολογιστές, όταν ένα άρθρο δημοσιεύεται κάνοντας κριτική στο Ισραήλ. - (Όταν συμβεί κάτι τέτοιο) ΟΙ Εβραίοι πρέπει να βομβαρδίζουν το 'ύποπτο χώρο' του Ίντερνετ με παρατηρήσεις τους και σχόλια, που υποστηρίζουν το Ισραήλ...

    Όλο το άρθρο εδώ:

    http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8553.html ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συνεχιζε να γελοιοποιεισαι ("γελοιοποιησαι", 11:52),
    ηλιθιε (Π. Ηφαιστος, “Εφιάλτες, αρλουμπολόγοι, τσαρλατάνοι και προπαγανδιστές”, http://www.ifestos.edu.gr/) !

    Αρεσεις να δειχνεις με το δαχτυλο την “Νασα”, “Εβραιους”, “Μασονους” και UFO ... -
    αλλα ακομη ψαχνεσαι ...!
    “Αυριο να 'ρθHς διαβασμενος!!! ΑλλOIως θα παρHς κι αλλη μηδενικουρα!” (4.01)

    Συνεχιζε την αναγνωση (Ianus)!

    
Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. "ΚΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΓΚΑΡΙΣ ΑΠΟ ΛΟΝΤΙΝΟ", κατ'αρχην να μια προηγούμενη απαντηση μου πανω στα όσα τραγελαφικά αναφέρεις, την οποια δεν ελαβες καθόλου υπ'όψιν σου.
    ............................
    Χρηστε Βούλγαρη απο Λονδίνο(καθ'ομολογιαν σου Ιστορικε),επιμενω οτι θα πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρακολουθησεις εκεινα τα σεμιναρια, με την προσθήκη ενος επιπλεον μαθηματος, αυτου της "αναγνωρισης προσωπων"!Δεν ειναι η πρωτη φορα που με μπερδευεις με αλλον.Ελπιζω να θυμασαι το "ολεθριο λαθος" που ειχες κανει πριν απο δυο μηνες!Διοτι αγαπητε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΑ "ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ" ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!"Ξεφυλλισε" τις σελιδες του ιστολογιου προς τα πισω για να το διαπιστωσεις!Οσο για τον "τιτλο" του "φασίστα", επιστρεφεται στον "αποστολέα" με τον ίδιο "φακελλο" και με το ίδιο "γραμματοσημο"!


    Μίνως.
    Υ.Γ.Το βιτσιο του Ernst Röhm που μου προσαπτεις, κρατησε το καλυτερα για τον εαυτο σου, καθοτι εσυ ζεις και εργαζεσαι στον κατ'εξοχην "λουγκρομαχαλα" της Ευρωπης!Που ξέρεις;Μπορει να σου χρειαστει καποτε!Ειναι βλεπεις και εκεινο το environment που οσο να'ναι επηρεαζει λιγο το mentality!
    ................................

    Βρε μανια αυτο το "παιντί" να κολλαει το βιτσιο του Röhm σε οποιον διαφωνει μαζι του!

    Επαναλαμβανω, ουδεποτε αναφερθηκα στα "πρωτοκολλα" θεωρωντας τα ως "ιστορικη πηγη".Το μόνο που εκανα ηταν να γραψω οτι "μπορει να ειναι πλαστα, αλλα εχουν επιβεβαιωθει απο την ιστορια", ενα σχολιο δηλαδη το οποιο συναντας σε παρα πολλους ιστοτοπους οπως για παραδειγμα ο παρακατω ο οποιος ανήκει στην Ελληνικη ομογενεια των ΗΠΑ.
    http://www.kalami.net/2005/cosmos/
    prwtokolla_siwn.html

    Σαφως και εχω στην βιβλιοθηκη μου τον Ρεϊμον Καρτιε απο τις εκδοσεις παπυρος και μαλιστα διτομο και εγχρωμο.Εκδοση η οποια σημερα δεν υπαρχει.Σαφως εκτος απο τον Ρεϊμον Καρτιε εχω και τα απομνημονευματα του Τσορτσιλ και του Ντε Γκολ.Οπως εχω και Χαγκεν Φλαίσερ, Χαϊντς Ρίχτερ,Ian Kershaw και τον δικο σας τον Μαζαουερ.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχω παψει να εξεταζω ορισμένα "μυστηρια" της ιστοριας. Οσο λοιπον και να "διαρρηγνύεις τα ιματια σου" ως αλλος Καϊαφας περι της πλαστοτητος των "πρωτοκολλων",δεν πετυχαινει απολύτως τιποτα!Απο την στιγμη που υπαρχουν αναρτημενα στο διαδικτυο, παντα θα βρισκεται και καποιος που θα τα θεωρει "ιστορική πηγη"!

    "ΖΙΤΟ Ι ΝΤΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ι ΑΛΙΤΙΑ"!

    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

    Μίνως.
    Υ.Γ.Μήπως κατα τυχη επεσε στην αντίληψη σου καποια ανακοινωση του Κ.Ι.Σ. που να καταδικάζει τους βομβαρδισμούς αμάχων στην λωρίδα της Γάζας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 
@ (29 Ιανουαρίου 2010 5:13 μ.μ.)

    Sayianim εν δρασει!!! Απολαυστε τους!!!
    Αβραααμοπληκτος και Christaki Voυlgari apo Kazino Loutrakiou και λοιποι sayianim χερι-χερι στη συναγωγη.

    Ανθελληνες, θρασυδειλοι
    Chuzpahριστες

    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 29 Ιανουαρίου 2010 6:42 μ.μ., μου αρεσει που "υιοθετούν" και αρχαιοελληνικα προσωνύμια!Λες να αρχισουν να διαδίδουν οτι ο Δημόκριτος ήταν δικος τους;
    Chutzpah!!!

    http://wikipedia.qwika.com/en2el/Chutzpah


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μινω,
    η τακτικη που οι εβραιοι ακολουθουν ειναι κατι που παλι εμεις πρωτοι εχουμε διδαξει στον κοσμο.

    Ο ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ!

    Τωρα που τσακωσαμε τα συναιτερακια τους που βαλανε φωτια στις μαντρες τους, ακολουθουνε το παραδειγμα της αλεπους και με περισσο θρασος σιγο-σφυριζουν αδιαφορα. "Κρεμασταρια ειναι" σου λενε "παμε παρα κατω. Κατι θα βρουμε εκει". Η μαλλον παμε παραπανω για κανα νεκτροταφειο προς Γιαννενα ή Θεσσαλονικη μερια. Δεν μπορει καπου θα βρουμε αντισημιτες για να αρχισουμε παλι να φωναζουμε.

    Οταν μπει ομως ο πραγματικος λυκος στο μαντρι τοτε θα δης φευγαλα και παρακαλια, αλλα το κακο (γι αυτους) ειναι οτι τοτε δεν θα υπαρξη ουτε σπιθαμη γης για να τρεξουν. Αλλα ουτε και Εβερτηδες ή Δαμασκηνοι.
    "Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τριτη και κακο του βραδυ" που λεει και ο σοφωτατος Ελληνικος Λαος.
    Η Ιστορια θα δικαιωση πληθος κοσμου του παρελθοντος.


    ΥΓ.
    Οταν δεις το
    Christaki Voulgari apo Kazino Loutrakiou παρτου ενα κουτι λουκουμια να το γλυκανης λιγακι το παιδι.
    Κι αν πει οχι, αλλα σου ζητησει βαρκαδα και μετα στη μεση του Κορινθιακου σου ζητηση λουκουμια "ξερεις" ... την συνεχεια.
    Ακομα και ο Δικαστης θα συμφωνηση μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. "μπορει να ειναι πλαστα, αλλα εχουν επιβεβαιωθει απο την ιστορια", Exo dei stin zoi mou lektikous akrovatismous alla auto pia!Mino adikeisai an zouses ton 17o aiona tha ekanes labri kariera san Kazoiustis Iousitis theologos!
    Pali kala pou les oti mporei na einai plasta!THa mporouses loipon na mas peis ENA PARADEIGMA SUKRIMENO DIAFORETIKA me auti tin logiki enas allos tha elege ta idia p.x. gia ton Nostradamo tous Magia ktl.Xairomai eikirina gia to gegonos oti exeis diavasei ton Raymon Cartier auti i ditomi ekdosi itan to agapimeno angnosma sto Gumnasio, alla apo oit fainetai koitas alla xoris na vlepeis den thimamai na exeis katadikasei pote itn politiki tous apa kathos leei kai mia Rosiki parouimia "opoios siopa sumfonei" apa auto apodiknuei oti tin epidokimazeis...Papartintos mia pou les oti diavazeis Istoria mporeis an sou einai dinato na mas peis pos legotane o Mouftis tis Ierousalim o opois voithise ta malla stin organosi tis 13is Division der SS "Handaskar i opoia edrase stin Vosnia kai ektos apo Evraious eixe os thimata kai ORTHODOXOUS? Mipos onomazotane Housein... Arafat? Mipos leo!Sigoura auto pou simvainei stin Gaza den einai pros timin kanenos apa kai ton Evraion alla apo tin alli thimise pote Ihamas exie apokiriksei os stoxo tis tin EKSONTOSI TON EVRAION i ton Moufti pou anefera parapano. Me tin diki sou logiki oi Simaxoi den tha eperpe na vombardisoun to Hamburg kai alles poleis tis Germanias kai Iaponias. Distixos opos elege kai o Sherman "o polemos einai kolasi"Se teliki analisi tipota apo auta den tha sinevaine an oi Araves eixan dexthei tin uparxi enos Paliasitiniakou os antallagma gia tin anagnorisi tou Isdrailitikou kratous to 1947!Alla aperipsan tin prosfora!Papeptinotos poios arxise protos tis epitheseis se amaxous me tous kamiikazi autoktonias?Giati omos arage fantazomai oti oles autes oi krauges peri Palaistinis den einai para kalipsi gia kati allo? Mia pou agapas vtoso tous Palestinious den mporeis na filoskeniseis merikous? Euxaristo gia to endiaferon alla DOKSA TO THEO den exo parei tipota apo tin mentality tis Agglias kai oute prokeitai!Eksallou to oneiro mou einai NA EPISTRPSO STIN XORA STIN OPOIA GENITHIKA, STIN OPOIA ANIKO KAI TIN OPOIA AGAPO KAI I OPOIA ITAN KAI THA EINAI GIA PANTA I PATRIDA MOU!
    STON ANADRO ME TIS VARKOULES KTL.SINEXISE PALIATSO ME DIASKEDAZEIS!ALLA APO KAPOION O OPOIOS EMFANOS PERNA TIN ZOI TOU STA KAZINA KAI PISTEUEI TOI OLOI KANOUN TO IDIO DEN PERIMENA KALITERO ITHOS! PANTOS AKOMA KAI O DIKASTS THA SIMFONOUSE OTI AUTA POU GRAFEIS EINAI SIKOFANTIKI DISFIMISI KAI NA EISOUN ANDRAS NA GRAPSEIS ME TO ONOMA `SOU THA ITAN XAROUMENOS NA SOU EPIVALEI MIA POINI FILAKISIS (PRAGMA TO OPOIO DEN THA ITAN KAKO GIA SENA GIOATI THA PERNOUSE OPAIA STIN FILAKI ME TIN PLITHORA`FILON POU THA EKANES OPOS EPEISIS TJHA ETROGES OSES MOUTRADELES THA ITHELES GIA NA KORESEIS TIN AVASTAXTI PEINA SOU!Zito I ELLADA I DIKAIOSINI KAI I ALITHEIA!
    Christos Voulgaris apo Londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τελικά ανώνυμε 2:47 έχεις δίκιο η λίστα είναι μεγάλη. |Ο πόλεμος είναι μπροστά απο μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο.
    Τελικά μάλλον είμαι αντιδραστική γιατί ακόμα επιμένω να σκέφτομαι όχι τι θα κερδίσω αν κερδίσω αλλά τι θα χάσω για να κερδίσω το ΄΄τυράκι΄΄. και απο οσο μου επιτρέπετε να καταλάβω η φάκα είναι μεγάλη...Οταν βλέπω άρθρα όπως αυτό τον WFT που έγραψε ο κος. Αποστόλου και πολλά άλλα που κυκλοφόρησαν αντίστοιχα όχι συμμαχία δεν βλέπω αλλά ούτε ''ένα τυπικό τραπέζωμα που θα κάνει κάποιος στον νέο γείτονα ''δεν βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. "ΚΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΓΑΡΙΣ ΑΠΟ ΛΟΝΤΙΝΟ", μια λεξη μόνο:

    HAGANAH(δες το και στην γλώσσα σου ההגנה)!


    Σου θυμίζει τιποτα αυτη η λέξη;


    Επειδή αναφέρθηκες σε τρομοκρατικές επιθέσεις!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και επειδή monsieur le docteur δηλώνεις ιστορικός, ας μιλήσουμε για ιστορική "αλίτια" και για "ντικαιοσύνη".
    Τι ειδους εδαφη της Παλαιστίνης(η οποια απο το τελος του Α' παγκοσμιου πολεμου αποτελούσε Αγγλική αποικια και εδω ειναι να τρελαινεται κανεις, διοτι για αλλη μια φορα στην ιστορια, "δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα")παραχωρούσε στους Εβραιους της διασπορας η περίφημη "Διακήρυξη Μπάλφουρ";Μήπως επρόκειτο για μια παρα πολύ στενη λωρίδα γης; Σεβαστηκαν ποτε οι Εβραιοι αυτην την συνθήκη;Μηπως όλο αυτο που σημερα αποκαλουμε Ισραηλ ειναι αποτέλεσμα της ενοπλης δρασης των επίλυδων(σαν να λεμε των λαθρομεταναστων στην Ελλαδα)εναντι των ντόπιων Παλαιστινίων(σαν να λεμε των Ελλήνων);Οι επίλυδες δεν ήταν αυτοι που δημιούργησαν παραστρατιωτικές(ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ)οργανωσεις οπως η "Χαγκανα" και η "Ιργκουν" και τρομοκρατούσαν ηδη απο το 1928 τους ντοπιους αλλα και τους Αγγλους(αυτους καλα τους εκαναν);Στην δραση αυτων των οργανώσεων δεν οφειλεται το γεγονος οτι σημερα οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι ζουν εκτος Παλαιστίνης(δηλαδή οι επίλυδες μετέτρεψαν τους ντόπιους σε πρόσφυγες, "αντε και στα δικά μας");Ο Αριελ Σαρον(παλιο στελεχος της "Χαγκανα")δεν ηταν αυτος που συμμαχοντας με τον διαολο("παλια μου τεχνη κοσκινο" και "το αιμα νερο δεν γινεται"),δηλαδη με τους Λιβανεζους Χριστιανους φαλαγγιτες,τους επετρεψε-στις 15-17 Σεπτεμβρίου 1982-να εισβαλουν στα προσφυγικα Παλαιστινιακα στρατοπεδα "Σαμπρα" και "Σατιλα" και να "σφαξουν στο γονατο" πολλα γυναικόπαιδα των Παλαιστινίων;
    http://greece-palestine.blogspot.com/2007/09/25.html
    Οχι τιποτε αλλο, αλλα επειδη αναρωτήθηκες "τις ήρξατο χειρων αδίκων"!


    ΖΗΤΩ Η منظمة التحرير الفلسطينية
    ΖΗΤΩ Η حماس
    ΖΗΤΩ Η حزب الله

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!


    Μίνως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μινως
    Χαλας τον καιρο σου με δαυτους και ιδιως μ' αυτο το παρτσακλο, αν ειναι διαφορετικο προσωπο, και οχι απο τους εντεταλμενους της Πρεσβειας.
    Καντους πλακα μονο. Μην χολοσκας παρα-περα.


    Χριστινα,
    παρακολουθω τα τερτιπια τους σε διεθνη κλιμακα απο κοντα τουλαχιστον την τελευταια 20ετια.
    Ο κοσμογυρισμενος Μικης εχει δικιο που τους απεκαλεσε η "Ριζα του Κακου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αρλουμπολογε 5.09., 6.42 μμ,

    >> Sayianim εν δρασει!!! Απολαυστε τους!!!
Αβραααμοπληκτος και Christaki Voυlgari apo Kazino Loutrakiou και λοιποι sayianim χερι-χερι στη συναγωγη. 
Ανθελληνες, θρασυδειλοι
Chuzpahριστες

    απο την στιγμη που ριχνεις την ευθυνη στα “αμερικανακια” και αλλους για τα χαλια σου, θα παραμεινεις για παντα οχι μονο σκλαβος, αλλα και εφιαλτης του εαυτου σου.

    >> ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    Και ακριβως για αυτο θα παραμεινεις ενας γελοιος και δειλος τσαρλατανος (Π. Ηφαιστος) που δεν εχει ιδεα τι του γινετε (31 Αυγούστου 2009 5:11 μ.μ., http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/08/m-heron.html?commentPage=2).

    Συνεχιζε να περνεις μαθηματα απο τον φιλελληνα Ιανους ("A Muslim could not commit genocide" - Imam Erdogan + every Turk) !

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εκει-εκει στην Γ' Εθνικη!
    Εκει-εκει στην Γ' Εθνικη!

    Θυρα 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τα κολληταρια τους, μαλλον οι συμμαχοι τους, καψανε την συναγωγη (δυο φορες μαλιστα) και βγαζουν και "ανορθογραφη" γλωσσα απο πανω. Κανανε τις σερβιετες τους σημαιες.
    Αυτοι ειναι το παραδειγμα κλασσικου αληταριου.

    ΥΓ1. Ο εισαγγελεας ποτε θα μπουκαρη στις φωλιες σας (σε Αθηνα, θεσσαλονικη και αλλου) να σας μαζεψη για κατασκοπια και προβοκατσια εναντιον του Ελληνισμου, λαμογια.

    ΥΓ2.
    ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!



    ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ,
    ο εκ Χαζαριας Ηφαιστ(ι)οπληκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δειλε Εφιαλτη 2:30 μ.μ. ,

    μιλας για “ανορθογραφη γλωσσα” (“μαζεψη”, 2:30 μ.μ.) , “αληταριου”, “προβοκατσια” και “προπαγανδα” ;

    Πιστος στο περιτρανο ιστορικο σου, ιδεα δεν εχεις τι σου γινεται (31 Αυγούστου 2009 5:11 μ.μ.), ετσι δεν ειναι, τσαρλατανε;

    Για αυτο και συνεχιζε, να διαβαζεις τα αρθρα των φιλελληνων dhimmi no more - “αμερικανακι” - (“Our dear Turk and Turkish delusions”), και του Ιανους (Turkish legal fictions or 26 000 denigrators of Turkishness unmaksed ! And Turks, "Do not buy from here, since this shop is owned by a Jew"!) ...

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!

    ...Δεν θα λενε οτι ειμαι εβραιος ή ειμαι απο το ισραηλινο ΥΠΕΞ. Θα προσποιουνται οτι ειναι απλοι επισκεπτες και θα υιοθετουν την ισραηλινη προπαγανδα....
    Αντε, λεω 'γω, να χρησειμοποιουν και Ελληνοπρεπη ψευδωνυμα.

    Πχ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ,
    ο εκ Χαζαριας Ηφαιστ(ι)οπληκτος!
    Τα χαιρετισματα στο Christaki Voulgaro apo Londino!!!!

    κ. Χρυσοχοϊδη, συλλαβατε τους εχθρους της Ελλαδος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. > ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

    Χρήστες του Διαδυκτίου, πληρώνονται για να διαδίδουν καί να υποστηρίζουν την Ισραηλινή προπαγάνδα!!!!!
    ...Δεν θα λενε οτι ειμαι εβραιος ή ειμαι απο το ισραηλινο ΥΠΕΞ. Θα προσποιουνται οτι ειναι απλοι επισκεπτες και θα υιοθετουν την ισραηλινη προπαγανδα.... <

    Τσαρλατανε, προσεχε καλα, να μην χασεις το επομενο επεισοδιο της ηλιθιοτητας σου !

    
> Αντε, λεω 'γω, να χρησειμοποιουν και Ελληνοπρεπη ψευδωνυμα.
    Πχ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ,
ο εκ Χαζαριας Ηφαιστ(ι)οπληκτος!
Τα χαιρετισματα στο Christaki Voulgaro apo Londino!!!!
 <

    Σοβαρα, Aνωνιμε Αρλουμπολογε ;
    Εσυ, λες ...;

    > κ. Χρυσοχοϊδη, συλλαβατε τους εχθρους της Ελλαδος!!!! <

    ... και μην ξεχαστε τους Εφιαλτες !

    Κλωνε, συνεχιζε να διασκεδαζεις το κοινο και να κοροιδευεις τον εαυτο σου ...!

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμε 28 Ιανουαρίου 2010 2:03 μμ, η ερώτησή σου αναφορικά με το αν ο κύριος Σάββας Καλεντερίδης είναι Μασώνος είναι τουλάχιστον αφελής.
    Έχε υπόψη σου ότι στον Τεκτονισμό ανήκαν ο Ίων Δραγούμης ο οποίος αν και αγωνίστηκε για τη Μακεδονία μας δολοφονήθηκε άνανδρα από συμπατριώτες μας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που ελευθέρωσε το Μωριά και οι Έλληνες τον φυλάκισαν αφού τον καταδίκασαν σε θάνατο, ο Οδυσσέας Ανδρούτσος το Λιοντάρι της Ρούμελης και Ήρωας στο Χάνι της Γραβιάς που επίσης οι γλυκύτατοι συνΈλληνες τον πέταξαν από την Ακρόπολη αφού τον απεκάλεσαν προδότη, ο Παύλος Μελάς που έγινε Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα και σήμερα τον έχουμε ξεχάσει καθώς και ο φυσικός αδελφός του,οι Αλέξανδρος και Δημήτριος Υψηλάντης, ο Ρήγας Βελεστινλής,ο Γρηγόρης Λιακατάς που έπεσε ως νέος Λεωνίδας στη μάχη της Νήσου Ντολμά Αιτωλικού με 300 μαχητές,ο Ναύαρχος Κουντουριώτης,ο Διονύσιος Σολωμός που έγραψε τον Εθνικό μας Ύμνο,οι Φιλικοί Σκουφάς-Ξάνθος-Τσακάλωφ, ο Ιωάννης Μεταξάς που είπε το ΟΧΙ στον Άξονα και τώρα τον λέμε και Φασίστα,ο Βασιλεύς Γεώργιος ο Β΄των Ελλήνων που έκανε Τιτάνειο Αγώνα για να σωθεί η Ελλάδα από τους Γερμανούς και τώρα τον λέμε Γερμανόφιλο,ο πρώτος Εύελπις που θυσιάστηκε στη Μάχη της Κρήτης Ιωάννης Παπαναγιώτου και τόσοι άλλοι "καλοπερασάκηδες" όπως οι Αρχιερείς Χρυσοστόμου Σμύρνης και ο Γερμανός Καραβαγγέλης που μαρτύρησαν για τον Ελληνισμό.
    Εξ όσων γνωρίζω ο κύριος Σάββας Καλεντερίδης χαίρει "άκρας υγείας" υπηρέτησε μεν την Πατρίδα... αλλά τώρα υπηρετεί τις Εκδοτικές του Επιχειρήσεις και συνεπεία των παραπάνω Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να ανήκει στον Ελληνικό Πατριωτικό Τεκτονισμό...και ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ!
    Ο Ελληνικός Τεκτονισμός έχει δώσει εκατόμβες ΝΕΚΡΩΝ στο Έθνος μας και κάθε χρόνο το 33ον κομμάτι της Βασιλόπιττας ανήκει στους νεκρούς επωφελεία του Έθνους των Ελλήνων.Ο Ελληνικός Τεκτονισμός καλλιεργεί τη Μεγάλη Ιδέα του Ελληνισμού και είναι...Ο ΜΟΝΟΣ που κάνει ΑΥΤΟ!
    Αν ρωτήσεις τον κύριο Καλεντερίδη αν πιστεύει στη Μεγάλη Ιδέα, θα σε περάσει για τρελλό!
    Τώρα...Καλεντερίδη όποτε πιάνεις στο στόμα σου τον Ελληνικό Τεκτονισμό,καλό θα είναι να θυμάσαι τους συμπατριώτες σου και το Άγιο Αίμα τους, όταν έσταξε στη Γη του Πόντου!
    Οφείλεις επομένως σε κάθε Αχρείο που προσπαθεί να συκοφαντήσει τον Ελληνικό Τεκτονισμό μια "ανάλογη" απάντηση.
    Επιπρόσθετα και για να μη θεωρηθεί το σχόλιο αυτό "προβοκατόρικο",δεν επιθυμούμε καμμία απάντηση από τον κύριο Καλεντερίδη, μόνο παρακαλούμε την ευγένειά του για τη Δημοσίευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Βρε οι Μασωνοι βγηκαν παγανια.
    Καλα κι ομορφα ολα αυτα που μας (εισαι 33 βαθμου;) αραδειαζης, με τους Οβριους τι δουλεια εχετε και κοιμαστε στο ιδιο κρεββατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.