27/1/10

Ο Αντώνης Σαμαράς ζητεί τη γνωστοποίηση των επιστολών Παπανδρέου - Ερντογάν

Ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ζήτησε τη δημοσίευση των επιστολών που έχουν ανταλλάξει οι πρωθυπουργοί της Ελλάδος και της Τουρκίας "προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους η πολιτική ηγεσία της χώρας, ώστε να τοποθετηθεί υπεύθυνα για την πορεία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων".

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε: "Έντονο προβληματισμό προκαλεί η απόκρυψη του συνολικού περιεχομένου των επιστολών που αντάλλαξαν οι Πρωθυπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας, επικείμενης μάλιστα της συνάντησης των δύο στο Νταβός και της προγραμματισμένης επίσκεψης του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.

Ενισχύεται έτσι η εντύπωση, που από καιρό είχα επισημάνει, ότι η χώρα μας διολισθαίνει σε διμερή διάλογο με την Τουρκία, εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών. Και τούτο, την ώρα που η Τουρκία σαφέστατα προσθέτει ολοένα και περισσότερα ‘’προβλήματα και διεκδικήσεις’’ στην ατζέντα των Ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ζητούμε, επομένως, τη δημοσίευση των επιστολών αυτών, προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενό τους η πολιτική ηγεσία της χώρας, ώστε να τοποθετηθεί υπεύθυνα για την πορεία των Ελληνοτουρκικών σχέσεων".

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4 σχόλια:

  1. Από το ολότελα κάτι είναι κι αυτό, αν και γενικά έχει απογοητεύσει ο αρχικά πολλά υποσχόμενος Σαμαράς.
    Λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερη ανάρτηση του ιστολογίου που αφορούσε το ενδεχόμενο μελλοντικής συγκυβέρνησης, αρχίζω να το πιστεύω πλέον, διότι η στάση και της ΝΔ κάτι τέτοιο δείχνει με την "μαλακή" αντιπολίτευση. Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει διάρκεια ζωής μηνών.
    Ωχριώ δε στη σκέψη να υπήρχε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης Παπανδρέου Μπακογιάννη. ΄Ή μήπως δεν είναι κι αυτό τόσο απίθανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά, δεν αλλάζει το πολιτικό σκηνικό από τη μία στιγμή στην άλλη. Επειδή αλλάξαν στην ΝΔ αρχηγό που και πάλι προέρχεται από το διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο μας θα γίνει το κόμμα δεξιό/πατριωτικό;

    Τόσο αφελείς είστε;

    Αύριο θα φύγει ο Γιωργάκης και ας πούμε θα μπεί στη θέση του ο Βενι. Θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ επειδή ο Βένι έχει εικόνα πιο σκληροτράχηλου και αδιαπραγμάτευτου;
    Τα ίδια είναι όλοι, και εγώ προσωπικά έδωσα 1, 2, 3 ευκαιρίες σε όλους με κάθε καλή πρόθεση να τους πιστέψω.

    Τίποτα.

    Πλέον μόνο η αρνητική ψήφος υπάρχει για μένα, ας βοηθήσω κόμματα που τουλάχιστον στα λόγια είναι "εντάξει" σε κάποια πράγματα. Όλοι οι άλλοι και στα λόγια αλλά αποδεδειγμένα και στις πράξεις ως κυβερνήσεις είναι εθνικοί μειοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε 9:31, μην περιμενεις τους Ελληνες να ακολουθησουν τη λογικη σου. Αυτο το εκαναν μονο οι αρχαιοι και ενδοξοι προγονοι (το δις εξαμαρτειν). Οι νεοΕλληνες, παντα τους ιδιους ψηφιζουν, για επιβραβευση των οσων κακων εφεραν στη χωρα. Σημερα βλεπετε τα αποτελεσματα στην οικονομια, αυριο θα τα δειτε στη μεταναστευση.

    Μην περιμενεις λογικη απο εναν ετοιμοθανατο που παραληρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά βγαίνω αληθινός που όλα αυτά (μεταναστευτικό, διάλογος "άνευ όρων" με Τούρκους) τα είχα προβλέψει πριν τις εκλογές και τα έγραφα εδώ μέσα.
    Μάλιστα πάρα πολλοί και τι δεν μου έσερναν. Οι πιο ήπιοι μου έλεγαν ότι βιάζομαι να κρίνω, τα βγάζω από το μυαλό μου κλπ. Οταν δε τους έλεγα ότι εφόσον ψήφισαν ΠΑΣΟΚ (κατά τη γνώμη μου) τους θεωρώ το ίδιο συνυπεύθυνους σε ότι ακολουθήσει και "το ίδιο προδότες" με τον κ.Παπανδρέου, προσπαθούσαν να "πετάξουν" από πάνω τους το χαρακτηρισμό και να "βγουν" αθώες περιστερές, να μην τους δημιουργώ ενοχές κλπ.
    Μιας και δεν βλέπω πια όλους αυτούς τους κυρίους εδώ μέσα, γιατί πιθανότατα κατάπιαν τη γλώσσα τους, οφείλω για ακόμη μία φορά να τους "δημιουργήσω ενοχές" και να τους το ξαναθυμήσω.
    ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ, "ΕΓΩ .... ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ", "ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ..", "ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ...", ΚΤΛ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟ....ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ....ΑΣ ΡΩΤΑΓΑΜΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ).
    ΠΟΛΛΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ-ΨΗΦΙΖΩ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΛΠ.
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ Ο Κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
    Κ. ΣΑΜΑΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, KAI ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΤΕ ; ΕΔΩ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ Κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ;
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑ ; ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, "ΟΧΙ" "ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ", Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΊΝΑΙ ; ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ή ΔΙΚΑΙΩΜΑ "ΑΛΗΤΗΡΙΩΝ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΣ "ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ" ΤΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ Κ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ;
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ Κ.Κ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ. ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΤΙΜΗ ΣΑΣ ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ;
    "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ....." !!!
    ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΤΙΖΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΗΡΘΕ Ο Κ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΑΚΡΟΒΑΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ;
    ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;
    ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;
    ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.