12/3/10

"Όταν οι Έλληνες καταλάβουν την Ελβετία"

Σε συνέντευξή του στις τοπικές εφημερίδες Bund και Τages Anzeiger, ο Αρχηγός των Ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγος André Blattmann υποστήριξε ότι τα φαινόμενα μαζικής παράνομης μετανάστευσης θα πρέπει να λογίζονται ως εθνική απειλή, θεωρώντας επιβεβλημένη την εμπλοκή των ΕΔ της χώρας στην αναχαίτισή τους.

"Ακόμα και στην Ευρώπη μπορεί να προκύψουν καταστάσεις, τις οποίες σήμερα δε μπορούμε καν να φανταστούμε. Σκεφτείτε μόνο την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα: ξαφνικά ένα κράτος-μέλος της ΕΕ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία", δήλωσε ο ανώτατος αξιωματικός, αναφέροντας στη συνέχεια ως πιθανό σενάριο τη μαζική μετανάστευση ...Ελλήνων στην Ελβετία.

Αν ο συμπαθέστατος Αντιστράτηγος διάβαζε κάποιες αναφορές της ελβετικής πρεσβείας στην Αθήνα σίγουρα δε θα προχωρούσε σε αυτή την υπόθεση εργασίας που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Εκτός βέβαια εάν έχει γνώση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίστηκε χθες και προβλέπει την αθρόα και ανεξέλεγκτη χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε πάσης φύσεως ελληνοποιημένους αλβανούς, πακιστανούς και σομαλούς...
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ !ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ !ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ,Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΞΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΕΡΙΖΟΘΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ .ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΙΔΩΝΑ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ -ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ .Ο ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ, ΚΙ Ο ΑΛΟΣ ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΣ .ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ,ΤΟΙΣ ΠΟΛΟΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑΝ .ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΙ ΕΝΟ ΓΛΥΚΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ ,ΓΕΜΙΣΕ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Τ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ,ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ,ΚΑΡΑΒΙΩΝ .ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΩΝ ,ΕΤΡΙΖΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΝΕΑΡΟΣ ΟΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ...ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΚΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ,ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !ΑΧ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΞΥΛΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ,ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟΙ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ,,ΦΩΝΑΞΕ ΞΑΦΝΚΑ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙΟΥ,ΥΣΤΕΡΑ ΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΕ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ....ΟΧΙ, ΟΧΙ ,ΟΧΙ,ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ-ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΧΝΟΧΑΡΑΖΕ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ...ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΙΠΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗ .ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ Ο ΠΛΩΡΙΤΗΣ .Talos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να κάνατε μια καλύτερη μετάφραση αυτών που είπε ο στρατηγός γιατί μάλλον δεν τα είπε ακριβώς έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,



    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΗΦΙΣΕ:

    11-year old Muslim girl burned alive for wearing lipstick:
    http://barenakedislam.wordpress.com/2008/11/22/11-year-old-muslim-girl-burned-alive-for-wearing-lipstick/

    10-year-old Muslim bride turned over to 80-year-old husband from whom she had been hiding:
    http://www.jihadwatch.org/2009/08/10-year-old-muslim-bride-turned-over-to-80-year-old-husband-from-whom-she-had-been-hiding.html

    Way to Stop Islam:
    http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=347:way-to-stop-islam&catid=53:ayesha&Itemid=58



    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν καταλάβουμε την Ελβετία, φυλάξτε μου ένα "σαλέ" και να είναι αρσενικό. Έχει πλάκα αυτός ο αντιστράτηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:36 όπως βλέπεις καθαρά απο την πηγή είναι αναδημοσίευση απο το Φιλικό Ιστολόγιο strategy.

    Στην διάθεση σου το βήμα για τις οποίες τυχόν επισημάνσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως θα είδατε λοιπόν στα σχόλια στο stadegy Ο στρατηγός μάλλον είπε "Ακόμη και στη Ε.Ε. μπορεί να εμφανιστούν καταστάσεις που δεν μπορούμε να φανταστούμε, Απλά σκεφτείτε την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Ξαφνικά μία χώρα μέλος της Ε.Ε. πέφτει σε χρεωκοπία" Μετά συνεχίζει και λέει: Υπάρχουν καταστάσεις όπου ο στρατός θα πρέπει να προστατέψει τις υποδομές. Ακόμη μεγάλες μεταναστευτικές μάζες μπορεί να επιβάλλουν την χρησιμοποίηση του στρατού"

    http://goo.gl/GNO8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 12 Μαρτίου 2010 9:38 π.μ.

    Προφανώς, έχει παρερμηνευτεί η παρατήρηση του ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ότι "Ein Armee-Einsatz wegen Flüchtlingsströmen aus Griechenland wirkt ziemlich konstruiert." (Χρήση στρατού λόγω κύματος φυγάδων (;) από την Ελλάδα, μοιάζει πολύ τραβηγμένη").

    Πουθενά δεν λέει ο στρατηγός "αναφέροντας στη συνέχεια ως πιθανό σενάριο τη μαζική μετανάστευση ...Ελλήνων στην Ελβετία"

    "Tages-Anzeiger"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν οι Ελληνες καταλάβουν την Ελβετία θα μάθετε να τρώτε. Εχετε όλοι πάθει κάτι με την Ελλάδα, όταν όμως σας χαρίσαμε τον πολιτισμό μας και όχι μόνο δεν τον αρνη8ήκατε .Αλλά κάνείς δεν είναι χειρότερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ουσία είναι ότι όντως <>, η δε εμπλοκή των Ε.Δ. στην αναχαίτισή τους είναι επιβεβλημένη. Θέλω να πω ότι, εάν σε μερικά χρόνια οι Έλληνες γίνουμε μειονότητα στην ίδιά μας την πατρίδα, οπότε με δημοκρατικό τρόπο οι ξένοι θα μπορούν να πάρουν την εξουσία ή να ελέγχουν την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, πρέπει να αφήσουμε τα δημοκρατιλίκια στην άκρη και να οδεύσουμε σε μια τεθωρακισμένου τύπου δημοκρατία. Κι ας σκούζουν οι ξένοι.
    Στα νησιά Φίτζι κάθε τρεις και λίγο ο στρατός επεμβαίνει και καλά κάνει. Οι Άγγλοι έφεραν Ινδούς σκλάβους, οι οποίοι συν τω χρόνω πολλαπλασιάστηκαν, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν ξεπεράσει (νομίζω) τους γηγενείς και να θέλουν να έχουν και την εξουσία.
    Πάντως, όσο πιο γρήγορα επέμβει ο στρατός σ΄ αυτή την δύσμοιρη χώρα, τόσο το καλύτερο.

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    Υ.Γ. Τι γίνεται κ. Καλεντερίδη με εκείνη την υπόθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ελβετός Στρατηγός καλά τα λέει, ο μεταφραστής του κυρίου άρθρου όμως όχι.

    Ο άριστα πληροφορημένος Ελβετός Στρατηγός, αναφέρεται -φυσικά- σε πιθανή μαζική έξοδο απο την Ελλάδα των διαφόρων Αφρο-Ασιατών κάφρων που μας έχουν κουβαληθεί εδώ πέρα πρός την Ευρώπη, λόγω χρεωκοπίας της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι και οι δικοί μας στρατηγοί να πίστευαν ότι η αθρόα λαθρομετανάστευση αποτελεί κίνδυνο!

    Πάντως διαβάζοντας τη συνέντευξη, μάλλον απλά σε ένα σενάριο αναφέρεται ο στρατηγός αναφέροντας εμάς ως παράδειγμα εργασίας και όχι ως πραγματική απειλή.

    Επίσης, δεν υπάρχει αυτός ο ρατσιστικός, υποτιμητικός τόνος των γερμανικών ΜΜΕ. Έχοντας ζήσει τα 2 τελευταία χρόνια στην Ελβετία, μπορώ να πω ότι γενικά οι Ελβετοί είναι φιλέλληνες,(αν και έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία). Από την άλλη, δεν πρέπει να συμπαθούν και ιδιαίτερα τους Τούρκους. Και όσο και να σας φαίνεται παράξενο, αυτούς που συμπαθούν λιγότερο από όλους (τουλάχιστον στην γερμανόφωνη περιοχή που έζησα) είναι οι Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Αρχηγός των Ελβετικών Ενόπλων Δυνάμεων"

    TO ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.