19/3/10

Ενώ αξιολογείται το Στρατηγείο Λάρισας, το ΝΑΤΟ κλείνει το Στρατηγείο Σμύρνης

Η οικονομική κρίση έπληξε και το ΝΑΤΟ. Κατά την άτυπη σύνοδο των υπουργών άμυνας του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, ο υπουργός άμυνας των ΗΠΑ Ρ. Γκαίητς ζήτησε την επανεξέταση της λειτουργίας των Στρατηγείων του ΝΑΤΟ.

Ο Γ. Γ. της Συμμαχίας, κ. Ρασμούσσεν στην έκθεση που θα υποβάλει τον Ιούνιο θα ανακοινώσει τα Στρατηγεία που θα κλείσουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει πιθανότητα να κλείσει το Στρατηγείο της Αεροπορίας στη Σμύρνη. Εάν η Τουρκία δεχθεί να αντιμετωπίζει τα έξοδα λειτουργίας του Στρατηγείου που ανέρχονται σε 12 εκατ. ευρώ ενδέχεται να μην σταματήσει η λειτουργία του.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα, η πολιτική ηγεσία και η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία εξετάζουν το κατά πόσον είναι χρήσιμο για την Ελλάδα το Στρατηγείο Λάρισας, με επικεφαλής τούρκο στρατηγό.
http://e-dragoumanos.gr/?p=3948

4 σχόλια:

  1. "Την ίδια ώρα στην Αθήνα, η πολιτική ηγεσία και η ανώτατη στρατιωτική ηγεσία εξετάζουν το κατά πόσον είναι χρήσιμο για την Ελλάδα το Στρατηγείο Λάρισας, με επικεφαλής τούρκο στρατηγό." !!!!
    Το εξετάζουν κιόλας! Πόσο βλήματα μπορεί να είναι; Και σιγά μην κλείσουν της Τουρκίας για να αφήσουν της Ελλάδας. Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να το χάψει αυτό;
    Οι ΗΠΑ πιέζουν την Τουρκία μπας και τους συνεφέρουν που έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ, αυτό είναι όλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διώξτε ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ από τον "Λαβύρυνθο"! Φτάνει πια η κοροϊδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PIO APLA ENA STRATHGEIO .. OPOTE OPOTE KAPOTE SAN PROFYLAKTIKO ANANGASTIKOS TOYRKOS KAPOY STHN IERARXIA TOY MONOY Y I STRATHGEIOY .TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διώξτε ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ από τον "Λαβύρυνθο"! Φτάνει πια η κοροϊδια.

    Υπερβολές!!!

    Τότε - με την ίδια λογική;;; - διώξτε ΤΩΡΑ ΤΟ PUNΤΟ από το "DISKO HIT" και τον Κωνσταντινουπολίτη πάμπλουτο γελωτοποιό της Αυλής των Βορείων ΠροΑΣΤΕΙΩΝ κ. JIMMY PANOUSHI (σαν ντονμέδικο επίθετο που φαίνεται;;;) από το "DISKO TSUTSUNI"! YETER είπε η Σεχραζάτ στον Ονούρ ... φτάνει πια η κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.