27/1/10

Ξέφραγο αμπέλι, με γείτονα κλέφτη και αχόρταγο βάρβαρο

«Αθήνα, Ελλάδα 27/01/2010 17:38 (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ)
(Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ/ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ-
Σήμερα στις 04:00, περιπολικό ανοιχτής θαλάσσης (Π.Α.Θ.) του Λιμενικού Σώματος, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Καραβόπετρας Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, προερχόμενη από Τουρκία, με επιβαίνοντες εξήντα (60) αλλοδαπούς (58 άνδρες και 2 γυναίκες), οι οποίοι δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα και είχαν περιέλθει σε κίνδυνο γιατί οι αεροθάλαμοι είχαν καταστραφεί.
Στην περιοχή έσπευσε για συνδρομή πλωτό περιπολικό της λιμενικής Αρχής Σάμου και ακολούθησε ασφαλής περισυλλογή των παράνομων μεταναστών, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν.Σάμου για τη διενέργεια προληπτικών ιατρικών εξετάσεων.
Από τη Λιμενική Αρχή Σάμου, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η λέμβος.»
Πηγή: ΑΠΕ

15 σχόλια:

  1. Και υπουργούς «Λουδοβίκους» που σκιαμαχούν μονίμως με κάποιους δήθεν «ακραίους» μόνο και μόνο για να παρουσιάσουν έργο, θα προσέθετα.

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όγω της γειτνίασης των ελληνικών νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με τα μικρασιατικά παρά­λια, κατά κανόνα δεν υπάρχουν διεθνή ύδατα. Όσο τα πλοιάρια βρίσκονται σε τουρκικά χωρικά ύδατα, δεν μπορούν να απωθηθούν από το Λιμενικό. Όταν εισέρχονται σε ελληνικά χωρικά ύδατα και έχουν εντοπισθεί, συνήθως προκαλούν βύθιση του πλοιαρίου, γεγονός που υποχρεώνει τους λιμενικούς να προβούν σε επιχείρηση διάσωσης.

    Η συντριπτική πλειοψηφία όσων συλλαμβάνονται για παράνομη είσοδο δεν έχουν χαρτιά. Κατά κανόνα δηλώνουν ψεύτικα ονόματα και εθνικότητα για να αποφύγουν την απέλαση. Οι ελληνικές Αρχές τούς κρατούν για ένα διάστημα στα κέντρα υποδοχής. Μετά, τους δίνουν ένα μικρό χρηματικό βοήθημα και τους εφοδιάζουν με ένα έγγραφο διοικητικής απέλασης, σύμφωνα με το οποίο πρέπει με δικό τους μέσο να εγκαταλείψουν την Ελλάδα εντός ενός μηνός! Στην πραγματικότητα, κανείς δεν φεύγει από τη χώρα. Αρκετοί πλαστογραφούν το απλό αυτό χαρτί και το χρησιμοποιούν σαν άτυπη άδεια μόνιμης παραμονής.

    Η μεγάλη πλειοψηφία των παράνομων μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα έχουν τελικό προορισμό άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Μόνο ένα μικρό ποσοστό τους, όμως, καταφέρνει να φύγει από τη χώρα μας. Έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι είναι πιο εύκολη η παράνομη είσοδος από την παράνομη έξοδο. Με άλλα λόγια, η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σαν χώρα-τράνζιτ, αλλά καταλήγει να γίνεται τελικός προορισμός.

    http://dhmopshfisma.blogspot.com/2010/01/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ!!!

    ΒΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 130.000 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ...

    ΕΨΙΛΟΝ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=DmDuE1h4gv4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεταρρυθμίζουμε, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και τις πρακτικές μας για να κινούμαστε σωστά στο πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να μπορούν όσοι από τους μετανάστες χρειάζονται άσυλο να το βρουν.

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1099009&lngDtrID=244

    10 εκ. δικαιουνται ασυλο; Θα το δωσουμε!

    20 εκ. δικαιουνται ασυλο; Θα το δωσουμε!

    Ολες οι εμπολεμες χωρες Ασίας και Αφρικής, πληροφορουνται πως απο αυριο η Ελλαδα ανοιγει διαπλατα τις αγκαλιες της. Ασυλο και ιθαγενεια σε ολους.


    "Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τεθεί κάποια στιγμή καθώς, όπως είπε, οι κοινωνικές γίνονται πολυεθνικές."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελληνες κομουνιστες μεταναστες της Μποτσουανα συζητουν για την τωρινη μεταναστευτικη εικονα της Ελλαδας.

    http://www.youtube.com/watch?v=0sv3tU8E7zc

    Εδω ειναι η ... δημιουργικη δημογραφικη λογιστικη, με την οποια μας λενε πως ιθαγενεια θα δοθει... μονο σε 250.000 νομιμους και τα παιδια τους.


    http://www.youtube.com/watch?v=ZgpFWsto9Xk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aφού δεν είναι δυνατή η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ας εφοδιάζονται οι λαθραίως ερχόμενοι με τα ειδικά μπλε ελληνικά διαβατήρια που έχουν ισχύ λίγων μηνών, έτσι ώστε όλοι αυτοί να πηγαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη που τους...θέλουν !!!
    Και μετά την λήξη αυτών των διαβατηρίων, να τα βρίσκουν με τις εκεί αρχές.
    Αλλιώς, ας συνεργαστούν όλοι της ΕΕ γιά το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
    Βάζω και μία άλλη παράμετρο: Οι ευρωπαίοι εργοδότες έχουν μεγάλο οικονομικό συμφέρον να υπάρχουν όλοι αυτοί εκεί στις χώρες τους, αφού τους χρησιμοποιούν ως πολύ φθηνό εργατικό δυναμικό.
    ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ δηλαδή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ; ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΟΙ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ".
    ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ "ΣΥΝΗΘΩΣ ΥΠΟΠΤΩΝ"
    ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΠΕΡΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Aφού δεν είναι δυνατή η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ας εφοδιάζονται οι λαθραίως ερχόμενοι με τα ειδικά μπλε ελληνικά διαβατήρια που έχουν ισχύ λίγων μηνών, έτσι ώστε όλοι αυτοί να πηγαίνουν στην υπόλοιπη Ευρώπη που τους...θέλουν !!!
    Και μετά την λήξη αυτών των διαβατηρίων, να τα βρίσκουν με τις εκεί αρχές."

    Τα συνορα μπορουν να φυλαχθουν, αν καποιος εχει τη βουληση. Το θεμα ειναι απαξ και τους συνελαβες, τι τους κανεις. Η Ελλαδα τους απελαυνει στην... Αθηνα. Επειδη δεν κανει διμερεις συμφωνιες επαναπροωθησης (εκτος απο μια πτηση που εκανε ο Μαρκογιαννακης για τα ματια του κοσμου) και περιμενει την Τουρκια.

    Απο την αλλη, η Τουρκια, επειδη δεν εχει ασπονδυλους πολιτικους, απαντησε "Δε θα γινει η Τουρκια στρατοπεδο μεταναστων". Οποτε θα γινει η Ελλαδα...

    Γιατι δε δινουμε ειδικα μπλε διαβατηρια; Γιατι ο σημερινος ατσιδας πρωθυπουργος, το 2003 υπεγραψε με τους Ευρωπαιους τη Συνθηκη Δουβλινο ΙΙ. Αυτη λεει, πως οι λαθρομεταναστες και προσφυγες, θα κανουν ο,τι κανουν στην πρωτη χωρα της Ε.Ε. που μπαινουν. Δηλαδη, ασυλο θα παιρνουν στην Ελλαδα, θα νομιμοποιουνται στην Ελλαδα και αν συλλαμβανονται σε αλλες χωρες, θα επιστρεφονται στη χωρα που πρωτομπηκαν, δηλαδη στην Ελλαδα.

    Θα πει καποιος, μα καλα, γιατι δε λεει κι ο δικος μας πρωθυπουργος, "Δε θα γινει η Ελλαδα στρατοπεδο μεταναστων ολης της Ευρωπης;". Γιατι ο δικος μας, δεν ειναι Ερντογαν. Αλλωστε, αν ειχε μυαλο και σπονδυλικη στηλη, δε θα υπεγραφε το 2003 την καταδικη της Ελλαδας.

    Και διαβατηρια να τους δωσεις, με τη Δουβλινο ΙΙ, απλα θα σου τους στειλουν πισω και εισαι υποχρεωμενος να τους δεχθεις.

    Οι Ευρωπαιοι εργοδοτες μπορει να τους θελουν. Οι Ευρωπαιοι λαοι και κατ επεκταση οι κυβερνησεις τους δεν τους θελουν, γι αυτο εκαναν και τη Δουβλινο ΙΙ. Μην κοιτας στην Ελλαδα που δεν τους απασχολει η λαικη βουληση. Στην Ελλαδα θα καταλαβουν τι εκαναν, οταν εμφανιστουν βιαια επεισοδια και οταν θα ειναι πια αργα για το εθνος, που θα σβηνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Ελευσίνα υπάρχουν πολλά καράβια προς απόσυρση που μάλλον θα βουλιάξουν εκεί. Να τους βάλουν μέσα και να τους στείλουν στην Τουρκία ρυμουλκόντας. Ετσι θα ξεφορτωθούμε και τους λαθρομετανάστες και τα σαπιοκάραβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα είναι ανάγκη να προστρέξει το λιμενικό για βοήθεια, γιατί δεν καθυστερούν λίγο, ή δεν απωθούν πίσω τις βάρκες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φιλε ΔΤ πόσο δίκιο έχεις......
    Αλλά προσοχή μην το λες γιατί θα πλακώσει ο Χρυσομαλακίδης, οι Ξυριζαίοι, οι "εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί" (δηλαδή οι τραμπούκοι-κουκουλοροπαλοφόροι της αριστεράς), οι ΜΚΟ, οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των λαθραίων (κι αυτούς τους πληρώνουμε, καλά να πάθουμε) και πάσης λογής φύσεως άχρηστος, άνεργος, εθνομηδενιστής, ψευτοπροοδευτικός, αριστερός μαλάκας και θα σε κατηγορήσει ως "ρατσιστή, εθνικιστή, φασίστα κλπ κλπ κλπ).
    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ (ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΑΠΛΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!!!!!!!!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. θεσσαλε,
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ;
    ΒΡΕ ΣΥ, ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ.
    ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ;
    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ;
    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ;
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ;
    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ;
    ΦΙΛΕ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ;
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε Γιώργο Πάτρα
    δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις και τις απόψεις σου περί αριστεράς-δεξιάς ή οτιδήποτε άλλο.
    Μήπως υπάρχει και άλλη άποψη πέρα από τη δική σου ;
    Η αριστερά που μιλάς εσύ είναι η αθώα περιστερά που δεν έκανε τίποτα και μια ζωή όλοι τα έβαζαν μαζί της χωρίς λόγο και αιτία ;
    Τουλάχιστον η δεξιά στον εμφύλιο δεν μάζεψε 25.000 παιδιά από τις αγκαλιές των μανάδων τους για να τα κάνει με το ζόρι στρατιώτες, όπως και πολλά άλλα.
    Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω άποψη και ούτε θέλω. Ασε με να πιστεύω ότι θέλω και πρόβλημα μου.
    Δεν ζήτησα τη γνώμη σου και δεν τη θέλω.
    Και το ξαναλέω γιατί δεν εννοείς να καταλάβεις ορισμένα πράγματα.
    Δεν είμαι ΝΔ, δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, δεν είμαι ΞΥΡΙΖΟΚΚΕ, το κυριώτερο ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ, είμαι με την ΕΛΛΑΔΑ. Αν το καταλάβεις αυτό, τότε θα αφήσεις την αριστερή προπαγάνδα σου (κράτα τη για τον εαυτό σου) και θα γίνεις Έλληνας κι εσύ.
    Αυτή η τραγική σημερινή κατάσταση με μια αριστερά ανδρείκελο των αμερικανών και του Σόρος, πλάι πλάι με τους αναρχοκουκουλοφόρους να καίει την Αθήνα, να συντηρεί παράνομα με χρήματα του ελληνικού λαού το εμμετικό Indymedia και να της χαρίζονται όλοι, να πρωτοστατεί στην προστασία όλων αυτών των αποβρασμάτων, να είναι πρώτη και καλύτερη στην αποδόμηση του έθνους, στον εθνομηδενισμό, να θέλει να "επιβάλει" τους λαθραίους με το ζόρι και κάθε αντίθετη άποψη να στοχοποιείται και να προειδοποιούν, να έχει καταλάβει όλα τα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να τα έχει κάνει ορμητήρια της, να διδάσκουν τα παιδιά μας όλοι οι αριστεροί καθηγητές πανεπιστημίων ότι θέλουν και άλλα πολλά, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Ολα αυτά και άλλα τόσα μύρια μου φταίνε στην σημερινή αριστερά. Και βέβαια δεν ξεχνάω τις 25.000 παιδιά όπως και τις συμφωνίες με Γερμανούς, Αλβανούς, Γιουγκοσλάβους κλπ.
    Ασε να μην ανακινούμε παλιά θέματα, να μην ξύνουμε πληγές που δεν συμφέρουν κανένα και να κοιτάμε μόνο το συμφέρον της Ελλάδας και του έθνους τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
    Αν συμφωνείς (που δεν συμφωνείς) καλώς αλλιώς κράτα τις αποψεις σου και κρατάω τις δικές μου........

    Ζήτω η Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thessalos....28000 ήταν τά παιδάκια πού άρπαξαν οι 'φιλάνθρωποι' κατσαπλιάδες...γιά νά τά 'σώσουν' μπρε από τόν 'φασισμό'...διά τήν ιστορικήν αλήθειαν καί μόνον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.