12/3/10

Επεισόδια έξω από τη Βουλή. Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για τους μετανάστες

Αθήνα: Δεκτό κατά πλειοψηφία επί της αρχής του έγινε το μεταναστευτικό νομοσχέδιο του ελληνικό υπουργείου Εσωτερικών.

Είχε προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία που έχει ζητήσει ο ΛΑΟΣ: Επί 259 παρόντων βουλευτών, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν 170 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 86 από τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ, ενώ τρεις από το ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».

Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με την συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή την Τετάρτη, ομάδα ατόμων που αντιδρούν στο μεταναστευτικό νομοσχέδιο, απέκλεισαν την είσοδο του Κοινοβουλίου και κρατώντας ελληνικές σημαίες φώναζαν συνθήματα κατά του πολιτικού κόσμου, ενώ εκτόξευαν αντικείμενα εναντίον όσων πλησίαζαν στη Βουλή.

Επίθεση δέχτηκε και το αυτοκίνητο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου.

Ο κ. Πάγκαλος πήρε το λόγο στη συνεδρίαση που βρισκόταν σε εξέλιξη και δήλωσε ότι θα ζητήσει την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη, ώστε να διερευνηθεί γιατί η ΕΛ.ΑΣ. επέτρεψε σε ακροδεξιές, όπως είπε, ομάδες να βρίσκονται έξω από την είσοδο της Βουλής και να αποδοκιμάζουν όσους εισέρχονταν ή εξέρχονταν από την οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επέρριψε εμμέσως ευθύνες και στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Καρατζαφέρη λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε τι έχετε κάνει με τη στάση σας».

Ο κ. Καρατζαφέρης, που πήρε το λόγο, καταδίκασε το επεισόδιο, δήλωσε ότι συμμερίζεται την αγωνία του κ. Πάγκαλου και αναρωτήθηκε με την σειρά του γιατί η αστυνομία τους άφησε να φύγουν και δεν τους απομόνωσε στις πλατείες, όπως κάνει συνήθως με τους αναρχικούς, ενώ άφησε αιχμές ότι μπορεί να ήταν υποκινούμενο.

«Ψάξτε να βρείτε μήπως είναι κάποιοι από μυστικές υπηρεσίες, γιατί αυτά τα 'φυντάνια' δεν έχουν σχέση με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα» είπε.

Πηγή: news.in.gr
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

6 σχόλια:

  1. «Επειδή αισθανόμεθα τον προορισμόν της ανθρωπότητος, επειδή θέλομεν μίαν ανθρωπότητα μεγάλην, αναπνέουσαν ελευθέρως, απηλλαγμένην θρησκευτικών και κοινωνικών προλήψεων, ζώσαν εν ομονοία, εν αγάπη, εργαζομένην, προοδεύουσαν, ευτυχή, ανεξάρτητον.

    Είμεθα η στρατιά της αναρχίας εναντίον της στρατιάς της τυραννίας, της εργασίας εναντίον του χρήματος, της αληθείας εναντίον του ψεύδους.

    Αρεταί μας είναι: η αγάπη και η δικαιοσύνη, σκοπός μας η ευτυχία, μέσον μας η αλήθεια και η δύναμις!

    Πρωταγωνισταί μας: υπήρξαν και είναι τα μεγαλύτερα πνεύματα των αιώνων: ο Δημόκριτος, ο Επίκουρος, ο Πρωταγόρας, ο Επίχαρμος, ο Διογένης, ο Λουκρήτιος, ο Αβερόης, ο Ραμπελαί, ο Μονταίην, ο Μποετί, ο Διδερό, ο Βολταίρος, ο Ελβέτιος, ο βαρώνος Χόλμπαχ, ο Σενιέ, ο Δαντόν, ο Ανάχαρσις Κλόοτζ, ο Εμπέρ, ο Σωμέτ, ο Μαρά, ο Βύρων, ο Σίλλερ, ο Γκαίτε, ο Χάϊνε, ο Προυντών, ο Μπακούνιν, ο Κροπότκιν, ο Χέκελ, ο Μαξ Νορντάου, ο Ρεκλύ, ο Γκραβ, ο Τολστόϊ, ο Ίψεν.

    Μάρτυρές μας είναι ουχί οι μυθικοί άγιοι, φυγάδες της εργασίας, ερημίται μισάνθρωποι, μισογύναι, εχθροί και αυτής έτι της καθαριότητος, αλλά οι μάρτυρες της Ελευθερίας και την Αληθείας: η Υπατία, ο Τζιορντάνο Μπρούνο, ο Βανίνι, ο Ντολέ, ο Λα Μπαρ, ο Φερρέρ.

    Ήρωές μας, είναι όλοι οι τυραννοκτόνοι και οι ελευθερομανείς: ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων, ο Βρούτος και η Επίχαρις, η Σοφία Περόφσκα και ο Ανιολίλο».

    Πηγή: Γιώργος Τελεμίτης, μπροσούρα «Κάτω τα είδωλα», Αλεξάνδρεια, 1909

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,



    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΕ:

    11-year old Muslim girl burned alive for wearing lipstick:
    http://barenakedislam.wordpress.com/2008/11/22/11-year-old-muslim-girl-burned-alive-for-wearing-lipstick/

    10-year-old Muslim bride turned over to 80-year-old husband from whom she had been hiding:
    http://www.jihadwatch.org/2009/08/10-year-old-muslim-bride-turned-over-to-80-year-old-husband-from-whom-she-had-been-hiding.html

    Way to Stop Islam:
    http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=347:way-to-stop-islam&catid=53:ayesha&Itemid=58



    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάγκαλος ζήτησε βοήθεια από τον Χρυσοχοίδη για να προστατευτεί εμείς απο ποιον θα ζητήσουμε βοήθεια για τις μ.....ίες που ψηφίζει ο χ.......πατάτας και οι λοιποί συγγενείς .
    Ποιος θα σώσει εμάς από τα αποτελέσματα του νομοσχεδίου όταν αυτοί θα πετάνε σε άλλη γη σε άλλα μέρη γιατί αυτή η περιοχή θα γίνει Αφγανιστάν;
    Αλλά ξέχασα ζούμε σε μία Δημοκρατικότατη Δικτατορία .
    Και στο φινάλε οι πλειοψηφία των Ελλήνων ρε μεγάλε δεν θέλει αν θέλεις πάνε να ζήσεις στην Ανατολή έχει κράτη και εκεί δημοκρατικά όπως το Ιράν Ιράκ και λοιπά.
    Αν τώρα γίνουν επεισόδια απο εμάς τους χουντικοτραμπούκους που δεν θέλουμε να καταντήσουμε όπως όλοι γνωρίζουμε τι να κάνουμε ακόμα η ελευθερία υπάρχει κάνε νομοσχέδιο να απαγορεύεις τις διαδηλώσεις και συλλαλητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ντροπή στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,καταστρέφουν τη χώρα μας.

    (για τον ΣΥΡΙΖΑ ήμασταν σίγουροι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Jefrey ειναι πρακτορας δεν το εχετε καταλαβει; Ειναι δυνατον σε περιοδο επιτηρησης αυτος να αλλαζει (πρωτη προταιρεοτητα!)τα ονοματα των υπουργειων βορειου ελλαδος και αιγαιου; Να αφαιρει το εθνικης απο το παιδειας και να δινει εκλογικα δικαιωματα στους παρανομους πολιτες της χωρας! την στιγμη που αναλογο αδικημα στην δικη τους τιμωρειται με βαρυτατες ποινες; Ο ανθρωπος εκτελει αποστολη, ειναι υπ'αριθμον ενα κινδυνος για την χωρα..Οι ψηφοφοροι ειναι κατα κανονα κοινωνικη πλεμπα χωρις ιδανικα και αξιες, αλλα ειναι και πολλοι παρασυρμενοι απο τις σοσιαλιστικες κορωνες.... αυτους τους λυπαμαι, διοτι βιωνουν την αγωνια του αυτοχειρα λιγο μετα την πραξη του να παρει το δηλητηριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η τόση πρεμούρα για το σχετικό νομοσχέδιο, τη στιγμή που έχουμε τόσα άλλα φλέγοντα προβλήματα να λύσουμε. Δεν είχε τίποτα άλλο να σκεφτεί η κυβέρνηση από αυτό; Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.