16/4/10

Από τη μια πλευρά οι διαχειρίστριες εκατομμυρίων ευρώ και από την άλλη η Χαρά!


Εν τέλει, ο ελληνικός λαός είναι αυτός που κρίνει.
Εν τέλει, όλοι μας, Θάλεια Δραγώνα, Χαρά Νικοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, έχουμε υποχρέωση να κινούμεθα με βάση τις βουλές του ελληνικού λαού, ειδικά όταν κατέχουμε δημόσιες θέσεις.
Ο λόγος της Χαράς Νικοπούλου είναι αυτός που διαβάζετε παρακάτω.
Τους λόγους και -κυρίως- τις πράξεις της κυρίας Δραγώνα και της κυρίας Διαμαντοπούλου τις ακούμε καθημερινά και τις νοιώθουμε στο πετσί μας.
Η Χαρά Νικοπούλου δέχθηκε κύμα ύβρεων και αθλιοτήτων από κρυπτοφασιστικούς κύκλους, επειδή είναι αυτό που δείχνει ο λόγος της, ενώ πρόσφατα δέχτηκε και τις επικρίσεις της κυρίας Δραγώνα για τον τρόπο με τον οποίο κάνει τη δουλειά της.

Η Θάλεια Δραγώνα, χωρίς τίτλο σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο και διορισμένη σε θέση καθηγητή με μη απολύτως σύννομο τρόπο (η περιπτωσή της είναι πολύ χειρότερη από την περίπτωση Βουλγαράκη: το νόμιμο είναι και ηθικό) με τη βοήθεια των ίδιων κύκλων, έγινε διαχειριστής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, βουλευτής επικρατείας και τώρα γενική γραμματέας και υπεύθυνη για την εκπαίδευση, μεταξύ άλλων, και των μουσουλμανοπαίδων της Θράκης.
Εμείς απλά σας καλούμε να διαβάσετε το λόγο της Χαράς και να κρίνετε σε ποια πλευρά βαραίνει το δίκιο και να διακρίνετε άλλη μια αιτία της επικείμενης καταστροφής της Ελλάδος.


Η ομιλία της ηρωϊκής δασκάλας
(η απομαγνητοφώνηση έγινε από το Ιστολόγιο της Αντιπαρακμής)
Χριστός ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους
Είναι ιδιαίτερη η συγκίνηση μου σήμερα να βραβεύομαι στη γη που με γέννησε και με μεγάλωσε, στη Μακεδονία!
Ευχαριστώ θερμά το νομάρχη της Θεσσαλονίκης κ.Ψωμιάδη , καθώς και τον πρόεδρο του συμβουλίου αποδήμου ελληνισμού κ. Ταμβάκη , όχι μόνο για την τιμητική διάκριση που μου αποδίδουν στη σημερινή εκδήλωση , αλλά κυρίως γιατί αναγνωρίζουν μέσα από την πορεία μου στα πομακοχώρια, το πρόβλημα που υπάρχει στη Θράκη, με την παρουσία του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, που συντελεί στην πολιτιστική γενοκτονία των Πομάκων και των Ρωμά της Θράκης.
Τα επόμενα λόγια που θα ακούσετε είναι το μήνυμα που στέλνουν μέσα από εμένα οι Πομάκοι της Θράκης.
Όπως ίσως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, επέλεξα να εγκατασταθώ μόνιμα και να διδάξω στο ακριτικό πομακοχώρι του Έβρου στο Μεγάλο Δέρειο , έχοντας δίπλα μου ακούραστο συμπαραστάτη το σύζυγο μου Ηλία και την ευχή των γονέων μου!
Έζησα απίστευτες στιγμές με τους μαθητές μου, που διψούσαν να μάθουν "τι είναι η πατρίδα μας".
Ταξιδέψαμε μαζί στα μονοπάτια της Ελλάδας και συγκροτήσαμε τη χορωδία του Μεγάλου Δερείου, που με περηφάνια ερμηνεύει τα τραγούδια του Θεοδωράκη, του Χατζιδάκη, του Τσιτσάνη, και εθνικά κομμάτια στις εορτές .
Τα απογεύματα μαζί με τις μητέρες των Πομάκων παιδιών μου, μαθαίναμε Ελληνικά ήθη και έθιμα των Πομάκων και των Αλεβητών. Τα χρόνια κύλησαν δημιουργώντας ανάμεσά μας σχέσεις αγάπης, εμπιστοσύνης και σεβασμού.
Δυστυχώς πολλές φορές βρέθηκα αντιμέτωπη με τους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής που με κάθε τρόπο αντιδρούσαν στην παρουσία μου στο Δέρειο, μια και προκλητικά κάνουν τα πάντα για να εκτουρκίσουν τους Πομάκους και τους Ρωμά και ευτυχώς αποτέλεσα εν μέρει τροχοπέδη στα σχέδια τους.
Αφενός θέλω λοιπόν να στείλω ένα μήνυμα στο Σάρνιτς στον Πρόξενο της Κομοτηνής:
Η μειονότητα στη Θράκη είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Τουρκική.
Αν και μαζί με τους Πομάκους και τους Αλεβήτες του Δερείου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, εντούτοις αντέξαμε , γιατί ο Θεός μας έστειλε ως οδηγούς στο δύσκολο αγώνα μας , τα παιδιά, τους μαθητές μου, τους πιο αξιοπρεπείς ΕΛΛΗΝΕΣ της Θράκης.
Τα "δικά μου πομακόπουλα" ως γνήσια Ελληνόπουλα με κάθε τρόπο στέλνουν ένα ηχηρό ράπισμα σε όσους αναρωτιούνται σήμερα μέσα από εγχειρίδια ντροπής "Τι είναι η πατρίδα μας."
Ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ του χθες και του σήμερα ΦΩΝΑΖΕΙ "τι ειναι η Πατρίδα μας":
Μέσα από τα βάθη των αιώνων το θρυλικό <<ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ>> του Λεωνίδα και των 300 ορίζει τι είναι η Ελλάδα....
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι η ΕΛΛΑΣ του χθες και του σήμερα , έτσι όπως θα θέλαμε όλοι να είναι,
"Πατρίδα μας" είναι ο Σωκράτης, ο Περικλής,
οι αρχαίοι φιλόσοφοι, οι ρήτορες...
Πατρίδα μας είναι οι βυζαντινοί Αυτοκράτορες, ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ,
ο δάσκαλος του γένους Ευγένιος Βούλγαρης...
ο Έλλην φιλόσοφος Μιχαήλ Ψελλός, ο φιλόσοφος Γεώργιος Γεμιστός ή Πλύθων, η Άννα Κομνηνή.
ΟΙ ΕΠΙ 400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΜΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ,
οι Φιλικοί,
Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ που διαχρονικά κήρυττε: " τα σχολειά χτίστε , εκεί ο Θεός μένει της ελευθερίας".......
Ελλάδα είναι ο Κολοκοτρώνης,
ο Μακρυγιάννης,
ο Μιαούλης,
η Μπουμπουλίνα,
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΧΟΛΕΙΑ διατήρησαν στους αιώνες ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ , όπως απ' την αρχαία ακόμη Ελλάδα όριζε ο Ηρόδοτος.
ΕΛΛΑΔΑ, Πατρίδα μας
είναι ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ που αγωνίστηκε για να απελευθερώσει αυτή εδώ την ιερή γη των Μακεδόνων,
ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης που θυσιάστηκε για την Κύπρο,
ο Διγενής,
ο Οπλαρχηγός στον αγώνα της ανεξαρτησίας της Βορείου Ηπείρου ο προπάππους μου θρυλικός Αθανάσιος Φαρμάκης,
αλλά μέχρι και σήμερα "πατριδα μας ΕΛΛΑΔΑ"
είναι οι Ήρωες των Ιμίων......
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης.........
ο Παναγιώτης Βλαχάκος ,
μα και κάθε εν ζωή Έλληνας πιλότος που καθημερινά αναχαιτίζει στο Αιγαίο τα τουρκικά αεροσκάφη

ΕΛΛΑΔΑ, Πατρίδα μου δικιά μου και δικιά σας,
είναι ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ" ΠΟΥ ΙΔΙΟ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ -ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ......
"Πατρίδα μας" είναι κάθε ξεριζωμένος Έλληνας του Πόντου, κάθε ξενιτεμένος Ηπειρώτης, κάθε αγέρωχος Μακεδόνας, κάθε Θεσσαλός, κάθε Στερεοελλαδίτης, Πελοποννήσιος, νησιώτης, κάθε Έλληνας της Διασποράς.
Μα πάνω από όλα για εμένα τη δασκάλα του Δερείου:
ΕΛΛΑΔΑ είναι κάθε Πομάκος μαθητής μου που φωνάζει μέσα από σχολικές εφημερίδες ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ, μα κάποιοι τόσο άκριτα και ανεύθυνα τον ρίχνουν στα δίχτυα της Τουρκίας, δημιουργώντας δίγλωσσα νηπιαγωγεία και αρνούμενοι πεισματικά την ίδρυση δημοσίων σχολείων στα πομακοχώρια.
Μπορεί κάποιοι να απαγόρευσαν στους Πομάκους μαθητές μου να φορέσουν με υπερηφάνεια, λίγες μέρες πριν, στις 25 Μαρτίου την Εθνική φορεσιά του Τσολιά που τόσο επιθυμούσαν, μα ο Χασάν, ο Ρετζέπ, ο Οκτάϊ, η Γελής, η Νουράν , η Μελίσα ο Σαμπρί, ο Σαλή, η Νουρτζάν, ο Ερτζάν, ο Μπαρής, η Ετζέ, η Φατμέ, η Γκιζέμ, ο Σαμπρί , ο Τζελάλ, η Ντιλάρα, ο Σετσκήν, ο Αλή, ο Γιουνούς, οι δικοί μου μαθητές αλλά και εμείς οι δασκάλες του ελληνόγλωσσου προγράμματος του Μειονοτικού σχολείου Μεγάλου Δερείου Έβρου η κυρία Σουμάκα Ζαφείρω, η κυρία Ελπίδα Τζώρτζη και εγώ δεν πτοηθήκαμε.
Αντίθετα ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ Ή ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,
στον Αλβανό που εγείρει θέμα Τσάμηδων,
στον σκοπιανό που προκλητικά οικειοποιείται τη ΓΗ των Μακεδόνων,
και στον Τούρκο που καταδυναστεύει την Κύπρο και επιβουλεύεται τη Θράκη και το Αιγαίο αφιερώνουμε μέσα από τα βάθη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ μας το τραγούδι που ακούστηκε στη φετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου:
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,
ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΟΙΡΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΥΠΟΤΑΓΗ.
ΑΡΝΙΕΜΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ, ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΗ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ!!!

26 σχόλια:

  1. Σπάνιο δείγμα Ελληνίδας αλλά και Δασκάλας βγαλμένο μέσα από τις Ενδοξότερες σελίδες τησ ιστορίασ μας . Ενα Τεράστιο Ευχαριστώ . Πρέπει όλοι μας με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε αυτή την Ελληνίδα στο έργο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην Δασκάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγινε ηρωισμός ο Ελληνας να υποστηρίζεται τα αυτονόητα, σε μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα.Ποιός να το πιστέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ευστοχο , Καυκασιε . Καποιοι δημιουργουν νεα Ελληνικη ταυτοτητα, του ηττοπαθη πουλημενου . Και το χειροτερο ειναι οτι αυτος ο αντιπαλος εχει καταφερει πολλαπλα αποτελεσματα και δεν θα σταματησει την δραση του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xαρά μου, χαρά στους γονείς που σε γέννησαν.
    Ηξερα ότι μόνον οι άνδρες είχαν @ρχ-δι@, αλλά τώρα κατάλαβα ότι κάτι γυναίκες σαν την Χαρά τάχουνε διπλάσια.
    Μπράβο κοπελάρα μου...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εκεί που νομίζεις πια πως όλα τέλειωσαν, πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα, το φως το βλέπεις να'ρχεται απο την ακριτική Θράκη.
    Την ώρα που οι φλούφληδες πουλούν
    στην κυριολεξία την πατρίδα μας νόμιμα και ηθικά,απο το στόμα μιας
    Γυναίκας βγήκαν τα λόγια που εκφράζουν το σύνολο των πολιτών της χώρας μας.
    Ηταν φυσικό που κάποιοι φρόντισαν και μετατέθηκε, το σίγουρο είναι πως η εξαίρετη δουλειά της θα συνεχιστεί και εκεί που θα πάει
    Τέτοιοι άνθρωποι λείπουν απο το δημόσιο βίο και απο την πολιτική γενικότερα.
    Να την έχει ο Θεός καλά.

    ευχαριστω για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:22 Τα περισσότερα Ιστολόγια κράτησαν πολύ ψηλά το θέμα αυτό συμπεριλαμβανομένου και του Ινφογνώμων. Αν μπορείς να διακρίνεις θα δείς ότι πολλές φορές ο Ελληνικός ημερήσιος τύπος μας ακολουθεί.Αυτό απλά σημαίνει ότι σαν μπλογκόσφαιρα είμαστε η τελευταία γραμμή ανάσχεσης.Μας έχουν ανάγκη άνθρωποι σαν την Χαρά και είναι αποστολή μας η στήριξη τους αλλά και η δημιουργία τέτοιων χαρακτήρων.Προσωπικά λυπήθηκα που δεν είδα κάποιο σχόλιο της για το γεγονός αυτό.Οπως και για τον Αθανάσιο Λερούνη.Είναι κρίμα γιατί πάμπολλοι μοχθούν για να κρατήσουν ψηλά την Ελλάδα.Ας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ανοίξει κάπως ένας λογαρισμός να δίνουμε κάθε μήνα όλοι εμεί ςότι μπορούμε για να συμπληρώνουμε το εισόδημα της δασκάλας και κυριώς να νιώθει ότι κάποιοι κοπτονται για αυτό για το όποίο αγωνίζεται.

    Υ.Γ. Αυτή η Διαμαντοπούλου σαν Σατανάς είναι , τραβήγματα, βαψίματα, σάπια εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα (άξιοι) Έλληνες και Έλληνιδες, όσο κι αν προσπαθούν θεοί και διάβολοι να τους αφανίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το σχόλιο αυτό μετριάστηκε

    Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στη ΔΑΣΚΑΛΑ.
    Θα βρεθει αραγε ποτε κανενας ++++++ να +++++ τη Δραγωνα και τη Ρεπουση για να αρχισει να ξεβρωμιζει σιγα σιγα ο τοπος. Πριν παραδωθει η χωρα στην αγκαλια της Νεοθωμανικης Αυτοκρατοριας χωρις να ανοιξει ρουθουνι, ετσι οπως παει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την ΧΑΡΑ και τα μάτια μας,γραικύλοι,γιατί δεν αξίζουμε ουτε το μικρότης νυχάκι.Να την έχει καλά οι Παναγιά μας.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κα. ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ.
    ΤΙΜΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡοΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.
    ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΕΡΕΙΟ.
    ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΦΡΟΝΗΜΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.

    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ!
    ΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 1900 ΠΟΥ Μ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΥΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ, ΣΦΑΓΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ;

    ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ"!!! ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΑ!!!

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΙΕΡΗ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
    ΕΛΛΗΝΑΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βρε παιδιά, ο Θεός να με συγχωρέσει αλλά δεν είναι και οι δύο τους σαν κακές μάγισσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΦΑΝΕ ΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή τώρα εμείς τις έχουμε ψηφίσει αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμένα πάλι, η DRAGONA, για καλοπληρωμένη πράκτορα της Τουρκικής Μ.Ι.Τ. μου φαίνεται, παρά για Ελληνίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κυρίευση από δαίμονια ως γνωστόν προκαλέι και αλλίωση της εμφάνισης. Αρκεί να έχεις την στοιχειώδη θρησκευτική κατάρτιση για να το καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 17 Απριλίου 2010 1:00 π.μ.
    μάλλον κάτι χειρότερο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με απλα λογια, Δραγωνα= ΑΝΑΞΙΑ
    Χαρα Νικοπουλου= ΑΞΙΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΤΕ;
    ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1.5% ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ 85%.
    ΤΟ ΚΚΕ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 0,5%.
    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ !
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ;
    ΓΡΑΨΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ.
    ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΤΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4-5-6 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ !
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑΑΑ !
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΖΟΥΝ ΕΝ ΠΛΑΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ.

    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ;
    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΧΑΖΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ;
    ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;
    ΤΥΧΑΙΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!
    ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ.
    Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΙΜΕΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΞΥΠΝΙΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΩ ΣΚΟΠΙΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παλληκάρι η δασκάλα. Mακάρι οι άντρες πολιτικοί νά είχαν τήν παλληκαριά της Χαράς. Εχουν κατεβάσει τά παντελόνια τους στόν Τούρκο καί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Bravo ston Skal gia tin anartisi!!

    Alla an theloume na pistevoume stin monadiki ston Kosmo idiotita mas tou Ellina kai ean ta bravo pou ekfrazoume tora me tosi perifania kai me tosi xara (kai me dakrysmena malista matia)stin IROIDA Xara Nikopoulou, tha prepei na kanoume ta panta gia na apomakrinthoun oso pio grigora ginetai apo tin thesi tous sto Ypourgeio Ethnikis Paideias oi dyo aftes Anthellinides.

    Tote kai monon tote tha apodeiksoume oti eimaste ontos akomi Ellines kai oxi monon mparoufologoi..

    Mexri tora pantos kai eno exoume entopisei apo kairo to kako,den kaname to paramikro gia na to pataksoume kai tis afinoume tis kyries aftes na droun ek tou asfalous kai na atimazoun me tis anthellinikes prakseis tous oti osio kai iero exoume: to pisteuo oti eimaste ontos Ellines....

    I Xara, i panaksia afti Ellinida, prepei na paei pali stin Thraki gia na synexisei to ergo tis, protou einai arga...

    Xenokrates apo Bienni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τιμή στους ήρωες είναι η μίμηση των ηρώων και των κατορθωμάτων τους. Αν θέλουμε να τιμήσουμε την Χαρά, θα πρέπει ο καθένας μας να κάνει το ίδιο αναλόγως στον χώρο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και σε όσους αγωνίζονται μαζί της.
    Συγχαρητήρια στη Νομαρχία και στο ΣΑΕ για την πρωτοβουλία τους να την βραβεύσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.