25/2/10

Βάζει τους Τούρκους στην Ευρώπη η Ισπανία από... την πίσω πόρτα


Η Τουρκία και η Ισπανία συμφώνησαν στην έκδοση 5ετους διάρκειας βίζα για τους Τούρκους επιχειρηματίες, οι οποίοι θα μπορούν να μπαινοβγαίνουν στην Ευρώπη και όχι μόνο στην Ισπανία, λόγω της Ένωσης. Ο Recep Tayyip Erdoğan ανακοίνωσε ότι και οι φοιτητές......θα μπορούν να επισκέπτονται πανεπιστήμια της Ευρώπης...Τι και αν στην Τουρκία σκοτώνουν ομοφυλόφιλους, ετοιμάζονταν για πραξικόπημα και θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα και δεν αναγνωρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Πόλης; Για τους Ισπανούς όλα καλά...Ωραία Ευρώπη...
troktiko - worldbulletin

11 σχόλια:

  1. Μην ανησυχείτε. Το συμπαγές και τεράστιο αντιτουρκικό μπλοκ της Ε.Ε, θα ακυρώσει τη συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι Ευρωπη ειμαστε οταν το καθε κρατοs κανει οτι θελει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τέτοιες δουλειές κάνει ο θοθια-ληστής Θαπατέροθ;Το παιντί το δικό μας χαρά που θα την έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Βάζει τους Τούρκους στην Ευρώπη η Ισπανία από... την πίσω πόρτα"

    Κύριοι,

    Ο τίτλος αυτός δημιουργεί διάφορους ... περίεργους συνειρμούς! Δεν τον αλλάζετε καλύτερα; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ίδια ώρα που κάποιοι "εντός Ελλάδας" συζητούν για μια χειρονομία καλής θέλησης από την Ελλάδα,(αν και βρίσκεται σε κρίση), προς Τούρκους "επιχειρηματίες" για 48άωρη είσοδο άνευ προξενικής θεώρησης, (σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Ζαμάν, η οποία αναφερόμενη στην επίσκεψη του Τούρκου Υπ. Επικρατείας, αρμόδιου για θέματα Εξωτερικού Εμπορίου, Ζαφέρ Τσαγλαγιάν στην Ελλάδα μαζί με άλλους 213 Τούρκους "επιχειρηματίες" , προέβλεψε ότι η κίνηση αυτή θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για τους Τούρκους επενδυτές)

    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/blog-post_6748.html

    Πέρασε απαρατήρητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπρός για μια ανεξάρτητη Βασκία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΤΣΙ;
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΑΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ Ή ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ.
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΑΓΚΙΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΑ: Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ...
    ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΙΖΑ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ, ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΞΕΠΑΤΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΟΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟ Η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΦΡΕΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΡΟΦΗ.
    Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΧΛΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ Ή ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ (ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ SONY ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ. Ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΑΖΩΝ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ισπανία καλά κάνει την δουλειά της.

    Η Ελλάδα να καταργήσει την βίζα για τους Ρώσους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε αφήστε τα μεγάλα παιδιά στα σοβαρά τους παιχνίδα και ας κοιτάξουμε εμείς τα κουινάκια να βγάζουμε βίζες για Θράκη και Αιγαίο σε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Nομίζω η είσοδος της Τουρκίας στην ΕΕ με οποιοδήποτε τρόπο και όσο πιό γρήγορα γίνεται είναι και στρατηγικός στόχος της Ελλάδας...ή τουλάχιστον της ανθελληνικής ψωροελίτ των "εκχριστιανισμένων" ντονμέδων, των νενέκων και των ψυχικά ανώμαλων. Οπότε υποθέτω ο πρωθυπουργός μας πρέπει να χαίρεται.


    @Γιωργος Πάτρα

    Σε ενημερώνω για κάτι που μέχρι τώρα κανείς μάλλον δε σου έχει πει. Μη κουράζεσαι και γράφεις κατεβατά, ίσως θα έπρεπε να έχεις προσέξει πως κανείς δε σου απαντάει διότι μαρξιστικές μπούρδες έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε και αν θέλαμε ποτέ να διαβάσουμε θα παίρναμε τον επίσημο καθεστωτικό τύπο της χούντας (ελευθεροτυπία, βήμα, αυγή, ριζοσπάστη) και δε νομίζω να βγάζαμε τα μάτια μας με τα όλο κεφαλαία κείμενα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pros bio: eisai poli ma para poli "avganos"! oute kai ego sumfono me ton aksiotomo giorgo apo tin patra alla exei to anaferteo dikaioma na grafei oti ton fotisei o theos!
    mia pou mila milas gia diktatoria apo toi thimamai oi diktatories exoun to sunitheio na prpsferoun stous antiplasous tous taksidakia anapsixis se diafora oraia nisakia opos giaro, lero, Agio Eustratio
    ktl. apo to mou fainetai esi debn moiazeis na eisai eksoristos kapou kai kaneis den sou exei apagoreusei to dikaoima na grafeis oti theleis
    Parpeptinots ti anagki exoume tin JANE kai ta diethni amintika periodika apo tin stigmi pou omegas bio me to !"klironomiko xarisma" apefanthei oti o Amerikanikos stolos einai sta protyhira tis dialiseis. Episis kai oui monades pou anefera itan toso asimantes oste afenos duo apo ta mneli tous timithikan me ton titlo tou Hroa its Sovietikis Enosis jkai oi Germanoi eftiaksan tisd dikes tous moires nixterinis apernoxlisis (eksoplismenes me He 51 kai Arado Ar 196)Opismenoi edo pera kalitera na msane paran grafoune Mesaionikes asxetosynes!
    Christos Voulgaris apo Londino
    Christos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.