18/4/10

Όλη η ιδεολογία της αριστεράς στην Ελλάδα


Ελευθέριος Β.
Όλη η ιδεολογία της αριστεράς στην Ελλάδα συνοψίζεται σε ένα μόνιμο μοιρολόι για την ήττα στον εμφύλιο. 60 χρόνια που αναμασά ιδεολογικά την ήττα και την «καταστροφή» που αυτή έφερε. Πότε πουλώντας όραμα πότε πουλώντας ρομαντισμό. Αλλά ποτέ προβάλλοντας επιχειρήματα για την πολιτική στην σημερινή Ελλάδα για τα τωρινά προβλήματα. Αυτό τους συσπείρωνε αυτό χρησιμοποιούσαν σαν ιδεολογικό υπόβαθρο. Έγινε σκύλευση αυτής της «αριστερής» οπτικής στα χρόνια μετά το ’81 νοθεύτηκε και απλώθηκε ευρύτερα μέσα στην κοινωνία. Ο καθένας προσλάμβανε ότι τον βόλευε. Άλλος το ανθρωπιστικό μέρος, άλλος το κοινωνικό μέρος, άλλος το οικονομικό μέρος, κάποιοι λίγοι ευτυχώς το βίαιο μέρος. Λογικό ήταν μέσα στις τόσες πολλές προσλήψεις αυτού του αναμασόμενου επί 60 χρόνια αισθήματος της ήττας να βρουν και να αφομοιώσουν κάποιοι το μίσος απέναντι σ’ αυτούς που τους στέρησαν τον «παράδεισο». Η τρομακτική αλήθεια είναι πως κανένας απ’ αυτούς που ευαγγελίζονται τον «παράδεισο» δεν γνωρίζουν πραγματικά πως ήταν αυτός και σε τι εσωτερικά αδιέξοδα οδηγούσε. Τείνω να πιστεύω πως δεν υπάρχει δυνατότητα στροφής της αριστεράς σε κάποια ανθρωπιστικά οράματα που θεωρητικά αποτελούν την βάση της αριστερής σκέψης. Αυτά βέβαια είναι εσωτερικά προβλήματα αυτών που αυτοχαρακτηρίζονται αριστεροί και όχι της ευρύτερης κοινωνίας. Το πραγματικό πρόβλημα που αφορά την κοινωνία είναι ότι η απόρριψη της «αστικής ηθικής» μέσα στον πυρήνα της αριστερής ιδεολογίας οδήγησε στην έλλειψη οποιασδήποτε ηθικής που με την σειρά της έφερε την νομιμοποίηση της βίας αρκεί αυτή να διακηρυσσόταν από τους φορείς της, ως «πολιτική» και αυτό το βλέπουμε ακόμα και στο τμήμα εκείνο της αριστεράς που τις προηγούμενες δεκαετίες αρέσκονταν να αυτοχαρακτηρίζεται «Ευρωπαϊκή» με ποια ιερή αγανάκτηση υιοθέτησε εντελώς άκριτα την βία στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008. Γεγονότα που κάλλιστα κάποιος ουδέτερος παρατηρητής θα τα χαρακτήριζε ως πολιτικό πραξικόπημα έναντι δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Πιστεύω πως γενικά η αριστερή πολιτική θεώρηση δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο στην Ελληνική κοινωνία από το να αναμασά και να αναπαράγει μίσος. Αυτό το μίσος άλλωστε είναι που της δίνει και περίεργες ιδεολογικές γέφυρες με χώρους αναπαραγωγής ισλαμικού θρησκευτικού μίσους το οποίο δεν μπορούν να αποκηρύξουν έμπρακτα και του οποίου την απειλή μονίμως παραγνωρίζουν θεωρώντας τους φορείς του «ταξικούς συμμάχους».

34 σχόλια:

  1. για την δεξια και τον ρολο της θα γραψεις κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ Β.

    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ..."ΝΙΚΗΤΕΣ";

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευγε Ελευθεριε!

    Για το ποσο αποδεκτη και διευρυνομενη απο την ελληνικη κοινωνια ειναι η σαπια και χρεοκοπημενη ιδεολογια του εθνομηδενισμου, φαινεται απο τα εκλογικα ποσοστα των αριστεροπροοδευτικων δυναμεων και απο τον προεδρευοντα Παπανδρεου.

    - Παναγιώτης Ήφαιστος, 16.4.2010. «Το ΔΝΤ είναι ήδη εδώ», ο κόσμος χάνεται και η Ευρώπη … συνεδριάζει
    http://neo.antibaro.gr/node/1445
    - Παναγιώτης Ήφαιστος, 17.4.2010. Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα και ποιος θα λογοδοτήσει!, Χαλαρά και επίκαιρα 2010
    http://www.ifestos.edu.gr/

    Ποτε θα πεταχτουν αραγε και στη Ελλαδα οι αυτοαποκαλουμενες "προοδευτικες" ουτοπιες του αριστερο-εθνομηδενισμου, στο καλαθι των αχρηστων δογματισμων;

    [...] Μέσω της κοινωνίας της μιζέριας, οι νέοι άνθρωποι έχουν την εντύπωση ότι ο μοναδικός στόχος της ζωής τους είναι πώς να πιάσεις δουλειά, όχι για να ζήσεις, αλλά για να έχεις σύνταξη. Ο άνθρωπος κατανοεί τη ζωή μόνο αν επινοήσει ότι είναι θνητός. Η ζωή αρχίζει με το θάνατο. Τα νέα κοινωνικά δεδομένα ενισχύουν την ψευδαίσθηση της αθανασίας κι όλοι κοιτάζουν την σύνταξη λες και δεν υπάρχει ζωή πριν. Γι’ αυτό το λόγο οι περισσότεροι φοιτητές θεωρούν πλέον ότι το πανεπιστήμιο πρέπει να τους παρέχει στο τέλος των σπουδών τους και μια θέση εργασίας. Με αυτό το πλαίσιο όλο το ελληνικό δυναμικό μετατρέπεται σε μία ανώνυμη μάζα που αναζητά με κάθε κόστος την αδράνειά της. Δεν υπάρχει πια ενέργεια, όλα είναι θέμα ύλης. Μαθήματα εκτός ύλης δεν είναι μόνο αδιανόητα αλλά κι επικίνδυνα για το μέλλον των παιδιών, διότι δεν προετοιμάζονται καλά. Στην πραγματικότητα, όλοι πλέον πιστεύουν ότι υπάρχει κρίση, ενώ υπάρχουν μόνο κρίσιμες αποφάσεις. Και μια από αυτές είναι η επιλογή ζωής. Το ελληνικό δυναμικό δεν μπορεί να είναι μόνο παραταξιακό ή κομματικό. Υπάρχει ζωή και πέρα από αυτές τις κοινωνικές συμβάσεις που προσποιούνται ότι παράγουν ένα πολιτικό έργο. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο ένας χώρος, είναι κι ένας χρόνος. Κατά συνέπεια, αν δεν επενδύσουμε στο χρόνο και δεν το εννοούμε με την οικονομική έννοια αλλά με την αξιολογική, δεν θα έχουμε μέλλον. Η Ελλάδα έχει ανάγκη κι από μεγαλοσύνη κι από οράματα. Είμαστε πλέον σ’ ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο που μας προσφέρει νέες δυνατότητες έκφρασης του ελληνισμού. Έχουμε ανάγκη από νέους επιστήμονες σ’ όλους τους τομείς, όχι για να συμπληρώσουμε νέες θέσεις εργασίας, αλλά για να υλοποιήσουμε ένα έργο που να έχει νόημα για την ανθρωπότητα. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αρχαιότητα, είναι κι η μνήμη μέλλοντος. Μόνο αν διαβάσουμε τους νεκρούς, θα μπορέσουμε να γράψουμε για τους αγέννητους και να αποδεσμευτούμε από τον κοινωνικό κλοιό που δεν επιλέξαμε. Ο ελληνισμός δίχως ουμανισμό δεν έχει νόημα για την ανθρωπότητα. [...]
    (Ν. Λυγερός, "Ελληνικό δυναμικό", http://www.lygeros.org/5659-gr.html)

    Δημοκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Ελευθέριε, δεν είναι τυχαίο ότι ο προδότης της Κύπρου Στρατηγός Μπονάνος ήταν Χίτης, ο Καραμανλής ήταν συνεργάτης του Μαξ Μέρτεν, ο γέρο Παπανδρέου διέταξε την σφαγή Ελλήνων αμμάχων στα Δεκεμβριανά του 1944, ο Γ. Παπαδόπουλος ήταν ταγματασφαλίτης (search Τάγματα Ασφαλείας), όπως και ο Λάτσης, και οι Ράλλης και Έβερτ ήταν συνεργάτες των Γερμανών, και ο γέρο Πάγκαλος ήταν ο εμπνευστής των ταγμάτων ασφαλείας. Μέχρι σήμερα, αυτοί κυβέρνησαν την Ελλάδα, τα τζάκια, οι συμμορίτες. Πάλι λοιπόν οι κομμουνιστές έχουν την ευθύνη για την σημερινή κατάντια; Μα αυτούς τους περισσότερους άνθρωποι με τις ιδέες τις δικές σας τους εκτέλεσαν και τους άφησαν ανάπηρους. Μυαλό δεν θα βάλουμε ποτέ; Τον εθνομηδενισμό και την λάθος πολιτική στο μεταναστευτικό αν τους βγάλει κανείς, είναι πολύ καλύτεροι από το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, όπως καλύτερο είναι και το ΛΑΟΣ. Οι κομμουνιστές Έλληνες είναι διπλά προδομένοι κύριε Ελευθέριε, και από τους συμπατριώτες τους φασίστες, και από τον λεγόμενο υπαρκτό σοσιαλισμό. Οι πάντες τους πρόδωσαν. Και οι ισλαμοφασίστες τους σφάζουν πρώτους πρώτους. Το αν μερικοί ανεγκέφαλοι δικοί μας αριστεροί πιστεύουν ότι ο ισλαμοφασισμός είναι σύμμαχός τους, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι ιδεολογία της αριστεράς. Σήμερα αριστερά είναι και ο Βασίλης Παλαιοκώστας και η 17Ν. Αν κάνουν αυτοί οι δύο κόμμα, μάλλον θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Θα επιτρέψει όμως ποτέ κάτι τέτοιο η δημοκρατία μας; Σας αφιερώνω το βίντεο με το τραγούδι που είπε ο Χιώτης στον φυλακισμένο Μίκη, το οποίο υπάρχει στο μπλόγκ μου, μήπως και καταλαβετε τον πόνο των αριστερών και το τι υπέφεραν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά
    όπως γνωρίζετε, το ιστολόγιο δεν είναι στρατευμένο.
    Νομίζω ότι το άρθρο του Ελευθέριου είναι μετριοπαθές.
    Γράψτε ένα αντίστοιχο για τη δεξιά κια θα δημοσιευθεί.

    φιλικά

    Σάββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ, Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.
    ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΕΞΟΝΤΩΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΩΟΙ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ.
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚ, ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΣΟΒΙΕΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ινφογνώμων λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα σε όλους μας, και σας ευχαριστούμε για τον αγώνα σας.

    Δείτε αν θέλετε για την άγνωστη μάχη του Έβρου στο μπλογκ μου, άσχετο με το παραπάνω θέμα.
    ellinikesaxies.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Σιδηρούντιε,

    συμφωνώ μαζί σας για την προδοσία.
    Και σήμερα ποιός μπορεί να μιλήσει για κομμουνισμό (μη σταλινικού τύπου) / μαρξισμό
    που ακόμα και η Κίνα έχει μετατραπεί στον παγκοσμίως πιο απάνθρωπο καπιταλιστή.
    Και που στη χώρα μας, σήμερα το "σοσιαλιστικό" ΠαΣοΚ τσακίζει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους και εφαρμόζει στυγνό νεο-φιλελευθερισμό που ευνοεί την πλουτο-κλεπτο/κρατία και που όμοιός του δεν υπάρχει ούτε στη μάνα του καπιταλισμού, τις ΗΠΑ (π.χ. εκεί, οι δωρεές σε εκκλησίες, σε φιλανθρωπικά/μη κερδοσκοπικά σωματεία κ.λ.π. είναι αφορολόγητες)

    Για το εάν έχουμε δικαίωμα να κατηγορούμε για εθνομηδενισμό εκείνους τους κομμουνιστές που πρωτοστάτησαν αλλά και αποτέλεσαν την συντριπτική πλειοψηφία της Εθνικής Αντίστασης,
    δείτε τί πίστευαν τότε οι "φίλοι" μας οι Βρετανοί που μας έβαλαν να σφαχτούμε. Από τα εθνικά αρχεία του ΗΒ, υπ.'αρ. CAB/129/29, 0033, σελ. 11, με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 1948 και θέμα τον Κομμουνισμό στην Ελλάδα:

    "Potential Fifth Column.-It is unsafe to assume that the numbers quoted above represent a potential fifth column. Probably nine-tenths of the Greek rebels and their supporters are at heart Greeks first and Communists second, who would not hesitate to join the Greek Army against any foreign invader"

    Οπότε οι ιδεολογικές μεταλλάξεις και διεισδύσεις ξένων στοιχείων, έγιναν πολύ αργότερα και φυσικά για αυτήν την προδοσία, ποιός άλλος θα είχε όφελος εκτός από την Δεξιά;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    γράφεις:
    "ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ..."ΝΙΚΗΤΕΣ";"

    Τελικά εσείς οι αριστεροί έχετε απίστευτο θράσος. Βέβαια για να γράφετε τέτοιες αρλούμπες στηρίζεστε στο αριστερό παρακράτος και τη προπαγάνδα του που κάνει πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες 36 χρόνια τώρα.
    Αλλά πριν δούμε τι κράτος έφτιαξαν οι νικητές, όπως αναρωτιέσαι, μήπως να αναλογιστούμε τι κράτος θα φτιάχνατε εσείς και οι εαμοβούλγαροι κομιτατζήδες σύμμαχοι σας αν είχατε κερδίσει; Εάν λοιπόν είχατε κερδίσει
    1.Η Ελλάδα δε θα είχε πλέον τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    2.Το βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων θα ήταν αντίστοιχο των Αλβανών.
    3. Σήμερα τεράστιο κομμάτι των Ελλήνων θα ήτανε λαθρομετανάστες στην Ιταλία με τις ελληνίδες πόρνες στα καμπαρέ της Ιταλίας και της Γερμανίας και τους άντρες εργάτες.
    4. Η Ελλάδα θα είχε μείνει δεκαετίες πίσω σε όλους τους τομείς.
    κλπ κλπ

    Μελετώντας την ιστορία από σοβαρές και αντικειμενικές πηγές ο κάθε μη-εγκεφαλικά νεκρός μελετητής αντιλαμβάνεταιπως οι νικητές δεξιοί δημιούργησαν το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος. http://en.wikipedia.org/wiki/Greek_economic_miracle.

    Είχαμε μια χώρα ασφαλέστατη, χωρίς τριτοκοσμικούς εποίκους, κανίβαλλους και τζιχαντιστές πακιστανούς να βιάζουν και σκοτώνουν ότι βρουν μπροστά τους.
    Επί "επαράτου" επταετίας (σύμφωνα με τα στατιστικά της ΕΟΚ) είχαμε τα εξής:
    1. η ανεργία στη χώρα ήταν 0%
    2. η εγκληματικότητα 0,3%
    3.Θάνατοι από ναρκωτικά 0
    4. Λαθροεισβολείς 0 (60.000 πακιστανοί που ήρθαν στην Ελλάδα για να εργαστούν, επέστρεψαν στη χώρα τους)
    5. Δημόσιο χρέος 500 δις αυτοεξυπηρετούμενα
    6. Νόμιμοι αλλοδαποί στην Ελλάδα 0,08%. Ούτε κουβέντα για παράνομους.
    7. Ένοπλες δυνάμεις με υπεροπλία έναντι της Τουρκίας και με εξοπλιστικά προγράμματα αυτοχρηματοδοτούμενα.
    κλπ κλπ

    Μετά ήρθαν οι δημοκράτες με πρώτο και κύριο τον Καραμανλή, ο οποίος καθότι δήλωνε σοσιαλιστής άρχισε τη διάλυση της ελληνικής βιομηχανίας με τον Παπαλιγούρα. Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

    Που βρισκόμαστε σήμερα; Έπειτα από 36 χρόνια "προόδου και δημοκρατίας" και ολοκληρωτικής κυριαρχίας της αριστερής ιδεολογίας σε ΜΜΕ, πανεπιστήμια, δημόσιο λόγο, ακόμα και σε "δεξιά" κόμματα όπως η ΝΔ φτάσαμε στο τωρινό αποτέλεσμα.
    Μια χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής, που δέχεται εισβολή από αφρικάνους και πακιστανούς που σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν, καταστρέφουν και το ελληνικό κράτος στέκεται αδιάφορο. Τα ασφαλιστικά ταμεία είναι διαλυμένα χάρη στις σοσιαλΗστρικές πολιτικές των "προοδευτικών" εκσυγχρονιστών καθώς και από τις εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που παίρνουν σύνταξη από το ελληνικό κράτος με 1-2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα. Το σύστημα υγείας βρίσκεται επίσης λίγο πριν τη καταστροφή, αφού τα κορόιδα οι Έλληνες δουλεύουν και πληρώνουν το ΙΚΑ για να απολαμβάνουν δωρεάν εξετάσεις και κάθε είδους θεραπεία οι Αφρικάνοι και Πακιστανοί έποικοι. Οι Έλληνες υπό την ανοχή του κράτους βρίσκονται υπό καθεστώς εθνοκάθαρσης και εκδιώκονται από τις πατρογονικές τους εστίες οι οποίες μετατρέπονται σε τριτοκοσμικούς βόθρους (βλέπε Ομόνοια).
    ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Όλα αυτά χάρη στα αριστερά κελεύσματα περί πολυπολιτισμού που επικράτησαν.



    Αν κάποιος θέλει να δει τι σημαίνει αριστερά στη πράξη ας κοιτάξει τα ελληνικά πανεπιστήμια σήμερα που βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχο της αριστεράς. Είναι τα τελευταία σε κατάταξη σε ολόκληρο το δυτικό κόσμο. Παράγουν φοιτητές τούβλα, αποτελούν μέγιστη οικονομική αιμοραγία για το κράτος μιας και διαρκώς ο εξοπλισμός τους καταστρέφεται από τους ακροαριστερούς και τις αριστερές κομματικές νεολαίες και είναι κέντρα παρανομίας και διακίνησης ναρκωτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή πολιτικός χώρος χωρίς αμαρτίες ΔΕΝ υπάρχει ας αφήσουμε τις βλακείες για το ποιός την έχει μεγαλύτερη (την πολιτική ευθύνη) και να στρωθούμε στη δουλειά μήπως και συνεφέρουμε απο το κόμα,τη μαστούρα,τη δηλητηρίαση,και τον ακρωτηριασμό την πανέμορφη τούτη χώρα που όλοι την αποκαλούμε ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ κύριε Ελευθέριε, δεν είναι τυχαίο ότι ο προδότης της Κύπρου Στρατηγός Μπονάνος ήταν Χίτης, ο Καραμανλής ήταν συνεργάτης του Μαξ Μέρτεν, ο γέρο Παπανδρέου διέταξε την σφαγή Ελλήνων αμμάχων στα Δεκεμβριανά του 1944, ο Γ. Παπαδόπουλος ήταν ταγματασφαλίτης (search Τάγματα Ασφαλείας), όπως και ο Λάτσης, και οι και Έβερτ ήταν συνεργάτες των Γερμανών.

    Αγαπητέ Σιδηρούντιε, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να πεισθείς ότι βαρύτατες ήσαν οι ευθύνες των κομμουνιστών για τα Δεκεμβριανά, πράγμα που επέτρεψε στους Άγγλους να επέμβουν όπως αυτοί ήθελαν. Θα ήθελα να ρωτήσω όμως, εάν υπάρχουν τεκμήρια για το ότι τα άτομα που αναφέρεις πιο πάνω, ήσαν όντως συνεργάτες των Γερμανών.

    Θα επαναλάβω ότι ακόμη κι αν κρεμούσαμε ΟΛΟΥΣ τους συνεργάτες των ναζί (πράγμα που έπρεπε να είχε γίνει), τα πράγματα δεν θα ήταν και πολύ διαφορετικά. Δηλαδή, φταίει ο Γ. Παπανδρέου για το σημερινό οικονομικό μας χάλι ή ο Μπονάνος (πού τον θυμήθηκες;) για το ότι τα παιδιά μας φεύγουν ημιαγράμματα από το σχολείο;

    Θα σε παρακαλούσα δε να μας πεις ειλικρινά την άποψή σου. Πιστεύεις ότι αν ανελάμβαναν, έστω και ειρηνικά στην αρχή, την εξουσία οι κομμουνιστές, η Ελλάδα θα είχε καλύτερο βιοτικό επίπεδο απ΄ αυτό των πρώην ανατολικών χωρών; Ακόμα, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα έκαναν οποιεσδήποτε εδαφικές παραχωρήσεις στην Μακεδονία ή στην Θράκη;

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Γιώργο από Πάτρα

    Εσύ τι κοινωνία λες ότι θα έφτιαχναν για τους παππούδες, πατεράδες μας κι εμάς οι ηττημένοι; Μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ τα 'ορφανά' του Στάλιν;

    @ Γ. Σιδηρούντιο

    Σχετικά με τον αείμνηστο Άγγελο Έβερτ, κάνεις μεγάλο λάθος. Ουδέποτε υπήρξε συνεργάτης των Γερμανών. Πριν από αρκετά χρόνια, ο Μιλτιάδης Έβερτ έκανε μήνυση στην "Ελευθεροτυπία" (αν δεν απατώμαι) και τον δημοσιογράφο που είχαν γράψει την συκοφαντία αυτή και καταδικάστηκαν σε βαρύτατα πρόστιμα και υποχρέωση επανορθώσεως δια του τύπου. Δεν έπεται ότι όποιος υπηρετούσε την εποχή εκείνη σε δημόσιο πόστο ήταν και συνεργάτης των Γερμανών! Πρέπει να έχεις στοιχεία για να αποδείξεις κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ;

    ΜΑΓΚΑΣ Ε;

    ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤ/ΧΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤ/ΧΗ ΤΟΤΕ ΓΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ.

    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟΝ Ι.Δ.Ε.Α.( ΙΕΡΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΙΝΟ ΤΟ ΣΤΙΛΙΑΡΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ Ε.Ε.Ν.Α. ( ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΠΕΡΙΚΛΗΣ" ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Α.

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΡΕΕΕ.
    ΤΟΝ ΜΕΤΑΘΕΣΑΝΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΙΧΝΕ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΕΡΥΘΡΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ".

    Ο ΩΝΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ !!!!!!

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΣΑΒΒΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΦΟΡΕΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

    ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΨΑΧΝΑΝ ΤΟΝ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ".

    ΑΥΤΟΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ Β.
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    ΑΣΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 7%. ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΟ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. { ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ..."ΝΙΚΗΤΕΣ";

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ. }


    Δόξα τω Θεώ, πολύ καλύτερη από εκείνη που θα έφτιαχναν οι αριστεροί αν νικούσαν! Φαντάσου να είχαμε ζήσει κομμουνισμό και κατάρρευση κομμουνισμού,πώς θα ήμασταν σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Το πρόβλημα με το άρθρο δενείναι η θέση του. Ο καθένας είναι ότι νομίζει. Το πρόβλημα είναι ότι αναπαράγει διχασμούς και ιδεοληψίες στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Στρέφει την προσοχή εκεί που τώρα δεν έχει νόημα γιατί δεν είναι ούτε ο Τσίπρας ούτε η Παπαρήγα που εφαρμόζουν ή εμπνέουν τη σημερινή νεοφιλελεύθερη πολιτική. Όσο για το μίσος, ο ΕλΒ δεν έχει παρά να διαβάσει τα σχόλια. Αν αυτό ήθελε το πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Γ.Σιδηρούντιο

    γράφεις:

    "Σήμερα αριστερά είναι και ο Βασίλης Παλαιοκώστας και η 17Ν."

    Είμαι πεπεισμένος πως πραγματικά δεν αντιλαμβάνεσαι πόσο γελοίο είναι να παρουσιάζεις τον Παλαιοκώστα και τη 17Ν ως πολιτική και ιδεολογική πρόταση...
    Έχετε ξοφλήσει, αλλα δυστυχώς (με την άγαστη συνεργασία των εχθρών του έθνους εκτός Ελλάδος) φροντίσατε να ξοφλήσετε τη χώρα πρώτα. Αν δεν είχαμε το πρόβλημα του εποικισμού από ολόκληρο το τρίτο κόσμο θα υπήρχε άφθονη διάθεση να ασχοληθούμε επισταμένα με τη περίπτωση σας αποδομώντας τα κατά καιρούς σύμβολα σας: Γλέζος, Μελίνα, Βελουχιώτης. Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι...Αλλά δυστυχώς έχουμε άλλα προβλήματα τώρα μεγαλύτερα.



    @Galia

    Το κείμενο που παρουσιάζεις είναι μια απλή εκτίμηση ενός Βρετανού αξιωματούχου. Κρίνωντας από τη χρονία (1948) μιλάμε ασφαλώς για τη σοσιαλιστική κυβέρνηση του C.Atlee η οποία ήταν γεμάτη από εισοδιστές κομμουνιστές. Oι τελευταίοι είχαν αυτονόητους λόγους να υποβαθμίσουν τον κομμουνιστικό κίνδυνο στην Ελλάδα.
    Το πρόβλημα ασφαλώς δεν ήταν οι απλοί μαχητές του ΕΛ.Α.Σ. αλλά οι ιδεολογικοί τους καθοδηγητές στο ΚΚΕ που αιματοκύλισαν τη χώρα για χάρη του Στάλιν. Η δε αντίσταση τους κατά των Γερμανών έγινε αποκλειστικά επειδή οι Γερμανοί ήταν κατά της ΕΣΣΔ εκείνη τη περίοδο και όχι ασφαλώς για εθνικούς λόγους όπως ψευδώς υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα οι κομμουνιστές.


    @Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    Ωραίο το επικοινωνιακό τρικ με τον Μπονάνο και την Χ, μόνο που τα τρικ σας έχουν πλέον παλιώσει.
    Ας το δούμε λίγο αναλυτικά.
    Προσπαθείς ύπουλα να παρουσιάσεις ότι ο Μπονάνος ήταν προδότης και αυτό σχετίζεται με κάποιο περίεργο τρόπο με το γεγονός ότι ήταν (όπως υποστηρίζεις) μέλος της Χ. Βέβαια η Χ ως εθνικιστική οργάνωση θα ήταν σφόδρα αντίθετη με κάθε εθνική προδοσία και θα έστελνε τον Μπονάνο από εκεί που ήρθε αν ήταν ενεργή το 1974.
    Σε αντίθεση βέβαια ο Κουτβιστής προδότης της Κύπρου Χριστόφιας τα όσα πράττει δε τα πράττει ενάντια στην ιδεολογία που πρεσβεύει αλλά προς επικύρωση αυτής.
    Ελπίζω να είσαι σε θέση να καταλάβεις τη διαφορά.

    Όσον αφορά τα Δεκεμβριανά, είναι γνωστή η τακτική των κομμουνιστών να δημιουργούν ανθρώπινες ασπίδες από γυναικόπαιδα και μετά να μιλάνε για αιματοχυσία.

    Κάτι τελευταίο προς τους Έλληνες πατριώτες. Το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι η σφαγή και ο ενδοκρατικός πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και εποίκων-εισβολέων. Οι αριστεροί θα το δουν αυτό ως ευκαιρία για να πάρουν την ρεβάνς για το 1949. Οι πρόσφατες δηλώσεις της Παπαρήγα στη βουλή καθώς και η αγαστή συνεργασία ισλαμιστών λαθροεποίκων και ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο λάθους σχετικά με το ποιά πλευρά θα επιλέξουν οι αριστεροί.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    Τελικά δε μας είπες τι μορφή θα πάρει η λύση που πρεσβεύεις εσύ και η Παπαρηγά;

    Αντίστοιχη αυτής του Στάλιν στην πρώην ΕΣΣΔ; Μήπως αντίστοιχης αυτής του "μεγάλου άλματος" της Κίνας του Μάο; Μήπως αυτής του Πόλ Ποτ στη Καμπότζη;

    Ξέρεις αν βρισκόμασταν σε μια χώρα που ο μαρξισμός δεν κυριαρχούσε ιδεολογικά εδώ και δεκαετίες τα όσα λες θα φαίνονταν αστεία. Όμως στη χώρα που ΜΜΕ-πανεπιστήμια-διανόηση έχουν καταληφθεί από τους αριστερούς ακόμα και η αναβίωση του κομμουνισμού ακούγεται ως λογικοφανής λύση
    36 χρόνια πλύσης εγκεφάλου είναι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταρχάς συγνώμη για τη κατάχρηση του χώρου αλλά θα ήθελα να κάνω μια μικρή διόρθωση σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου αλλά και μία συμπλήρωση.

    Για το θέμα του Μπονάνου λανθασμένα απευθύνθηκα στον Κωνστανίνο εκ Κύπρου ενώ θα έπρεπε να έχω απευθυνθέι στον Σιδηρούντιο.

    Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ με τους αναγνώστες του ιστολογίου δύο στοιχεία που καταδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ποίος είναι ο "λαός" στον οποίο αναφέρεται ο σχολιαστής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΡΑ καθώς και άλλοι κομμουνιστόπληκτοι.

    από πορείες του ΠΑΜΕ:

    1. http://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S74saX5DjoI/AAAAAAACbsU/FYOAUiLcIPY/s1600/πακίστανο.jpg


    2. http://www.youtube.com/watch?v=PtDsDAUgJDk

    I rest my case...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Bio,

    δεν θα παρουσίαζα απλή εκτίμηση βρετανού αξιωματούχου.

    Πρόκειται για συλλογικό κείμενο που επεξεργάστηκε σε δυο φάσεις το ίδιο το Foreign Office. Και κατατέθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών στο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Προσπάθησε να το βρείς από το Ίντερνετ για να πειστείς. Δυστυχώς εγώ δεν έχω διεύθυνση να σε παραπέμψω, αλλά σίγουρα υπάρχει.

    Αυτό που θέλω να σου πω, είναι ότι συμφωνώ με τον κ. Σιδηρούντιο: Την Ελλάδα την κυβέρνησε τα τελευταία χρόνια η Διαφθορά και συμμορίες δολοφόνων. Και η Δεξιά απέδειξε ότι ήταν επηρρεπής στην Διαφθορά. Ο Κομμουνιστής εκείνης της εποχής ήταν πολύ ιδεαλιστής για να εξαγοραστεί.
    Είναι τόσο απλό!

    Αυτό μετά άλλαξε. Και ακόμα και τις ΕΣΣΔ τις κυβέρνησε ο κρατικός καπιταλισμός.
    Και σήμερα πλέον οι ταμπέλες "αριστερά"-"δεξιά" ισχύουν μόνο για να μας κάνουν να σφαζόμαστε.
    Ήταν ο Ρουσσόπουλος δεξιός;
    Ναι, όσο είναι ο Γ. Παπανδρέου σοσιαλιστής.

    Ας μην είμαστε πελάτες του διχασμού ξανά. Φτάσαμε στο ΔΝΤ, ακόμα να το καταλάβουμε;;;

    Galia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βio, δεν κατάλαβα γιατί απευθύνεσαι σε μένα. Μήπως δεν εννόησες τα γραφόμενά μου ή με θεωρείς άθεο κομμουνιστή;

    Κωνσταντίνος εκ Κύπρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παντελως αυθαίρετη η Διαγνωστική του Ελευθέριου για τη θεώρηση της κατάστασης και τα ενδιαφέροντα όσων παραμένουν συνειδητά αριστεροί. Εκτός πιά αν με τον όρο αριστερά εννοεί τους υπερήλικες εκείνους που τηρουμένων των αναλογιών κουβαλούν την ίδια ρεβανσιστική ψύχωση με τους "εχθρούς" τους τότε. Ειλικρινά κανείς δεν σκέφτεται πλέον τον εμφύλιο ως χαμένη ευκαιρία. Από τη δεκαετία του 70 και μετά βλέποντας μάλιστα τη συμμετοχή εαμιτών στη λαίλαπα του Αντρέα επικράτησε το "ευτυχώς που χάσαμε!" Αν διατηρούνται ακόμα στη ζωή κάποια αδαή και φανατισμένα απωλιθώματα του Περισσού είναι πολύ γέροι και τό 'χουν συνήθως χαμένο. Είμαι δε της άποψης να μην τους κρατάμε κακία,όπως και στους δεξιούς συνομηλίκους τους. Το πρόβλημα μας τώρα, το ξαναλέω δεν είναι αριστεροδεξιό κι έχουμε χορτάσει μισαλοδοξία, υποκρισία, κατατρεγμούς και οπαδική καφρίλα, Ελευθέριε. Νισάφι με τον αντικομμουνισμό, την ώρα που δεν υπάρχει αστική τάξη να υπερασπιστείτε. Εκτός κι αν ορισμένοι την έχουν δει υπασπιστές των "νταβάδων" και γι αυτό μοστράρουν αμερικανοτσολιαδοσύνη, αγγλοπρέπεια, δουλοπρέπεια στις δυνάμεις κατοχής της χώρας μας, αλλά ντρέπονται να το φανερώσουν. Ευρύ πατριωτικό μέτωπο είναι η σωτηρία μας. Ποιός σοβαρός να θέλει να σπείρει διχόνοια ανατρέχοντας στον εμφύλιο, σε τέτοιαν εποχή που είμαστε ? Πρέπει να τρομάξουν οι νεογενίτσαροι (όρα Ντόρα) που έχουν αποθρασυνθεί και πλασάρουν το ΔΝΤ για το ...καλό μας ! ))
    Το αφήνω στην πατριωτική σας κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέλει πολύ θράσος ώστε ένας ιδεολογικός απόγονος των Ταγματασφαλητών, των Μπουραντάδων, των Σουρλαίων, των Μαυραγοριτών των Γερμανών που μετά έγιναν ομοτράπεζοι των Αγγλοαμερικάνων, να τολμάει να ΑΝΑΜΑΣΗΣΕΙ τα σενάρια (επιστημονικής φαντασίας) της Αμερικάνικης Πρεσβείας για διασύνδεση της Αριστεράς (ή κάποιου τμήματός της) με τους "ισλαμοτρομοκράτες" πραγματικούς ή φαντασιακούς.

    Ο Ελευθέριος Β. το έχει αυτό το θράσος και γι'αυτό είναι αντάξιος ιδεολογικός απόγονος όλων των προαναφερόμενων "μπουμπουκιών" που πίνουν μεταπολεμικά το αίμα του λαού μας.

    Μετά όμως από αυτά τα εμέσματα, ο Ελευθέριος Β. να ΜΗΝ έχει απαίτηση εμείς οι κομμουνιστές πατριώτες να απαντήσουμε στο θολό κάλεσμά του για "πατριωτική συσπείρωση υπεράνω κομμάτων και ιδεολογιών".

    Ούτε να παραπονεθεί, όταν αρχίσουμε και εμείς να μιλάμε για κονσερβοκούτια, ΟΠΛΑ και άλλα τινά "παιχνιδάκια" με τα οποία έπαιζαν οι δικοί μας ιδεολογικοί πρόγονοι τους δικούς του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ
    Ελευθερίε Β τα συγχαρητήριά μου. Κατάφερες να κάνεις ένα ολοκληρο ιστολόγιο να ασχολείται όχι με τα οικονμικοπολιτικά, κρίσιμα εθνικά, που αντιμετωπ΄ζιει ηχώρα αλλά...με τους υπαρκτούς ή ανύπαρκτους κομουνιστές και τον προ δεκετιών εμφύλιο. Είσαι και ο πρώτος, μπράβο αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αγαπητοί, έγραψα μία μεγάλη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, αλλά μάλλον έβαλα μέσα και στοιχεία τα οποία δεν έπρεπε, και το σχόλιο κόπηκε. Αν έχετε στο αρχείο σας το σχόλιό μου ακόμα, βγάλτε ότι δεν έπρεπε να πω, και αφήστε ότι νομίζετε. Αν όχι, θα μπορούσε αυτό εδώ το σχόλιο να αναρτηθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ

    Κάθε φορά που η αριστερά ξερνάει το ανθελληνικό της δηλητήριο και μας φλομώνει στα ψέμματα και στις ιστορικές παραποιήσεις κανείς δε μιλάει και οι αριστεροί "πατριώτες" που κόπτονται για την ενότητα των πατριωτών κοιτάνε αλλού. Μόλις όμως γραφτεί κάτι που μιλάει για τις τεράστιες ευθύνες της σοβιετόδουλης αριστεράς και τα απίστευτα εγκλήματα της κατά της Ελλάδος, τότε οι αριστεροί "πατριώτες" θυμούνται την εθνική ενότητα και απαιτούν να μην "ξύνονται πληγές". Με λίγα λόγια εθνική ενότητα για τους αριστερούς "πατριώτες" είναι το να διατυμπανίζουν τα ψεύδη τους χωρίς να απαντάει κανείς.
    Να τη χ**** τέτοια εθνική ενότητα και μάλιστα με άτομα που λόγω ιδεολογίας (μαρξισμός) δεν αποδέχονται καν την έννοια του έθνους και στο μέλλον θα ξαναστραφούν εναντίον του ελληνισμού για να πάρουν την ρεβάνς....

    @El Carnicero Rojo

    Τι γράφεις άνθρωπε μου; "κομμουνιστές πατριώτες"; Που το είδες αυτό το φρούτο; Τράβα κάνε καμία πορεία με τους αφροπακιστανούς τώρα με τις σημαίες του ΠΑΜΕ (έχω βάλει τα λινκ παραπάνω) και άσε τα περί πατριωτισμού διότι είναι αστείο και μόνο που το αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ,
    ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ:

    ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ:

    ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ...ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

    ΡΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΞΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΡΕ, ΜΑΣ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
    ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ...ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΦΕΤΕ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΙ ΡΕ.
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ΤΟΥ. Α, ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ SEX SHOP, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΥ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΙΠΟΥΚΕΙΤΟ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Ξέρεις καθότι ο κομμουνισμός ήταν δημιούργημα εβραικού εγκεφάλου έχει τον δυισμό-μανιχαισμό στη φύση του.
    Έτσι και εσύ νομίζεις πως οτιδήποτε δεν είναι κομμουνιστικό είναι καπιταλιστικό. Αν κάποιος είναι αντικομουνιστής συνεπώς μόνο καπιταλιστής μπορεί να είναι στη σκέψη σου.
    ΆΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ!

    Σύνελθε! ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΑΡΞ ΟΥΤΕ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΟΥΤΕ ΣΟΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΡΟΤΣΚΥ. Άλλωστε οι προαναφερόμενοι έχουν και κοινή καταγωγή...

    Για να σου λυθεί η απορία, οι εθνικιστές πιστεύουν πως η οικονομία θα πρέπει να υποτάσεται στις ανάγκες του έθνους και όχι το αντίθετο.
    Έλα τώρα να μου εξηγήσεις πως το μαρξιστικό ΚΚΕ που ψηφίζεις είναι υπερ της εισβολής των αφρικανών και πακιστανών τριτοκοσμικών που διέλυσαν τα μεροκάματα της εργατικής τάξης, ενώ από άθεο κατάντησε να ζητάει τις ανεγέρσεις τζαμιών και μετά ξανασυζητάμε.

    Είναι πολλά τα λεφτά εκ Σαουδικής Αραβίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητοί, έγραψα σχόλιο αλλά επειδή ήταν μεγαλύτερου αριθμού χαρακτήρων από αυτούς που επιτρέπει το σύστημα το ανάρτησα στην διεύθυνση http://www.ifestosedu.gr/104Ethnomidenismos.htm. Βασικά, υποστηρίζω ότι κάθε συζήτηση με άξονα «αριστερός»-«δεξιός», «προοδευτικός»-«συντηρητικός» ήταν, είναι και συνεχίσει να είναι ένα ιστορικό ατύχημα των Ευρωπαϊκών Νέων Χρόνων και που ροκάνισε την πολιτική νοούμενη ως δημοκρατία, κοινωνική ελευθερία, ατομική ελευθερία και πολιτική ελευθερία. Όσο απομακρυνόμαστε από την αποικιοκρατία και από την επικράτεια των ηγεμονικών κοσμοϊστορικών σχεδίων το ατύχημα που ονομάζεται «ιδεολογία» θα αντικαθίσταται από την Πολιτική και την παραδοχή της εθνικής ανεξαρτησίας ως κοσμοθεωρίας των εθνών. …
    quote
    "Ταξιδεύοντας στις –λόγω ηγεμονικών ανταγωνισμών και άλλων αιτίων πολέμου– αναπόδραστα φουρτουνιασμένες θά¬λασσες του 21ου αιώνα, οι βραχυχρόνιες και μεσοπρόθεσμες δυνατότητες εθνοκρατοκεντρικού ορθολογισμού και η συμπα¬ρομαρτούσα διεθνής διακυβέρνηση δεν σχετίζονται με κάποια πιθανή μαγική επινόηση, αλλά με τις διεθνοπολιτικές τάσεις και προϋποθέσεις του παρελθόντος και του παρόντος. Για να παραφράσουμε τον Καβάφη, ο Ποσειδώνας θα είναι πάντοτε θυμωμένος (τα αίτια πολέμου), οι Σειρήνες πάμπολλες (οι εσχατολογικές ιδεολογίες), οι Λαιστρυγόνες και οι Κύκλω¬πες θα είναι πολλοί (τα ηγεμονικά κράτη) και εχθροί της εθνικής κοσμοθεωρίας θα είναι όσοι στην πορεία για τον ένα ή άλλο λόγο θα ρίχνουν τους εαυτούς τους στα Σόδομα και τα Γόμορρα της με¬ταμοντέρνας αποδόμησης και της ανθρωπολογικής εκμηδένισης. Συνεχίζοντας το ταξίδι του εθνοκρατικού γίγνεσθαι σίγουρα το καράβι ενός μελλοντικού εξορθολογισμένου εθνοκρατοκεντρι¬κού διεθνούς συστήματος με πυξίδα την εθνική κοσμοθεωρία θα προσεγγίζει ολοένα και περισσότερο την Ιθάκη. Εγγύηση ότι θα καταπλεύσει εκεί δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και εγγύηση ότι ταξιδεύοντας η θάλασσα δεν θα είναι φουρτουνιασμένη και ότι το καράβι δεν θα κινδυνεύσει και δεν θα καταβυθιστεί. Είτε μιλάμε για την εθνοκρατική κοινωνικοπολιτική συγκρό¬τηση είτε για τη διεθνή διακυβέρνηση είναι πολύ σοβαρές υποθέ¬σεις για να πλανιούνται μέσα στα θολά βασίλεια των διεθνιστικο¬ϋλιστικών ιδεολογιών. Κανείς δεν χρειάζεται υψιτενείς θεωρίες για να κατανοήσει τι σημαίνει Κοινωνικό και Πολιτικό γεγονός. Παρατηρεί το εσωτερικό του κράτους στο οποίο ανήκει ή οποιο¬δήποτε άλλο από τις δύο εκατοντάδες εθνοκρατικές ενότητες και διαπιστώνει ότι για να κρατηθούν στη ζωή και για να είναι αντα¬γωνιστικά απαιτείται να πληρούν τρεις θεμελιώδεις προϋποθέ¬σεις: α) Ένα συνεκτικό ανθρωπολογικό υπόβαθρο κοσμοθεωρη¬τικά προσανατολισμένο, β) ένα συμβατό με την ανθρωπολογία αυτή κοινωνικοπολιτικό σύστημα προικισμένο με νομιμοποιημέ¬νες ηθικοκανονιστικές δομές και γ) θωρακισμένη εθνική ανεξαρ¬τησία, που χρησιμεύει ως βάση διεκδίκησης ειρηνικών, ισόρρο¬πων και ισότιμων σχέσεων με τα υπόλοιπα κράτη και ως ασπίδα"
    unquote
    (http://www.ifestosedu.gr/104ΕθνικήΚοσμοθεωρία.htm)

    Παναγιώτης Ήφαιστος www.ifestosedu.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. bio,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ.
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.ΦΤΑΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ;
    ΦΤΑΙΕΙ Ο ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΕΙΣΒΟΛΗ Ή ΕΜΦΥΛΙΟΣ Ή ΚΑΤΟΧΗ;
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ:
    ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΤΙ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ;
    ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΙΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΥΠΕΡΑΛΒΑΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣΗΚΩΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΩΣ ΥΠΕΡΟΠΛΟ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ : ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ; ΣΤΟ 5% ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ;
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ -ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Φοβάμαι δεν έχεις καταλάβει που έγκειται η διαφορά μας.
    Εγώ θέλω Έθνος-κράτος των Ελλήνων και με απασχολεί η ευμάρεια και η επιβίωση του ελληνισμού.

    Εσύ από την άλλη, (ασχέτως τι πιστεύεις), ψηφίζεις και υποστηρίζεις ένα κόμμα (το ΚΚΕ) που θέλει τη καταστροφή του Έθνους-κράτους των Ελλήνων και συμμαχεί με τους αφρικάνους κανίβαλλους και πακιστανούς τζιχαντιστές κατά των Ελλήνων.

    Μιλάμε για τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο δικός μου λαός είναι το έθνος των Ελλήνων, ο λαός του ΚΚΕ (που ψηφίζεις) είναι αυτοί:

    1. http://1.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S74saX5DjoI/AAAAAAACbsU/FYOAUiLcIPY/s1600/πακίστανο.jpg


    2. http://www.youtube.com/watch?v=PtDsDAUgJDk


    Κατανοείς τη διαφορά λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΙΟ,
    ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
    ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.

    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ;
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
    ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ;
    ΗΤΑΝ ΟΣΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ;

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΚΕ - ΓΙΑΥΤΟ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ - ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥΡΓΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΟΝ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΩ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ;

    ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΛΕΞΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΣΑΒΩΝΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ

    Σε έχω ρωτήσει κατ' επανάληψη κάτι πολύ απλό.
    Αφού λοιπόν με τη μαρξιστική λογική σου του λαθρομετανάστες τους έφερε το μεγάλο κεφάλαιο, τότε γιατί το "μαρξιστικό" ΚΚΕ υποστηρίζει φανατικά τη λαθρομετανάστευση και μέτρα που θα την ενισχύσουν κι άλλο; Δε θα έπρεπε να είναι κατά;

    Εδώ είναι το κλειδί...και την απάντηση στην έχω δώσει ήδη σε προηγούμενο μήνυμα μου εδώ.

    Το πρόβλημα στην Ελλάδα ασφαλώς πλέον έχει ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα λαθραίας μετανάστευσης. Μιλάμε πλέον για εποικισμό της χώρας απο τριτοκοσμικούς και ισλαμιστές. Όλοι αυτοί ασφαλώς δεν έρχονται για να δουλέψουν, έρχονται για να εποικίσουν και να εξοντώσουν τους Έλληνες. Για αυτό και όλοι είναι στρατεύσιμης ηλικίας (18-25).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τη Μικρά Ασία την έχασε ο Αγγλοδιόριστος βασιλεύς Κωνσταντίνος της δυναστείας των Oldenburg (μητρική δυναστεία του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας). Σημειωτέον ότι παρέδωσε την Ανατολική Θράκη αμαχητί. Συνολικά 4.500.000 Έλληνες χάθηκαν τη δεκαετία 1912-1922.

    Ο εμφύλιος έγινε για να καθυποταχτεί η Ελλάδα στα Αγγλικά συμφέροντα (αν περέμεναν 6 μήνες ο κόσμος θα είχε γυρίσει στα σπίτια του) από πρώην συνεργάτες των Γερμανών και εκ των υστέρων συνεργάτες των Άγγλων εναντίον των Ελλήνων πατριωτών (έτσι βρήκε και την ευκαιρία να τους καπελώσει και το ΚΚΕ - ο ΕΛΑΣ αριθμούσε 200.000 άνδρες και γυναίκες και το ΕΑΜ 1.000.000 μέλη και φυσικά δεν ήταν όλοι κομμουνιστές).

    Στη διάρκεια της κατοχής χάθηκαν 300.000 Έλληνες από τους Γερμανούς και 500.000 Έλληνες από την πείνα. Στον λεγόμενο εμφύλιο χάθηκαν 700.000 Έλληνες. Άλλοι 2.500.000 Έλληνες μπαινόβγαιναν στις φυλακές μέχρι το 1974. Γενοκτονία...

    Την Ελληνική μεραρχία από την Κύπρο απέσυρε ο Γ.Παπαδόπουλος (με βαθμό συνταγματάρχη - όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί με ανώτερο βαθμό το 1967 είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας), την Κύπρο παρέδωσε αμαχητί ο Ιωαννίδης.

    Δεν μιλάμε για δεξιά, μιλάμε για ξενόδουλη δεξιά. Ας αποκτήσουμε Ελληνική δεξιά και ξαναμιλάμε (ο Καραμανλής μπορεί να προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.