23/3/10

Σε διπλωματική κρίση Βρετανία-Ισραήλ

Ισραηλινό διπλωμάτη στο Λονδίνο απέλασε η Βρετανία αντιδρώντας στη χρήση πλαστών βρετανικών διαβατηρίων στην υπόθεση δολοφονίας ηγετικού στελέχους της Χαμάς στο Ντουμπάι, τον Ιανουάριο.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύουμε ότι το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για την κακή χρήση των βρετανικών διαβατηρίων», επισήμανε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Μίλιμπαντ. Ο ίδιος, απευθυνόμενος στην Βουλή των Κοινοτήτων, τόνισε ότι αποφασίστηκε να απελαθεί ο συγκεκριμένος Ισραηλινός διπλωμάτης ύστερα από έρευνα για τη χρήση των 12 πλαστών διαβατηρίων. Αναφερόμενος επίσης στη Μοσάντ είπε:«είναι πολύ πιθανό οι πλαστογραφήσεις να έγιναν από κρατική υπηρεσία πληροφοριών».

«Απογοητευμένος από την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης» δήλωσε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στο Λονδίνο, Ρον Προσόρ. «Η σχέση ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ην.Βασίλειο είναι σημαντική και για τις δύο πλευρές», πρόσθεσε.

Είναι η πρώτη φορά από το 1988 που το Λονδίνο προχωρά στην απέλαση Ισραηλινού διπλωμάτη. Το 1988 απελάθηκε ο ακόλουθος Αρι Ρεγκέβ «για δραστηριότητες που δεν συνδέονται με τα διπλωματικά καθήκοντα» ή αλλιώς για κατασκοπεία.

ΝΕΑ

9 σχόλια:

  1. Λετε να μην ειχαν λογους τα διαφορα κρατη που τους εχουν εκδιωξη επανηλλειμενως απο τα εδαφη τους μεσα απο τους αιωνες;
    Και να σκεφθη κανεις οτι ο Μιλιμπαντ ειναι εβραιος.

    Και το κερασακι.
    «Απογοητευμένος από την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης» δήλωσε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στο Λονδίνο, Ρον Προσόρ. «Η σχέση ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ην.Βασίλειο είναι σημαντική και για τις δύο πλευρές», πρόσθεσε.

    Καλα μην ορκιζεσαι σε πιστευουμε. Μας εδειξες πως "εκτιματε" εσεις οι εβραιοι αυτη την "σημαντικη σχεση" με το να κλεβετε και να πλαστογραφειτε επισημα κρατικα εγγραφα ξενων χωρων.

    "Ουαι και αλλοινομον υμεις οι υποκριται και οι Φαρισαιοι..."

    Omadeon,
    ο λιγωτερο φημισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην περιμένεις Omadeon να σχολιάσουν εδώ οι υποκριτές.
    Οι γνωστοί φαρισαίοι ξέρουν καλά ότι δεν μπορούν να ακουμπήσουν το θέμα αυτής της ανάρτησης και παραφυλάνε στο επόμενο σοκάκι. Τους καίει και τους τσούζει, και το ξέρουν αυτό οι υμνητές των δολοφόνων γυναικόπαιδων στην υπόδουλη Παλαιστίνη.
    Είναι οι ίδιοι που 'αγαπάνε' την Ελλάδα και μας δείχνουν το σωστό δρόμο πως να ξεμπερδέψουμε από τους τοκογλύφους ξάδερφους τους της Ευρώπης και των ΗΠΑ.


    Ιταλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ουαι και αλλοινομον υμεις οι υποκριται και οι Φαρισαιοι...", οι υπογράφοντες με άλλων ιστολόγων το όνομα, χαααααα, χαααααα, χααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και επειδή ο David Miliband είναι Εβραίος, σημαίνει ότι δε θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πατρίδας του; Ήμαρτον!!!

    Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, δεν παρουσίασαν αποδείξεις για εμπλοκή Ισραήλ στα πλαστά διαβατήρια.

    Αλλά έτσι έκριναν και έτσι έπραξαν. Θεμιτό και σεβαστό.

    Εγώ πάντως θυμήθηκα ένα δημοσίευμα του 2008:

    http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/israel/2100428/Israels-ambassador-says-Britain-has-become-a-hotbed-of-radical-anti-Israeli-feeling.html

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πως απαντουν οι διπλοπροσωποι εβραιοι (τοπικη Ελληνοφωνη κλικα αντιπρωσωπων εγκληματιων) οταν τους τσουζει.

    Δειτε το χαλι τους στις
    24 Μαρτίου 2010 11:42 π.μ.

    Εξω απ' την Παλαιστινη ρε! Καφροι!


    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλαιστίνη; Ποιά Παλαιστίνη;
    Την πραγματική ιστορική Παλαιστίνη;
    Ή την γνωστή σε όλους μας μούφα;

    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:BritishMandatePalestine1920.png

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχετικα με το σχολιο (24 Μαρτίου 2010 12:53 μ.μ.) του αφιονισμενου σαγιαν και φερεφωνου της εβραϊκιας πρεσβειας στην Ελλαδα, ΔΕΝ του παρουσίασαν οι Εγγλεζοι (λεει) αποδείξεις για εμπλοκή του Ισραήλ στα κλεμμένα διαβατήρια.
    Αλλα οι Αγγλοι ομως, ερριξαν επισιμη κλωτσοπατιναδα στον εβραιοκλεφτη διαβατηριων, επισημο σταθμαρχη ισραελο/Μοσσαντη του Λονδινου.
    Οπως οι Ισπανοι (και οχι μονον) μερικους αιωνες ειχαν λογους που ερριξαν κλωτσοπατιναδα στους προπαππουδες τους και αρκετοι απ αυτους μας κουβαληθηκαν εκτοτε στην υποδουλομενη τοτε Θεσσαλονικη οπου μας το παιζουν και Ελληναραδες σημερα!

    Για οποιοδηποτε αλλο ανεξαρτητο κρατος αυτη η διπλοματικη απελαση θα ηταν υψιστη προσβολη. Αλλα για το περιθωριακο, τρομοκρατικο και καταξευτυλισμενο "κρατος" της ισραελογιαφκας ολα ειναι φυσιολογικοτατα.
    Και λοιπον; Και τα γουρουνια ειναι παχυδερμα.
    Αλλα ο γνωστος και μη εξεραιτεος σαγιαν, απο τα αρχεια της εβραιοφωλιας στην Μαραθωνοδρομου τραβαει παλαιο συνδεσμο απο την εβραιοπληκτη Τelegraph, να μας πει τι το καινουργειο;
    "Αντισημιτες οι Αγγλοι".
    Οποτε εκει βρισκεται το προβλημα!

    Σκεφθειτε φιλοι επισκεπτες της Ιστοσελιδας, αν η επομενη τρομοκρατικη και δολοφονικη ενεργεια της Μοσσαντ προγραμματιστει να γινει στην Αθηνα. Οταν το μαθει απο τον εδω σταθμαρχη του, θα τρεξει πρωτος-πρωτος ο εν λογω σαγιαν και οικιοθελως μαλιστα, να βοηθηση τους "κατσαδες" της Μοσσαντ. (Αν δεν το κανει ηδη με το να πληρωνει μηνιαιους λογαριασμους και να παιρνει την αλληλογραφια στα νοικιασμενα κενα-κρυφα διαμερισματα που διατηρουν οι Μοσσαντηδες στην Αθηνα). Κι ας γνωριζει, ο Ελληναρας μας, οτι μπορει να υπαρξουν και αθωα θυματα Ελληνες πολιτες!

    Αυτοι λοιπον ειναι ο φανατισμενος "εκλεκτος λαος" της κλωτσοπατιναδας!
    Αντε ρε, μετα το Ντουμπαϊ και την Ουγγαρια βαλτε μπρος για τον επομενο προγραμμενο "Χαμασιωτη" ή "Χεζμπολαχο"!
    Στο κεντρο της Αθηνας γιατι οχι!

    Ουυυυστ, παγκοσμιοι αρουραιοι και λεχριτες!



    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερωτω:
    Ο αρουραιος Tom υπαρχει περιπτωση να μεταμορφωθη σε κατι το καλυτερο;
    Αποκλειεται.
    Κλασσικος αρουραιος Tom, θα παραμεινη εως οτου του "κοψει" ο Jerry ή καλυτερα o "Uncle Sam" το τυρι.

    Omadeon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΠΟΥΜΕ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΤΙΣΜΟΥ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑΣΤΙ ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΤΙΟΤΗΣ ΩΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ! ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η 30 ΑΠΡΙΛΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΥΛΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.