29/3/10

Ο κομματισμός στην αστυνομία, το στρατό και τον κρατικό μηχανισμό, ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας

του Σάββα Καλεντερίδη
Ο σκληρός κομματισμός που επιβλήθηκε από τα κόμματα στο ελληνικό κράτος, τις ένοπλες δυνάμεις και την ελληνική αστυνομία μετά τη μεταπολίτευση, διέλυσε την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, οι οποίες αντί να διοικούνται από τη νόμιμη ιεραρχία, διοικούνται στην ουσία από συνδικαλιστικές μαφίες και από συμμορίες κομματικών που κινούν τα νήματα ασκώντας παραδιοίκηση και οδηγώντας στην παράλυση το ελληνικό κράτος και τις υπηρεσίες του.
Δεν θέλουμε να αναφερθούμε για το τι συμβαίνει στις ΕΔ και σε άλλες ευαίσθητες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους, γιατί ό,τι και να πούμε είναι είδηση για τους εχθρούς της χώρας μας, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν.
Επίσης, είναι περιττό να αναφερθούμε στον κύριο κρατικό μηχανισμό, αφού η διαφθορά και αναποτελεσματικότητά του, που οφείλονται κυρίως στον άκρατο κομματισμό, είναι μια από τις κύριες αιτίες της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
Το πιο ανησυχητικό όμως απ' όλα, είναι το γεγονός ότι ο κομματισμός δρά ως ένα εναλλακτικό σύστημα εξουσίας, που κινείται παράλληλα και πολλές φορές ανταγωνιστικά προς το ίδιο το κράτος, με καταστροφικές συνέπειες για την ίδια τη χώρα.
Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οι υπάλληλοι του ελληνικού κράτους να υποχρεούνται πολλές φορές να αναφέρονται σε δυο προϊσταμένους, τον υπηρεσιακό και τον κομματικό, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που υπηρεσιακοί παράγοντες που υπηρετούν μάλιστα σε κρίσιμες υπηρεσίες να δηλώνουν δημόσια πως "για μένα πάνω απ' όλα είναι το κόμμα".
Δηλαδή, ο δημόσιος υπάλληλος, που ορκίζεται να υπηρετεί την πατρίδα, για να επιβιώσει και να ανελιχθεί υπηρεσιακά, αντί να εργαστεί, να αγωνιστεί και να καταβάλλει την προσπάθεια που πρέπει να να καταξιωθεί, καταφεύγει στο κόμμα, όπου εκεί δεν παίζει ρόλο η υπηρεσιακή απόδοση και συμπεριφορά, αλλά η πίστη και η αφοσίωση στο κόμμα.
Γράφουμε αυτές τις γραμμές, μετά την αλυσίδα των τρομοκρατικών και εγκληματικών ενεργειών των τελευταίων ημερών, που ταράζουν την κοινωνική ηρεμία και πλήττουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και τις υπηρεσίες του.
Ελπίζουμε όλοι όσοι έβαλαν το χεράκι τους με τον ένα ή άλλο τρόπο στην αποδιοργάνωση και την εγκληματική κομματικοποίηση των κρατικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας, συμπεριλαμβανομένου και του αρμοδίου για την δημόσια τάξη και την προστασία του πολίτη υπουργού, που ακολουθεί με συνέπεια την 'παράδοση' της σκληρής κομματικοποίησης των υπηρεσιών, αντί να ρίχνει ο ένας το βάρος στον άλλον, να αναλογιστούν την κατάσταση στην οποία όλοι μαζί έφεραν τη χώρα και να κάνουν επιτέλους το πρώτο βήμα για την αποκομματικοποίηση του ελληνικού κράτους.
Παρότι η κατάσταση είναι τραγική, ποτέ δεν είναι αργά.

Αναζητούνται οι δράστες
Διπλή αιματηρή ληστεία με έναν νεκρό και έναν τραυματία στα Πατήσια


Νεκρός από τα πυρά ληστών έπεσε ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στα Πατήσια. Οι δύο ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημα, πυροβόλησαν θανάσιμα τον ιδιοκτήτη του και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Νωρίτερα, αιματηρή ληστεία σημειώθηκε και σε κοσμηματοπωλείο στην ίδια περιοχή με έναν τραυματία.
Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία.
Οι δύο ένοπλοι δράστες στις 10:15 το πρωί της Μ.Δευτέρας εισέβαλαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (λειτουργούσε και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος) που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών και Σερίφου στα Πατήσια και αφού πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη του, άρπαξαν άγνωστο αριθμό κοσμημάτων.
Λιγά λεπτά αργότερα, σημειώθηκε και δεύτερη ληστεία σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη διασταύρωση των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη σε μικρή απόσταση από το προηγούμενο περιστατικό στα Πατήσια.
Δύο ένοπλοι -πιθανότατα οι ίδιοι- πυροβόλησαν τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, ο οποίος εξέπνευσε λίγο αργότερα, καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Και στις δύο περιπτώσεις από τις αστυνομικές δυνάμεις γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Μιλώντας στον «Βήμα FM 99.5», ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κοκκαλάκης αναγνώρισε ότι υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας.
«Έχουμε βγάλει ακόμη και επιτελικούς στους δρόμους, προκειμένου να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής», υπογράμμισε.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

13 σχόλια:

  1. ΣΑΒΒΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
    ΑΡΙΣΤΟΣ!!!!!

    ΟΜΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατος οπερετα!!!!!
    Μια απλη παρανομη εισοδος σε μια ευνομουμενη χωρα, θεωρειται εγλημα, και εδω εχει αλλαξει η συσταση του πληθυσμου απο εκατομμυρια λαθρομεταναστες, τους οποιους παρουσιαζουν χρονια τωρα, στο περιπου 800.000!!!...
    Κρατος μπουρδελο!!
    Εχει αφήσει τους πολιτες του, ομηρους των συμμοριων. Τους έχει αφαιρεση καθε δυνατοτητα αυτοπροστασιας, δινοντας την δυνατοτητα στα καθαρματα να κανουν παρτυ. Θα επρεπε ο πολιτης να εχει το δικαιωμα να σκοτωνει οποιονδηποτε πουστη βρεθει μεσα στο σπιτι του χωρις την δικη του εγκριση...Ολα στο ελεος των συμμοριων!!!
    Κρατος κωμωδια!!!
    Που εγκαλει τους λεοντοψυχους να λογοδοτησουν για συνθηματα αυτονοητα, την στιγμη που η Αλβανια εχει προκαλεσει τα μυρια στους βορειοηπειρωτες...
    Κρατος πουστικο!!!
    Που την στιγμη που ζηταει απο τους πολιτες να καρφωνουν τους φοροδιαφευγοντες (καλως!!), δεν τολμαει να συνεργαστει μαζι τους στην αντιμετωπιση του εγκληματος...
    Κρατος μαφιοζικο!!!
    Κυκλωματα πολιτικων μαφιοζων, δανειζαν την χωρα για τους πιο απιθανους λογους, χρονια τωρα, φαιρνοντας την στην καταστροφη..
    Κρατος ξεφτιλα!!!
    Που την στιγμη που καιγαν τη σημαια του καποια κωλοπαιδα δεν τα τουφεκιζε...
    Καταστρεψανε τον σωφρονισμο, κανοντας τον γιαφκα του οργανωμενου εγκληματος, καταστρεψανε τα σχολεια, δινοντας τα βορα στην τσογλαναρία...
    Τι να πω ...ειμαι περηφανος για την καταγωγη μου, αλλα οχι για το μπουρδελλο μεσα στο οποιο ζω...
    Ευχομαι ολοψυχα πολιτικες κουφαλες, να αλλαξουν τα πραγματα και να σας δω κρεμασμενους στο συνταγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Γίναμε Καμπούλ, οργή Αντώναρου

    Η άποψη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ έκαναν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ε. Αντώναρο... Ταλιμπάν κατά του ΠΑΣΟΚ και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.
    Μιλώντας στον «Φλας» και στον «Αλφα 9,89» ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι «το φαινόμενο της μαζικής τρομοκρατίας πια που υπάρχει στην Ελλάδα και της λογικής του αντάρτικου πόλεων συμβαίνει στην Ελλάδα, την Κολομβία, τη Βαγδάτη και ενδεχομένως την Καμπούλ. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού και δεν υπερβάλλω».
    Ο κ. Αντώναρος, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για στελέχη του ΠΑΣΟΚ που «ελεεινολογούν, καταστροφολογούν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, μιλάνε άσχημα για τον ίδιο τους τον τόπο, έχουν βουλιμία για την εξουσία». «Ολους αυτούς τους παραδίδω στη χλεύη των Ελλήνων πολιτών», είπε.
    Στον κ. Αντώναρο απάντησαν και ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι το αίσθημα ασφάλειας καταρρέει και αντικαθίσταται από τον φόβο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια δημοκρατική και μέχρι χθες απόλυτα ασφαλή χώρα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της». Στο ίδιο πνεύμα και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Αυτός αποφάσισε να παραδώσει τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη χλεύη του ελληνικού λαού, εγώ παραδίδω τον κ. Αντώναρο στη μνήμη του ελληνικού λαού», είπε. Υπογράμμισε ότι από τον Δεκέμβριο βιώνουμε μια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάσταση και τόνισε: «Οι εμπειρίες που βιώνουμε στην Αθήνα δεν αρμόζουν σε σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη». Επίσης κάλεσε την κυβέρνηση να «επιδείξει σοβαρότητα» και είπε ότι ο ελληνικός λαός «διαθέτει μνήμη και κρίση και θυμάται ποιος εξάρθρωσε την τρομοκρατία στη χώρα».

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 20/02/2009

    Εδώ και έξη μήνες τι ακριβώς έκανε για να αντιμετωπίσει την κατάσταση εκτός από το κυνηγάει ρατσιστικές μάγισσες και εθνικιστικούς δράκους;
    Το καλύτερο που έχει να κάνει ο «αποτελεσματικός» είναι αντί να μιλάει πολύ να κάνει το καθήκον του και να δει με τον άλλο πολυλογά τον υπουργό δικαιοσύνης πως θα αυστηροποιηθούν οι νόμοι γιατί αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της ανόητης «ανεκτικότητας» σε κάθε μορφής μικροέγκλημα. Αν δεν παταχθεί αμείλικτα το έγκλημα σε κάθε του μορφή η διάλυση της κοινωνίας μας είναι θέμα πολύ σύντομου χρόνου.-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κ. Καλεντερίδη για το πέρα για πέρα αληθινό και ουσιαστικό άρθρο σου. Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό. Ποιός όμως θα εφαρμόσει την αποκομματικοποίηση; Οι ίδιοι που την επέβαλαν και την εδραίωσαν; Δυστυχώς είναι τόσο βαθιά χωμένοι στον κομματισμό, που τους καθιστά ακατάλληλους. Θα χάσουν και τις μίζες, συν τοις άλλοις. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. >>>

    1)του Σάββα Καλεντερίδη
    Ο σκληρός κομματισμός που επιβλήθηκε από τα κόμματα στο ελληνικό κράτος...

    2)ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που υπηρεσιακοί παράγοντες που υπηρετούν μάλιστα σε κρίσιμες υπηρεσίες να δηλώνουν δημόσια πως "για μένα πάνω απ' όλα είναι το κόμμα"...

    3)Ελπίζουμε όλοι όσοι έβαλαν το χεράκι τους με τον ένα ή άλλο τρόπο στην αποδιοργάνωση και την εγκληματική κομματικοποίηση των κρατικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας μας...αντί να ρίχνει ο ένας το βάρος στον άλλον, να αναλογιστούν την κατάσταση στην οποία όλοι μαζί έφεραν τη χώρα και να κάνουν επιτέλους το πρώτο βήμα για την αποκομματικοποίηση του ελληνικού κράτους.
    <<<


    στο 1 διαπιστωνουμε ποιοι δημιουργουν το προβλημα (ειναι τα κομματα) στο 2 εστιαζουμε ποιο ειναι ουσιαστικα το προβλημα (το κομμα πανω απο το συλογικο συμφερον ακομη πανω και απο την πατριδα )

    στο 3; τι περιμενουμε ;

    ευχομαστε να αναιρεσουν τους σχεδιασμους τους ;
    να βαλουν ιδανικα και ηθος πανω το κομματικο μηχανισμο που τοσα εχουν "επενδυσει" πανω του ;
    να αυτοκαταργηθουν τωρα που εχουν πετυχει τους στοχους τους ;

    γιατι ; για ποιο λογο ; για να αφησουν καλο ονομα; αυτο θα το αναλαβουν τα ιδρυματα των προθυπουργων που φτιαχνουν .

    τι θα τους κανει να αλλαξουν προγραμμα ; το ηθος ; το φιλοτιμο ; η φιλοπατρια; η ειλικρινεια ;
    ας σοβαρευτουμε αυτες οι λεξεις ειναι κενου περιεχομενου στις μερες μας και στο μελλον πιθανον και να καταργηθουν . ΠΟΙΟΣ και για ΠΟΙΟ λογο θα τις χρησιμοποιει;

    πιστευετε οτι αν δεν υπηρχε ο ισχυρος κομματικος μηχζανισμος που κραταει τοσο κοσμο στα γραναζια του θα μπορουσε καποιος άλλος πρωθυπουργος να εξασφαλισει τα χρηματα για να εξακολουθει να λειτουργει;

    τις διευκολυνσεις οι ευρωπαιοι και το ΔΝΤ τις παρεχουν γιατι ο κομματικος μηχανισμος ελγχει τον κοσμο μεχρι να ξεπουληθει και ο τελευταιος πορος .

    αφου ολους μας βολευει το κομμα .
    τι να ζητησουμε ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι αξιοκρατεια ;
    να καταργηθει ο συνδικαλισμος;
    ξερεται ποσος κοσμος βολευεται ετσι ;

    χωρις κομματα θα πεινασουμε και μετα θα αφανιστουμε

    ποιος θα ηθελε κατι τετοιο;

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΜΜΑΤΟ(ΔΗΜΟ)ΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΛΑΣ: «Έχουμε βγάλει ακόμη και επιτελικούς στους δρόμους, προκειμένου να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής»

    Πωπω σώπα!Είδαμε τους επιτελικούς...προχθές είδα έναν αστυνόμο Α' να κυνηγάει κακοποιούς μαζί με τα παιδιά της άμεσης δράσης και να τα καθοδηγεί με την εμπειρία του. Σαν δεν ντρέπονται! Που βγάλατε ρε τους επιτελικούς?! Δηλ πρώτα μας ληστεύουν εμάς, τους νομοταγείς πολίτες οι πάσης φύσεως κακοποιοί, μετά σας ρεζιλεύουν "άκαπνοι" νεαροί αντιεξουσιαστές συνομίληκοι μου σχεδόν(τι σχεδόν δηλ..ο αντιεξουσιαστής ακροαριστερός τρομοκράτης που τον είχαν συλλάβει στο σπίτι του 21 ήταν), πάτε να συλλάβετε επικίνδυνους κακοποιούς χωρίς τα ΕΚΑΜ και πεθαίνει διερχόμενος πολίτης υδραυλικός 25 χρονών νέο παιδί με όνειρα για τη ζωή, κοπέλα μόνη της μετά τις 9 δεν μπορεί να κυκλοφορήσει(στην Αθήνα ειδικά, εδώ Θεσσαλονίκη δεν είναι τόσο τραγικά ακόμα), περιπολίες έξω απ' τα σχολεία(τα δημοτικά έστω!) δεν κάνετε, αστυνομικοί το 90% ανεκπαίδευτοι με πολύ μέτρια σκοπευτική ικανότητα, κανένας έλεγχος για την ψυχική τους υγεία, στρατιωτικοί 40 χρονών με κοιλιές που έχουν νοοτροπία "δεν βαριέσαι" και το μόνο που τους νοιάζει είναι αν η στολή είναι καλά σιδερωμένη.
    Το υπόλοιπο δημόσιο? Πας στη πολεοδομία και σου μιλάνε με ένα ύφος λες και είναι οι χαλίφιδες, πας στην εφορία για μια κ....υπογραφή! Σε στέλνουν στο πάνω όροφο..πας..δεν τους βρίσκεις..ξανακατεβαίνεις..σου λένε: "κάπου πάνω θα είναι" με ένα ύφος "τι μας ρωτάς τώρα μας ενοχλείς", πας και τι βλέπεις? ο προϊστάμενος πίνει ουζάκι μαζί με τις 3 συναδέλφισες του και έναν άλλο μ@@@ συνάδελφο του στο πίσω γραφείο ενώ εσύ τους ψάχνεις σαν μ@@@ επί μια ώρα πάνω κάτω στους ορόφους. Οι γυναίκες έχουν και ένα σπαστικό γέλιο σαν κότες!(οι συγκεκριμένες). Όταν σου μιλάνε με τρόπο τύπου "τι θες τώρα έλα αύριο"..θυμώσεις και φωνάξεις είσαι ο κακός..αλλά δεν κατάλαβαν καλά..πληρώνεστε με χρήματα του Ελληνικού λαού κύριοι και κυρίες για να παράγετε έργο όχι να ξύνετε...τη καρέκλα(που πήγε το μυαλό σας χαχαχα).
    Με έπιασαν τα ταεκβοντίστικα ένστικτα εκείνη τη μέρα(στο τσακ...μην πάμε και αυτόφωρο..φωνές φτάσανε..κάνανε δουλειά) μέσα στην εφορία ενώ είμαι τόσο ήρεμο παιδάκι, ευγενικό, αθώα φατσούλα(έτσι με έχουν πει, δεν το λέω εγώ) αλλά είπαμε..είστε εκεί για να μην ξύνεστε με την καρέκλα!
    Πας στη γραμματεία της σχολής. Δέχεται για εξυπηρέτηση των φοιτητών από 10-12 το πρωί φυσικά.
    Πας, ανοίγει η άλλη το παράθυρο, 45χρονών καρακάξα αχώνευτη(σε χαρακτήρα) με μια φάτσα Μαικλ Τζάκσον από την πολύ πούδρα. Της λες πολύ ευγενικά με χαμόγελο θέλω μια βεβαίωση σπουδών για στρατολογία και σε κοιτάει λες και της ζήτησες το ακατόρθωτο. Υπόθεση 30 δευτερολέπτων να το εκτυπώσει από το κομπιούτερ. Δηλ έλεος!
    Πας στη γραμματεία για να ανανεώσεις το φοιτητικό πάσο δημοσιων συγκοινωνιών και σου λέει έλα αύριο. Κάνεις 5 βήματα και βλέπεις ότι από τη ΠΑΣΠ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΠ μπήκαν δύο από τη πίσω πόρτα που έχουν τα λεγόμενα "κονέ".Εσύ έχεις την ατυχία να μην είσαι χωμένος σε καμία φοιτητική νεολαία επειδή έτσι γουστάρεις ρε παιδί μου! Αγανακτάς, τα παίρνεις άγρια, ανοίγεις δυνατά χωρίς να χτυπήσεις τη πόρτα σαν ταύρος εν υαλοπωλείο, πάει η καρακάξα να μιλήσει αλλά το γαλανό σου το ματάκι έχει γυρίσει ανάποδα και τα λαμπάκια αναβοσβήνουν "danger danger". Τότε επιτέλους παίρνεις το πάσο με την άλλη "χε...νη" πάνω στη καρέκλα να σε κοιτάει ξεροκαταπίνοντας. Ετσι παίρνεις και εσύ το κ...πάσο και μάλιστα πριν από τους άλλους δύο. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν στην Ελλάδα ρε π..η μου! Τα πα! Τα βγαλα από μέσα μου! Ουφ!Μην μασάτε διεκδικείστε, κοιμούνται όρθιοι. Πρέπει να τους μαζέψουμε, να τους ξυπνήσουμε. Εμείς είμαστε ο λαός εμείς να αλλάξουμε την κοινωνία! Όλοι μαζί! Αλλαγή εδώ και τώρα! όποιος είναι παραγωγικός να μείνει στο δημόσιο,όποιος δεν είναι.. δρόμο!Να φύγετε κύριε να πάτε αλλού! Όπως λέει η γνωστή διαφήμιση.

    Γιώργος, φοιτητής Γεωπονίας, Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aγαπητοί συννέλληνες μία είναι η λύση για να αποκρουστεί η εγκληματικότητα,να επανέρθει η ποινή του θανάτου και θα σου πω εγώ μετά από καμμιά δεκαριά εκτελέσεις πως θα λουθάξουνε όλοι αυτοί οι κακοποιοί που σε σκοτόνουν για πλάκα,κάποτε πριν αρκετά χρόνια είχα έναν Αλβανό πολύ καλό παιδί στην δουλειά και συζητούσαμε για τις ληστείες που τότε δεν ήταν τόσο πολύ όπως έιναι σήμερα και μου έλεγε ότι επί Χοντζα στην Αλβανία δεν κουνιόταν φύλλο γιατί τους εκτελούσαν αμέσως χωρίς πολλά πολλά και να δεις μου λέει αφεντικό ότι αν δεν πάρει εδώ το κράτος άμεσα μέτρα να αρχίζει να εκτελεί θα έρθει η μέρα που θα σκοτώνουν μέρα μεσημέρι χωρίς να φοβούνται κανέναν και του λέω καλά το λες εσύ για τους πατριωτες σου αυτό και μου λέει μα και εγώ κινδυνεύω το ίδιο με τους υπόλοιπους Έλληνες και να να παιδιά που ήρθε σήμερα η ημέρα που αυτά που μου έλεγε ο Αλβανός αποδείχτηκαν σωστά και προφητικά.Ένα άλλο που θέλω να τονίσω επίσης έίναι με αυτό το άτυχο παιδάκι από το Αφγανιστάν και σκέφτομαι ότι αν είχε σκοτωθεί από καμμία σφαίρα αστυνομικού τώρα θα καιγότανη Αθήνα από τους αναρχοπροδευτικούς αριστερούς και ο Τσίμας του συνασπισμού θα έβγαζε πύρινους λόγους κατά του φασιστικού και καταπιεστικού κράτους,που είστε τώρα βρε υποκριτές,σκουπίδια και σκοταδιστέςτης δημοκρατίας?η επειδή η βόμβα προέρχεται απο το σινάφι σας είναι καλή και όταν προέρχεται από την αντίθετη πλευρά είναι κακη και κατακριτέα?ειλικρινά με αηδιάζεται γιατί αποδεικνύετε ακόμα μιά φορά πόσο υποκτριτές και ψεύτες είστε ελεεινοί ψευτοδημοκράτες και απάτριδες που για τους νδικούς σας ελεεινούς σκοπούς δεν λογαριάζεται ούτε Πατρίδα ούτε τίποτα σκουπίδια.Α ρε Γέρο του Μώρια να ήσουνα από μία μεριά να έβλεπες γιατί πολέμησες και τράβηξες τόσα για να ελευθερώσεις την Ελλάδα για να έρθουν σήμερα κάποιοι δειλοι εγκληματίες και καλά δημοκράτες να το παίζουν δήθεν απελευθερωτές του Έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην Ν.Υ. ο δήμαρχος τζουλιανι καθάρισε όλη την πόλη από την εγκληματικότητα μέσα σε μια ημέρα !Πως ? Απέλυσε όλοι την αστυνομία και προσέλαβε άλλους ! Απλό και αποτελεσματικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΟΔΗΓΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ;
    ΤΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
    ΠΟΣΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;(ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ).
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ;
    ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ;

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΤΣΙ;

    ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΩ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Γιώργο από Πάτρα

    >ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ;<

    Ελπίζω ναι, άλλως θα τους τα κλέψουν όλα! Καλά θα έκαναν να έπαιρναν και τα όπλα στο σπίτι τους και τους ... κρατούμενους ακόμη, διότι την κοπανάνε από τα τμήματα και τα όπλα τους τα κλέβουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H αγάπη που έχει κανείς για την πατρίδα του προέρχεται από την αγάπη που ένιωσε για την μητέρα του στην παιδική του ηλικία
    Πυθαγόρας

    Τώρα θέμα συζήτησης και βλακωδών αποφάσεων παίζει αν είναι ειδικές δυνάμεις αυτοί που θέλουν να γράψουν κουστούμια απο δέρμα Αλβανών.
    Ο loui de fines είναι σοφότατος απο τα σημερινά λαμόγια μας...

    Ο ρακοσυλέκτης νεκρός έφηβος για αυτούς δεν είναι ούτε ανθρωποειδές;
    Ειδικά σώματα κεντήστρες εκπαιδεύουν οι Μπιμ;

    ΕΦΗΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 8:03,

    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.