31/1/10

Λουκέτο στα Μαριτσά;


Tην «κερκόπορτα» στο Αιγαίο μέσα από άστοχες και περίεργες αποφάσεις επιχειρούν να ανοίξουν «κάποιοι» που μετά την προσωρινή αναστολή του Κέντρου Νεοσύλλεκτων Αφάντου, προτείνουν την κατάργηση του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου, δηλαδή βάζουν «λουκέτο» στο στρατιωτικό αεροδρόμιο των Μαριτσών!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Δράσης» το θέμα θα συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Α.Σ. (Αεροπορικού Συμβούλιου) στα πλαίσια αναδιάρθρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και προσαρμογής της δημοσιονομικής πολιτικής. Το κλείσιμο του στρατιωτικού αεροδρόμιου συνδυάζεται και με την απόφαση της πρώην ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών, περί εκμετάλλευσης των παλαιών αεροδρομίων της χώρας και συνεκμετάλλευση από ιδιώτες. Την αναβάθμιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων παλιών αεροδρομίων για την κατασκευή σύγχρονων, καθώς και τη δημιουργία αεραθλητικών είχε ανακοινώσει ο πρώην υπουργός Ευ.Στυλιανίδης, σε περιοχές που διαθέτουν ήδη τις απαιτούμενες προϋποθέσεις (στα Μαριτσά, στην Κομοτηνή, στο Μάλεμε της Κρήτης, στη Σπάρτη).Στους χώρους αυτούς θα κατασκευαστούν σύγχρονα Αεροδρόμια Γενικής Αεροπορίας-Αεραθλητικά Κέντρα, με στόχο την τουριστική και εμπορική τόνωση των περιοχών αυτών, καθώς επίσης και την ανάπτυξη των αεραθλητικών δραστηριοτήτων. Και μόνο η εισήγηση, ενός τέτοιου θέματος, προκαλεί αναστάτωση αφού πέραν της Εθνικής Άμυνας, από το στρατιωτικό αεροδρόμιο των Μαριτσών επιχειρεί το SUPER PUMA που ουσιαστικά εκτελεί το 50% των αεροδιακομιδών από τα Δωδεκάνησα όπως επίσης συμμετέχει στην έρευνα και διάσωση στα νησιά μας.

ΕΣΣΟ έτοιμη για μάχη

Την έντονη δυσφορία των κοινοβουλευτικών και του δημάρχου Αφάντου Σάββα Διακοσταματίου, προκαλεί η απόφαση του υπουργείου Άμυνας να «κλείσει» τα κέντρα νεοσυλλέκτων στο Αιγαίο- μεταξύ αυτών και του Αφάντου- για την ΕΣΣΟ του μηνός Φεβρουαρίου. Η απόφαση του υπουργείου (λένε οι πληροφορίες, που κάνουν λόγο για προσωρινή αναστολή) εντάσσεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των Ενόπλων Δυνάμεων και της εξυγίανσης των δημοσιονομικών της χώρας. Σφόδρα ενοχλημένος, δηλώνει ο βουλευτής Νίκος Ζωίδης που επικοινώνησε με τον υπουργό Άμυνας κ. Βενιζέλο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση αυτή. «Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για νησιωτικότητα και το υπουργείο να λαμβάνει τέτοιες άστοχες αποφάσεις που δημιουργούν κοινωνικά προβλήματα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τους συμπατριώτες μας» αναφέρει ο κ. Ζωίδης. Επίσης με επιστολές του αλλά και επίσκεψη στον αρμόδιο υπουργό ο δήμαρχος Αφάντου Σάββας Διακοσταματίου, ζητούσε να παραμείνει το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Αφάντου ενεργό, για την εξυπηρέτηση των Δωδεκανησίων ακριτών.

Ο Δήμαρχος Αφάντου

Αναφορικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για το ενδεχόμενο να κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Αφάντου και σε σχέση με τις ενέργειες του δημάρχου Αφάντου κ. Σάββα Διακοσταματίου γι΄ αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που δεν αφορά μόνο τον Δήμο Αφάντου αλλά και το σύνολο του δωδεκανησιακού λαού, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμαρχος πέραν των συνεχών παρεμβάσεων του, στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού, και στη στρατιωτική ηγεσία της χώρας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (γραφείο Υπουργού) και απέστειλε τις υπ΄ αριθμ. πρωτ. 10144 - 7/12/2009 και 74 - 5/01/2010 επιστολές στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας με κοινοποίηση στον Πρωθυπουργό της χώρας, για τις οποίες δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα απάντηση από την πολιτική ηγεσία.

Στις παραπάνω επιστολές αναφέρει:

Στην πρώτη επιστολή τονίζονται τα εξής:

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Από τον ημερήσιο τύπο ενημερωθήκαμε για το ενδεχόμενο να κλείσει το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων στο Δήμο μας και να μεταφερθεί σε άλλη περιοχή της χώρας.

Στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, η ίδρυση του οποίου είχε γίνει δεκτή με ικανοποίηση και ενθουσιασμό, παρουσιάζονται οι νέοι των ακριτικών νησιών του Νομού μας κατά το πρώτο στάδιο της θητείας τους.

Έτσι ανυψώνεται το ηθικό τόσο των στρατεύσιμων όσο και των οικογενειών τους, ενισχύεται το δέσιμο τους με τον Ελληνικό Στρατό αλλά βεβαίως επιτυγχάνεται και οικονομική τους ελάφρυνση, καθώς και τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η πληροφορία για την ενδεχόμενη μεταφορά του κέντρου έχει ήδη προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής μας αλλά και των Δωδεκανησίων εν γένει.

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, παρακαλούμε όπως επανεξετάσετε το θέμα με τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας και δώσετε τέλος στις φήμες και πληροφορίες που ανησυχούν τον δωδεκανησιακό λαό όσον αφορά την υπόθεση αυτή.

Στη δεύτερη επιστολή αναφέρονται:

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Δυστυχώς παρότι είχαμε λάβει διαβεβαιώσεις ότι το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων Αφάντου θα συνεχίσει να λειτουργεί για τους λόγους που αναφέρονται στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 10144/7-12-2009 επιστολή που σας είχαμε αποστείλει, πληροφορούμεθα σήμερα ότι το στρατόπεδο δεν θα υποδεχθεί την επόμενη ΕΣΣΟ μηνός Φεβρουαρίου, με ό,τι συνέπειες θα σημάνει αυτό για τη δωδεκανησιακή κοινωνία.

Παρακαλούμε όπως άμεσα επιληφθείτε του θέματος προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του εν λόγω κέντρου, το οποίο ιδρύθηκε για την εξυπηρέτηση των Δωδεκανησίων ακριτών.Τέλος συνεχίζει τις προσπάθειες προκειμένου να παραμείνει ενεργό το κέντρο και καλεί τους όλους τους Δωδεκανήσιους να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή.Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου στις στήλες της έγκριτης εφημερίδας σας για την ενημέρωση των Δωδεκανησίων.

Μετά τιμής
Ο Δήμαρχος Αφάντου
Σάββας Διακοσταματίου

ΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ -http://www.idrasis.gr

Κλείνει το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών της Ρόδου;
Μετά την επιχειρησιακή αχρήστευση των αεροδρομίων Σκύρου και Καστελίου, σειρά φαίνεται να έχει για κλείσιμο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών-Ρόδου, όπως προκύπτει από ερώτηση του βουλευτή Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Φώτη Κουβέλη προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι το συγκεκριμένο αεροδρόμιο εκτός από τους εθνικούς - αμυντικούς σκοπούς που εξυπηρετούσε, παρείχε και συγκεκριμένες υπηρεσίες πολιτικής προστασίας όπως: βάση διαχείρισης για τις επιχειρήσεις διάσωσης του SUPER PUMA (που εκτελεί το 50% των αεροδιακομιδών από τα Δωδεκάνησα), βάση των αεροπορικών επιχειρήσεων για την κατάσβεση των πυρκαγιών στα Δωδεκάνησα, και βάση για τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ο βουλευτής επίσης μεταφέρει το αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής για συνέχιση της λειτουργίας του αεροδρομίου για την καλύτερη προστασία της περιοχής τους,

Ο κ. Κουβέλης στην ερώτηση του ανακινεί τις διαστάσεις εθνικοί-αμυντικοί σκοποί αλλά και προστασία, η οποία όπως φαίνεται ενέχει και την διάσταση της εθνικής κυριαρχίας. Γιατί όμως αγνοήθηκε η επιχειρησιακή αχρήστευση των αεροδρομίων Σκύρου και Καστελίου; Μήπως θεωρείται ότι δεν συντρέχουν λόγοι διατήρησης των αεροδρομίων ή των στρατιωτικών τους δυνατοτήτων όταν αυτά εξυπηρετούν εθνικούς – αμυντικούς σκοπούς;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

14 σχόλια:

  1. Good day, sun shines!
    There have were times of troubles when I felt unhappy missing knowledge about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
    I have never thought that there weren't any need in large starting capital.
    Now, I feel good, I started to get real income.
    It's all about how to select a proper partner who uses your funds in a right way - that is incorporate it in real deals, parts and divides the profit with me.

    You can ask, if there are such firms? I have to tell the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
    http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια να κλεισουμε και τα περιφερειακα κεντρα νεοσυλεκτων για να υπηρετουν οι νεοι ιθαγεννεις κοντα στο σπιτι τους την ομονoια .

    τα κεντρα εκπαιδευσεις και αεροδρομια να δοθουν σε ιδιωτες ωστε να αξιοποιηθουν τουριστικα μιας και η βαρια μας βιομηχανια ειναι ο τουρισμος

    εκτος απο την οικονομια πρεπει να αλλαξει η ψυχολογια μας και στα εθνικα θεματα


    οποτε μαζι με το
    "λεφτα υπαρχουν "
    θα λεμε
    "δεν απειλουμαστε απο κανενα "

    πες πες θα το πιστεψουμε στο τελος

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. So much for the good Minister "Βενιζέλος".

    Προφανώς εζήλωσεν την δόξαν του ...... ηρωϊκού ..... Μεϊμαράκη !

    ¨Αντε να δούμε τι θα δούμε ακόμη στην αποδόμηση, όχι μόνον της Ιστορίας μας, αλλά και όσων υπολειμάτων έχουν απομείνει, της κρατικής μας υπόστασης !

    Παλαιότερα, επρόκειτο να αγοράσουμε δεκαπέντε (αριθ. 15) ελικόπτερα παντός καιρού, με χρηματοδότηση 70% από την ΕΕ (μπορεί να κάνω λάθος ως προς τον χρηματοδότη) και 30% από εθνικούς (συγνώμη για την έκφραση "εθνικούς") πόρους για αποστολές διάσωσης στο Αιγαίο ΜΑΣ !

    Η αγορά καθυστέρησε ..... δεκαπέντε (αριθ. 15) χρόνια διότι γινόντουσαν παίγνια όπως γράφει ο Αντιστράτηγος Κ. Φράγκος στο βιβλίο του "Αμύνεσθαι περί Πάρτης". Χάθηκε μέρος των χρημάτων κα αγοράσθηκαν μόνο πέντε (αριθ. 5) αντί για δεκαπέντε (αριθ. 15) ελικόπτερα !

    Τώρα με το κλείσιμο ακόμη μιάς βάσης της Αεροπορίας ΜΑΣ, κινδυνεύουμε,εννοώ εμείς οι κοινοί θνητοί πολίτες όχι τα πολιτικά "λέσια", να χάσουμε τα δικαιώματά μας διάσωσης στο Αιγαίο ΜΑΣ από τους Τούρκους !

    Κι' αυτό, επειδή μερικοί επίορκοι κρατικοί λειτουργοί ξεπουλούν τα πάντα !

    Αυτά .. και η ζωή συνεχίζεται !!!

    Υ.Γ. Εάν δεν το μάθατε ακόμη, ο ποδοσφαιριστής Tάδε και η Σάσα Μπάστα (ποιά είναι αυτή;) είχαν ατύχημα με το αυτοκίνητο στην Εθνική λαιμητόμο Πατρών-Κορίνθου.

    Έτσι δεν σχολιάζονται οι ειδήσεις στην τηλεόραση ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά σιγά κάνουν την αποστρατικοποίηση του Αιγαίου... μην γίνει μια κι έξω και τσούξει...είναι φανερό ότι βάσει σχεδίου οι ψευδοπολιτικοί μας τριάντα τόσα χρόνια τώρα έφεραν την Ελλάδα σε σημείο που να μην μπορεί να πει όχι ούτε στην Αλβανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα... "Στους χώρους αυτούς θα κατασκευαστούν σύγχρονα Αεροδρόμια Γενικής Αεροπορίας-Αεραθλητικά Κέντρα, με στόχο την τουριστική και εμπορική τόνωση των περιοχών αυτών, καθώς επίσης και την ανάπτυξη των αεραθλητικών δραστηριοτήτων", αρα (αν και δεν είμαι ειδικός επί των αεροπορικών) που είναι το πρόβλημα; Υπηρέτησα στη Ρόδο και το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μια "πρόχειρη" εγκατάσταση, αν αναβθμιστεί θα μπορεί να προσφέρει και υπηρεσίες καλύτερες (ισως κάνω λάθος αλλά δε φαίνετε άσχημο ως ιδέα), όσον αφορά το κέντρο νεοσυλλέκτων, ε, έλεος κάθε χωριό και κέντρο... σαν τα ΤΕΙ σε κάθε πόλη μοιάζει.

    Φιλικά

    Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ελληνικός στρατός έχει αρχίσει την συμπτυξη του δυτικά του 25 μεσημβρινού και οι τοπικοί άρχοντες χειροκροτούν τους μεσίτες που πουλάνε την γη τους .Είναι αλήθεια πως με το πρόσχημα του εκσυγχρονισμού και την εργοστασιακή συντήρηση, αποκρίνονται σύγχρονα οπλικά συστήματα από τα νησia?

    πορφυριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα χρειάζεται ἀναδιοργάνωση ὁ στρατός.
    Τὸ θέμα εἶναι νὰ μὴν μποῦν πολιτικὲς σκοπιμότητες, οἱ ὁποίες τελικῶς θὰ θίξουν τὸ ἀξιόμαχο τοῦ στρατοῦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας θυμίσω την επιχείρηση "ΝΙΚΗ" τον Ιούλιο του `74:
    Αν δεν υπήρχε το αεροδρόμιο της Ρόδου, αρκετά από τα NORATLAS θα είχαν πέσει στη θάλασσα λόγω καυσίμων.
    Κάτι ξέρουν οι Τούρκοι, που έχουν γεμίσει τη χώρα τους, δυτικά του ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ, από το Βορρά έως το Νότο, με δεκάδες αεροδρόμια (μη εξαιρουμένης ουδέ της ΙΜΒΡΟΥ).
    Και δέστε, οι δικοί μας οι φωστήρες,τι λόγους επικαλούνται:
    Από το ένα μέρος τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας και από το άλλο την ανάγκη κατασκευής στα νησιά σύγχρονων αεροδρομίων κτλ
    Λες και απευθύνονται σε νήπια, αυτοί οι σύγχρονοι ΑΒΔΗΡΙΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ; ΠΩΣ;
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η προδοσία θέλει καλή κάλυψη. 40 χρόνια δουλεύουν το σχέδιο της πτώχευσης για να μπορέσουν να την επικαλεστούν για τις προδοσίες που έρχονται σιγά σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αμυντική δομή της Ελλάδας, η οποία στηρίζεται στον μεγάλο στρατό και στο στρατό κληρωτών, καθιερώθηκε το 1911 (3 χρόνια μετά την καθιέρωση υποχρεωτικής θητείας στην Τουρκία από τον Κεμάλ η οποία στόχευε στην αφομοίωση των μειονοτήτων και στράφηκε κυρίως κατά των Ελλήνων του Πόντου) με στόχο τους Βαλκανικούς πολέμους (πόλεμοι σε περιοχές με όχι αμιγώς Ελληνικό πληθυσμό), και την εποχή της Μικρασιατικής εκστρατείας (πόλεμος άνισος, σε εχθρικά εδάφη, σε μια εποχή που μετρούσε ο αριθμός των στρατιωτών, και υπήρχε καθεστώς επιστράτευσης) και της μετέπειτα Μικρασιατικής καταστροφής.

    Σήμερα, το 2010, αυτό το μοντέλο ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην Ελλάδα! Η Τουρκία δεν φοβάται ακόμα και αν όλος ο πληθυσμός της Ελλάδας (άντρες, γυναίκες, νέοι, μεσήλικες, ηλικιωμένοι και παιδιά) είναι στρατιώτες. Η Τουρκία φοβάται τα Ρωσικά Σουχόι και τους S400.

    Άσε που ο στρατός των κληρωτών δημιουργεί και άλλα θέματα, όπως ότι δεν πρέπει παρά την θέλησή του κανείς να κάνει κάτι, και επίσης πως θα εμπιστευτείς για κάτι τόσο σημαντικό κάποιον, ο οποίος δεν θέλει.

    Η υποχρεωτική θητεία είναι δημιούργημα της Δύσης (και εντελώς ξένο προς την παράδοσή μας) και έγινε την εποχή των εθνογενέσεων των Δυτικών κρατών, ώστε να δημιουργήσουν εθνική συνείδηση τα νέα έθνη που προέκυπταν.

    Ούτε η Ελλάδα διαθέτει Κουρδιστάν και Τσετσενία (παρεπιπτώντως η Ρωσία καταργεί την υποχρεωτική θητεία το 2012), ούτε βρισκόμαστε στην εποχή των εθνογενέσεων, ούτε είμαστε κάποιο Γερμανόφωνο έθνος που χρειάζεται να δικαιολογήσει την χωριστή ύπαρξή του (Αυστρία, κτλ), ούτε έχουμε φασιστική παράδοση (όπως Γερμανία-Τουρκία-Ισραήλ), ούτε είμαστε τεχνητή συγκόληση διαφορετικών εθνών (Ελβετία), ούτε έχουμε καταλάβει Αραβικά εδάφη και μέσα στην χώρα μας το 20% είναι οπλισμένοι καμικάζοι.

    Χρειάζεται να σοβαρευτούμε.

    Η Ελλάδα χρειάζεται κλείσιμο όλων των άχρηστων στρατοπέδων, και μικρό-αξιόμαχο-εξειδικευμένο στρατό ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, Ρωσικούς εξοπλισμούς, ισχυρή κρατική αμυντική βιομηχανία. Και γενικότερα το κράτος να ελέγχει την οικονομία, και η Ελλάδα να αποκτήσει όραμα, το οποίο είναι η Ελλάδα να γίνει Παγκόσμιο Κέντρο Ορθοδοξίας και να πρωτοστατήσει στην ένωση των Ορθοδόξων και την διάδοση της Ορθοδοξίας.

    http://www.vimeo.com/8150226

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλα αμα το είπε το defencenet...εγγύηση

    οι άνθρωποι γράφουν ότι τους κατέβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε μου, ανώνυμε 01/2/2010, παίρνεις άριστα στην έκθεση ιδεών.
    Κρατερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερχομαι κι εγώ να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου.
    ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΝΔ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΜΕ ;
    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΑΜΟΣ.
    Τώρα τι γίνεται ; Το ανακοινώνουν αυτοί οι οποίοι ότι γίνονταν στο αιγίο επί ΝΔ ήταν οι πρώτοι που ξεσήκωναν τον κόσμο.
    Και τώρα....τίποτα. Δεν ανοίγει ούτε μύτη.
    Για να σχολιάσω του ΠΑΣΟΚ αυτή την ενέργεια ένα θα πω;
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    Ζήτω η Ελλάδα
    Ο θεός να μας φιλάει από το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΚΑΙ "ΚΛΕΙΝΕΙ" ΤΟ ΚΕΝ ΑΦΑΝΤΟΥ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ"-ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ-ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΕΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΝΔ "ΑΝΟΙΞΕ" ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ(Σ΄ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ),ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΘΕΑΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.